you're a star.

Kom precis hem från Norrköping.
Har satt på lite peppande musik och väljer kläder.
Ida "byter kläder 11 gånger" Plantin är i farten.
Nu har jag faktiskt bestämt outfit.
Miche sa precis åt mig att stanna vid den.
Så att hon känner igen mig sen.

Smått & gott ur högtalarna
Ne-Yo – Beautiful Monster
Pitbull featuring Akon – Shut It Down
Robyn – Dancing On My Own
Kelly Rowland – Commander
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka
Black Eyed Peas – Ring-A-Ling
Lulu And The Luvvers – Shout
Justin Bieber – Somebody To Love
Black Eyed Peas – Imma Be

Fest hos Svéda ikväll, sen blir det Statt!

yes.

Det blir en sväng till Norrköping. ADJÖ!


for the living instead.

Att det ska vara så svårt att få arslet ur vagnen och sätta igång med disken? Tydligen så ska det vara det. Jag har inte alls nån ork till att diska. Vill hellre slänga mig i soffan och glo på friidrotts VM och käka chips. Men nehe. Men jag får satsa på en klassisk belöning. Om jag diskar nu, så får jag slänga mig i soffan sen, eventuellt kanske lite dipp kommer fram också. LikE!

Imorgon blir det en sväng till Norrköping över dagen.
Kvällen bjuder på fest hos Svéda och trollkarlsdans på Statt.
Sen vankas det Harry Potter-högläsning!

PUSS!


varning för känsliga läsare.

Okej. Jag vill egentligen inte utsätta folk för det jag nu ska berätta, men jag måste ventilera. Okej. Jag kan nog med facit i hand säga att jag har gjort världens äckligaste grej idag. Min sista kund, (som förövrigt alltid går till Anita, men eftersom Anita har semester så kom hon till mig) skulle göra en "mjällbehandling" för att hon har svår mjäll. Jaja tänkte jag, det är nog inte sådär jättefarligt, det får gå liksom. Dock va det bara inte "lite mjäll". Jag skojar inte om jag säger att det var som kocker (stavning på det?) och liksom klumpar i hela hårbotten. Typ mjäll blandat med hud blandat med äcklepäckelgrej. Alltså. Jag håller på och spy när jag skriver det här. Okej, fine om det typ bara va att ha i nåt medel i det här huvet och sen va det bra. NEJ NEJ! Man har i en olja, sen ska man SKRAPA bort det här som sitter i hårbotten. SKRAPA!! Alltså jag dör. Jag trodde seriöst att jag skulle spy i damens huvud. Jag mådde så dåligt så ni anar inte. Tror att jag har psykiska men efter det här. Kommer aldrig någoinsin känna mig ren igen. Aldrig. Nu ska jag gå och duscha, igen.

Alltså jag ryser av obehag så fort jag tänker på det.

get down on your knees.


Beställda!


jag måste ligga med victor.

Hanna:"Jag måste ligga med Victor".
HAHAHAHA!

Stackars Hanna liksom? HAHA

Nu ska vi förtydliga att det vi pratade om var när man skulle se Beck - spår i mörker. Men det föll sig inte in så bra när han brast ut i ett "jag måste ligga med Victor". Det blev bara ett stort garv av allting och krämpor i magen. En så klockren kommentar. Ett sånt där internt skämt som kommer följa med länge, och kommer bli sjukt uttjatat. Men det satt som en smäck.

ta-ta-ta-tada!

Helt slut.
Behöver helg.
Snart så.
En dag kvar.

Snart kommer Miche & Hanna över och så ska vi laga tacos. Det var säkert 3-4 veckor sen jag åt det. Ska bli riktigt gott. Sen blir det chill framför tvn och bara mysa. Ett och annat popcorn kanske slinker ner, den som lever får se!


bloggish-talkish-ish!

Man måste ju bara älska när "särskrivande bloggar" får kommentarer om hur bra de skriver och de blir typ jättestolta och ba "åh tack, jag har alltid haft en passion för att skriva så det känns fantastiskt att få beröm för något man gör och älskar". Alltså hallå? Är du skön på riktigt eller? För att det är ju så roligt att läsa: "Idag var jag och handlade. Sen drog jag till Pelleplutt. Där träffade jag Lisafisa, och sen var vi ute en sväng. Sen åkte vi förbi Lisafisas systers kompis och hämtade upp Lisafisas systers kompis hund som ska bo hos Lisafisa. Och sen drog jag hem. Sen tvättade jag bort sminket och gick två steg åt höger. Sen tog jag ett steg tillbaka och det kändes helt sjukt. Men sen gick jag och la mig och lyssnade på 3 låtar innan jag somnade." Tänk er denna typ av nivå på texten med jävligt dålig stavning, miljontals särskrivningar och såklart helt fel skiljetecken på helt fel plats.

Och nu menar jag bara bloggar som fått dessa typer av kommentarer och hur de tar åt sig och tror att de e så sjukt duktiga, trots att de suger så jävla hårt!

