pepp till 110!

Åh vad jag är pepp för morgondagen, kan knappt bärga mig. Efter jobbet ska jag och Michelle vandra till åsen där vi ska springa massa och köra massa övningar. Svetten ska rinna och jag ska knappt kunna gå hem, det är min tanke. ÅH! Jag är pepp till tusen!

en värld full av liv.

Denna söndag har nog varit den bästa på väldigt länge. Allt har bara gått väldigt bra idag helt enkelt. Josefins hår blev ursnyggt, ljus guldnougat. Joggningen hem gick galant och fick syster att spurta trots att hon skrek att hon skulle dö. Men hon var väldigt duktig. Middagen tillsammans med hela familjen plus respektive var väldigt god och alla fick matlådor (matpåse för min del, haha). Jag fick ett positivt besked på vågen efter första veckans slit vilket känns väldigt bra. Sen avslutade vi kvällen med en minigolfrunda vid Djulö och det blev en otroligt jämn match mellan Stefan och Rigge, men tillslut vann Stefan med ynka en poäng. Sedan blev det isglass, mums!

Nu är jag hemma efter en snabb handling med mamma. Köpte laktosfria grejer nu, så får vi se om min uppsvällda mage blir bättre, hoppas på det!

Imorgon står jobb och gym på schemat!
PUSS


make it u.

Har startat dagen med skype-date med Ben. Sen skulle jag laga lite mat mitt i allt men det slutade med att brandlarmet gick och det var rök i hela köket. Minne som en guldfisk ja, bra skit liksom. Snart drar jag till salongen och fixar systers hår. När vi är klara tar vi en joggingtur hem till mamma där det sedan serveras grillat till middag min bästaste familjen.

På tisdag är det äntligen gymnastikträning igen, efter uppehåll hela juli. Can't wait! Annars kommer veckan bestå av mycket jobb och mycket träning, likE!

PUSS


helgbravader.

Igår blev det käk på Harrys med Michelle och efter maten slöt Hanna upp. Vi slog ihjäl några timmar helt själva i matsalen, VIPs liksom. Tjejerna drack drinkar men jag höll mig till vatten. Har kommit igång ordentligt med min kost och mitt sockerberoende den här veckan och vill inte förstöra det efter bara en vecka. Jag kände inte för att slänga bort all träning på en drink när jag inte ens är ett stort fan av alkohol i ren allmänhet. Har ju tränat varenda dag den här veckan vilket kanske inte är det optimala men kände att jag ville komma igång ordentligt och sätta diciplin direkt. Och nu är det faktiskt ganska roligt.

Imorse blev det en timme på gymmet med Hanna och Michelle som avslutades med mage & rygg-mördarpass som Emma Ljungholm körde me oss på gymnastiken. Perfekt avslut på träningen.Vid 15 åkte jag ut till Fiskeboda med familjen och firade morfar som fyller 70 år idag. Mysig eftermiddag helt enkelt!

Imorgon ska jag färga håret på syster innan vi joggar hem till mamma där det serveras grillat till middag. Hela familjen samlad plus pojkvänner. Så Benjamin, det är bara att pallra sig hit! KOM KOM! :)

alla snubbar vill ju vara katt.

Efter jobbet drog jag och Michelle till gymmet och det blev ett riktigt bra pass. Är alldeles mör i hela kroppen. Sen vandrade vi hem till mig där jag bjud damen på middag. Lax, potatis, limesås och sallad. Mycket gott måste jag erkänna. Den där såsen gjorde jag bra, mums!

Har precis diskat bort alltihop och ska ta mig in till duschen när Michelle påbörjar sin vandring hem. Sen ska jag dyka ner i soffan och inte röra mig alls, min kropp är alldeles slut. Det får nog blir en vilodag imorgon, känns som att min kropp behöver det nu. Men på lördag förmiddag blir det gym med Michelle & Hanna, skoj!

Imorgon ska jag och Michelle prova på den där grillbuffén på Harrys, mys!
PUSS

ååh vad jag fortfarande stör mig på den där raka hårslingan på mig.
nästan så jag byter bild.. men.. jag får leva med den.
jag måste helt enkelt gå vidare.
that's life.

rock this party.

