det är ett paradis.

malin och jag drog och tränade vid 10 idag och sedan åt vi på hot basilika. usch vad vi slösar pengar på det. de senaste gångerna har jag käkat nudlar och det kostar 90 spänn. måste sluta. från och med nu ska jag bara äta det när jag blir bjuden. that's it. jag vill ha pengar till barcelona i september!

nu har jag slingat halva malins hår. skulle egentligen bara göra lite men det blev mer så vi va tvugna och skölja ur de första innan vi tar baksidan nu. nice nice. jag har också packat lite kläder till helgen. imorgon åker jag, malin, mamma och stefan på tallinkryssning. i tallin blir det shopping men jag ska inte göra några impulsköp för jag ska spara spara spara till barcelona, men lite måste man få spendera.

tio i sex kommer elin och då far vi till tränare lotta där det är lagmöte, styrka och sen bad för de som vill. trevligt trevligt. hoppas träningarna kommer igång snart också, och att det blir seriöst. hatar när allt blir så oseriöst. nåväl, nu kanske jag ska frissera klart malin så hon kan vistas utomhus också.

P U S S '

mitt sunda och hälsosamma liv.


snart ska vi åka til willys med philips mamma och philip ska inhandla nödvändigheter. han ska by the way svälta sig fram till stockholmsresan för att kunna shoppa för mer pengar, klyftigt anser jag. då måste man tänka ekonomiskt, är chipsen billigare till frukost än diverse bröd och pålägg då är det väl inte philips fel liksom? right?

nu käkar vi grillchips till frukost fast det blir en mer stadigare frukost på chicken sen!
P U S S '



livet leker, gröna ängar och solens gudomliga strålar.

efter förfrågan om de nyttiga dryckerna kan ni kika in hos philip som presenterar dryckerna för er.

jag och philip har precis tittat klart på the eye som föröverigt var riktigt bra. jag har också klippit herrn själv och han har klippit sitt fina besök. nui är vi alltså lite nyfriserade båda två. vi har förtärt dipp och grönsaker och druckit isvatten i större glas än vaserna jag har hemma, kan ni tänka er.

jag tror dock vi ska sova snart för jag är så trött. jag ser fram emot att krypa ner i philips oändligt mjuka dubbelsäng och snarka för glatta livet. nej jag ska knipa käft. godnatt era små troll.

p.s imorgon blir det till att handla med philips mamma innan vi drar till stan och förtär en trea, i alla fall jag. åh vad jag ser fram emot det underbara chicken kebab. usch så gott det är. USCH! skojar inte alltså... det är gott alltså. jag må överdriva ytterst lite här på kvällskvisten men jag lover, det är verkligen den godaste kebab som finns.

P U S S '

jag njuter av min spontanitet.

dålig uppdatering, är jag sjuk? nej, jag har alltså varit hos farmor och åkte sedan med pappa, lena och nicke till min faster och hennes familj. dom har nytt hus med pool. en sån där nerbyggd i marken. det var kanoners. spelade kubb och värsta språket igår och nicke tog sig ett kvällsdopp i poolen. idag åkte jag, faster jenny och pappas fru lena in till norrköping (de bor i åby) och gick i knäppingsborg och åt sedan på något ekologiskt matställe. lasagne, den var så god.

har alltså nu anlänt till philip där jag kunnat ta upp mitt bloggande igen. jag åker tråkigt nog hem redan i morgon men bättre än ingenting så att säga. jag har träffat gabriel också, (hej hej gabriel^^) vi ska kila till öb sen och köpa lite saker som behövs och så ska vi bara njuta av varandras umgänge. godsaker skall förtäras. imorgon blir det chicken kebab innan vi åker hem, vi är såå värda det.

btw, philip fick mig att prova på en törstsläckande dryck. den finns på apoteket för 22 kronor och finns i 3 olika smaker. den var jättegod och är också bra för hud, hår och naglar och sånt där. mumma!

allt är så bra, mitt sommarlov, jag mår bra, så bra!
jag vill ge lite extra kärlek till mamma, malin och elin som jag saknar extra mycket.
P U S S '

det var en gång en gubbe.

dagen har spenderats vid djulö och om 20 minuter kommer pappa och hämtar mig. han och niklas har varit och spelat golf i vingåker och vi åker hem till farmor i flen där de redan spenderat några dagar. ikväll blir det grillning och förmodligen kvällsdopp i taljasjön och så ska jag klippa farmor. kommer hem imorgon! P U S S '


jo.

nu har jag plockat ur diskaminen och ska nu fixa dipp och grönsaker och titta på några satc-avsnitt. P U S S '

hej jag är ensam.

nu ska jag sätta mig i skuggan på tomten, på en filt, äta thaimat och läsa nån hårstilstidning. min syster som inte bara är oansvarig utan också taskig ska ut och äta med nån hon "träffat" på msn, när vi hade bestämt att jag skulle köpa så de tajmade henne. moget moget.

det är så underbart.

- kvällen med elin spenderades som sådan att vi först avnjöt tacos vid 19-tiden och sedan kollade vi på filmen chicago som jag älskar och som jag nu också fått henne att älska, se den! sedan tittade vi på bring it on all or nothing och sedan gjorde vi nattmat. ja de ni, vi kokade soppa som vi sedan avnjöt på verandan mitt i natten med tända ljus och invirade i filtar, trots den tropiska natten, det var tokmysigt. där satt vi till två halvtre innan vi somnade som stockar.

- dagen har spenderats nere vid duveholmsbadet och jag var ensam. som carrie provar på i sex and the city. det var inte alls så farligt men sedan övertalade jag carro att komma ner så då bada vi. hon knuffa i mig när jag precis torkat, jag fick kallsup då, hon fick däng^^

- när jag kom hem ställde jag mig och diska min oansvariga systers disk som hon tydligen totalt glömt bort. nåväl, snäll som man är diskade jag och satte också på en maskin. den får hon ställa in sen annars ringer jag in mamma som får skälla på henne. jag har också duschat nu och ska vid 18-tiden cykla till specce för att köpa något, då min syster jobbar. vet dock inte vad än, men kanske någon konstig frukt som hon inte kan, maha! efter det ska jag åka och köpa thai. mums!

P U S S '


du ädla riddare.

jag har nu städat min systers rum och mitt rum, jag har vattnat blommor och jordgubbsplantan,jag har tagit in posten, jag har duschat, fönat och plattat håret. jag är så duktig så. jag ska nu gå ner och börja skära grönsaker för jag är hungrig. elin kommer om en stund och då ska jag krama sönder min underbara vän tills hon kvävs, sen ska jag återuppliva henne<3

P U S S '

jag är så snäll.

okej jag har nu tagit reda på vem idioten är, och kan ni tänka er. det var david labba den tönten. haha! nej jag ska inte vara taskig mot lilla david, han är ju snäll innerst inne^^

nåväl, jag har läst körkortsteori på tomten från 12-15-13.30. har kommit till typ sidan 179 eller vad det var. har läst om bilens alla delar, mörkerkörning och halka. är nu på människan, det låter väl förhimla intressant? not. men men, sen blev jag i allafall så varm så jag trodde jag skulle brinna upp så nu ska jag plocka undan i min systers rum för jag är en sådan underbar syster. eftersom hon jobbar så hårt så tänkte jag att jag skulle överraska henne, är jag inte snäll så säg?