Andra saker jag inte förstår med bloggar... Det här med att ha läsare man inte känner? Whats the deal med det alltså? Jag skiter i vad Lisa 26 från Falerum ska göra imorgon? Och nej Nina 14 jag vill inte följa din blogg på bloglovin även om du följer min? Och varför ska Erika 18 skriva "Hej sötnos, haft en bra dag? Kolla in min blogg?" Alltså jag orkar inte. Bajsa på er!





i guess i'm just a sucker for love.

Skjutsade Niklas till Båsenberga 06.45 imorse. Kul.
Köpte färsk bröd på hemvägen så nu är jag mätt i alla fall.
Ska snart börja piffa till mig inför dagens arbete.
Malin ska färga håret idag så det ska bli roligt.
Chokladbrunt med cola/caramell-slingor är vår tanke.
Sen kan man aldrig veta hur det slutar när vi är i farten.

På kvällskvisten ska jag leka med Jessica en stund.
Sen hoppas jag att jag kommer i säng tidigt.
För då är det snart torsdag.
Sen fredag.
Sen är det bara 1 veckas arbete kvar.
Sen får jag äntligen semester 1 hel vecka!


PUSS!


Söndagskvällen va kalas helt enkelt ;)

it was worth the waiting.

Jag lagade fläskfilé, pommes & örtsås till middag och det smakade väldigt bra. Vi har varit och köpt godis och ska nu kasta oss i soffan och glo på senaste Wallanderfilmen, Vittnet. Imorgon har jag massor av jobb framför mig innan Niklas kommer ner och klipper sig, och sen blir det middag på gamla Picasso. Kommer aldrig lägga på minnet vad det heter numera.

Nej, Wallanderfilm, chips & godis!
PUSS!

if you can't dance.

Ikväll blir det Flen för att spendera tid med farmor och pappas familj. Det blir god mat och förhoppningsvis bad. Jag har en känsla av att regn aldrig stoppat varken mig eller Niklas från att bada så vädret stoppar oss nog inte. Jag har en känsla av att Taljasjön lär vara skapligt varm också, det gillas!

Jag stannar hos farmor under natten och så skjutsar pappa in mig till jobbet imorgon. Efter jobbet kommer Niklas och ska sova hos mig 2 nätter. Han har golftävling i Vingåker på onsdagsmorgonen så jag får gå upp tidigt och skjutsa honom, stackars mig!^^ Han får roa sig här hemma när jag är på jobbet, och jag förväntar mig mat på bordet när jag kommer hem. Tror dock jag kan glömma det faktiskt, ha!

Ska ta och packa lite och sen hoppa in i duschen!
ADIOS!


crash and burn.

Gårdagskvällen spenderades hos Sandra ute vid Luvsjön.
En riktigt lyckad fest som slutade i jacuzzin kan man säga.
Haha stad i ljus gjorde såklart festen fulländad.
Man får inte glömma de 2 andra favoriterna:
WHo let the dogs out, HUY HUY HUY HUY!
HUY what you say!

Puss!

stilettos and broken bottles.

Det gick bra hos naprapaten. Jag är sne, skev. (Ingen nyhet kanske?) Plus att jag tydligen har en extra kota. Känns bra. Kan vara bra att ha om jag ramlar och slår mig (sker rätt ofta!) och en går sönder eller så (höhö). Nej skämtosido men så kan det vara.

Gårdagen var förövrigt väldigt lyckad.
Säger bara, STAD I LJUS!
Hoppas på en lika lyckad kväll ikväll.
Det blir grillat hos min moder.
Sen drar jag & frugan vidare.

i keep dancing on my own.



all my life.

Idag blir det festligheter.
Sånt gillar vi!

Miche är påväg och vi ska äta pizza.
Mums på det säger jag bara.

PUSS!

we made it.

Har sovit som en gud inatt, helt sjukt.
Har precis ätit frukost och ska snart cykla till jobbet.
Arbete står på schemat och sen är det äntligen helg!
Som jag väntat!

Nej, nu måste jag borsta tänderna!
Puss.


they don't have it.

Kvällen bjöd på promenad med musik i öronen.
Sen hälsade jag på mamma och hon följde mig hem.
Har precis badat och är alldeles dödstrött.
Ändå sitter man uppe och tittar på satc på tv.
Även fast det är ett avsnitt man sett elva gånger.

puss.


but i don't mind.

En dag kvar till helg. Sen är det bara 2 veckors arbete kvar. 10 arbetsdagar. Sen. Sen får jag min efterlängtade semester. 1 vecka. Katrineholmsveckan. Passar mig alldeles utmärkt. Men som sagt. En dag i taget.

Ska snart hoppa i skorna och ut på min dagliga vandring (börjar nästan bli så). Har uppdaterat spotifylistan lite också, alltid bra. Plus att jag hittade en applikation på mobilen med värsta träningsdagboken som räknar ut kalorier och steg och allt sånt där roligt, kul! Inte för att jag endast käkar så många kalorier jag gör av med, nevaaah!