Det var på tok för varmt för att springa idag. Trodde mitt huvud skulle explodera av överhettnig, helt seriöst. Körde lite styrkeövningar i gräset efteråt. Inte så jätteskönt när gräset fastnade på min svettiga kropp, usch! Kliade nåt kopiöst. Kunde knappt göra sit-ups på grund av träningsvärken. Lyckades i alla fall med fler armhävningar än jag förväntat mig. Kul!

Ska snart krypa ner. Imorgon väntar jobb innan jag och Michelle drar till gymmet. Får se hur mycket jag kan göra med denna träningsvärk men ska springa lite på bandet (på tok för varmt ute som sagt) samt göra lite styrkaövningar med min egen kroppvikt och sådär. Sounds good to me!

BEDTIME!

112, vad har inträffat?

Idag inträffade något väldigt obehagligt på salongen. Jag fick ringa 112 och det var min första gång. Nu vet man ju hur det fungerar i alla fall. Väldigt mysig ambulanspersonal var det i alla fall, och jag hoppas att kunden mår bättre nu. Obehaligt var det i alla fall.

Annars knatar det på. Jag och min träningsvärk knatar på. Det är illa alltså. Jag kan inte röra mig själv i ansiktet eller lägga handen bakom nacken. Det tar stopp. Armarna är så kolosalt döda. Och jag ska ut och springa när jag kommer hem. Herregud, hur ska det sluta? Men jag ska i alla fall försöka.

Nej, nu ska jag packa ihop och bajka hemåt sörrni!

pussigull



i am a highway man.

Träningsvärk.nu! Fy helvete, vet inte hur jag ska kunna ta mig fram idag. Armarna är helt döda och magen kapitulerar. Herregud min vänner. Ikväll ska jag ut och jogga i alla fall, vet i sjutton hur det ska gå med dessa krämper men får hoppas att det lagt sig till kvällen (HAHA, troligt!).

Idag åker Niklas hem till Stockholm igen, hej då Niklas!
Tror han tycker det ska bli skönt att slippa min besatthet av grönt.
Han har nog lidit, den där pojken.
Gå runt och shoppa efter gröna saker liksom, neeä!
Men det blev ju jättefint med lime & citroner i en skål på köksbordet.
Hm.. Undra hur länge sånt där håller?..
Det känns kanske inte lika fint längre när sakerna börjar ruttna.

Nu ska jag sminka facet här va, sen bär det av till salongen!
TJINGTJONG


put your hearts in the air.

Efter jobbet drog jag till Hälsogymet innan jag landade hemma och tuggade i mig kiwi. Skulle egentligen dragit ner till Duveholmshallen och kollat landslagsträningen som var där men jag orkade inte. Istället har jag pysslat om mitt kök lite mer. Köpte några fler gröna grejer, så det jag känner att jag saknar nu är en klocka att ha på väggen plus gardiner. Sen är jag nöjd!

Imorgon efter jobbet ska jag ut och springa, och sen ska jag försöka plocka undan i vardagsrummet då Niklas åker hem och det kan se ut som vanligt igen, haha! Skämtosido..

HEJ DÅ!

my time.

Träningsvärk idag, måttligt kul.
Men på något vänster känns det väl bra ändå.
Ska cykla till jobbet nu.
Efter jobbet blir det gymmet igen.
Det var det.

ADJÖ


dreams are dreams.

Har haft fullt upp på jobbet idag vilket är bra och väl hemma bytte jag i princip bara om innan jag joggade till Hälsogymet och tränade. Sen joggade jag till affären och inhandlade tillbehör till middagen. Vi har lagat lax, potatis och romsås och det blev väldigt gott. Nu tittar vi på Top Model England som jag spelat in, Niklas tycker det är extra roligt! ^^

TJING!

wherever you are.

Igår drog jag och Michelle till Norrköping och kollade på "Bad teacher" på bio. Sen åkte vi till Max och köpte lyxshake, mumma! Påväg hem spöregnade det och blixtrade utav bara helvete. Jag har aldrig sett så många blixgtrar under en och samma kväll. Michelle fick höra det också, jag sa nog "JÄÄVLAAAR" ungefär 491 gånger under bilresan hem. Men det var sjukt på riktigt! Regnet gjorde att vi fick köra i cirkus 60 km/h hela vägen hem, kul.

