måndag vecka trettiosex.

måndag - 
08.35-bussen. lektion i svenska klockan 10. lämna "brevet".  hämta företagsekonomin i skåpet, kontakta manager staffan om aktivitetsdagen. 12(?) -bussen hem, cykla hem och byta om och äta. 14.30 sjukgymnasten. 16.30 slinga lottas utväxt.

nu blir det duschning!
P  U S S '


familjelyckan.

familjen har precis njutit av en middag bestående av grillat kött och kyckling, potatisklyftor, varma grönsaker och kall sås. denna familjemiddag kan man säga var den sista på väldigt länge. josefin åker imorgon tillbaka till linköping och my styr sin kos mot england redan på onsdag. det blir jag och malin kvar här hemma och varannan vecka är jag ju helt ensam också. konstigt...


hårupdate.

denna dagen, den sista augusti tvåtusenåtta, klippte jag med fel sax. på min kära syster. i hennes lugg. som tur va lyckas det alltid bli bra när man gör sånt men paniken infann sig ändå. men som tur var blev det kanoners, as usual!

maha, jag skrev historia idag!
btw, slingade hannas utväxt på drygt en timme, bra jobbat!

sömnöverflöd.

jag behöver inte mycket sömn. jag sover runt 4-5 timmar per natt. jag behöver inte mer. då klarar jag av dagen. jag är såklart halvdöd på morgonen men en halvtimme senare är jag relativt pigg. jag tar sedan igen min trötthet på helgen då jag somnar relativt tidigt och sover relativt länge, det är min vecka. men jag menar, jag kan inte hjälpa att alla bra deckarserier och andra bra program är i veckorna?

nu när man har blivit tvingad till att gå upp vid 5 så har man liksom varit lite tröttare på kvällarna, dvs i onsdags och torsdagskväll. i onsdags stängde jag av tv:n redan vid 22 och vaknade... utvilad? jag är aldrig utvilad. samma sak hände på fredagsmorgonen. jag vaknade 25 minuter innan jag skulle gå upp, och var helt utvilad. igår kväll gick jag och la mig vid 22 och gick upp 06.30 då min kära kusin promt skulle upp. jag kände mig då dock väldigt utvilad. konsitgt, inte likt mig...

det visade sig dock. jag blir ännu tröttare om jag sover för mycket. jag sov därför i soffan från 7-9 imorse. helt dödstrött var jag då. jag är inte van att få sova så många timmar. jag somnar aldrig innan tolv under skolveckan. men nehe jaha nu har vi ändrat på rutinerna. får väl se hur länge jag orkar:)

ZZZZzzZzzzZZZzzZZzzzzzZZZzzzZZZZzzZzZzZ


fantastisk fredag.


idag har jag:

  • klippt in löshåret på en tjej
  • klippt en dam
  • klippt en bonde
  • lunchat med mamma
  • färgat mamma mörkbrun
  • gjort folieslingor och klippt en kvinna

det är min praktikdag och nu är jag trött men glad. fick lön för uppsättningen jag gjorde på en tjej innan sommarn och för att jag varit så duktig idag. jag tjänade in hela 2000 kronor tillsammans på alla mina kunder idag och då betalade ändå mamma bara 150 spänn. 1:a klassigt;) kul har det varigt men det tycker inte min rygg, kul!

efter praktiken åkte jag och mamma och övningskörde. det gick faktiskt väldigt bra. körde runt och övade på att växla, hålla till höger och massa sånt. startade också i backe och jag var kung på de. kanske inte första gången, men efter ett par gånger så hitta jag dragläget och stod helt stilla, coolt va;) haha, för att vara andra gången jag körde är till och med jag förvånad^^

ikväll blir det plankstek och sen ska jag slinga hanna brattnes löshår!
P U S S '


sensationellt.

jag stängde av tv:n vid 22 igår och jag tror jag somnade strax därefter, det är sensation. detta resulterade i att jag vaknade 07.50 när jag bara behövde gå upp 8.15, sensation sensation. jag känner mig verkligen utvilad, aaah!

idag är det praktik och jag har flera kunde inbokade om jag förstod ayfer rätt. jag ska i alla fall höra av mig till mamma när jag har en lucka då jag ska färga hennes utväxt. ska luncha med mamma på coffee house också, och efter praktiken ska vi övningsköra. ikväll ska jag slinga hanna brattnes löshår, får väl hålla på hela natten eftersom jag inte är hemma i helgen förrän på söndag då hanna kommer och jag ska slinga hennes utväxt. det är full rulle alltså.

nu, praktik 9.30-18.00
P U S S '


ovärt.

ovärt att komma till norrköping 7.15 när religionen börjar 8.00 eller 8.10? men vad gör man?

idag är det projekt och vi ska planera. sara har dock lite svårt med pratet eftersom hon piercade tungan i förrgår, stackars liten^^ philip piercade i örat fast typ i mitten där det är massa brosk. jag pierca mig i bröstvårtan, fast mamma vet inte om det än. HAHAHAHA not! jag bara skoja min kära familj=)

P U S S '


gasen i botten.

min elin har införskaffat sig ett körkort, lagom trvisamt! grattis pullan!

en sträckbänk och ett glas mjölk.

hos sjukgymnasten idag la han mig på en brits, knäppte fast massa grejer och satte på en maskin... (kan detta båda gott?) maskinen drog iväg med min underkropp lite lagom sakta och smärtsamt så min ryggrad blev lång och rak. ja ni förstår ju själva att smärtan och obehaget satte sig på första bänken i min salong. frågade också om träningen och det ska jag inte göra, varken gym eller gymnastik. i all denna misär kommer jag väl tröstäta och gå upp 6,4 kilo, så ni vet. ser jag lite lagom biffig ut så tyck synd om mig.

jag sitter nu i skolan och kom hit strax efter 10. är inte det för underbart när man börjar 10.45? jävla sj. nu kom en lärare förbihasande med kaffe och en kanna mjölk. gud vad gott det såg ut. när jag kommer hem ska jag stjälpa ett stort glas mjölk i mitt gap, mums.

på svenskan ska vi skriva ett brev om sig själv, till vår nya lärare. den tredje nu. först hade vi gorilla-gunilla, sen hade vi stress-ancie och nu har vi jessica... undrar vad hon ska bli för typ. jag återkommer med svaret när jag vet mer om fallet.

P U S S '


elin är min vän.

elin är ensam i sitt hus så nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till henne och spendera natten med henne. imorgon bitti kommer mamma och hämtar mig och då blir det sjukgymnasten, men nu, eeeliiiiiiin <3

överambitiöst, jag vet.