PUSS!


look at my horse.

Jag och Miche var ute och spatserade i närområdet en stund innan vi styrde våra skor mot Specce. Där handlade vi och jag gjorde världens klipp på Ballerina - kladdkaka!! Jag skoar inte. 1 för 19.90 men 2 för 25! Fattar ni vilket klipp? Jag var så nära att kila tillbaka in och köpa X antal paket, men jag behärskade mig.


Min kvällsmat bestod av småtomater, ballerinakakor, godis & chips.
Som ni kan förstå har jag fått i mig massvis av näring och proteiner.
Pizzerian var stängd när det var dags att inhandla middag.
Så jag såg det som ödet och körde en "man tager vad man haver".
Inte för att det skulle vara bättre med pizza, men whatever!
PUSS&HEJ!


first dance.

Jag behöver få mig en omgång av naprapaten Pernilla, tack!
Har bajsont i ryggen och ända ner i benet, iiinte kuuul.
Strunt samma, dagen har i alla fall gått bra.
Var effektiv och städade på lunchen.
Det tyckte jag var bra gjort.

Snart kommer Miche hit och vi ska gå en promenad.
Sen ska jag köpa pizza för jag blev så himla sugen!
PUSS PÅ DET!


intressant, jag vet!

Igår tänkte jag på vad som är sämst att äta innan man ska till tandläkar'n. (Intressat, jag vet!) Och först tänkte jag, vitlök! Men det stör ju inte själva undersökningen mer än att man stinker. Men sen kom jag på det. DAIM! Det är inte roligt alltså. Kul att gapa och så möts tandläkar'n av ett berg av kola i tänderna. Lite roligt egentligen. Där sitter tandläkarn och är beredd att möta en vanlyg nyborstad kund, och så gapar man och han möts av det där. HA! Vad säger han liksom? "Aah, jahaa aaa okej då ska vi se" ... Intressant, ja vet!

Idag är det jobb 12-20.
Så nu ska jag börja piffa till mig!
PUSS!


do you.

Kom precis hem från en promenad med Lasse i lurarna.
När jag lyssnat sönder alla bra låtar fick K'naan roa mig den sista biten hem.
Nu ska jag glo på SYTYCD och käka lite chips tror jag.
Jag får ju inte tappa bort mig själv i det här vandrandet.
Som fan heller, hejsvejs!

cobrastyle.

En fullspäckad arbetsdag är över. Har fått väldigt mycket gjort idag. Sjukt många klippningar och en folieslingor på kvällskvisten. Allt har gått lysande. Har fått värsta ego-kicken idag. Det var en sån där dag då kunderna verkligen berättar hur nöjda de är, det är riktigt roligt att höra!

Efter jobbet tog jag och Elin en fika på C&L. Snackade av oss. Ni vet, lite för snabbt, lite för otydligt. Sådär så bara vi förstår varandra. Avsutar varandras meningar och avslutar inte ens meningar, vi förstår.

Nu ska jag strax ut på en liten promenad. Sen ska jag bums ner i soffan och titta på So you think you can dance. Älskar denna säsong eftersom de gamla dansarna är med och dansar med de nya. Yey, me like!


walking on sunshine.

Nu ska ni få höra.
Jag gick aldrig och köpte godis?
1 timme har jag vart ute och vandrat.
Tog fula grimasbilder på mig själv också.
Jag menar nåt kul ska man ju ha.

Det blev en runda som tog mig till hälsogymmet och förbi dit mormor & morfar ska flytta, sen ner vid söder och tallås, ner på stan, genom tunneln bort till norr, och sen hela den bakvägen upp till stora vägen och kc betong och så hem igen. Skönt att gå själv, tror jag uppskattar det mer. Så kan man ha jävligt hög musik i öronen. Så hög att Maggie skulle gestikulerat med sina stora händer och predikat om hur många decibell örat klarar av innan man får tinituss. Sen kan man gå i sin egen takt, snabbt eller långsamt, och välja sin egen väg, vart man själv känner för att gå. Och hur långt man vill gå, hur mycket man orkar för stunden. Och så slipper man prata. Inte för att jag har svårt för att prata, snarare svårt att hålla käften, men ibland kan det vara jävligt skönt för käkarna att vila. Plus att det kan vara skönt att slippa lyssna också. Nu är jag trött. Hade önskat lite regn att vandra i men nehe. Får väl bli senare i veckan om det regnar och jag har lust och tid att vandra vidare.



ag koka mannagrynsgröt.
Sen ska jag ligga i soffan hela kvällen.
Ladda inför morgondagens fullbokade dag.
PUSS!


Jag besparar er på resterande grimaser.. för allas trevnad!

hjärter dams sista sång.

