sjukstuga.

såhär ligger det till...
under dagen fick jag mer och mer ont i magen och när mamma kom hem förklarade jag var och hur så hon ringde sjukvårdsupplysningen. fick prata med syster inger och hon sa att va var tvugna att åka upp till akuten för det lät som blindtarmen...

ledsem blev jag men mot akuten styrde vi vår kos. på akuten blev det lite prover och feberkoll och under tiden de kollades gjorde mamma min företagsekonomiläxa. vi gjorde den dock tillsammans men hon skrev. sen kom farbror doktorn och klämde och kände. han trodde det var ägglossning i den högra äggstocken som gjorde ont (kan göra det ibland, och man kan få feber) men han var inte 100% säker. vi ska åka tillbaka imorgon kl 9 innan han slutar sin jour så han får kolla på det igen. om de blivit värre och febern stiger blir det ingen barcelonaresa så nu hoppas jag bara att det är äggstocken och ingenting annat. verkligen inte. jag har sparat pengar till shopping i barcelona i mer än en månad nu,det är mycket.

jag skriver mer imorgon efter läkarbesöket om jag vet men jag hoppas och vill tro att det inte är blindtarmen, det känns som att det är dags för min otur att vända.


Kommentarer
Postat av: Josefin

håller tummarna för dig min älskade syster <3 löv och kotte !

2008-09-24 @ 20:26:58
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Andrine

Nu finns svaren från frågestunden ute i bloggen :D <3

2008-09-24 @ 20:43:06
URL: http://aaas.blogg.se/
Postat av: Amanda

Men fy! hoppas verkligen att det bara är äggstocken som är lite elak. Krya på dig!

2008-09-24 @ 23:27:35
URL: http://amandalindh.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hände exakt samma sak för mig, dock var det blindtarmen då, fast jag hade ingen feber så det kommer säkert gå bra för dig Ida! :)

2008-09-25 @ 12:24:45
URL: http://allbyjohanna.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0