P U S S '
 

saknar thailand, där var vattnet så fint och klart och stranden och alltihopa.
inte som äckelpäckel djulö med bruntvatten och geggig botten. saknar thailand <3

idiot, ge dig till känna.

vem är den idiot som ringde mig 02.38 igår? jag missade det by the way. kan idioten ge sig till känna? okej, nu kanske inte personen i fråga vågar erkänna men jag lovar, jag ska hålla mig i skinnet. jag känner igen numret tycker jag men det kanske jag bara inbillar mig. nåväl, jag såg inte själva samtalet förrän 04.12 då jag vaknade av det. haha eller kanske inte av det, men det var som jag kände på mig att någon idiot ringt ett par timmar tidigare^^

nu: stek på tomten med körkortsteorin i högsta hugg.

jag är konsekventen själv.

morgondagens planer är att läsa trafikteori under solens strålar på tomten och jag kan garantera att om jag bara hade en bra bok skulle jag läsa den. har läst ut alla bra böcker så kvarlämnad är jag med en körkortsbok, yey! just nu läser jag om bilens bromssytem, låter inte det festligt? det låter lika illa som det är, men snart är jag förbi det och förmodligen lite kunnigare inom området.

imorgon kommer elin och ska spendera kvällen och natten i min föräldrafria bostad. det är 5FF som markoolio skulle uttryckt sig i det där morgonprogrammet för några sommarlov sen. trevlig tjej, den där elin. puss på den!

nu fick jag ett ryck
. jag ska nog sätta på en bra film och plocka undan nu. så slipper jag imorgon. hey, tänk att gå och lägga sig sen och vakna upp i ett fredligt område? yey säger jag åt saken. så, mina vänner och bekanta och resterande varelser, off I go!

btw, en smakprov på den texten jag skrivit och som jag rabblar/rappar/pratar... (kalla det vad ni vill) i den nya låten. så fort den är helt klar kommer den upp här på bloggen.

Sommarnatt sommardag, ett sommarlov i samma lag så ska de va.

En sommarkväll i augusti, plötsligt var det bara vi, vilken fantasi.

Allt blev som ett spel, en film, en fantasi eller komedi.

Allt jag gjorde blev som en stor fet jävla parodi.

Vem kom på denna film denna usla regi? Den måste fan haft dyslexi.

Inte fan blev det någon magi, ingen fantasi jag kunde gömma mig i.



P U S S '


rap(p)

nu ska jag gå och spela in en ny låt med min syster. jag har skrivit texten och jag ska alltså rappa i versen. HAHA kan ni tänka er. eller nu ska jag inte ge er falska förhoppningar på att jag kan rappa, jag ska... snacka igenom versen helt enkelt. wish me luck!

P U S S '

en joggingtanke.

det irriterar mig att det tar längre tid att ta på sig träningskläder och göra sig redo för joggingturen än vad själva joggingturen tar för min del. kul kul, nej! jag ska nog i alla fall vara stolt över mig själv som faktiskt tog mig ut, det är det inte alla som gör. sen hur långt och länge det pågår ska vi låta vara osagt, hallå glädjedödare. grannen undrade nog vad jag höll på med när jag sprang iväg och kom tillbaka fortare än kvickt. han springer, grannen alltså. vi skulle nog inte bli ett bra löparteam, skrattretande. nåväl, ute har jag nu varit i alla fall så bort med den negativa inställningen, nästa gång kör jag 1½ varv, HAHAHA!

nåväl, kvällen skall spenderas som så att jag ska duscha, sen äta och sen plocka undan i mitt rum och så. imorgon kommer elin och ska "spend the night" så att säga. det blir tacos och nattsoppa, för det har vi bestämt.

P U S S ' era pussgurkor.


Oh vilken härlig dag.

- jag har spenderat min dag tillsammans med malin och två hundar hemma hos hennes morföräldrar. hallå hundvakt! vi solade och badade och spelade det tråkiga spelet bokia. ja för heter det inte det när det är plastbollar? tråkigt var det i alla fall så vi körde ett litet parodi-core-pass. tror jag ska bli ledare på friskis. man skulle skratta så mycket så man fick magmuskler!

- klockan 17.30 hämtade mamma annelie karlsson upp mig och körde mig mot familjen karlssons ljuva hem. där var höna i full gång med vegetarisk matlagning och mitt halv-vegetariska jag fick känna på det hela vegetariska och det var mycket gott. det var risotto med ärtor och morötter och sen säkert corn eller vad det heter. gott var det i alla fall!

- senare blev det klippstuga i familjens trädgård och annelie fick sig en uppfräschning. ola tog steget och var otrogen mot eva rask så han fick sig likaså en uppfräschning. det kändes i hjärtat, att bedra eva rask. hennes fingrar är ju som små prinskorvar, vem kan förräda henne? flöjtola himself faktiskt, kanske bara för denna gång men en gång bedragen, alltid bedragen. skämtosido! höna var också väldigt nära att klippa lugg men vi har nu kommit fram till att hon ska tänka över saken, alla utom flöjtola tycker att hon ska göra det. flöjtola skulle inte vara glad om han var gurkan just nu, som elin herself brukar uttrycka sig.

- nu är jag hemma igen och ska snart kila ner och titta på project runway. imorgon är planerna att steka på gräsmattan och fortsätta att läsa i körkortsboken, är redan på sidan 121 och har gjort ett vägmärkstest, det gick... rätt så bra! tänka sig, jag har inte ens gått kursen och jag läser alla redan, ambitiöst ambitiöst! det kunde man inte tro för ett par månader sen, då var det a big NO NO!

som sagt, man ska inte underskatta eva rask!
en underbar dag, precis som det ska va, P U S S '


gåshud.


Jag blir galen så bra Hans Zimmer musik är, god damn it!

aktiviteter.

dagsaktiviteter:

- gym på friskis
- lunchat på hot basilika
- färgat löshåret
- hjälpt jessica med friståendemusik

kvällsaktiviteter:
- suttit vid datorn
- pratat med min gode vän philip
- fyllt på mobilen med musik
- tömt ipoden

morgondagens aktiviteter:
- gyminstruktion kl 13
- städa
- core-passet 18.15

haha titta vad jag hitta!
det är nu philip ångrar sig att han tar massa bilder med min mobil när
jag inte är närvarande, skäms pojk!
P U S S '


en sista chans.

jag vill bara skaka dig, ruska om dig.
det är ingen lek, lek inte med mig.
jag vill vara arg jag vill vara ledsen. jag vill få svar.
tiden rinner ut och jag vill glömma tiden som var.
jag vill skrika jag vill slå.
att undvika kommer fan aldrig gå.
jag är arg, ledsen jag är trött på allt.
som du gör nu är bara så iskallt.
om svaret inte kommer nu,
orkar jag inte mer, jag går itu.
snart kan du glömma det som var.
för då finns vi inte kvar.

I want to see, I need to see.
But life itself would not set me free.
I'll may not go, I'll maybe stay.
'Cause I'm afraid to go away.