Nu ska jag ut och promenera.
Med Lasse i lurarna såklart.
Jag ska gå och gå och gå.
...
Sen ska jag köpa godis.
Va fan trodde ni?
Skulle jag bara gå?
Utan belöning?
Hell no!


baby you can do no wrong.

Idag har jag fått min första parkeringsbot.
Då har man de gjort menar jag.
Herregud.
Att stå på lidlparkeringen mellan 05.07-05.13 är strängt förbjudet.
Hoppas att alla utlänningar som står där jämt också fick böter!
Men som läraren Gunilla alltid sa till mig när jag blev arg över orättvisor:
Life is a bitch darling!


Jag ska snart göra mat.
Har gjort flera försök redan.
Att ta mig till köket.
Det är så långt.
Mina ben bär mig inte.
Skulle kunna somna i soffan.
Det gjorde jag igårkväll.
Framför ett program om Hitler.
Så då vet ni de.

Fick man..?


shut it down.

Jag bjöd Malin på middag idag. Mamma tycker det är bra att jag tar hand om Malin. (Eh what?) Ha! Det blev kyckling, potatisklyftor, "den perfekta salladen" & tzatziki (sen när blev det här en matblogg?) och sen äppelpaj till efterrätt. Sen blev det godis och chips för mig del. Eftersom det inte finns nåt stopp på mig, ingen som förstår varför jag aldrig blir mätt.. fast alltså, jag blir mätt.. men man är ju alltid lite sugen? ^^

Sen åkte jag ner och kvällsbadade med Frans, Rüdén och Olle. Kallt som fan i luften, typ 11 grader. Känns ju sisodär va, men vattnet var ju desto (är det ens ett ord? låter som pesto!) varmare!

Nu har jag tagit ett varmt bad och haft inpackning. Så nu ska jag smörja in mig med vanilla butter (ja alltså inte vaniljsmör liksom, inga missförstånd här!) utan lotion liksom. Sen blir det nog lite tv, med mackor & oboy (som sagt, inget stopp här inte). 

Bra söndag.
Puss 



give me the night to show you.

Nu har jag städat.
Ska åka och panta.
Kommer bli rik.
Miche trodde mig inte.
Kan förstå varför.

Givande inlägg.
Men jag känner mig inte så givande.

Huvudvärk.
BAJS.
Så får man säga ibland.
Men inte ofta.
Bajs igen.
Bara för att.

Adjö.

fool me fool me.

trodde jag var någon du kunde lita på.
men du förde mig bakom ryggen.
du tror så mycket.
men du vet ingenting.
jag är inte som du.
jag är helt annorlunda.
men nu vet man vad man är värd.
tack för den.
tack som fan.



från och med du.

Vi hyrde filmen Perfect Getaway. SE DEN! (4 av 5 toast, kanonkul! haha)Fan alltså, inte ofta jag rekommenderar filmer. Men den här, Taken, och såklart favoriten Law Abiding Citizen är de enda filmerna jag rekommenderar. Förutom Beck då, men det är ju för att jag är en sucker for Beck.

Efter film & thaimat (lärde Anna skillnade mellan thaimat och kinamat idag, viktigt!) tog vi en promenad i sommarregnet. Mycket skönt. Sen pratade vi om... vi kan kalla det 2! För alla läsares trevnad så pratade vi om 2. Det måste man faktiskt också diskutera ibland!

Nu har jag ätit upp hela halva.. (ja, det var bara halva kvar, men jag åt upp hela halvan som var kvar) Ballerinapaketet. Skulle behöva knäcka ryggen lite, och såklart så är min naprapat på semester. Känner att jag skulle behöva mig ett knyck!

PUSS / i.p



that's the hope.

En dag full av jobb. Hade 3 klippningar på 1 timme, det kände jag var lite bra jobbat. Vad gör man inte när folk verkligen vill komma. Då ställer man upp. Alla under dagen har gått riktigt bra, har dock riktigt riktigt ont i ryggen. Höll på att börja grina framför en kund men höll mig.

Anna kom precis över och vi har käkat lite chips. Nu ska vi styra vår kos mot Specce och hyra en film och köpa nån form av kvällsmat. ADJÖ!

stop calling stop calling.

Strax efter tolv inatt väcktes jag av att min mobil ringde. Ett nummer jag inte sett förut. Jag svarade såklart inte. Jag messade numret och frågade vem det var. Tänkte att det var någon här i stan som va på Harrys eller liknande. Inget svar fick jag. 10 minuter senare ringer det igen. Ett annat nummer som jag inte heller känner igen. Jag svarar såklart inte då heller. Messar det numret och säger ungefär "Vilka ni än är, kan ni läggga av. Jag ska upp och jobba imorgon och vill sova". Sen ringde det inget mer.

När jag vaknade nu på morgonen kollade jag upp dessa nummer:
Det första var från nån Karin Lindström från Umeå.
Det andra var från nån Isabelle i Örnsköldsvik.
Då känner jag rent spontant.. Varför?
Hur kommer det sig att 2 inom loppet av 15 minuter ringer fel till mig?
Känner dessa två idioter varandra?
Jag är arg.
Arg för att idioterna väckte mig när jag väl somnat tidigt.

