update from singapore.

Tjena mittbena! Jag befinner mig i Singapore och flyget har ifran gar 21.25 och klockan ar snart 18, sa lite vantan blir det. Ska kila upp till en lounge-del och vila, OCH jaaaa alla oroliga sjalar (HAHA som om ni vore en grupp med scarfar) jag kommer satta klockan sa jag inte somnar och missar flyget, jag ar inte sa dum som ni tror!

Sov lite pa flyget mellan Helsingfors och Singapore men det ar ju inte skont alls, ont i hela kroppen och mar illa. Och sa fick jag ingen frukost?! Jag sov och ingen behagade vacka mig ur min koma sa jag satt och madde illa de sista 2 timmarna. Fast det kan ju faktiskt varit pga dalig somn.

Nej, LOUNGE NU!
Hors i Brisbane, HALLAAAAAAA
(insag precis att jag sa "hallaaa" hogt for mig sjalv.. ehm jag ar inte ensam har ida.. HE HE)


vanilla twilight.

Håller på och tvätta och packa för fulla muggar. Så jävla svårt att veta vad man ska ta med sig. Det är liksom vinter där, men samtidigt är det liksom lika "varmt" som det är här, haha! Michelle är här och vi glor på massa inspelade program och bara softar. Jag har lite smått panik över om min väska kommer klara viktkontrollen, gosh! Hänger massa tvätt och torkar, och jag vill bara att det ska torka så jag kan packa ner allt och se om det finns hopp om resväskans tyngd eller om jag lika gärna kan lägga mig ner och dö en stund:)

Nej, nu ska vi nog se på en film!

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

tack du.


Den här skickade Ben till mig, trevlig kille det där.
Känner verkligen "JAA, jag vill åka till Australien" när jag ser den här.
Och jag ska alltså till den östra sidan här, där vi ser fantastiska djur.
Kommer få en trevlig reda känner jag!


won't let you down.

Semester! Så fruktansvärt skönt, jag är i stort behov av detta, oh lord! Efter jobbet knatade jag bort till mormor och morfar och fick middag. Mumsig lax och potatis, samt glass och jordgubbar till efterrätt. Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan, helt stilla. Är helt slut i kroppen.. Men nu måste jag röra på mig för jag är så kissnödig!

Imorgon är jag och Michelle utmanade på beachvolleyboll av Ola & Micke, och laget som förlorar får laga middagen. Jag hoppas och tror att jag och Miche vinner, hemskt om vi inte gör det. Hur som helst så blir det en midsommar tillsammans med tre kockar, känns som att det kommer bli god mat hur som.. Fast förlorar vi och jag ska lagar mat får de fan skylla sig själva, det säger jag bara!

Snart åker jag, yay!


tomorrow never comes.

Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner och läsa i min spännande bok "mamma, pappa, barn" av Carin Gerhardsen. Hon kommer från Katrineholm, det tycker jag är ganska ballt. Plus att hon skriver som en gud. Hennes första bok "pepparkakshuset" läste jag ut på en dag i Magaluf, helt galet bra. Och den boken handlar faktiskt om Katrineholm också, snackar massa om KSK och Värmbol och olika platser här, coolt!

Längtar till träningen imorgon. En av anledningarna är att Elin ska komma och leka med oss, det gillar jag. Det var väldigt länge sen hon lekte hos oss, men jag har bestämt att hon ska köra helskruv imorrn. Finns inga problem, bara lösningar! Själv planerar jag att ställa dubbelskruven lika snyggt som förra träningen. ÅH! Vill dit nu, vill leka på trampolinen, vill skruva. FAN va galet kul det är!

Old pic'

Nej, läsa och sova.
Imorgon blir det rejält med jobb.
ADIOS!

skinny love.

En dag full med jobb är avslutad och jag ligger i soffan och funderar över det här med middag. Jag hade planerat att åka till Specce men då började det spöregna och nu är jag för seg för att ens röra mig. Så ska väl försöka få ihop nåt så jag inte dör av svält. Känns ju inte särskilt troligt dårå.
Nu är det bara tre arbetsdagar kvar, hihi! Imorgon är det ännu mer fart på jobbet, alla vill klippa sig innan midsommar. Plus att jag försöker få in så mycket det bara går eftersom jag är borta från jobbet i 3 veckor. Så kommer nog vara skapligt slut på torsdagkväll kan jag säga.

music in me.