Det som hände Norge under gårdagen är fruktansvärt, ville bara nämna det. Har suttit och gått igenom allt på Aftonbladet nu på morgonen, och det är hemskt. Känns så nära. Det ska inte hända oss här i Norden, det gör inte det bara. Men nu vet man aldrig längre. Vid tillfällen som dessa är det skönt att man inte bor i Stockholm, men samtidigt har jag familj och vänner där, och skulle sjunka igenom jorden om något skulle hända. Usch! Nåväl, jag skänker en stor stor tanke till alla i Norge, ta hand om er!

Nu ska jag slänga mig i duschen och packa och äta lite frulle innan jag drar mig mot Flen för att spendera ett dygn där tillsammans med i princip hela släkten på pappas sida, rena rama vandrarhemmet hemma hos farmor! ^^

ADIOS


whatever makes you happy.

Imorse vaknade jag halvåtta och började inte jobbar förrän klockan tolv. Ovärt! Men jag somnade i allafall om någon timma och åkte ner lite tidigare till salongen och dammade av. Dagen har rullat på i vanlig ordning och det är alltid kul när man har någon extra skojig person. Idag fick Julia stå för det. Alltid lika roligt att snacka goja med henne, och snygg i håret blev hon också. Så fruktansvärt snygg längd, nästan så jag vill göra samma sak, men har inte alls samma grund för att få det snyggt. Julias hår är jämnlångt och fräscht och mitt är fortfarande uppklippt och slitet, buhu! Men jag får leva igenom henne helt enkelt, hah!

Har ätit tacos idag igen, åt det i söndags också.. Men det är ju så ruksigt enkelt och jag hade ingen större lust att göra något avancerat när jag kom hem. Det är perfekt att göra mer grönsaker än vad som behövs för då kan jag göra en sallad av det, med tonfisk. Smart vaaaa? Imorgon behöver jag dock ingen matlåda för då ska jag käka lunch med farmor och Michelle.

Imorgon ska jag äntligen färga mitt hår också, ska bli så oerhört skönt!
PUSS


en blomma ur betong.

Två arbetsdagar har gått och jag är redan slut i kroppen. Känns redan i ryggen vilken inte alls är så roligt. Har haft två fulla arbetsdagar vilket har varit roligt. Imorgon är det också fullt men inte like tajt schema utan mer humant. På torsdag kommer farmor så då blir det lunch med henne, mys :)

Kvällen har spenderats i hallen med Lott. Vi var typ de enda där, förutom typ två som gymmade. Men det var bara vi som använde en hall. Så vi intog A-hallen för fristående i två timmar. Vi har nu gjort ungefär en minut på det nya friståendet, och det kan nog bli bra. Älskar musiken :)

Nej, nu ska jag äta hemmagjort pizza!
TJING

painting by plantin.

På lunchen idag sprang jag bort till EuroStore och inhandlade 2 canvasdukar. Innan min kund kom hann jag med att börja skissa också, och nu har jag spenderat över flera timmar på att måla den här skapelsen. Jag är faktiskt väldigt nöjd. Tavlan är till Philip, men jag kanske behåller den själv ;)


måla hela världen.

Lägger ut bilder på tavlorna som jag gjorde klart idag.
Den första är Brisbane by night, och den andra är en tavla till Elin.
Texten på henne är ett citat från Carrie Bradshaw i Sex and the city :)

sunday morning.

Har börjat morgonen med målning. Målade alla skyskrapor igår och har nu målat fönster, bro, himmel och vatten nu. Ska låta det torka och sen tror jag att jag ska skriva brisbane i himlen eller nåt, bara för att vara övertydlig så man förstår vad det föreställer. Mina målarkunskaper är kanske inte extraordinära så det kanske inte syns så tydligt vad det ska vara, haha! Lägger upp en bild när jag är klar :)

Nu ska jag försöka få bort all färg på händer och armar innan jag börjar plocka här. Packa upp och pula lite. Har satt på en Johan Falk-film som kan rulla i bakgrunden under tiden. Känner att den här söndagen blir ganska mysig ändå. Ladda ladda inför jobb imorgon :)

PUSS


what are words.