I don't know where I want to be, help me.


du kan få mig så lätt.


idag var alltså jag och malin och tränade på gymmet. jag körde mest ben. körde 15 minuter på crossen på styrkaprogrammet på högsta nivån, det var jobbigt må jag säga. sen körde jag lite lår och ökade vikterna, det var tungt. idag gjorde malin ett pumparljud som jag kläckte ur mig förra gången. jag fick henne att lyfte tyngre på låren och helt plötsligt hör man malin utbrista: UUUHAAA! haha, det betyder att man pumpar så tungt man kan, haha!

vi käkade lunch på hot basilika och jag börjar funderar på hur mycket pengar jag lägger ner på mat. ack så mycket men ack så gott det är. jag käkade nudlar idag igen och sorgligt nog är det dyrare för det inte är dagens lunch, 95 kronor fick jag paya för kalaset. malin bara ynka 65 kronor, fast det var starkt och jag är så klen så jag kan inte käka då^^

väl hemma får jag besök av fröken jessica och jag hjälper henne att klippa ihop en friståendelåt till hennes barn. vi båda blev väldigt nöjda med resultatet. innan jessica kom hann jag lägga i färg i mitt löshår och nu är det klart. coolt blev det, har bara 2 små trensbitar för en åkte av, det gjorde svinont och jag fick panik när jag trodde att acetonen va slut, men jag fick tillslut bort tejpen... och hela jävla hårfästet det satt på, så nu har jag en liten flint i luggen, enjoy!

bloggar mer senare, P U S S '

jag vet inte vad jag ska känna.

kvällen har spenderats med lite diskussioner med malin och helga, suttit vid datorn, käkat salta chips och druckit isvatten. jag ska nu gå och borsta mina tandställningsjusterade små gaddar och sedan hoppa i säng i samma rum som min kära syster malin. jag har bosatt mig där sedan i onsdags och det är väldig skönt ska jag meddela.

imorgon ska vi iväg och träna klockan 10 och sen kilar vi till hot basilika för att avnjuta ännu en thailunch. mums. under dagen ska jag också få min utväxt färgad och sen ska vi nog lägga i mörkbrun färg i mitt löshår. nej, här blir det inga barn gjorda. P U S S '


ambition och intelligens.

jag har bollat en fundering med min gode vän jessica men vi har inte riktigt klarat upp det. vem anses som smart? vad innebär det att vara smart? är det att kunna rabbla årtal eller historiska händelser, att räkna ut ekvationer och förstå svårar ord eller är det att till exempel förstå en människas önskemål och klippa en frisyr därefter. garanterat så svarar sminst 80% det förstnämnda men tänk efter lite. för att dra lite personliga paralleller så kan jag jättemycket om håret och allt som har med frisöryrket att göra, men sen kanske jag inte vet exakt vilket årtal martin luther king blev skjuten men hey? jag vet ju att han blev skjuten.

många drar slutsatsen om att kreativa människor är osmarta? tänk igen, de kreativa personerna som kanske väljer en specifik inriktning på gymnasiet vet vad de vill göra i framtiden, de har ambitioner, är inte det smart? är det istället puntat eftersom dessa inriktningarna inte skjuter så högt i längden? till exempel så tjänar inte frisörer så bra, men vad spelar det för roll när det är något man älskar? de som bara pluggar in massa ämnen i osäkerhet om vad de ska göra i framtiden, är de smarta bara för att de vet dessa historiska händelser och matematiska uträkningar?

jag anser inte att dessa människor är osmarta, absolut inte, jag har själv varit en sådan person som ansett mig själv vara osmart och inte har orken att sitta i en skolbänk och plugga plugga plugga. måste jag vara osmart för att göra det jag vill göra? jag har ändå ett humm om historiska händelser och matematiska uträkningar, jag vet vilka årtal andra värlskriget var och vem som startade det hela och så vidare. jag har ett humm om hur sveriges politik fungerar och vem sveriges regeringschef är. jag har ett hum om det engelskaspråket och grundläggande matematik, men jag, jag är ta mig fan en jävel på det jag vill göra i framtiden, är du?

en fundering... P U S S '


helgens shopping.


svarta jeans - cheap monday
mörkblå jeans - cubus
beiga shorts - gina
mörkblå chinos - capasca
gråbeiga chinos - lindex

ljuslila t-shirt - monki
mintgrön kjol - monki
rött linne - gina
röd oversize tunika - gina
svart/grått linne - capasca

väska - friis & company
sjal - myrorna (sen förut)

P U S S '

black jack.

det blev en trevlig kväll hemma hos elin igår. det bjöds på vin men jag höll mig till alkoholfri cider. anna tyckte jag kunde smälla i mig cidern hon hade i sin väska, den hade lite "kraft" i sig som hon så fint uttryckte de. haha jag klarade mig.

idag sov jag till 11.37 och då blir man sådär seg och allt är jobbigt. men men. jag planerar att städa mitt rum idag. ska också fota alla nya kläder och sådär. sen ska malin bleka min utväxt sen ska jag färga mitt löshår mörkmörkbrunt. får se om det fungerar. ska egentligen träna idag vid 17.30 men jag tror jag skippar det. känner att jag måste få klart och fixa allting hemma och sådär. behöver en hel hemma dag helt enkelt. ska kanske prova på en lite liten löparrunda ikväll.

nu ska jag verkställa mina planer! P U S S '


på ett räkskal.

hemkommen från stockholm och ikväll väntar ett besök hos fröken elin där anna och hanna också befinner sig om jag inte är helt ute och cyklar. cykla ska jag göra dit. har shoppat under stockholmsvisiten och det kommer bilder på kapen imorgon, great!

bloggar mer imorgon, P U S S '

breakdown.

jag säger bara ett breakdown, personligt breaktdown, på flera plan.
vilket plan är värst?
ett kapat plan?
vi störtar.


so am i still waiting.

jag och malin låg och snackade och skratta åt gamla minnen enda fram till klockan 4 och vi ska tacka våra föräldrar att de stod ut med oss. vi konkade möbler mellan våra rum tup i kvarten och hade alla möjliga ideér, tack mamma och stefan, det gjorde ni bra^^

torsdag: idag har jag varit i norrköping med mormor och morfar och jag kom faktiskt hem med en cykel, yey! den är ljusblå och passar mina ögon, fast de ser man inte om jag inte är precis bredvid färgen så jag har inte riktigt bestämt min position när jag cyklar, men blå är den i alla fall :)

nu ska jag uppdatera bilddagboken och sen ska jag plocka undan i mitt rum och packa träningskläder. klockan fem blir det gym på friskis med malin och elin och sen blir det thaimat med elin sen ska jag klippa henne. kanondag helt enkelt.


fredag: stockholm med familjen. grönan, stand-up-show och shopping. kommer hem på lördag.


här är övningshuvudet jag och mallaballa lekte med igår, är han inte snygg i håret så säg? pissgula ränder i skallen vill väl alla ha? haha, för att ha använt 6% blondering utspädd med vatten så tog de ju rejält bra i alla fall ;)

P U S S '

ett minne blott.

jag och malin träffades när hennes pappa och min mamma blev tillsammans och jag tänkte att jag ska uppdatera lite om våra aktiviteter eftersom vi själva tycker det är så roligt. troligtvis är det ganska internt och i princip ingen utom malin och jag kommer garva åt det men jag menar det kan ju vara skojsigt i och för sig.

jag tänkte ta ett litet minne då och då, vissa roligare än andra. jag har ju precis redan berättat om det här med att malin var så rädd för monster och spöken att hon sov i min på tok för lilla soffa i 2 veckor, och som sagt, en god vän som jag såg i den andra minimalt lilla soffan och då vill jag också poängtera att malin är och var kort och jag är och var lång, ville bara poängtera det.


alltså, ett minne:
jag och malin lekar och skojar och som den pajas jag var/är fick jag henne att skratta hysteriskt. kan verka roligt faktiskt men malin led av att hon skrattade så mycket att hon kräktes, det inträffade. jag som inte riktigt visste detta OCH hatade (hatar fortfarande) ljudet av kräkljud, reflexen liksom. så ner jag ser den där kaviarliknande sörjan komma ur hennes mun och hon kippar efter andan springer jag in i en klädkammare och gömmer mig och håller för öronen. jag trodde det ju liksom var mitt fel. tönt är hon, den där malin. usch jag gillar henne inte alls, hon kanske tyckte mina skämt var så dåliga så hon spydde över dom... kanske ska ta och läsa en roliga-historierbok för att uppdatera mig lite.