  • jag, philip och sara traskade upp till frisör efter dagens enda lektion (än så länge) och där kickade vi igång våran första träning inför gesällbrevet och projekt arbetet. vi har valt att arbeta tillsammans och ska peppa varandra genom våra lata dagar. efter träningen blev det iskaffe, cola och blåbäsrpaj på fräcka frökens, det var vi värda.
  • jag kom hem 17.30 och fick panik över att ledarfotot skulle äga rum klockan 18 men jag tog min blåa fara och trampade hemmåt i högsta farten. där bytte jag om och cyklade till järvenplan där ett urtjusigt foto (där jag iiinte blinkar) blev taget. vi vill inte ha några flashbacks från förra året.
  • väl hemma från fotograferingen blev det övningskörning på schemat för mallaballa & mig. det var första gången för lilla mig och det var hur läskigt som helst ska jag tala om. starta i princip bilen och körde runt i lugn tackt och svängde runt och körde runt borta vid duveholm. det var precis lagom för en första gång ska jag säga, jag var rädd i början, jag menar, det skulle inte förvåna mig och jag skulle krocka med våran nya bil eller på något sätt få den att haverera.
  • väl hemma blev jag inspirerad av ett sms från sara och gjorde som hon, jag knåpade ihop min egna loggbok till projekt arbetet och ska nu skriva ut bilder på de jag åstakommit under dagen, sedan skriva mitt första loggboksinlägg, intressant.
  • efter det blir det den vanliga rutinen, framplockning av morgondagens kläder, packa väskan, tvätta bort sminket, borsta tänderna, kvällsligt tv-tittande... idag ska jag nog pilla mig i naveln för att göra något radikalt som gör min rutin lite mindre tragiskt.

jag är överamtitiös, ni var tycka vad ni vill. ni kan bli irriterade över att jag är det, men var stör det er? jag tycker om att vara ambitiös, jag är ambitiös. tyck vad ni vill, jag vet att ni tycker ett och annat, men det är så jag är, och tänker inte ändra på mig, så de så!

08.00 imorgon är det besök hos sjukgymnasten.
P U S S '




fniss


suddenly I see.

till kvällsmat blev det hemmagjord thai och det smakade riktigt gott. jag har spenderat lite tid på att lägga in ny musik på mobilen så nu blir bussresorna till skolan lite mindre smärtsamma. jag ska nu packa väskan och lägga fram kläder till morgondagen. det blir 8.35-bussen så det är skönt, börjar klockan 10 med svenska som också är den enda lektionen jag har, men sen ska jag kila upp till frisör och träna lite. vet inte alls vilken buss jag tar hem, sånt som märks.

ikväll ska jag poppa popcorn för det har jag inte gjort på hela veckan (tror jag, vore illa om jag börjar förtränga, haha not my style) jag ska också käka godis och dricka isvatten tillsammans med dessa popcorn som såklart är smöriga och sen ska jag titta på en film. funderar på saw IV men jag vågar nog inte det, elin ville inte se den igår, hon va chicken, så nu får jag ligga alldeles ensam och bli rädd, buhu!? nej, jag sätter nog på en bring it on-film, lagom skräckinjagande för min smak^^

P U S S '



man kanske inte vågar.

vad som än händer så kommer det finnas en osäkerhet där. en osäkerhet om vad som kan hända. innan visste jag inte hur det va, därav kände jag ingen osäkerhet, kanske bara smärta. i ovissheten kunde man försöka krypa ihop till en boll för att försöka stretcha ut smärtan, nu finns osäkerheten där, osäkerheten på grund av vetenskapen. om sjukgymnasten säger att jag ska träna rörligheten så finns det fortfarande en osäkerhet. det förföljer en hela tiden. när man bara sitter här framför datorn och omedveten sjukner ihop till den hösäck jag skulle undvika att bli. då slår det en, disken trycks ut, ryggraden är sne. även fast det kanske inte är så farligt, det kommer kanske bli bra, så finns vetenskapen där. den är sne nu, den trycks ut nu, det gör ont nu.

jag har ont i ryggen.
tycker ni jag tjatar eller? jo jag vet men så är det. jag har nu börjat får mer och mer ont på vänstra sidan, jag hade mycker mer ont i högre sidan förut. blä blä blä.


garderobsuppdatering.


i fredags gick vi en snabbis på stan i eskilstuna och jag gick lite emot mina principer att handla på gina men det blev en blommig kjol och en pastellorange top.

uppdatering, nerdatering.

gårdagskvällen spenderades med elin och det var mysigt och väldigt slappt. vi käkade tacos, pratade, kollade på tv och myste. hon var så snäll och "masserade" min rygg. dock vågade varken hon eller jag massera ordentligt utan de va mest handpåläggning, haha, men det var tokskönt. hon såg btw att min ryggrad drar åt vänster, och så skulle jag känna själv och det är obehagligt. nåväl...

denna söndag har jag verkligen ingenting planerat och jag hoppas på att det är så den kommer se ut. jag ska snart duscha och sen lalla runt lite, käka tacosrester til lunch, kolla på tv, bara vara helt enkelt. inga bekymmer. skulle hunnit med att träna idag men ska vänta med det och snacka med sjukgymnasten, även om det är bra att man börjar träna igen så vet jag inte vad jag behöver träna och hur. hur som helst vågar jag inte träna gymnastiken på tisdag, det känns just nu långt borta. vågar inte belasta så pass mycket, när jag liksom vet vad det är, hur det ser ut och hur det känns. nej, det får vänta tyvärr.

bloggar mer under dagen, P U S S


 


punktering.

jag tar det i punktform.

  •  idag var det länsfinal i "svensktoppen nästa" där min syster deltog och kan ni tänka er, hon gick och vann! nu representerar hon sörmland och ska tävla mot 24 andra som representerar deras län. 10 av dem går vidare till riksfinalen på liseberg i september.
  • idag blev jag återigen ihopkopplad med carolina klüft. de som höll i länsfinalen är de som pratar på p4 sörmland och hon kom fram där på stan och sa i mikrofonen att här har vi carolina klüft också. jag vill bara meddela er radiolyssnare och webradiolyssnare att carolina fortfarande befinner sig i peking, om ni inte hörde på rösten att de inte var småländska utan bred jäkla sörmländska. by the way, jag tycker inte vi är så fruktansvärt lika, men alla verkar tycka de, till och med sjukgymnasten. "7-kampskropp"... öhm... jag fattar noll.
  • jag har ont i ryggen. bajsont, för att sätta ord på det. ondare nu än innan jag var hos sjukgymnasten, fast så kanske det ska vara men men. jag är trött på att svanka nu, jag vill bara krypa ihop till en boll men de går inte för sig heller för då gör de också ont och de skadar den utbuktande disken ännu mer, kul kul.
  • ikväll kommer elin hit för att äta tacos. ska bli skönt att umgås med henne, saknar människan. vi kommer träffas mer nu när träningen kommer igång ordentligt igen, då ska vi ju ha en grupp tillsammans också.