Blev fika med Elin på C&L idag, och jag insåg att man kunde få milkshake med vilken glassmak som helst. Helt underbart då jag inte är ett jättestort fan av kulglass, men milkshake, MUMS! Så jag käkade "vanilla chocolate cookie" idag, det var mums! Under kvällen har jag vairt hos mor min och ätit middag med kusinfamiljen. Mycket mysigt, och god mat. Det skadar ju inte!

Väl hemma började jag på min tavla. Ska bli en tavla på Brisbane by night kan man säga. Får se om jag lyckas med den, är ju ingen konstnär direkt,. Det är så himla vackert så kommer aldrig kunna få de så fint, men om jag bara kan fånga en liiiiiten liten känsla i tavlan, så är jag nöjd:)

Morgondagen:
Den ska spenderas hemma. Det ska fixas sörrni. Med tavlan, packa upp, tvätta lite, hänga in alla rena kläder, fixa matlåda, ladda för jobb, spela spel på nya mobilen.. HA HA ^^ Och om det blir fint väder kanske jag spenderar en minut eller två i solstolen på balkongen!

Men nu, nu ska jag sova!
GODNATT

xx


isn't she lovely.

Harry Potter igår var ju bra, det jag såg. Somnade mitt i alltihop, tråkigt nog. Försökte verkligen hålla mig vaken men ögonen gick i kors och plötsligt var jag borta. Jetlag.com! Men kommer ju säkerligen se den igen i alla fall.

Har precis ätit blåbär och mjölk till frukost, mums! Klockan 14 ska jag möta upp Elin för fika/lunch på antingen Sultans eller Coffee & Lounge. Ska bli mys att träffa henne igen, har saknat henne:)

Har ny mobil också förresten, LG-P990.
Inga nummer följde med så har inga nummer.
Messa mig gärna och säg vem det är så får jag era nummer igen!
THANKS!

near and far, always forever.

Hemma på svensk mark, och det känns både bra och dåligt. Tråkigt att lämna Australien, Ben och la familia men skönt att komma hem och träffa Michelle och mamma, samt min älskade lägenhet. Så det är blandade känslor. Förhoppningsvis löser sig allt inför framtiden, vilket skulle underlätta. Väljer att inte skriva någonting mer om det än, då ingenting är klart.

Jag och Michelle lagade god middag förut, och jag är alldeles proppmätt. Vi tittar på Criminal Minds och skrattar åt att det är så obvious att Gideon precis låtsades dricka ur en kaffekopp. Finns inte a chance in hell att den koppen innehöll en droppe. Illa! ^^

Imorgon ska jag röntga ryggen klockan 10.15. Kul jul.
Sen blir det Nyköping med mor, mormor & morfar.
På kvällskvisten tror jag det blir Harry P med Michelle M!

PUSS





Fler bilder kommer, både här och på facebook.
Ska framkalla massor också, och göra ett album.

aus part 3, tabbe!

Jag kan ha gjort jordens storsta tabbe! Eller, det hade varit en storre tabbe om jag gjort tvartemot. Jag har namligen trott att jag aker hem idag, tisdag. Ar fardigpackad och klar att aka till flygplatsen nar jag kollar facebook precis innan och ser att mamma kommenterat min status. Dar skriver hon och fragar om inte jag aker hem pa onsdag.. Nehee tanker jag men kollar biljetten for sakerhets skull JOHOOO da, onsdagen den 13 juli star det. Jaha, da va de bara att hitta pa nagot annat da.. Hade jag istallet trott att de va onsdagen istallet for tisdagen skulle det vara en storre tabbe, men .. de har ar ocksa illa haha
Men bra da jag far en extra dag, men lite surt da jag ar fardigpackad och klar mentalt pa att lamna ben, men nehe, da far vi gora om allt igen.
Dagens citat: "Ida ar dum"
STUPIIDOOOO
Men nu ska vi aka och kolla pa Cars 2 bara for att det ar det enda min hjarna klarar av i koncentrationsvag..
Kunde gatt pa Harry P inatt, men jag har bestamt med Michelle sa det far bli Cars istallet, bra eftersom min hjarna ar lite skor just nu!
haha PUSS

aus part 2.