that's not my name.

malin och jag tog oss till hot basilika och vem var där om inte peter siepen? haha, malin hade ju så mycket konskap om fallet så hon visste ju allt om hans tågbyten i lilla kholm^^ det var lite starkare idag än i måndags så därför hoppas jag på en lite mer sötsur sås imorgon när jag och elin intar hot basilika. jag börjar bygga upp ett beroende känner jag.


nåväl, jag och malin köpte med oss en varsin bakelse som vi smaskade på här hemma. vi menar så att om man inte ska träna idag kan man lika gärna moffa hela dagen^^ vi satt på altanen och snackade, drack isvatten, käka bakelse och hallon. det var mys. tillslut tog vi oss i kragarna och hon klippte mig och jag slingade hennes hår. man kan säga att vi har tränat magmusklerna för vi har garvat hela tiden va fan. haha btw ser vi nu, ett antal timmar senare att jag har ett hack i huvet, haha men effilersaxen kan göra underverk, och såklart plattången, haha vi får hoppas. vi har också blonderat mitt herrhuvud, han är fierce nu och bilder kommer imorgon, promise! han är fan cool om man kisar lite, HAHA!

nu ska jag sova i malins rum för så gör vi ibland. ibland sover hon i min trånga 1,05 säng och ibland intar jag hennes rum, oftast på golvet, alltså, jag har madrass under, jag är ingen hund. vi gör såhär då vi inte träffats på länge och saknar varandra och har varit hela dagen och inte kan slita oss från varandra, det är sant! vi delade rum när vi var mindre, sen när vi fick varsitt var malin så rärdd för monster och spöken så hon sov i min soffa som var en liten tvåsitssoffa (ej bäddsoffa). där låg hon i två veckor men jag var inte sämre jag utan jag lämnade min då 90-säng för att trångt bosätta mig i den andra soffan jag hade i 2 veckor. de va de bästa veckorna i  mitt liv, HAHAHA!

.
imorgon ska jag klippa mallaballa och sen plocka undan i mitt nu bombhotade rum, förstår inte att det alltid är bombhotat, terrorisera nåt annat rum? sen får jag träffa mitt underbarn elin på friskis för ett träningspass, sen blire som sagt hb och sen ska hon få sig en klippning!

P U S S '
btw. den 1 augusti är det tallinkryssning, woho! jag och malin på en båt kan bara gå på ett sätt, MAN ÖVER BORD!

nobody puts baby in a corner.

idag har jag klippt mormor och morfar. stylade också till mormor eftersom dom ska bort ikväll. käkade lunch där och sen plockade mormor och jag hallon som jag fick med mig hem också, mums. mormor körde mig till körskolan för att fixa körkortstillstånd. stannade också vid cykelaffärerna men hittade inget jag blev intresserad av.

nu sitter jag och väntar på att malin ska komma hem. vi ska åka och käka på hot basilika för andra gången den här veckan. ska äta där i morrn också med min plutt elin, känner ni beroendet? haha! ikväll ska jag i alla fall slinga malins hår och sen ska hon få toppa mig. klatchigt wooow! (va?)


titta vad jag hittade på mammas dator, bilder från frisyrvisningen i ettan, HAHA

filmtema, ser ni vilken film det är ifrån? xD

dirty dancing såklart, haha! P U S S '


don't go waisting your emotions.

nu har jag suttit och filat ner mina naglar i en timme. har haft långa nu ett tag men blev lite trött på det så jag har filat ner alla korta nu. fy vilket jobb alltså. usch, det stinker verkligen blä när man filar. hua! nu ska jag måla lite glans på naglarna innan jag smörjer in mig med handkräm, fulländat!

tror jag ska poppa lite popcorn till sytycd. isvatten blir det garanterat.

jag ber om ursäkt för lite trista inlägg, bara massa upprepningar om vad jag ska göra, en andra hands almanacka men jag har bara inte hittat något bra att skriva om. skrev ju dock om det där med självförtroende men det var ju ett par inlägg sen. ska försöka skriva nåt mer itnressant under morgondagen, missa inte det.

P U S S '

inte ett enda ord.

jag är helt trött nu. hungrig och huvudvärk. malin kommer snart och hämtar mig så drar vi till friskis för core-passet. jag kommer säkert inte orka ett dugg, jag somnar snart. nåväl. väl hemma ska vi käka grillat så det kommer ligga i bakhuvudet hela passet.

imorgon blir det en sovmorgon för min del och sen ska jag ner på stan för att fixa körkortstillståndet. sen ska jag förbi och kolla på cykel och sen funderar jag på att träna på friskis. kan dock bli så att jag skippar det beroende på humör. kanske ska prova på en löparrunda, en väldigt kort då, men jag kanske skulle försöka. mitt dåliga psyke kan ju i alla fall inte bli sämre.

jag låg på tomten och läste körkortsboken förut, andra gången på två dager, inte illa pinkat. är nu på sidan 102 och hoppas att jag förstått i alla fall lite, vore lite surt annars:)

nej nu ska jag gå ner och förtära en smörgås så jag inte svimmar på träningen. vore ju illa va. nej men tjingeling. P U S S '


bara jag.

idag har jag klippt filippa.
idag har jag ringt pappa om körskolekursen.
idag har jag ringt mormor.
idag har jag sökt farmor men hon svarar inte. 



idag ska jagdammsuga efter klippningen.
idag ska jag lägga mig på tomten och läsa i körskortsboken.
idag ska jag klippa jonna och hennes bror.
idag ska jag på core-passet med malin.



imorgon ska jag fixa körkortstillstånd på körskolan.
imorgon ska jag träna.
imorgon ska jag slinga malin.
imorgon ska jag klippa mig.

P U S S '


alldeles underbar.

jag kom häromdagen att tänka på ur det var att befinna sig i de unga åren som tonåring och minns det som en förskräcklig tid. man kan säga att det är en sån sak som alla tjejer måste gå igenom. det störta fenomenet jag tänker på är detta med självförtroende. eller man kanske kan säga att man inte hade något alls. Man var så fruktansvärt osäker i sig själv och så fort någon sa något negativt om ens tröja eller att man hade en finne i pannan eller att man hade mycket hår på armarna, oh lord då ville man ju bara sjunka genom jorden. ta emot mig djävulen? när man kom hem slängde man tröjan i tvätten men använde den aldrig mer även fast man blivit så glad över den ljusblå polotröjan som mormor sprungit runt och letat febrilt efter i butikerna. man tvättade sig minst 3 gånger med clerasil i ansiktet och missbrukade tandkräm över denna finne som hade lyckats placera sig mitt i pannan. håret på armarna var det bara att raka bort, tjingeling. tänk att dessa kommentarer kunde få en att göra så idiotiska saker?

man växer upp och blir lite äldre och helt plötsligt skiter man i om någon säger att tröjan är ful, haha då ska man istället ha den varje gång man ses bara för att irritera. finnen i pannan har man skickligt lärt sig att sminka över lagom mycket för att känna sig naturligt fräsch och håret på armarna har man låtit gro tillbaka. om nån kommentera i detta fall mina lite ludna armar säger jag stolt att dom är så gosiga och att jag ärvt det av min pappa (tyvärr pappa att jag meddelar alla mina läsare om din hårväxt men ärlighet varar längst). so what? det är väl jag som ska leva med mina aparmar som de så väl uttryckte det i 5:e klass? om dom tycker det är motbjudande så är det väl inte denne person något att ha? men såklart så tänkte man inte på mellanstadiet/början av högstadiet... då var det den otrevligaste killen man skulle ha om man över huvudtaget skulle beblanda sig med det motsatta könet. nej nej för den trevliga och hjälpsamma killen som alltid hjälpte än att förstå engelskaboken eller han som skämtade och slog trumpinnarna i huvudet på sig själv på musiken var inget att ha, han var ju rolig, glad, skämtsam, omtänksam, trevlig, vänlig och alldeles alldeles underbar?


unsolved.