 


alltså inte så likt så okänt folk ska komma fram och säga det... ?
 

och sjukgymnasten sa.

tillbaka från sjukgymnasten och jag drar alltså lite till vänster i ryggen och en disk buktar ut, därav min smärta i ryggen i tisdags. det "andra" ryggontet jag har haft beror på att denna utbuktande disk trycker på ischias nerven. ´han masserad lite och knäckte, aj. det gick väl bra och jag ska tillbaka på tisdag klockan 8. bra det.

jag ska nu hela tiden ehålla svanken vad jag än gör eftersom om jag kutar ryggen så trycks disken ut. när jag tar upp någonting från golvet eller så ska jag tänka som en tyngdlyftare... så om ni ser mig se ut som en anka så förstår ni varför:)

skönt att få det svart på vitt, en anledning till att jag har ont. inte bara mina ord, hans också.

en bravad hit eller dit.

jag ska alldeles nu hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för klockan 12 ska jag och mamma käka nånstans på stan. tror det blir venezia. mums, de va år ch dar sedan jag käkade där. klockan 13 måste jag vara hos sjukgymnasten för mitt ryggont. eller inte bara de, jag ska ta upp allt om mina ischias-smärtor, verkande leder och bla bla, jag menar säg någonstans jag inte har ont?

vid 16 åker jag, mamma, stefan och josefin till eskilstuna där hon har genrep klockan 17. sen ska vi sova på nåt hotell där och på lördagen ska hon vara med i någon musiktävling på torget där eller nåt, jag fattar typ ingenting. det har hållit på ett bra tag hela den här tävlingen men min syster hjälpte mig att rösta på henne härom veckan, jag har ingen koll på det. det jag vet är i princip att folk som skrivit sina egna låtar tävlar om en bubblare på svensktoppen eller nåt, jaja, min systers låt heter "sarah" och är absolut ingen svensktoppen låt men den är bäst ändå. alltså jag skojar inte, alla andra sjunger om jättekonstiga saker och har massa konstiga slagverk med, haha fast det är ju dock mer svensktoppen men jag älskar josefins låt ändå.

"alla vi barn i bullerbyn"

slår slint.

som pricken över i:t har jag nu skrivit klart hela min idé till lära-känna dagen på datorn. hela 8 sidor blev det och då är allt klart, hur statioerna går till, dokumentationsblad, poängräkning, rubbet! och nej jag är inte sjuk, ibland slår det bara slint i huvudet när man blir så över ambitiös och engagerad, sorry, that's me.

det blir ju lite illa nu om alla hatar idén... nåväl, då får jag sälja de till årets 2:or så de har allt klart tills de börjar 3:an, alltid nåt?


en penna bakom örat och jag är fulländad.

idag har jag bara varit sådär riktigt engagerad och det känns så bra, så bra. det är nu bestämt att jag och philip representerar elevrådet från vår klass, och programforum... och ska vara med på arbetslagsträffen... och under arbetslagsträffen blev vi också utsedda till "lärakännadags-kommité" vilken innebär stort och roligt ansvar. jag har också löst allt med kören på måndagar så nu blir det ingen trist väntan, jag hjälpte också ett par tvåor i nöd under deras egen hårvård, tänk att det ska behövas två skillade treor? ja för jag har inte uträttat allt detta själv, nej min andra hälft står tätt intill. philip är så fierce, och jag gillar det!

i allt engagemang satt jag och skrev ner förslag till "lära-känna-dagen" eftersom vi missade bussen. det gick väldigt bra och jag tänkte nu skriva ner det och sedan skicka till philip så får han komma med lite förslag och så. (det är alltså en dag vi ska ordna då frisör 1:or, 2:or, stil och trend 1:or och 2:or lär känna varandra och det kommer inte bli som föregående år, nejnej, det är ju philip och jag som har idéer?) när vi är klara ska kommitén (som då är vi xD) ge förslaget till arbetslaget och i princip få godkännande och svar på lite småfrågor, sen har jag och philip rott vår första skuta i land detta sista år.

det blir stopp i maskineriet utan oss!

lugn person med takt och ton.

torsdagens bravader -
05.15 uppstigning
06.35 buss till norrköping
08.00 religion
09.50 projektarbete
10.45 arbetsmiljö & säkerhet
11.50 lunch
12.30 småföretagande
14.00 arbetslagsträff
15.35(?) buss hem
18.00 ledarmöte

checklista?

en ersättare - check.

ehm det regnar så mycket så jag tror huset snart kommer falla ihop, som ett korthus. kul kul, och här sitter jag. nåväl... det var egen hårvård idag men jag gjorde ingenting utan jag tränadepå långhår och hjälpte philip att slinga saras hår. allt gick bra, frid och fröjd!

till lunch var det min absoluta favorit maträtt i skolan, kan ni tänka er, korvstroganoff och ris. det finns ingen bättre skolmat, i alla fall inte på kungsgård. jag njöt, det var underbart. efterlunmchen fick vi reda på skåpsnumren på kungsgård och jag har nummer 15, kul information. sen hade vi mentorsråd och jag och philip är representater för programforum/arbetslagsträff OCH elevrådet. ambitionsnivån är hög här märker man. vad fan grö man när höngården (klassen) är så vimsig, haha alltså vi har inte haft några elevrådsrepresentanter någonsin. jo, jag och hanna va i ettan men vi gick itne på ett enda möte eftersom de alltid va då vi hade praktik eller frisölektioner.

jag har en klippkund klockan 17.30 och efter det ska jag duscha och ha inpackning i håret. jag måse sova tidigt ikväll eftersom jag ska gå upp 05.15. förstår ni? 06.30 bussen till norrköping, yey? kommer komma till norrköping 07.20 och börjar 08.00, så ovärt men vad gör man när man kommer för sen om man tar 07.00-bussen?

på fredag ska jag till sjukgymnasten för min rygg btw, ska jag gissa vad människan kommer säga? ja det är ju bra skor som gäller, och att belasta rätt... bla bla blaa, ge mig ett mirakelmedel istället?

P U S S '

when you look at me.

första skoldagen gick bra och efteråt blev det fika på fräcka frökens med philip, sara, kimmy och ankan. jag förtärde världens godaste blåbärspaj. den måste ni bara äta alltså. fullt med sånt där krisp på och inte bara massa bärs. som grädde på moset var vaniljsåsen bara så fluffigt god. nåväl...

träning stod på schemat ikväll men jag gick hem vid 19-tiden för jag fick så jävlaont i ryggen... igen. har haft det sen 2 augusti men vet inte vad det är. trodde ju att de va "falsk ischias smärta" men jag vet inte längre. jag har aldrig haft så ont som idag, fy fan. gör ont fortfarande. alltså... tjejer, tänk er mensvärk... gånger... 14 kanske. de gör fruktansvärt ont. jag grät några skvättar förut, det var jag värd. ska förmodligen till vårdcentralen på torsdag eller fredag i alla fall.

har nu suttit och fixat mitt nya schema i excel. schemana man får måste man ju bara kladda överallt på för att inget riktigt stämmer med just mig själv så därför blir det bättre. det är faktiskt ett bra schema. blev lite besviken på val av lärare på lite saker men det blir vad man gör det till. om jag bara håller positiviteten uppe så kommer det nog gå galant. kommer dock sakna bia och yvonne för de är så jävla bäst. de får mig verkligen att kämpa och vilja prestera, men... monkan och irina får helt enkelt se till att sporra min kreativitet ändå. :)

P U S S '
imorgon är det egen hårvård 09.30-15.00 och massa tycker jag ska klippa kort. typ robyn-frisyr fast inte snaggat därbak. jag har övervägt det men jag tror jag skippar't. eller vi får väl se, jag kanske kommer hem hely kort imorgon?

terapisäng och kläder för en pojkvän.

philip verkar tycka att jag har lite roliga utlägg... well that's me^^

klockan 10 klev herr och fru fierce upp och slappade runt samtidigt som diverse kläder och smink etsades fast på deras kroppar. frukost förtärdes till supernanny så nu är de båda riktiga superföräldrar. nu har vi en timme till övers och vad är inte bättre än att se på vår lilla favorit oprah?