HEJ DÅ!

say that you're done.

Har precis målat naglarna mintgröna.
Sånt jag pysslar med en onsdagskväll.
Framför So you think you can dance.
Riktigt bra program det där.
Kryper i hela kroppen på mig.

När det är slut ska jag krypa ner i sängen och läsa!

kände för en bild på bästaste hvfr3-2009.
saknar våra heta debatter på samhällskunskapen.
saknar dramalektionerna då jag blev Carlo.
saknar hur vi alltid gjorde som vi ville va lärarna än sa.
saknar soptunne-racet på idrottslektionen.
saknar vår dynamik.
miss ya bitches!

what i do.

Under dagen har jag färgat utväxt, klippt, klippt igen, gjort slingor, gjort uppsättning, tonat, klippt och klippt igen. Så såg min dag ut. Morgonndagen ser väl ungefär likadan ut. Det är vad jag pysslar med om dagarna. Dock har jag en permanent imorgon också, mindre roligt tycker jag. Det får gå!

Nu: Mat!


make it work.

Jobb 12-20.
Mycket att göra.
Hard work work.

Hörs!


shout.

En heldag vid Djulö satt inte helt fel. Särskilt inte när det är 26 grader i varmt i vattnet, och det blåser jättemycket varma vindar, helt underbart. Detta resulterade dock i att Ida "Flamman" Plantin är tillbaka. Men det går väl över, det hettar bara lite (läs massamegajättemycket!) just nu.

Imorgon är det jobb på schemat, 12-20. Sen vet jag inte vad som händer. Sånt som visar sig. Jag har blivit en riktigt sucker för spontanitet. Orkar inte planera så mycket längre. Det löser sig helt enkelt, det gör det alltid!

Vill också meddela folket att jag monterade ihop en fläkt till mamma idag! Ida "oteknisk som fan" Plantin gjorde det, alldeles själv! Jag blev nästan lite stolt över mig själv. Dock kanske min motivation kom från att jag skulle få ta den gamla fläkten om vi fick ihop den nya. Så nu sitter jag här med härlig svalkande vind i ansiktet, aaah!


PUSS!


would be mine.

Vid 8.15 åkte jag upp till mormor & morfar och lämnade bilen.
Fick frukost på köpet också, inte helt fel!
Sen kom mamma och vi åkte till hennes jobb.
Så nu fick jag den bilen istället, man tager vad man haver.

Har skrapat ihop en sallad av det jag hade hemma, samt smörgåsar. Ska snart åka och hämta Jessica så ska vi dra oss ner mot Djulö. Inne kan man ju inte vara i alla fall! Får se om vi stannar förbi vid Specce, jag känner för jordgubbar.

Nej, fortsätta fixa!
PUSS!


love me hate me.

26 grader varmt i vattnet nere vid Djulö.
Det är sjukt om jag får säga det själv!

Min lyxiga middag blev alldeles utomordentlig. Jag blev så mätt att jag bara låg i soffan som en padda i säkerligen en timme. Nu är jag på benen igen och ska ta tag i lite disk innan det blir lite gammeldags vaniljglass framför nån bra film!

EEY!


just need somebody to love.

Okej, det har gått för längt när jag kommer på mig själv liggandes i ett kallt bad. Då har det gått över styr. Fine, jag älskar att det är sähär varmt ute och solen steker. MEN inte fan inomhus. Det är ju bastuvarning i lägenheten. Pust, stön. Fristaden är soffan. Dess tyg lyckas hålla sig kallt i denna hätta. Men att ligga i soffan var kanske inte mina planer denna dag.

Nåväl. Om en stund ska jag skjutsa hem mormor & morfar när de kommer med en buss från nån kryssning. Sen hämtar jag Miche och så drar vi mot Djulö för ett kvällsdopp. Fyfan, det ska bli skönt!

Efter det ska jag hem och tvätta håret (bör nämnas eftersom man inte gör det så ofta när man badar varje dag ändå) och ha i inpackning hur länge som helst. Mitt hår är dött. Eller ja, det är ju alla hår egentligen eftersom det är ett dött material, men mitt är ... stendött! När inpackningen verkar ska jag laga mat. Färskpotatis, fläskfilé, grönpepparsås & sallad. Till efterrätt blir det äkta gammeldags vanilj! (Ingen jävla Ben&jerrys, YUCK!) Visst låter det lite väl lyxigt på en måndag? Inte för att jag har några rutiner i kroppen, men idag är det faktiskt som lördag för mig eftersom jag är ledig imorgon också, Yey!

Ciao! / I




somebody said.

Är det ens lagligt att ha såhär varmt inomhus?
Jag rinner ju nästan bort!