Hej igen alla konstigt folk, nu ska jag fortsatta min Australienberattlse lite..
I fredags akte vi till en nationalpark typ, dar gick vi i skogen tills vi kom till ett litet vattenfall kan man saga, jattefint! Pa kvallen gick vi pa bio:)
I lordags var det dags for Sea World och det var jattekul! Kollade pa delfinshow, piratsshow och sjolejonsshow.. delfinshowen var latt bast, sa mycket battre an i Sverige. Tog massa bilder! Sen kollade vi pa massa djur, hajar och sjostjarnor och pingvine och sant.. Sen akte vi bergodalbanor, jag akte en som gick upp och ner!!! YEY! Forst vaga jag inte, for jag grinade forsta gangen, men sen akte vi den flera ganger igen. Va ingen ko alls sa man kunde ga av och sta kvar pa andr sidan och sen satta sig igen, skont som fan! Den gick upp&ner 3 ganger, som en korkskruv och sen en loop :) Pa kvallen bowlade vi med Bens kompisar.
I sondags akte vi ut till ingenstans for att titta pa crosscountry down hill montainbike skit vad det nu heter haha, nar man aker rakt ner pa cykel fran ett berg typ haha, Bens kusin var med och tavlade. Det var coolt att se hur brant det var, och folk som ramla och cykeln gick sonder och sant, haha, men det var inte kul att ga uppfor nar man inte ar kladd for det. Jag tror inte riktigt ni kan forsta hur brant det var, och det var mitt i ingenstans ute i bushen, haha jag ville do just da! Nar vi val kommer ner pa typ plan mark igen, DAAA snubblar jag hahahah! KUL! Sen akte vi till Bens mormor och sov over dar.
Igar var vi i Noosa som ar typ ett turiststalle med varsta stranden och affarer och sa, typ en semesterort kandes det som. Jattefint! jag kopte en jattefin klanning ocksa:) Och ett pr solglasogon eftersom jag glomde mina hemma i kholm, illa! Kvallen spenderades hemma med filmmys.
Idag ar det tisdag och det blir en lugn dag. Ska klippa familjen idag da det ar begravning imorgon. En i familjen gick bort samma dag som jag kom hit, sa det ar begravning. Men far se om jag ska ga, det visar sig.
Naval, so far so good!
En vecka kvar, trakigt.
Jag tror jag stannar.
TJINGELING

aus part 1.

Hej alla katter & hundar! I Australien har jag det alla tiders ska ni veta. Har kan ni fa lasa lite om vad som hant hittils sa slipper jag ha ett 2 meter langt inlagg nar jag kommer hem!
I tisdags nar jag kom akte jag, ben & phoebe till en utkiksplats dar man sag hela brisbane, (inte hela kanske, for det ar sa himla stort) men det var jattefint och massa hog skyskrapor! sen var vi p[ en botanisk tradgard och ar sag vi en riktig odla som jag tog kort pa.. sen gick jag och kollade efter ormar hela tiden for det finns det overallt! kuuuul
I onsdags var vi pa australia zoo och kollade pa massa djur. traffade inte steve irwin dock, lite besviken faktiskt.. haa ha ha nej da, men det var jattecoolt! jag och ben tog kort med en stor pyton, ha ha se dar! inte trodde ni eller jag att jag ens skulle vaga rora den, men det gjorde jag, ni far se massa kort nar jag kommer hem. pa kvallen traffade jag bens mormor och vi at middag pa ett stalle dar man kunde speka pa sana dar maskiner, jag fixade 7 dollar av bara 1! legeeeeeeend
Igar, i torsdags, akta vi till ett stall som ar som taby centrum typ, fast myyyycket storre! dar traffade jag bens farmor som jag fatt troja och sockor av tidigare, sa sot! sen akte jag och ben in till stan och kolla och dar, jag kopte 2 halsband och ett orhange med fjader och ear cuff, plus ett par orhangen till filippa! :) sen kollade jag pa phoebes volleyball practice, sen at vi middag innan jag och ben drog pa bio med hans kompis patrick :)
idag skulle vi till sea world men jag va sa trott imorse so vi ska gora det en annan dag, sa idag blir det lite vilodag, ska till stranden och kolla lite, ch sen far v se vad vi hittar pa!
nu ska jag duscha, tjingeling!

RSS 2.0