Trevlig söndag där jag har hunnit med ganska mycket faktiskt. Effektiv helt enkelt, gilla! Har hunnit med att inhandla en solstol till balkongen, mycket behaglig. Sen blev det städning innan jag cyklade till hallen i spöregn. Men klarade ju i alla fall provet, trevligt. Sen blev det ledarmöte innan jag drog hem för att träffa Elin. Blev en Beckfilm, nästan ett måste ju. Nostalgi nostalgi!





Nu återstår 4 arbetsdagar.
Sedan helg, och midsommarfirande.
Och på söndag, vid 15.30 åker jag mot Arlanda.
Vid 20.30 sitter jag på planet.
GALET!


by the ocean on the beach.

Igår blev det mys på balkongen med bästaste vännen innan vi i princip somnade i soffan framför Extrema Samlare. Kom precis hem efter en liten inhandling av balkongmöbler för oss båda. Så nu kan vi hänga på bådas balkonger. Schöööööna stolar helt enkelt! Inte för att de ska invigas idag då det har bestämt sig för att spöregna, ovärt.

Nu ska jag sätta igång med en städning innan jag kollar igenom lite papper inför provet i eftermiddag. Jag känner på mig att det kommer sluta med att jag bläddrar igenom papprena i sisodär 36 sekunder, ida+plugga=osant!

Nej, dags att sätta igång innan det är för sent.
Klockan 16 ska jag infinna mig i hallen för provskrivning.
Efter det blir det ledarmöte.
Och ikväll blir det mys med Elin!
PUSS

all over again.

Sitter hemma med inpackning i håret efter att ha fått en omång slingor i't. Har inga större planer för dagen alls förrän kvällskvisten. När Michelle Mård slutar jobbet kommer hon hit med kycklingsallad till mig och sen ska vi mysa hela kvällen. Känner nog att det kommer bli en torsdagskväll i repris, och inga problem för min del! Skön lördagskväll helt enkelt!

Snart blir det duschen och skölja ur inpackningen!
ADJÖ

until it's over.

Fredag idag och jag är helt slut.
Nu är det bara en arbetsvecka kvar.
Sen drar jag till Austraaaaliiieeeeen.
Hur bra? Så bra.

Om knappt timme drar jag till mamma och käkar middag med lite familj. Sen känner jag på mig att det blir en relativt tidigt kväll för mig. Är alldeles slut, slut som människa! HA HA. Imorgon ska jag färga håret, men sen har jag inte direkta planer. På söndag ska jag ner till hallen och skriva prov för trampett steg 2-kursen som jag gick för flera år sedan. Som tur är behöver jag inte gå om kursen utan bara skriva om provet så förlängs den i typ 5 år till. Skööönt! Efter provet blir det ledarmöte innan det blir söndagshäng med Elin, mys!

PUSS


salt.

Nu på min lunch började jag leka lite med mitt hår och tänkte prova saltvattenspray. Det använder jag i princip aldrig på kunder för jag aldrig riktigt gillat det. Men nu kände jag att det var dags att ge det en chans. Och gud så snyggt det blev! Kul att få lite annan känsla på håret än bara mjukt och glansigt som jag i princip alltid kör på. Så nu kommer jag nog börja knarka saltvattenspray om jag känner mig själv rätt. Då behöver jag nämligen inte platta det heller och jag tänker försöka sluta med det, i allafall till vardags så mitt hår får växa ifred. Så jag kan ha hittat min räddare!


make it work.

Idag har det varit en trvisam arbetsdag. De flesta dagar är trivsamma, men den här var lite extraordinär. De sista 3 kunderna förnyade sig väldigt mycket nämligen. Så skönt att få vara lite kreativ emellan alla toppklippningar också, haha! Jag håller på med städningen nu, väntar på att golven ska torka så jag kan fixa det sista och slå ut kassan innan det är dags att dra sig.

11 dagar kvar, 11 jävla dagar kvar.
UN-DER-BART!

all you need is love.

Sitter i soffan och käkar fil & start efter en joggingtur. Är alldeles mör i benen. Ska snart hoppa in i duschen och kila i säng. Imorgon väntar arbete och sen lite födelsedagsfirande för kusin Daniella som fyller 15 hela år. Sen spenderar jag hela kvällen i vår underbara gymnastikhall, puss på det!


you're my boomerang.

Planena för kvällen är att försöka ta mig ut på en joggingtur. Kommer förmodligen bli besviken över att jag inte kommer orka springa lika länge som i Magaluf, men jag ska göra ett försök. Men först måste jag äta för jag svälter snart. Håller på med potatisklyftor och fläskfilé för tillfället. Lite boring att äta det själv, men jag vart så sugen på hemmagjorde potatisklyftor. Mums! Sen måste jag vänta ett tag så jag inte fåt håll. Fick håll första gången jag sprang i Magaluf, och gav inte upp ändå, men sen var ju det i Magaluf också, lite skillnad känner jag.