Var och köpte en bikiniunderdel till min ena bikini. Jag blev så inspirerad av Julias sammansättning igår. Ja, jag härmade nu Julia eftersom underdelen fanns på rea för en ynka 50-lapp liksom! Men min överdel är inte lika solblekt som Jullans, men så har jag ju inte spenderat 3 veckor i Greklan heller.. Subba!

Har handlat och ska sätta mig och äta lite jordgubbar.
Later!

whatever you like.

Igår blev det Lyttersta med fru & familj.
Jag hade högläsning för Miche, hon sov i stolen.
Det kände jag var väldigt värt..!

Träning(?) & bad(!) i Eskilstuna igårkväll.
När jag kom hem hade Miche maten färdig.
Plankstek till fotbollen, underbart!
Och Spaninen vann, det tackar vi för!

Nåväl, måndag och jag är ledig.
Ska snart åka och handla!
Sen blir disk & sånt trams.

Nej, adjö!

random'

tapetklister under mina skor.

Kom nästan precis hem från en kväll med laget.
Väldigt trevligt och många skratt.
Dock fick jag inte min pizza samtidigit som alla andra.
Även fast jag beställde i princip först av alla.
Men det är ju tydligen svårt att göra en Margarita - barn..?!
Verkar i alla fall så, nåväl!
På söndag blir det hopp&lek i Vilsta i Eskilstuna, och avslutningsvis bad.
Lotta, jag & tvillingarna åker limegrön cab dit, gilla liksom!

Nu ska jag fixa lite dipp & grönsaker och glo på nån film i soffan!

PUSS!


mer av dig.

Ikväll blir det celebration dinner med laget i Stadsparken. Mysigt!
Har precis plattat håret och ska ta och sminka mig lite.
Sen måste jag måla naglarna.
Får se om det blir mintgrönt, marinblått eller någon form av rosa.
Det är sånt som visar sig.

Varför säger alla att det ska regna imorgon när min mobil säger att det ska vara sol?
Jag har litat på mobilen hittils, så om det regnar kommer jag i alla fall ligga vid djulö.
Jag ska allt ligga där när Gud pissar mig rakt i ansiktet, sådeså!

ADJÖ!


truth about talking, talking about truth.

Tänkte nu berätta bakgrunden till varför jag snackar lika snabbt som spanjoerna i VM. Jo, det ligger rätt långt bak i tiden och har byggts på succesivt. Ja, till er som inte hört mig när jag drar igång kan jag säga att det ibland går så fort att jag själv inte hör vad jag säger. Det är liksom inte bara det att jag kan prata snabbt, det kan väl typ alla.. Det är bara det att jag gör det. Hela tiden. Vet inte hur många gånger jag har fått säga om "utan senap" på Mc Donalds när jag beställer. Men tro mig, jag förstår de arma ungdomarna som står bakom disken och ska försöka tyda "utzz tsenaphh".. Jag menar, I don't blame them liksom!

Jo, anledningen till att jag pratar så här fort är för att när jag var yngre så lyssnade inte folk på mig. Eller lyssnade och lyssnade... Missförstå mig rätt (?) men alltså ibland när jag skulle prata i normala situationer eller skulle berätta saker som jag ansåg var intressanta blev jag avbruten av någon eller några personer som för mig var viktigare och coolare än jag, som inte alls tyckte det jag sa var speciellt intressant. Så jag började redan då tro att folk inte ville lyssna på mig, på det jag hade att säga. Det var inte så att jag tyckte det var jobbigt att redovisa eller prata högt inför människor, då har man ju läst på. Bara det att folk inte verkade bry sig speciellt mycket om vad jag sa.

Därför kom jag på den genialiska idén om att prata fort. På så sätt hann de där dryga killarna i klassen, eller den där ointresserade tjejkompisen inte ens avbryta mig innan jag var klar med historien. Smart va? Det tyckte i alla fall jag. På så sätt fick jag avreagera mig utan att de andra egentligen hann lyssna på mig. Men det gjorde liksom ändå ingenting. Jag ville bara få med så mycket som möjligt innan folk tröttnade..

Nu på senare dar (låter som jag är 74!) så har dock detta fastnat kvar lite. Det är inte så att jag tror att mina vänner inte vill lyssna på mig, absolut inte. Nu har det bara gått så långt att det faktiskt är svårt att prata långsamt. Vet inte hur många gånger jag haft som nyårslöfte att prata långsammare men har aldrig klarat det. Dock vet jag ju att jag kan eftersom jag kan föreläsa inför folk utan att snacka lika fort som han Boltsnubben springer 100 meter.

Nej hörrni, nu ska jag äta bullar & mjölk!


can we pretend.

Det ser ju inte bra ut när folket har dragit ska jag säga.
Känns nästan ovärt att jag städade som en galning i söndags.
Jag & Anna drog ner till Djulö när de dragit och tänkte ta ett kvällsdopp.
Men vi la den aktiviteten på hyllan faktiskt.
Det räckte med igår, för nu va de senare och på tok för mycket mygg.
Försökte intala mig med "på sommarn ska man ha myggbett".
Men samtidigt vet jag inte om "prickig korv-stilen" är särskilt inne i år!?