"school is cool"
P U S S '

uptown girls.

det bar av till norrköping. jag och philip skulle förföras av norrköpings shoppinggator och kan väl säga att vi kom enda in i sängkammaren. nöjda efter våra inköp ekar det dock lite extra mycket i våra plånböcker men det är så det ska vara. jag var nära att inhandla en spargris. på grisen stod det svarta pengar men grisen var för liten, på tok. inte för att jag tjänar svarta pengar, skulle bara vara... fint liksom?

vi träffade både jannas, linna, natta och tina (alla kära återséenden) och med tina gick vi och käkade chicken. hon hade precis varit hos frissan där frisören fått fira händer. hon var så fierce och jag själv blev riktigt sugen på att klippa kortkort och alla verkar tydligen ha en idé om hur jag ska ha, men jag vågar inte tyvärr. jag har ju liksom en plan med mitt hår va;) well, vem vet, det kanske slår slint, om nån vecka har jag värsta robyn-frisyren?

imorgon är det första skoldagen och det liksom pirrar i hela mig. jag är så skolsugen! jag kan dock inte garantera att den håller i sig mer än några dagar. just nu känner jag mig så engagerad att både sätta mig in och fixa klassresan, plojfoto, lära-känna-dag med 1:or & 2:or och till & med gå med i elevrådet och programforumet. jag ska nog försöka hålla uppe min optimistiska sida för just nu mår jag som fisken i vattnet, helt underbart.

kvällen ska nu spenderas med grönsaker, dip och en skräckfilm, so damn perfect!
P U S S '

101112.

12 DAGENS:
Klädsel: svarta loosebyxor, grått linne
Smink: nada
Frisyr: helt utsläppt faktiskt
Låt: cobrastyle - robyn
Vill ha: massa pengar
Sjuka: falsk ischias-smärta
Drog: OS
Saknad: solen
Köp: godiis
Godis: ... smågodis:)
Attityd: glad och positivt
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: att mina ögonfransar fortfarande var böjda

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: sara
Bil: en volvo från 91, en riktigt skönhet ska ni veta! (NOTxD)
Kärlek: alexander rüdén
Husdjur: en kanin som hette casper
Semester: marocko tror jag
Jobb: sommarjobbet 07 - dagisfröken, blä! frisöööör <3
Köpta skiva: jag var så snål så jag fick alla i julklapp!
Riktiga kärlek: ingen än
Piercing: öronen
Konsert: gyllene tider
Fylla: lagfeesteen

10 SISTA:
Personen som smsade dig: pw
Personen som du kramade: filippa
Peronen som ringde dig: elin
Personen som du ringde:elin
Personen som sa 'jag älskar dig' till dig: sådär rakt ut.. hm, de va ett tag sen :P
Alkoholdrycken: öhm det var ett tag sen ska jag säga...
Bilfärd: för några timmar sen
Filmen du såg: jag ser jämt på film..
Gången du grät: minns faktiskt inte, kors i taker jag är ju en känslig typ.
Måltiden: en halv al tonno med färska grönsaker för en halvtimme sen:)

stupid shit.

dagen började med att jag och mamma städade garderboen. jag fick ingen walk-in-closet, mamma verkade tycka att det nästan blev det men då har hon ingen aning om mina krav. nåväl, fick mer plats i alla fall så nu behöver man inte brottas med resterande kläder då man ska hänga i nåt litet, alltid något.

i all denna yra passade jag på att städa mitt rum också. rensade skåpen också och la gamla grejer i lådor och massa sånt tjaffs. nu är det rent och fint igen, tänka sig... jag blir så förvånad varje gång jag städar för det blir så fint. jag dammsög mattan för hand! (ja man dammsuger ju för hand men jag menar att jag låg ner på golvet och rengjorde mattan på djupet)... dock till ingen större nytta, den ser ut ungefär som förut. dock blir det bättre nu när vi flyttar in alla frisörgrejer till jossans gamla rum. där blir våran klipptstuga. flyttade in alla grejer förut och fick ett helt skåp i mitt eget rum till övers, se på fan! nu ska vi bara köpa spegel eftersom jag vill ha kvar min i mitt rum... oj vilken hejdundrandes intressant läsning, intressesmurfarna hoppar av entusiasm.

imorgon klockan 11 åker jag till norrköping och shoppar med philip. vi ska moffa och se på film på kvällen och så slaggar jag där i philips stora mjuka säng, of course på olika sidor av den enorma sängen, hey faghag? på tisdag är det skolstart, ser fram emot det, jag är redo. hvfr3a här kommer jag!


bokstaven s.

kvällen har spenderats med att göra slingor i rebeccas utväxt och efter mycket om och men blev det ju kanoners^^ är väldigt nöjd själv också, men som sagt, rebecca åkte ögonaböj och köpte balsam, dock skulle hon haft de innan, snacka om tovor!

imorgon ska jag och mamma städa och rensa garderoben. eftersom josefin har flyttat så hoppas jag på mer space vilket betyder mera kläder, hgih five! jag tycker dock att vi kan riva några väggar och inreda med speglar och heltäckningsmatta i en ljusrosa nyans så jag sedan får min walk-in-closet, mamma verkar inte vara på samma spår?

om jag orkar ska jag gymma på friskis också, men om jag inte okrar behöver jag inte för då tar jag till bortförklaringen om att man bara ska träna varannan dag. (gyminstruktionstanten sa såhär att det tar längre tid för tjejer att bygga muskler och sånt så de behöver träna ca 6 dagar i veckan.. men sen sa hon att man bara ska träna varannan dag? öhm det stinker dubbelmoral här?)

gissa vad som händer nu?
popcorn & isvatten såklart!

P U S S '

sinnesjukt.

jag sitter nästan mållös. på http://www.aha.nu/ hittade jag mitt horoskop skytten och läste. det är äckligt hur jävla likt det är.

→ Du som är Skytt bör undvika att binda dig för tidigt. Det bör i så fall vara till någon som respekterar och står ut med ditt frihetsbehov.

→ Du älskar att roa och när de tar sina vildaste uttryck så väljer Skytten att bli skådespelare. Gärna också clown.
 
→ Du hyser stor respekt för saker och ting som de är - du vill bara göra allt bättre.