I'm afraid that you won't give me the answers I need.

I can't let you go even if I should.


mitt sommarlov.

en helt fulländad dag som har innehållit mycket kan man säga.
det började med gym på friskis med malin.
sen blev det lunch på hot basilika med malin.
sen blev det djulö med jessica.
sen blev det hemcykling, och helt plötsligt spöregnade det.
sen blev det te/varm choklad och bullar invirade i filtar hemma hos mig.
sen blev det fixing och lite datorhäng.
sen blev det bio (mamma mia)


dagen har innehållt så mycket och det har varit riktigt riktigt roligt. en sommarlovsdag som heter duga.


nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, plocka undan lite i mitt rum och sen sitta här och kika lite innan jag ska sova. imorgon blir det TRE klippningar och sedan core-passet 18.15. nice dag det med :)

 P U S S '

mot djulö.

har kommit hem från en urtrevlig förmiddag med malin på gymmet. efteråt lunchade vi på hot basilika och det var verkligen superbt. nu ska jag cykla ner till djulö med jessica så jag måste byta om och packa för hon cyklar som en grek och är alltså här alldeles strax,
P U S S '

update.

9.00 hämtar malin upp mig
9.30 blir det gym på friskis
11.00 blir det thaimat på hb, löve it

friskisritualer.

idag på gymmet hanns det bara med crossen och sen rodde jag 2000 m. jag kan garantera att det låter kortare än vad det var. det var inte det att jag inte orkade, utan det var rätt långtråkigt när mobilen var trög och vägrade spela musik. satt där och rodde i en kvart och mitt beniga arsel hurtade. när man sitter sådär så lockar det fram rövens sämsta sidor, aj vad ont jag hade. fick tillslut luta mig bakåt så jag såg ut som en mojje men sen var det kanske bra för det kändes i magen då, 2 flugor i en smäll. elin och höna hade kört core och kom in och hälsade på mig på gymmet, jag kör core på tisdag, ska locka med mig malin också.

hade ett samtal med en annan friskistränande i duschen, vet inte riktigt hur det kändes, jag menar... där står man näck liksom, hej hej? rätt komiskt faktiskt, diskuterade det med elin senare i ett telefonsamtal, att om man träffa någon ganska bra vän, liksom ska man kramas då eller? vi kom nog fram till att man skulle skita i den ritualen.(haha)

imorgon blir det gymmet på friskis igen med mallaballabus. P U S S '


överskrift.

igår kväll tvingade niklas mig att va social fast jag ville läsa i min bok. den var för läskig för mig tyckte han, haha. jag var social i någon timme innan jag tvingade han ut ur mitt rum, klockan va faktiskt 01.39 och jag behövde sova, maha.nåväl, blev väckt 11 idag då det bjöds på brunch, trevligt och gott. har nu ägt sönder niklas på wii fast han aldrig skulle erkänna det. jag kom upp på listan igen på backhoppning och vann över han i bowling, att man alltid ska va bäst alltså ;)

nu ska jag gå och göra mig i ordning. 14.57 tar jag roslagsbanan mot t-centralen, 16.25 går tåget. väl hemma kilar jag som sagt till friskis för att träna på gymmet, morsning korsning.

bloggar mer ikväll och berättar mer om mina framtida planer som kanske ändå är rätt tröttsamma att läsa om, men som sagt det är ganska bra för mig så jag inte glömmer det, som en andrahands kalender.
P U S S '

en sommarkväll.

främmande främmade, folket kommer. kanske firar någons födelsedag. solen strålar lagom mycket genom molnen och det luktar grillning långa vägar. det pysslas med såser, potatis och sallader som ska pryda bordet. folket hälsas välkomna och maten doftar gott. det smakar ännu godare. barnen serveras först och de vuxna har knappt förtärit den första potatisen innan barnen redan tackat för maten och sprungit till lekparken. de återkommer när det vankas efterrätt. glass, maränger och sommarbär slukas av unga som gamla. tid nog för en födelsedagssång. den gruppmänniskor som inte har turen med sig att fyller under sommaren ställer sig och och sjunger ut, gärna i olika stämmor och takter. det skrattas och det skåls och snart är barnen inne för att använda några av alla dessa materiella ting som präglas dagens samhäller. de vuxna sätter sig närmre varandra för att prata, ja vad pratar de egentligen om. jo allt mellan himmel och jord. en trevlig sommarkväll som bjuder på skratt, god mat och trevligt sällskap, sånna mår man bra av. personligen måste jag säga att denna sommarkväll bjöd på en strålande varmrätt, det var inte att leka med. nåväl, tack för mig, drick och svälj!

P U S S '

update checkpoint.

nu har jag anlänt till stockholm, vallentuna, kragstalund. det vankas grillat och främmande. min bror har alltså fyllt 17 år så nu är vi jämngamla i några månader, må dom gå snabbt, skämtosido. har faktiskt inget intressant att förtälja när jag tänker efter så jag låter det vara. mår i alla fall bättre idag och tur detm pallar inte att vara sjuk på sommarn.


imorgon tar jag 16.25-tåget hem och kilar direkt till friskis för lite träning på gymmet.

sommarlov är ju för jävla underbart alltså. P U S S '

katrineholmsgymnast.

här kommer två filmer på mig från träningen i onsdags i eskilstuna. jag som då hatar tumblinget har accepterat våra olikaheter och klivit upp. tagit steget så att säga och förtillfället går det ju riktigt bra. körde för en gångs skull några ordentliga handvolt-grupperad frivolt och så lärde jag mig alltså handvolt-sträckt frivolt helt utan zandras hjälp.
handvolt-grupperad frivolt - nöta nöta nöta!
 
handvolt-sträckt frivolt - de två första gångerna :)
P U S S '

ida plantin.

P U S S '

begär.

du kommer in i godisaffären och hoppas för guds skull att ingen ser dig. väl inne smyger du bort till hyllorna långt från fönstret, du börjar där först. du jobbar dig igenom hyllorna på bästa sett, fortfarande med skuldkänslorna i bakhuvudet... fan jag skulle tränat igår, och i tisdags också...  i söndags skulle jag kunnat gått på det där passet, fan alltså. fan att man alltid ska va så jävla lat. du rycker til. du känner hur de krampar lite i armen. du står och försöker hitta de bästa godisbitarna på höversta hyllan. du ler för dig själv och plockar från alla fack från de översta hyllorna i hela butiken. du går mot kassan, betalar och kliver ut och tänker: "träning & godis på samma gång, alltså jag borde få betalt för mina tankegångar"

en bortföklaring som jag ännu inte använd mig av eftersom jag är hurtig nog att träna^^ P U S S'

en sketen stekare.

planerna var: fest i eskilstuna hos påven
planerna blir: ingen fest i eskilstuna hos påven för jag har feber.

jag ska väl ligga hemma och ruttna idag, får göra det bästa av situationen helt enkelt. ska i alla fall bjuda mig själv på en fet godispåse i min sjukstuga. kvällen får roas med filmtittande, sånt man känner för när man är sjuk och ynklig.