Nu ska jag plocka undan efter grabbar som lyckas stöka till.
Sen ska jag diska efter folk som lagar mat i mitt hem.
Sen ska jag belöna mig själv med oboy & smörgåsar.
Nästan kors i taket att belöningen inte består av chips, poproc eller godis.
Men jag menar jag försöker gå på en varierad kost (in my ass!).
Kommer väl som vanligt inte i säng före 3 i vilket fall som helst.
Adjöken hörrni!

En specialhälsning tänkte jag ta också - bajs!
Så mogna är vi, vilken humor!!
ADJÖÖÖÖ!


ring-a-ling.

Måndagskvällen bjöd på volleyboll nere vid djulö.
Ett kvällsdopp på det var pricken över i:t.
Sen blev det en soft kväll @ my place.
Film & snack, P&L-catch up för oss som inte var med.
Sen kväll, på tok för sen kväll!

Efter jobbet käkade jag & frugan på Venezia.
Nu är Anna, Victor & Allan här.
A & V spelar tv-spel.
Nåt jävla fotbollsspel.
Gammalt som gatan.
Roande.
Haha, snart blir det fotboll på tv.
Tror det är lite mer högklassig fotboll då.
Vi får i alla fall hoppas!

Nej, adjö!

kusinpuss!

föll för nån på en fest nånstans.

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad.
Började med grillning hos mig (?.. mammas hem).
4 tjejer slog sina kloka huvuden ihop när det skulle grillas.
Sen drog vi vidare på festligheter!
Sedan blev det komiskt nog Lilla Krog!
Ja, jag skojar inte men fan så kul det var.
Folktomt, men har man sällskapet med sig funkar det.
Akta er för de stora skåpet längst in inne på lilla..
2/4 kan inte ha fel, så är det bara!

Idag åkte lite folk ut till Beckershov. (jag inräknat)
Där tog vi Tobbes båt ut till nåra klippor.
Sol & bad hela dagen, totalt jävla underbart!
Korvgrillning (är fan underskattat) och sånt där.
Anna stod för dagens uppvisningar på vattenskidor & ring.
Haha, sen drog vi vidare till Djulö och softade i kvällssolen.

Städning har stått på schemat ikväll. Fy fan säger jag bara. Har plockat undan, dammat, dammsugit, skurat, diskat, tvättat. Säg nåt jag inte gjort helt enkelt! Nu är det otroligt fint här. Det kunde man inte tro för 3 timmar sen, men se på fan! Har faktiskt möblerat om lite. Haha nej mamma du kan va lugn, inte nån "Josefin-möblering" som ändrar på hela faderullan. Nej, utan bara en hylla på andra sidan rummet, blev utmärkt måste jag säga.

Jag har ingen ro att hämta kameran och lägga in bilder från helgen.
Så då skiter jag i det ska ni veta, jag gör aldrig nåt jag inte vill!
PUSS PÅ DET!





we got you good.

Uppe med tuppen efter 4 timmars sömn.
Skjutsade mamma & Stefan till tåget.
De ska till Peace & Love med några vänner.
Ja, jag skojar inte nu alltså, det är helt sant.
Dock ska de inte sova i tält och supa skallen i bitar.

Nåväl, jag kunde ha åkt raka vägen hem och hoppat i säng igen.
Men nu när jag väl är uppe så känns det så ovärt att sova mer.
Tänkte äta lite frukost och sen ta en dusch.
Blir stek vid Djulö med goda vänner hela dagen sen.

PUSS!

this is your song.

Har tänkt på en sak.
Alla kärlekslåtar som är bra, handlar allltid om kärleksförklaringen från kille till tjej. Varför? Alla låtar med kärleksförklaringar från tjej till killar är töntiga och överdrivet klämkäcka. Ja, nu tänker ju ni säkert att det inte alls är så, men lugn bara lugn, jag är inte den som säger nej till lite exempel!

Herrarna!
Hon är flickan som gör allt för att göra mig lyckig - Tomas Ledin
Flickan i en Cole Porter-sång - Gyllene tider
No other one - Taio Cruz
Mer av dig - Joakim & Joel
Down - Jay Sean
When you say nothing at all - Ronan Keating
Bed of roses - Bon Jovi
You raise me up - Westlife

Jaha, och så har vi damerna..
Hur svårt kan det va? - Linda Bengzing
Fångad av en stormvind - Carola
Hot - Inna
Bad romance - Lady Gaga
Miracle - Cascada
Your love is my drug - Kesha
Tusen & en natt - Charlotte Perelli

Måste jag forstätta?
Ja, okej nu kanske jag är lite väl elak.
Finns ju massor av vackra kärlekssånger av damer också..
Men jag känner ändå att damerna får buga för våra fantastiska herrar.