→ Skytten vill gärna dra största möjliga nytta av sin fritid. Du har massor av energi till både arbete och nöjen, och du vill helst ha minst ett par kvällsaktiviteter inplanerade varje vecka.

→ Skytten tycker om lagsporter och regelbunden träning, du behöver känna att du har rört på kroppen ordentligt och du tycker om att tävla.

→ Skytten kan avslöja sanningar som kan få vem som helst att bara vilja sjunka under jorden. Ärligheten är hennes främsta vapen och hon är också tillräckligt oblyg för att inte hålla inne med någonting. Ibland upplevs hon som fruktansvärt hänsynslös i sitt sanningssägande. Hon förstår inte att de flesta inte tål att höra vad som helst.

→ Skyttkvinnan vill vara jämställd och dela hans villkor.

→ Du älskar innerligt men kanske lite ytligt.

Den som försöker binda en Skytt alltför hårt till sig och beröva henne den frihet som hon så ivrigt begär, blir en mycket kortvarig partner. Hon vill inte vara någons fånge. Därför byter hon ofta ut sin älskade mot en annan.

23 augusti är en lyckodag - får se vad som händer på lördag då ;)

Du som är född i detta tecken har en väldig energi och ett enormt behov av att röra dig, men måste tyvärr ta det lite försiktigt. När du kommer upp i åren kan du känna av reumatism i höfterna.

la problemo.

jag har ett problem.

mitt hår är verkligen smutsigt just nu, men egentligen vill jag inte tvätta det idag för då är detganska skitigt till skolstarten på tisdag. (jag är ju hos philip på måndagen och tro inte att jag tänker slösa tid på att tvätta ett hår som är halvsmutsigt då?) oh no, så... ska jag stå ut med att vara jätteäcklig idag när jag ska åka och lämna min syster och sedan färga håret på rebecca eller ska jag vara lite halvsmutsig på tisdag när skolan börjar?

vilket i-landsproblem.


rutinrand.

en tanke...

det bästa med sommarlov är att man slipper alla rutiner.
det bästa med skolan är att man får rutiner.


som sagt... en tanke...


plåtningen.







bilder från plåtningen. håret blev bara så snyggt och passade så bra. jag är dock fortfarande i chock över hur i helvete de fick på polon sen, men vill christian att det ska vara polo, så vill christian de. en order!



sagan om byxorna.

jag blir så irriterad på en sak.

idag när jag gick runt på ikanhuset gick jag in på vero moda. där ser jag ett par byxor som jag faktiskt skulle vilja prova. de hänger högt upp så jag når inte, jag är lång men inte giraff. precis nedanför byxorna står en expidit och jag kollar på byxorna och rör vid dem, liksom som att jag menar att jag vill ta ner dem. vet ni vad expidithelvetet vräker ur sig? "hej"... bara ett hej? jo om jag gick runt här inne för att hälsa på folk skulle jag väl åtminstone tagit i hand. såg hon inte att jag ville ha ner brallsen?

jag ville inte fråga heller för att det var liksom inte alls säkert att jag skulle prova dem så då ville jag inte vara till besvär att behöva fråga. visste liksom varken storlek eller om de fanns eller om de passa eller något. alltså, ni förstår mig väl? jag bara hatar när man inte får tag på grejerna. om jag skulle frågat skulle jag kännt mig tvingad till att köpa dem, och det var jag ju inte redo att göra. jag visste ju liksom inte heller om jag ens ville prova dem ifall de var för dyra, för liksom så snygga var de inte. vad skulle jag gjort om hon tagit ner dem och jag sett prislappen. "ehm, nej tack" eller skulle jag provat dem och slösat massa tid? kanske hade de dyra byxorna passat och min ekonomi skulle gått i kras. vem vet, expiditen kanske var synsk och såg de komma och tog därför inte ner de åotkomliga dyra byxorna som säkerligen suttit som en smäck...

hey, ni som går frisör och ska börja 2:an eller 3:an, så ni vet så träffas vi på vrinnevi kl 13, har checkat med monkeydonkey och hon, jag citerar "förbereder sig inför ett kommande läsår", hon ser fram emot det. kul kul!


outfit.

detta blir kvällens outfit

cardigan - h&m
sjal - indiska
top - h&m
jeans - vila
klocka - ur&penn
P U S S '

upp i det blå.

idag har jag shoppat. jag blir glad av det. dock blir man putt när man inser att man inte har sådär värst mycket pengar kvar och det redan vankas shopping med philip på måndag plus att jag ska till barcelona i september, då vill man ha de klirrit i kassan ju.


svart kavaj - h&m
vit top - cubus (köpte också en grå)
jeans - vila


det blev en rosa cardigan från h&m också
P U S S '


 


style it.

emelies hår till plåtningen

ja jag lockade först hela håret förutom de som skulle vara platt då, logiskt. sen touperade jag med pinnkam och sedan med svinborste för att få det riktigt frissigt. nålade håret bakom öronen och bak på kronlinjen och nålade fast håret över de spännena. friss friss friss!
P U S S '

blink med ögat och vick på örat.

gissa vad jag gjorde igår? craschade på träningen såklart, vad annars? jag skulle köra sträckt med dubbel skruv i gropen och landade på sidan och vek ihop kroppen liksom. jaja, svårt att förklara men jag sträckte ut vänstersidan och klämde ihop högersidan, aj. nåväl, är skapligt stel idag men det hindrade inte mig för att träna, jag har ju som sagt upplevt värre saker. än så länge slår inget nack-craschen i golvet den 12 december.

idag har jag fixat emelies hår till fotograferingen. får se hur bilderna blir sen. jag blev i alla fall nöjd med håret och det är ju som sagt det jag kan:) efter det åkte jag till gymmet och tränade och det gick jättebra idag också. om jag sa att jag körde mycket mage på pilatesbollen för några inlägg sen kan jag väl nu säga att jag körde det dubbla. jag vill ha en pilatesboll nu!

inatt är det gymnastik igen (damer inviduella grenfinaler) men eftersom jag inte litar på tiderna i tidningen ska jag kolla upp det ordentligt och be mamma spela in, det var jobbigt att titta så tidigt plus att jag ska upp tidigt imorgon ändå så. imorgon ska jag till min syster i linköping. ska kolla på hennes nya lägenhet och hämta hem henne eftersom hon jobbar på lördag, sen åker hon tillbaka=/ efter linköpingsturen blir det gymmet igen och på kvällen kommer det främmat.

haha jossan haha (internt):
"de kommer främmat de kommer främmat"


P U S S '


vem sa att goda dagar är förbi.

jag och malin drog till gymmet vid 14. körde allt jag skulle fast lite lättare vikter eftersom jag inte vill bli skakis till träningen om en timme. japp klockan 18 börjar träningen med huddinge, ska bli ruliiigt.

onsdag - gym på friskis, träning med laget & huddinge
torsdag - fixa emelies hår till en fotografering, gym på friskis
fredag - linköping och hämta syster, lite shopping, gym på friskis
lördag - gym på friskis, öppen för förslag, någon som vill bli klippt eller så?
söndag - gym på friskis, öppen för förslag, någon som vill bli klippt eller så?
måndag - åker till philip och shoppar, moffar & sover över.
tisdag - skolan börjaaar =)