imorgon ska jag vare sig sjukdom eller inte åka till pappa i stockholm och det ska bli trevligt. det blir grillning på kvällen och min 19%-vegitariansjäl har bett om kyckling eller fisk, tack! jag hoppas också på att kolla på cykel nånstans, ska prata med pappa om han vet något och har tid för det. jag måste verkligen införskaffa mig en bra cykel. ska ta och sätta ut min ipod på blocket eftersom jag bara använder musik i mobilen. nåväl...

bloggar mer senare, P U S S '

chicago.

jag kan inte sluta lyssna på cell block tango från musikalen chicago och jag bara älskar den scenen. älskar introt, dansen, intensiteten, a gud. den är verkligen grym. något sånt där skulle jag vilja koreografera någon gång, jag menar drömma kan man ju göra. jag kan i alla fall pop, six, squish, uh-uh, cicero, lipschitz utantill nästan och nästan alla verser, inte alla som kan ^^ haha den är så bra. scenen, dansen, skådespeleriet, rösterna, aaaaaallt. se se se !



funderar på att gå och se filmen nu också bara för de, för att det är så bra. chicago!
P U S S '

dagens outfit och planer.

nu sitter jag här redo. efter en dag på tomten har jag nu duschat och packat och ska snar ge mig i väg för att träffa elin på ch tio/kvart över fyra. känner dock av en lite solfrossa tror jag, känner mig i alla fall väldigt varm. det går väl över.

efter en fika på coffee house blir det gym på friskis och sen ska jag träffa jessica för att planera inför morgondagen då det är fest i eskilstuna hos påven. hoppas min solfrossa hinner gå över, inte så kul annars. nåväl, that's my day så att säga.

dagens outfit.

shorts - zara
stickat top - zara
väska - portland
klocka - ur&penn
örhängen - åhléns
hårband - öhm...?

P U S S '

block.

vad man kan bli trött på folk på msn. folk som addat en och sedan skriver "hej snygging" eller "tja söt" och liknande saker. vad ska man skriva tillbaka? "hej fuling" eller "tja nöt"? herregud alltså. tror dom seriöst på att man kan träffa någon sådär bara, och sen blir man vänner, ses i verkligheten, blir tillsammans och har de bra eller vadå? sen är det ju verkligen skrattretande att deras andra fråga efter "hur är det?" är "är du singel?". då känner man ju bara att man vill skjuta personen. biland brukar jag svara nej bara för att jag inte orkar ta diskussionen, ibland brukar jag fråga vad det spelar för roll eftersom dom ändå aldrig har någon chans på mig och då brukar de "logga ut" dvs. blocka mig. sånt tycker jag är trevligt. liksom lättaste sättat att bli av med dom på, puss på er! haha

höra pulsen slå.

dagen är planerad som sådan att jag ska nu kila ner för att förtära någon slags frukost innan jag tar min bok och mina solglasögon för att lägga mig på baksidan och få lite strålar på kroppen. om vart annat ska jag också köra lite fristående och jag ska också äta lunch någonstans i planeringen.

strax efter fyra ska jag träffa min elin på coffee house för att umgås där innan vi kilar bort till friskis och tränar på gymmet, dom öppnar ju konstigt nog klockan 17 i dessa tider så man får lösa situationerna på annat vis. mig gör det ingenting för jag har redan planerat att jag är värd en varm choklad och panacotta, haha. ska bli gott :)

bloggar mer senare, P U S S '

stolthet var ordet.

jag är så stolt över mig själv och min utveckling. idag har jag kört bland de snyggaste handvolt-frivolt jag någonsin har kört och då snackar vi in my whole life liksom. har dessutom utvecklats och kört handvolt- sträckt frivolt vilket jag aldrig kört... okej kanske någon gång men jag tror det var pik då ändå. jag körde inte bara en utan två innan vi la av och både blev snygga och jag hade inga problem alls med att komma runt. jag är så stolt. förra vilsta träningen utvecklade jag och körde flickis-sträckt salto. det går framåt, jag går framåt. jag utvecklas och det är jag stolt över, so fucking stolt!

väl hemma i katrineholm igen käkade vi tjejer som var med på mc, det var gott och mycket underhållande. som sagt, lågt iq smittar av sig^^ bilden är förresten tagen efter jag precis klarat handvolt-sträckt och jag är redigt glad, och svettig. som sagt vi frågade oss: vart tog luften vägen?
P U S S '

now it's time to go.

idag är det som alla vet onsdag och jag har precis gjort i ordning mig. idag vankas det klippning och kunderna är emelie och ellen. klockan 17 ska jag dock infinna mig vid duveholmshallen där laget har samlning för att dra mot eksilstuna och ännu en träning i vår allas favorithall, vilsta :) dock är det bara 2 timmars träning idag men bättre än inget.

igår körde jag och elin först lite kondidtion på gymmet innan core-passet började. ska nog försöka gå på core varje vecka i alla fall. det betyder ju kärna (som vi fick lära oss^^, vi visste det dock redan men jag menar upprepning har ingen dött av) och det är jättebra för bålen som jag kommer använda i hela mina framtid eftersom jag pluggar frisör. elin tycker i alla fall att det är jätte smidigt att träna så man kan få "centrera fittan" (OBS! hennes uttryck, inte mitt) en aning. hon tycker nog det är bra om jag gör de så jag klarar piruetterna framöver;) nåväl, det känns i alla fall i kroppen idag, trodde dock jag skulle ha mer träningsvärk i höftböjarn men det är mer rumpa, mage, rygg... ja lite varstans:)


P U S S '

moppekillar borde skjutas.

jag förstår inte det roliga med att åka på bakhjulet när man har moped eller vad sjutton det är för fordon dessa 15-åriga grabbar stajlar med. herregud. jag har sett flera stycken i den här staden som roar sig med det. nej nej tro nu inte att det är ett gäng ungdomar som roars sig med det på nåt ställe för efterblivna, åh nej. det är enstaka personer som jag ser åka förbi på gatan, alldeles ensamma åker det på bakhjulet. vem stajlar dom för? inte fan är det mig i alla fall. om dom tror de, ska dom få se på andra bullar.

på tal om bullar är jag sugen på mina älsklings hembakade bullar som jag bara är kung på att göra!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN.

HÄR KOMMER SVAREN PÅ FRÅGORNA!

Vilken är din favoritblogg?

oj, vet inte riktigt. jag har ingen direkt favorit. jag läser ofta kända bloggar såsom kenza, blondinbella och stina-lee men de är inte några favoriter direkt. jag är väl mer en sån person som gillar att läsa mina vänner bloggar om våra interna skämt och äventyr xD

Vad använder du för mascara?(a)
hehe jag använder l'oreals telescopic och har försökt att använda andra men jag har liksom alltid gått tillbaka till den. en trogen vän i sminkväskan^^

Var handlar du oftast dina kläder?
zara och h&m är klara favoriter men sen kan det hända att plagg från andra affärer också slinker ner. var förut ett troget gina-fan innan alla började använda deras kläder och de började massproducera kläder de insåg sålde bra, som sagt vem glömmer inte alla kläder med sidenband i midjan som fanns i långa, korta, armlösa och alla dess olika former, sånt är tråkigt. 