MORE LOVESONGS ÅT FOLKET!




15 minutes away.

Efter jobbet drog jag och mina fierce friends till Gatstuberg och softade. Det blev picknick i form av kyckling, baguette, tzatziki, kex, rån, vindruvor, jordgubbar, chips och cola! Helt sjukt bra kväll med underbara människor. Många skratt, och mycket skådespeleri. Det urarta lite kan man säga..!

Snart kommer Anna hit och vi ska måla naglarna och försöka få bort rester av tejp från hennes rygg. Sen ska vi städa också. Ja, hon erbjöd sig själv att hjälpa till som tack för att jag hjälper henne med tejpresterna. Det kände jag var en rätt bra deal!

Imorgon blir det stek vid Djulö hela dagen!
Och på lördag likaså.
Och på söndag likaså..!
Löööve it hörrni.

ADIOS!
(Bilder och film(!) från dagens urartning kommer)


sånt där man gör när man egentligen borde gå och lägga sig men sen gör man inte det för att man intalar sig själv att det här är jätteintressant men sen inser man att man slösat bort 10 min av sitt liv!

Namn -  Ida Plantin
Födelsedag - 3 December
Hemstad - Katrineholm
Ögonfärg - Ljusblå
Hårfärg - Blond
Längd - 1,73
Högerhänt/vänsterhänt - Skriver med vänster, klipper med höger
Skostorlek - 38/39
Är dina föräldrar skilda - Yes
Mål för året - Leva livet
Det första du tänker på när du vaknar - "Skjut mig"

ANTAL
Antal personer du kysst - Ingen aning
Antal syskon - Man kan säga 1, man kan säga 4
Antal piercings - Ingen, öronen?
Antal tatueringar - Ingen!!

FAVORIT
Mat - Potatis!.. äh.. matvrak!
Sport - Gymnastik & Volleyboll
Djur - Hund
Låt - Finns för många
Tuggummi - Juciy friut HAHA
Helgdag - Fredag/lördag
Årstid - Sommar

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Nja, kanske
Rymt hemifrån - Neee
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Japp
Gråtit i skolan - Aa, när Philip skrämde mig!
Spytt i skolan - Nepp
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Haha ja
Sett en död människa -
Ätit sushi - Nej för fan!
Retats - Eh.. aldrig..!? ha

THIS OR THAT
Grogg/Öl - Grogg
Pepsi/Cola - Cola
Mc Donalds/Burger king - Spelar fan ingen roll, mums på båda!
Kärlek/sex - Kärlek
Choklad/vanilj - Båda!
Jordgubbar/blåbär - Båda!!
Kött/veg - .. Kött, men inte rött, då skjuter jag dig!!!
Gitarr/trummor - Gitarr
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt.. eller mexikanskt.. eller..
Mtv/Vh1 - Mtv
Blind/döv/stum - Stum

KAN DU
Gå ner i splitt - Fan heller!
Vissla - Jaa
Hjula - Eh.. ibland.. ha^^
Ha dina ögon i kors - Som fan
Nudda näsan med tungan - Njaaej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - Jessica
Du pratade med - Mamma
Du msn:ade med - Christoffer
Du kramade - Jessica
Du skällde på - Säkert mamma, så onödigt!
Du sov med - Anna Hääärniiis

SENAST DU
Skrattade - När jag skrev förra inlägget om snygghetsskalan!
Grät - Inatt, drömde mardröm
Filmen du såg - Shutter Island, sämst ever!
Tuggade tuggummi - Igår
Sjöng en sång - Sjunger nu

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - De e bara mörkt (ber att nån fattar skämtet!)
Lyssnar du på för musik just nu - Waka waka
Vad har du på dig - En strumpa, urtvättad t-shirt & trosor, hett!
Vad är det på din musmatta - Ingen, laptop.

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Ingen aning
Ljugit om din ålder - Nepp!
Bråkat utan anledning - Ne, men kanske dålig anledning

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - Ja
Rökt - Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra!
Shoppat - Skojar inte
Skejtat - Sk8 for lajf.. not
Bakat - Nää du
Solat - Jaa



my darling baby.

En helt konstig dag.
Kunder som inte dykt upp.
Kunder som dykt upp på fel tid.
Helt tokigt kan man säga.
Det löste sig ju i alla fall.

Kvällen spenderades med Jessica.
Catch up kan man säga! Behövligt.
Träningsvärk i magmusklerna imorgon.

Jessica vet i alla fall hur man hoppar.

Förresten är jag en 7a.
Ja alltså inte på snygghetsskalan.
Där är jag ju en solklar 10??
HA HA jag skrattade precis högt för mig själv.
Nej, personlighet 7 kan man säga.
Jessica testade mig, stämmer in som fan!

Imorgon blir det jobb 10-17.
Sen blir det nog lite picknick med mina fräcka flickor.
Hoppas att vädret tillåter våra planer!
PUSS!





RSS 2.0