P U S S '


jag mår så bra.

tror ni att gymnastiken va 03.30 eller? nej såklart inte. klockan 6 drog det igång men som tur var somnade jag om och vaknade alldeles lagom till starten. de va ruuligt! detta resulterade dock i att jag vaknade klockan 12 sedan, mindre bra men nu ska jag åka och träna med malin, på gymmet på friskis. hell yea!

klockan 18 är det träning med gymnastiken och vi ska träna med huddinge, riktigt ruuligt det med! det blir alltså två träningspass igår, mig gör det ingenting för den här veckan är jag helt träningsberoende. fick ju inte träna igår eftrsom det var den där kursen. men nu kallar gymmet!

malin och jag ska förmodligen beställa hem en pilatesboll, smack på den, P U S S '

everybody hurts.

sen jag kom hem från kursen har jag endast suttit i telefon. det började med att jag pratade med elin, sen ringde jag vania, sen ringde malin, sen ringde mormors bror och sen ringde stefans kompis. hallå ser jag ut som en telefonkiosk? och jag som inte ens gillar att prata i telefon, rena terapin.

kursen gick som den skulle och jag fick träffa pappa också, skönt. fick en chokladkaka av honom också sen de var på en tripp till mariehamn. tänk var man kan tjäna på att andra åker på små turer. man tackar och tar emot.

nå vad tror ni mina planer för kvällen är då? jo jag ska avfärda ännu några satc-avsnitt tillsammans med popcorn och isvatten innan jag förhoppningsvis somnar in innan klockan ringer 03.30. jo förstår ni, jobba gör jag inte, men jag kan gå upp tidigt för de. jag ska nämligen se damernas lagfinal i artistisk gymnastik!

P U S S '

p.s min syster har flyttat. flyttat härifrån. hemifrån. hon är saknad och kommer bli ännu mer. vem ska nu ligga hos mig?

tuta & kör!

idag går startskottet. idag står jag bakom den vita linjen, redo att springa iväg så fort skottet ekar. som en skenande häst ska jag löpa enda fram till mållinjen.


 

okej det där var väl att ta i hörrni men det jag ska göra är att gå den där helveteskursen som man måste gå innan man får övningsköra. ja ja sent kan tyckas att det är, men jag har inte känt mig redo eller intresserad förrän nu. så klockan 17 idag ska jag sitta och önska att det snart är över. min pappa, min mamma och mammas man ska också få följa med eftersom de förmodligen tycker det ska bli så roligt att köra med mig, jag känner deras längtan, not.

jag tror att jag i början kommer vara sveriges sämsta bilförare. jag har ingen aning om hur man sätter på en bil. jag har heller inte den blekaste om vad allt heter och jag fattar ingenting när folk snackar om koppling hit och dit, draglägen, växlingar och allt det där men jag tror, är inte riiktigt säkert, men jag tror att det är sånt jag ska lära mig med tiden.

jag är ju dock inte helt efterbliven, jag har ju faktiskt inte fyllt 18 än. jag är en sån där som olyckligt nog fyller i december. när jag fyller 18 ska jag vara på god väg till ett körtkort och jag planerar (men jag brukar aldrig hålla min planering) att ta körkort innan studenten eller sommaren efter studenten. låter väl som ett rimligt mål eller är jag helt ute och cyklar, då är jag ju helt fel ute...





sån är jag.

nu ska jag poppa popcron, fixa isvatten och kolla på sex and the city, och vet ni vad?
jag är så värd det!

P U S S '

feelin' good.

malin och jag åkte till gymmet vid 17. träffade elin så fick krama lite på henne innan hon stack. jag körde jättemycket mage på pilatesbollen och jag har sånna känningar nu så det är sjukt. jag satt och tänkte när jag cyklade att jag skulle satsa på armar idag, det gick ju som det gick. men men, det blir på torsdag eller fredag.

på onsdag är det gymnastik som gäller och då ska vi träna med huddinge som är här på läger. fattar inte varför man åker hit? jag menar, när det finns så många fasta hallar så väljer de våran grunda steniga grop? jag fattar inte, nåväl, så länge nån har glädje av den. jag vill ha en ny hall, nu!

P U S S '


slut.

hur ska man göra slut?

tänkte börja skriva det uppenbara.
det är förbjudet att göra slut via sms eller msn, totalt okej?
ett telefonsamtal är också emot reglerna då det är enkelt att lägga på.
man ska träffas och prata om det, okej?

ja jag vet, obvious.

att låta ett förhållande eller liknande rinna ut i sanden är också det värsta man kan göra.
ett klart svar om hur man vill ha det är det bästa, och på ett bra sätt.
inget snack om att du är för bra för mig eller att du inte är redo för ett förhållande.
babblande om att du behöver tid ensam.

det är också ganska obvious.

hallå? det slog mig att jag är så fel människa att skriva om det här.
jag är allt det som står. jag är verkligen inte en bra person på att göra slut.
jag är heller inte bra på förhållanden, inte vad jag vet.

jag är den där tjejen som skyller på att jag behöver mer fritid och behöver vara ensam, mitt eget space.
 jag är den där tjejen som tappar intresset och inte ens orkar eller vill träffa människan för att berätta.
jag är den där tjejen som låter det rinna ut i sanden i hopp om att den andra ska glömma allt.
det är jag, aj då!

cut(e).

idag har jag klippt min kusin sebastian och för sammanfatta blev det en riktigt snygg frisyr med lite inspiration från greenday och emd. låter kanske inte sådär wow men det blev stylish! sebastian blev faktiskt nöjd, riktigt nöjd. han som en gång sa att han inte skulle klippa sig hos mig förrän jag blev färdigutbildad, japp, jag citerar. han är 10 bast!

jag klippte jessica också, det blev också riktigt snyggt. jag skyndade mig sedan till truppledarmötet där vi i princip repeterade de vi sa i torsdags på mötet plus lite andra saker. jag är ruksigt redo för en ny termin. jag ser fram emot både min egen träning och framtida tävlingar och såklart att få börja med helt nya barn, att få börja om från början igen. det kommer bli tufft men det ska nog gå bra. (ni som undrar över min dubbelmoral över att jag hatar barn så kan jag till mitt försvar meddela att jag gör detta frivilligt och jag älskar att lära ut truppgymnastik men också att jag säkerligen kommer vilja skära huvudet av ungjävlarna ibland^^)

klockan 11 imorgon kommer isadora hit och ska få sig en klippning och sedan planerar jag att gymma på friskis. så är dagen planerad. min sista sommarlovsvecka börjar och jag börjar bli lite pirrig i magen inför skolstarten, det ska faktiskt bli riktigt roligt!