Var fan har du lärt sig att skriva så otroligt bra?! :O
snälla ord snälla ord det där;) nja, jag kan faktiskt ge min syster en eloge för hon har lärt mig väldigt mycket om hur man skriver och så. hon ska för övrigt läsa till svensklärare i linköping i 5½ år så jag kan väl hoppas på att jag kommer bli bättre om hon ger mig tips och så. men annars är det mest så att jag tycker der är förbaskat kul och så gillar jag att ge lite inslag av min lite ironiska personlighet i mina texter :)

Vilken är den bästa artisten/det bästa bandet genom tiderna?
öhm tror fan att jag svara abba på den frågan, jag hoppas jag kan sätta på den musiken för mina barnbarn och dom ska svänga lite me mig, kanske i en twist, skulle va trevligt ^^

Har du några dålda talanger?
inte dålda tror jag. jag kan ju prata/sjunga med stängd mun men den är inte så dåld direkt :)

Har du någon gång haft en nära-dödenupplevelse ?:D
haha kul att du frågar för det har jag verkligen: när jag var mindre var jag och min familj på stranden. när vi skulle käka korv så skulle mamma skära min korv i bitar men hjälpte min syster först och jag var så hungrig så jag tog en stor bitt korv och skulle äta den, dock fastnade den i halsen och jag fick ingen luft. till undsättning kom en brandman fram som också spenderade dagen med sin familj på stranden. han vände upp och ner på mig och slog mig i ryggen (aj faktiskt) tillslut fick jag luft och korven kom konstig nog ner och inte upp. upp kom bara ne massa annat äckligt. usch, det var riktigt läskigt. kommer ihåg hur jag kramade mamma efteråt i hennes famn och dreglade lite lätt på hennes axel, de va mysigt xD

Hur kom du på att du ville bli frisör?
när jag var mindre ville jag bli det för att jag gillade att hålla på med andras hår men sen gick det över till att bli massör. när jag sen typ insåg att det var skönare att få massage än att ge så gick det tillbaks till frisör. fixade alltid andras hår när jag var mindre, hade dock en period då jag ville bli koreograf, skulle faktiskt fortfarande kunna tänka mig det men som sagt, ville bara bli frisör för att det är så fruktansvärt roligt :)

Om du inte skulle bli frisör, vad skulle du vilja bli då?
som sagt, koreograf :) jag skulle också vilja bli kriminalinspektör eller något sådant. ni vet som i alla program, csi, brottskod försvunnen, criminal minds, cold case. sån ska jag bli i mitt nästa liv:)

Har du några smeknamn?
hm... ja jag har haft några genom åren. Idapidavattenslida var populärt under lågstadietiden, dock tyckte jag inte det då. idapida över huvudtaget var ju en riktigt hit (haha). på senare år har det blivit izon som jag kallades/kallas i laget då en annan lagkamrat på något konstigt vänster kallas jazon, izon och jazon liksom. i skolan är det plattan som isåfall står högt i kurs. annars är det plantin eller nåt. men mest ida:)

Om du fick beskriva dig själv med tre ord, hur skulle du beskriva dig då? :)
sprallig, envis och unik;)

Vad är det roligaste med gymnastiken?
att man alltid kan lära sig något nytt, det finns inget stopp. och så älskar jag att det finns tre grenar som man kan gilla mer eller mindre periodiskt och går det skit i en kan det kanske gå bättre i en annan. sen älskar jag på något sätt spänningen under tävling. jag älskar såklart också känslan man har när man klarat något nytt eller gör något helt perfekt, det går inte att beskriva. jag älskar såklart också att kunna lära ut andra gymnaster i samma sport, en otrolig känsla att peppa någon och se personen klara det och bli lika överlycklig som man själv blir då :)

Om du fick döpa om dig, vad skulle du heta då?
hm... har tänkt på det där ett par gånger men det går i perioder. ett tag var det freja men sen kom jag på ur illa det var att skriva de, va skit svårt... har väl helt enkelt fatnat vid ida. dock tycker jag att herman är ett gulligt namn men jag är ju inte kille va xD

Vart går ditt drömresemål?
oj, kina, sydafrika, argentina, brasilien... listan är lång. men jag skulle inte ha något emot att komma tillbaka till thailand för det är förjäkla underbart. :)

frågestund.

har ni nån fråga till mig?
 fråga på!
EN FRÅGESTUND!

btw, min tröja har kommit, puss på den.




hej kom och hjälp mig.

tisdag. idag klarade min kära vän elin uppskrivningen och jag är så stolt över människan. jag har också varit och hämtat ut min efterlängtade frisörtröja och den var kanon. dagen fortskrider med att jag ska slinga mammas hår och sedan ta kort på de eftersom jag klippte av en jädrans bit igår så ni får se resultatet. ska sedan träna med elin 17.30 på gymmet och 18.15 börjar core-passet som vi ska gå på. efter träningen ska jag färga min systers hår, fullt upp!
P U S S '

lägger in bilder på både tröjan och mammas frisyr när bloggen vill fungera.


slår på stort.

nu ni, nu ska ni får höra. jag ska nu kila och byta om till mysisar och sedan gå ner för att poppa popcorn, göra isvatten och sedan kolla på film. låter det inte magnifikt?

P U S S '


oansvariga lärare.

lärare alltså. här har jag skickat iväg mail till jag tror det är tre lärare och dessa oansvariga typer har inte svarat. jag menar... här sitter jag på mitt sommarlov och knådar ihop fiffiga små skämtsamma mail om ganska så seriösa saker på min fritid, och vad får man tillbaka? bara för att man tar sommarlov kan man väl kolla sin skolmail då och då, jag menar... nej vad arg jag blir. oansvariga lärare, ska va arg hela höstterminen, minst.^^


den här låten har jag och philip bestämt att jag ska sjunga på julavslutningen i skolan, klart slut, haha!
P U S S '

sista gången.

var på tandregleringen för "sista" gången idag. det kommer alltså inte kalla tillbaka mig:) jag ska bara ringa och så om det händer något eller om tråden på baksidan går av eller så. skönt om man säger så.

efter tandläkarn skulle jag träna var det tänkt. hurtbullen själv rycker i friskisdörrarna och ser att det är stängt. maah va arg jag blev. de stänger 13 och öppnar typ 16 igen eller något. onödigt tycker jag. usch. då blir det alltså ingen träning idag, mööh. får se om jag är pigg ikväll nog att ta en promenad eller eventuellt försökra springa lite, alltså bara om jag är pigg ^^

snart kommer min farbro och hans fru och mina kusiner. jag ska klippa och färga håret på lotta (min farbrors fru alltså) trevligt trevligt.


bloggar senare, och ett då mer intressant inlägg. P U S S '

cheap monday.

måndag:
11.00 - klippa mamma
13.00 - tandläkarn
13.30 - gym på friskis
15.30 - klippa & färga lotta (farbros fru)
P U S S '


styr dina bestyr.

eftermiddagen spenderades med jazon och det blev en izon-jazon eftermiddag som bjöd på mycket skratt och mycket prat. jag klippte jazon innan vi drog mot sultans för att avnjuta en varsin paj till middag. som grädde på moset drack vi te respektive varm choklad. kvällen har bjudit på ett samtal med min käre vän elin och jag planerar nu att gå och poppa popcorn och dricka isvatten framför en trevlig film eller eventuellt ett trevligt tv-program.

måndagens bestyr:
* tandis 13.00
* träna efter det
* öppen för förslag


p.s är förresten hur glad som helst för att det blir vilsta på onsdag igen. dock bara 2 timmar men bättre än ingenting. jag är så glad så glad så glad. gymnastik is the shit <3

P U S S på den'



hittade förresten lite gamla bilder från förra sommaren :)<3
kom just på att jag har prickig blus på mig, niklas har rutig och pappa har randig, mycket roande.


det löser sig.

killar. killar som är kompisar har inte riktigt samma vänskap som tjejer. det är lite mer hårda tag. inte lika mycket känslor. eller? eftersom jag själv inte är kille så kan jag säkert inte veta men som jag uppfattar killars vänskap så är det lite mer leka tuff-vänskapen. lite det här skiter i vad kompisens mamma säger om jag tänder på den här ljusstaken. det får väl kompisen stå för. nej men såklart killar säkert också kan snacka om lite mer viktiga grejer men det skulle ju aldrig falla en tjej in (eller?) att bränna sönder lite papper i ljusstaken så glaset spricker eller så. rätt så lustigt faktiskt. det roliga med killar är såklart också att den här vännen vars mamma kommer bli eld & lågor över den förstörda ljusstaken inte kommer bli så farligt arg på sadistkompisen utan kanske slänger några ordblaskor och sedan struntar i det. det löser sig så att säga.

kanske vi tjejer skulle plocka på oss lite mer av killarnas attityd och leva med att det löser sig?


jag är hemma förresten.
ska träffa jessica nu, adjöss.
P U S S '

hittade förresten två bilder på mig & malin sen förra sommarn på båten (visby-tallin)
1 augusti blir det tallinbåten för oss <3

glassa i gamla grejer.

Eftersom jag imorgon bittit lämnar min kära blogg för att åka till flen och hälsa på min farmor och också vara barnvakt åt min kusin får ni glassa er med att läsa gamla inlägg och eftersom jag fått sådan positivt respons tänkte jag länka till några inlägg
jag skrivit i bloggen jag och min gode vän elin äger.


http://horribledicto.blogg.se/2008/may/till-en-annan-verklighet.html
en uppsats om högmod.

http://horribledicto.blogg.se/2008/january/jag-vet-inte.html
ett inlägg om att jag inte vet varför.

http://horribledicto.blogg.se/2008/january/forvantningar-av-ambition.html
ett inlägg om förväntningar.

http://horribledicto.blogg.se/2008/january/splittrad.html
ett inlägg om vad man behöver när man är nere.

http://horribledicto.blogg.se/2008/april/ett-aktenskap.html
ett inlägg om det som står mig närmast, ett äktenskap.

http://horribledicto.blogg.se/2008/february/ge-mig-gratt-i-alla-dess-nyanser.html
ett inlägg om min kärlek till grå.

http://horribledicto.blogg.se/2008/march/dramat-pa-t-centralen.html
en sann historia jag skrev ner på tåget.

http://horribledicto.blogg.se/2008/march/panik.html
ett inlägg en panikkänsla.

http://horribledicto.blogg.se/2008/february/jag-har-sa-ratt.html
ett inlägg om allmänibildning.

det här ska ni väl klara er på under min bloggpaus. det här är alltså mina favoriter skulle man kunna säga. en bild bjuder jag också på så ni inte glömmer hur jag ser ut;) jag är tillbaka på söndag och förmodligen med nya tankar, ideér och åsikter. glöm mig inte <3 P U S S '


dagen till ära.

varför är det alltid tokvarmt och soligt när man verkligen inte känner för att steka? jag har därför bestämt mig för att ta ipod högtalarna, kliva ut i värmen på tomten och stå och dansa istället, låter much more fun så att säga. har ju alltså gjort en ny fristående låt och behöver ett fristående till så ska försöka lösa det mesta av stegen today.

mellan varven ska jag också käka lunch och baka en kaka som vi ska äta när jag kommer till elin. när friståendet är klart, kakan är klar, och min lunch är förtären (soppa idag igen, never variation) så duschar jag och packar jag för att halvfem befinna mig hos elin som just vid det tillfället planerat att stå med byxorna nere^^ efter att hon fått sin present, vi käkat min bakada kaka och vi har pratat en stund drar vi oss ner mot friskis där vi pumpar tungt en timme ;) sen blire dusch och raka vägen hem så man är laddad inför project runway då SJP ska va med, löve it.

onsdag:
- göra fristående på tomten
- käka lunch
- baka något till elin
- hem till elin halvfem och lämna present
- träna med elin på gymmet efter det
- project runwaaaaaay kl 22!

P U S S '


svart på vitt.

vad arg jag blir på mig själv för att jag inte kan förklara mig, jag kan inte sätta fingret på vad problemet är. har du känt så någon gång? då man mår hur dåligt som helst men inte kan förklara varför? eller du kan, men det blir luddigt. man vill inte skylla ifrån sig för man är minst två i en relation, vänskap eller kärlek. jag menar inte att skylla ifrån mig, jag är inget helgon, jag gör också fel. har du känt att allt är som blockerat, borta?

jag vill bara veta hur du vill ha det, ärligt talat. vill du inte så fine. det är grubblandet och undrandet som får mig att falla isär. jag vill absolut inte skylla allt på dig heller. jag har också gjort fel, och dina vänner också. eller jag vet inte vad jag säger nu egentligen, jag är bara så rädd. rädd för att skriva fel saker, saker som kan misstolkas och förstör ännu mer. 

skulle jag kanske bara hållit allt inom mig och låtsats som ingenting?

 varför kan det inte vara något man kan sätta fingret på, som på ett papper. peka på ordet som förstör. allt är ju dock inte svart på vitt.


P U S S '

fy fan för att falla fel.

varför faller man alltid för fel människor? man faller för dem som är omöjliga, oåtkomliga. vissa har tur att falla i en öppen famn, andra faller pladask på marken, ingen som fångar en. har funderat över varför det är såhär. får nog fortsätta tänka för ett svar har jag inte lyckats få fram. man faller för det man inte kan få. det som finns rakt framför en är förstås ingenting att ha. fan.

inte kommer man över förälskelsen heller. fan heller att man gör. det förglöms för en stund men framkommer när man minst anar det. förgäves försöker man förälska sig på nytt men faller återigen pladask. ingen som fångar en. kanske ska skaffa mig ett fiskespö som kan vira upp mig efter fallet. kanske skulle passa bättre med en håv. fan. vem vill ha en håv? fan.

P U S S '



dagens outfit.

dagens outfit:
chinos - zara
skor - belle shoes
top - cubus
tröja - vero moda




ska koka soppa nu och sen chilla innan jag kilar bort till mamma. vi ska till örebro och hämta vår nya bil :) P U S S '

tjejgrejer.

tjejer är verkligen underliga. jag själv också såklart. tjejer ska alltid klanka ner på tjejer dom ser, uppmuntran eller beröm, vad är det? ser tejer andra tjejer på stan och denne har en rejält snygg väska låter det inte: "åh vilken fin väska, undrar vart hon köpt den?" utan: "asså den där väskan är säkert fejk". varför kan man inte gå fram till den här tjejen och meddela att väskan verkligen är ursnygg och fråga vart hon har fått tag på ett sådant kap? nej nej, det är fel i programmeringen. den här tjejen som äger väskan skulle nog bli jätteglad och visst kanske hon skulle skämta bort de och säga att hon köpte den i thailand eller turkiet på nån marknad där det var massa fejkmärken, so what? snygg är den ju fortfarande.

alla gör detta, mer eller mindre. inte med meningen kanske, men alla har gjort det någon gång. kanske känner man efteråt att det var dumt, kanske vågar man inte gå fram till tjejen med väskan, med risk för att hon ska sprida ngot rykte om att man är påtränglig eller liknande. nåväl, jag har provat att ge en tjej komplimang för en klänning i verkligenheten och hon blev faktiskt glad. när man senare köpte den där klänningen och mötte varandra en dag och båda bar klänningen, utbyttes ett litet leende. mysigt mysigt, tänk o det vore så väl. fast det kanske inte skulle vara så roligt om alla gick runt med likadana klänningar eller väskor, jag menar värsta gina tricot-pesten^^

"det är alltid lättare att prata om folk, än med folk"

RSS 2.0