P U S S '


ge mig en man efter midnatt.

elin springer runt och är överallt och ingenstans. hon slänger kläder omkring sig samtidigt som hon nynnar på musiken från mamma mia the movie som jag själv knappat på. hon provar en röd tröja till den svarta höga kjolen, hon verkar ångra sig. av med den röda, på med ett vitt baslinne som jag tydligen lyckats sätta mig på, my mistake. nu åker en randig topp på, en suck tycks jag urskilja bakom musikens strömmande toner. nu åker kjolen av, woho. hon kliar sig på högerbenet och ställer sig i en annorlunda pose, omedveten om min iakttagelse. nu ringer det också, aldrig ska man få vara i fred. elin tar't...

nu skulle det glamouröst passa in om jag skrev att vi delar på en flaska vitt och sitter och smuttar på det mellan melodierna men icke sa nicke. själv dricker jag inte längre och elin har fått sitt för den här veckan kan man säga.

nu åker thigths och en grå klänning på, grått är fint, det gillar jag. nej den åkte av. nu blir det en simpel outfit tror jag, jenas, vit topp och en sjal. sånt gillar vi. tjingeling,snart blir det festligheter!

P U S S '



who do you think you are.

ikväll blir det festligheter.

man är snyggare på kvällen.

man är alltid snyggare på kvällen. man tänker alltid högre om sig själv på kvällen. man mår mycket bättre på kvällen.

jag lägger alltid fram morgondagens outfit kvällen innan. man är snyggare då. på kvällen ser man sig själv i spegeln och ser en ruskigt snygg tjej med kläder som sitter som en smäck. man hänger upp outfiten och ändrar ingenting på morgonen.

på morgonen är man ful. på morgonen passar ingenting längre. på morgonen vill man bara hoppa ner i sin varma mjuka säng igen. man mår dåligt på morgonen.

jag får inte ändra någonting i min framlagda outfit på morgongen, det är against the rules. på morgonen har man dåligt omdöme och vet inte vad som är bra. därför ska man hålla sig till gårdagskvällens plan, från topp tå. det man ser i spegeln och anser är fult och gräsligt kan inte på¨något sätt bli bättre, hur många klädbyten man än gör så man behåller den första outfiten på.

man vet att gårdagskvällens val kommer få en att glänsa, bara man väntar tills morgondagen övergår till förmiddag.


känslan kommer tillbaks.

jag har kollat på OS-invigningen idag. jag började titta när det dansade och hade sig, sen var det "defileringen" och jag satt och väntade på att sverige skulle komma in... jag hann poppa popcorn, dricka isvatten, kolla på ett top model-avsnitt, sen kom sverige.

dagens syssla har annars varit att gå in mina pumps. vare sig jag suttit, stått eller gått har de varit på. jag planerar att plocka undan i mitt rum innan jag hoppar in i duschen.


känslan kommer tillbaks

P U S S '

out with the old, in with the new.

träningen började med skruvträning till uppbyggnad. det gick bra ett tag, sen blev det tråkigt och jag blev trött. vi fortsatte med tumbling men efter tre handvolt-frivolter blev jag lack för att så få ville plocka fram ansatsbana, så jag blev arg och irriterad och tog mig en paus, det blev lite prat med carro. gick sedan tillbaka in och då körde vi saltoträning i gropen och jag ska vara stolt över att det bara är jag som gör som man ska, det ska jag vara så länge det vara. hoppas bara de andra i laget lär sig likadant eftersom det gäller att alla kör lika och rätt.

lagmötet efter träningn tog 2 timmar. det säger väl allt. bestämde grupper och träningstider och diskuterade allt som hör där till. till hösten är det jag och elin som är ett tränarteam och sammarbetar med vania och madde på gymnaster födda 99-00. jag ska börja om från starten kan man säga. efter någon termin när man ser vad gymnasterna kan delar vi upp tjejerna på två grupper, ett UT-lag och ett RM-lag. jag och elin ska jobba med RM-laget då. ser fram emot en ny termin och det blir nog till att gå tumbling steg 1 också. vet inte om jag orkar gå fristående steg 2, jag vill bara gå fristående steg 3, men bajs på att man måste gå 2:an först. trampett har jag redan steg 1 och 2 och mer behövs inte. (jag snackar om kurser, utbildningar, ni som är lite oerfarna^^)

P U S S '



situationen är så sjuk.

blev lite shopping idag i norrköing och jag vet att jag sagt att jag ska spara alla pengar till barcelona-resan men jag menar ju då såklart alla onödiga inköp! dagens inköp var absolut inte onödiga, jag klarar mig inte utan dom^^
dagens nödvändigheter

 
rosa & grått linne från h&m
 
topp med djup rygg från monki
 
grå topp med twistad rygg från monki
byxor & tygskor från monki

inhandlade också nytt silverschampo från loreal, nya clips och ett silverschampo från matrix till elin.
P U S S '

underskattad kebab.

mitt kvällshumör får mig att bli på hugget. skulle gärna vilja hugga i lite chicken kebab. en underskattad restaurang, totalt! jag snackar inte vilken chicken kebab som helst, jag har provat olika. nej det måste vara den i norrköping, den är den utlimata. denna restaurang ligger precis bredvid mc donald's och den idioten som väljer mc före chicken kebab kan ju ta och hänga sig. jag rekommenderar alla att smaka på den ljuvliga kebaben som finns i många olika sammansättningar. det finns med bröd, på rulle, i sallad, större bröd, med pommes, ännu större bröd och så vidare. ni förstår, vilka valmöjligheter?

ni kan väl inte tveka en sekund. nej bums tar ni ert pick och pack och drar mot norrköping där ni hittar denna utsökta maträtt, jag kan starkt rekommendera vit & röd-sås blandad, mums på den. nåväl jag tror ni börjar fatta hela konceptet.
ÄT CHICKEN KEBAB I NORRKÖPING, inga konstigheter.

det är helt enkelt bara ni som går miste om möjligheten, det måste kännas surt.

vad har du gjort.

project runway var superbt as usual. popcornen var outstanding as usual när jag poppar. isvattnet var fantastiskt as usual. sängen var skön as usual. allting var så underbart as usual när jag är igång, är man 1:a klassig så är man!

håller nu på att borsta mitt hår, 100 gånger minst. jag fäller som en byracka. 67, 68, 69, 70... intressant läsning. jag ska snart borsta gaddarna också, sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, det lär behövas. imorgon är det träning också, först fristående med lotta och rebecca i spegelsalen vid 16, fast det är nog bara vi vad jag vet, sen kl 17 är det vanlig träning och kl 19 är det truppledarmöte. yey, saknar truppgymnstiken.


Föddes en lörda, mamma kalla mig för discotjej
Så på en lörda, ja då vet du var du hittar mig
Föddes en lörda, alla kallar mig för discotjej
Mamma frågar sig...

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

P U S S '

jag måste stoppa dig.

var och tränade förut men jag ska väl inte sticka under stolen med att det gick sådär va. kände mig allmänt trött och seg och det gjorde inte saken bättre att det var rätt smockat med folk. blä på det.

innan jag duschade lekte jag lite med smink och hår och tog lite bilder, för kul skull. maha de va kul, fast de va roligare att fixa till det. thihi, nu har jag i alla fall duschat och ska nu gå och poppa popcorn och fixa isvatten för det är dubbelavsnitt av project runway om bara ett par minuter,

imorgon ska jag upp tidigt, 06.30! ska till norrköping och lämna bilen, sen ska vi fika (jag & mamma alltså) sen ska jag köpa silverschampo på montlé och leta efter nån fierce tröja på monki.

P U S S '




is it obvious.

jag kom precis hem. jag drog till calle på filmkväll vid 22.30 igår och sen blev det till att stanna där över natten. maffe va dum och tog alla kuddar (tror jag) men det gick att sova ändå, men det var kallt. martin skjutsade hem mig sen, snällt snällt.

dagen tänkte jag spendera genom att nu genast gå ner för att tillaga lunch, dvs. soppa, mycket ovanligt, not. sen tänkte jag ha lite kvalitetstid och klockan 17 ska jag gymma på friskis, där träffar jag också elin och hanna, trevligt sällskap gör det hela lite roligare.

nej nu kurrar det i magen, dags att fylla på förrådet så man inte blir pinnsmal, det är inte så smickrande.
P U S S '


you're not ever alone.

jag har nu dämpat ner det somriga rosa för en mer lugn ton i min favoritfärg grå, puss på den säger jag. nu närmar det sig hösten och då är det bäst att passa på att förändra lite, eller rättare sagt min kära syster. snart flyttar hon ju till linköping så då blir det svårare. ja ni tror väl inte att det är jag som är skillad på sånt här med design, ånej. min syster flyttar alltså till linköping om typ 1½ vecka och ska plugga till svensklärare. om 5½ år är hon klar då, låter väl inte så jobbigt?


i denna nostalgiska värld ska vi nu kolla på filmer från när vi var små och käka en och annan näve chips, de må vara de sista nävarna chips med henne boende under detta tak så nog ska vi njuta av dem.

P U S S '


you're framed out.

det är katrineholmsveckan här i coolaholm, coolt va?
om en timme ska jag klippa och slinga kajsa. jag bloggar mer senare!
P U S S '


hey, fin bild!

bortskämda ouppfostrade ungar.

jag ska göra en confession.
jag hatar barn. låter kanske hårt säger ni, och nåväl det kan jag erkänna. jag hatar inte tanken av att själv få gosa med ett snällt barn, babylen hud, glada ögon som tittar busigt på en, när de kan säga "ida, kom" eller något sånt. i och för sig är väl mitt namn inte det svåraste. jag hatar andras barn, barn jag inte känner. jag kanske egentligen hatar hur de uppfostras. jag hatar bortskämda barn, och barn som jag inte har en så bra kontakt med.

jag hatar när man kommer bort eller har främmade eller när det på något sätt är barn inblandade som man inte brukar umgås med, ska man vara barnvakt? ja de verkar föräldrarna tro. jag har ju inga problem med att leka runt med kusinerna filippa eller majken, they are my loved one's så att säga.

men barn alltså. andras barn, okända bortskämda barn som skriker och klänger och uppträder som om de vore 2½ fast de redan är 5-6! när jag var yngre var jag alltid den personen som alla barn älskade. jag var alltid "barnvakt" när de var barn med på tillställningar. jag fick väl nog. efter förra årets sommarjobb fick jag nog. 3 veckor på dagis tog ut sin rätt, nu är jag dryg och elak mot barn jag inte vill vara barnvakt åt.

är jag elak? ja så kan de tyckas, det stör mig inte. jag vill inte ge falska förhoppningar till föräldrar som tror att jag ska ta hand om deras ouppfostrade barn. jag kanske gillar det när jag själv är äldre och barnalös, då kan jag ta hand om dem som om de vore mina egna, men just nu är det inget som lockar.

ångest med ett leende.

jag är alltid negativ; förutom när det kommer till skolstart. har nästan aldrig varit negativ till att komma igång efter sommarlovet. på gymnasiet har det blivit ännu bättre eftersom jag ändå fått chansen att göra det jag vill. visst är det lite jobbigt när man känner att sommarlovet börjar lida mot sitt slut men man kan ju faktiskt inte göra någonting åt saken? den 19 augusti börjar jag och vad jag än tycker och tänker om det så göra jag det.

tungt kan det tyckas vara eftersom alla andra katrineholmare börjar den 25 (gymnasiet) men vi slutade mycket tidigare än de så man ska inte klaga, det var ju tokfint väder då. jag ska erkänna att jag faktiskt pratar ganska oavbrutet om skolan och allt som hör där till. om sista året, om frisör, om plojfoto, om klassresa, om klassen, projektarbete, schema, skåp, ja allt ni kan tänka er. jag mår lite bra av det. ska väl också erkänna att jag för några veckor sedan gick runt med min systers studentmössa i flera timmar, jag var så snygg i den^^

det blir faktiskt inte bättre av att vi klagar över att sommarlovet är slut, för slut är det. det känns bättre om man nu liver livet sista veckorna och börjar skolan med ett leende på läpparna, vissa får inte ens gå i skolan.

detta var nog det mest positiva ni någonsin får läsa av mig, jag är lite som miranda i sex and the city, just personligheten. jag kan alltid komma på något negativt om något. nu har jag till exempel kommit på att jag hatar barn, eller rättare sagt, jag hatar andras bortskämda fula jobbiga barn som folk antar man ska vara barnvakt åt, men, det får ni läsa vid ett senare tillfälle.

you want to move like me.

jag tog tag i min miserabla söndag och åkte och tränade med malin. träffade elin vilket gjorde mig väldigt glad. pratade också med damen i telefon när jag kom hem. jag fick också min vilja igenom så familjen grillade idag och vi satt samlade på altanen när det regnade, härligt smatter. alla höll dock käften för att va så hungriga, komiskt.

nu blir det satc-avsnitt med popcorn och isvatten och imorgon ska jag till stan och köpa mascara, ögonskugga och kanske rouge. vid halvfem ska jag också jobba, dvs. utföra de jag är bra på, skillat! ska alltså hem till familjen börjesson för att ge kajsa en makeover. slingor och klippning! mamma följer också med för att se deras nya hus och snacka skit med rosmarie. lyckat!

P U S S '

shoppiloppan.

jag är så stolt över mig själv. när vi var i tallin igår så shoppade jag endast för 267 svenska kronor? är det inte underbart. för dessa kronor fick jag enda med mig en grå a-formad kjol, en grönrosa sjal och ett blommigt linne. jag är så duktig. jag köpte också en supersöt mössa&halsduk-i ett fast det bjöd mamma & stefan på. tack!

eftersom jag var så ekonomisk i tallin skämde jag bort mig själv med en ny parfym. mitt sparsamma jag har alltså resulterat i pengar jag kan använda i barcelona. där ska jag impulsshoppa så det står härliga till, haha!


våra ringar, sisters like friends, friends like sisters.
mössor & halsdukar i ett!

P U S S ' på att vi är så bra <3


 


RSS 2.0