Lite härligare att springa på stranden i mörkret och se alla båtar som lyser:)

Nej, nu ska jag laga mat!
HEJ DÅ

himmel & pannkaka.

Städar som om jag aldrig sett skurmedel förut.
Slängde precis alla converse i tvättmaskinen.
Får se om de låga överlever den karusellen.
Hittade inga nya på Lager 157, boring.

När jag har städat färdigt på det här stället ska jag ta tag i middagen. Den kommer ikväll bestå av praktfulla pannkakor. Jag är då inte någon vidare talang på det där med att steka pankakor så kommer förmodligen bli stekt pannkakssmet i valfri form.

Känns rätt underligt att gå från 8 träningspass i veckan till 1 pass...
Man har så mycket fritid? Vad ska man göra med den?
Skämtosido, jag kan nog sysselsätta mig ska ni se.

14 dagar kvar, PUSS

rolling in the deep.

Har haft en väldigt seg lördag. Har legat framför tvn och datorn mest hela tiden. Vaknade av mardrömmar, samma som igår. Hemskt verkligen, gråter bara jag tänker på den. Men ska inte rabbla upp den för det värsta jag vet är att läsa bloggar där folk skriver om vad de drömt om.

Ska ligga i soffan hela kvällen och knapra på grönsaker och dipp. Var väldigt länge sen jag fredagsmyste med det som tilltugg. Mums. Imorgon ska jag jobba lite. Tre klippningar innan jag följer med mamma och Stefan till Factory Outlet eller Lager 157, beror lite på. Ska i alla fall kika på nya converse. Måste verklien ha nya låga. De gamla sitter knappt kvar på fötterna längre. Men vill helst ha hallonröda, men antar att jag inte kommer ha sån tur att hitta det.

Skulle kanske ta en springtur imorgon, se om Magalufkänslan håller i sig. Mindre troligt. Känns inte direkt lika kul att springa runt i den här lilla tråkiga staden, när man sprungit på stranden och sett ut över båtar som lyser upp hela havet. 

Den 26 juni sätter jag mig på ett plan.
Först mot Helsingfors.
Sen byta plan, mot Singapore.
Och sen byta igen, för att äntligen nå Brisbane.
Den 28 juni får jag äntligen pussa på min bästa igen.


ni måste seriöst skämta med mig!

Får man inte sjunga Sveriges nationalsång på skolavslutningen längre? SNÄLLA, säg att det är ett skämt!? Om det är sant på riktigt blir jag så arg så jag kokar. Vad fan är problemet? Väljer man att sjunga den, gör det. Väljer man bort den, fine. Men sätt fan inte upp regler och lagar om det. Skulle jag invandra till ett annat land skulle väl jag självklarrt inse att alla andra inte kan anpassa sig efter mig, utan jag får anpassa mig. Varför lägga ner tid på att bestämma att man inte får sjunga nationalsången på en skolavslutning i Sverige. Snacka om att ha jävligt mycket fritid. Ta tag i de riktiga problemen istället? Känns som att det vore bättre att ta tag i problem som brottslighet bland invandrare, se till att de får möjlighet till jobb, att lära sig svenska så fort som möjligt för att komma ut i arbetslivet och att lösa problemet med att alla invandrare bor på samma ställe. MEN NEJ, lägg då tid och kraft på att bestämma att man inte ska sjunga nationalsången på skolavslutningarna. Då blir alla invandrare jätteglada! VAD FAN är problemet?

Vi kanske inte ska kalla Sverige för Sverige längre. Vi kanske ska göra ett nytt namn av alla de nationaliteter som bor i Sverige. Kanske Sveturkirandorrumänirakletsyrithaiafrikland ?... Något i den stilen vore ju lite festligt. Sen kan vi komma på en sång som alla kan sjunga, utan att känna sig diskriminerade. Då kommer alla bli glada och ingen kommer någonsin göra något dumt mer. Allt kommer vara frid & fröjd!


magaluf.


want to be where you are.

Jag är helt slut efter arbetsdagen. Måste kila bort till Tempo och handla så jag kan göra middag. Är jättehungrig så måste ta tag i det där snarast. Måste egentligen storhandla men jag har varken tid eller lust just nu, plus att det inte känns sådär väldans roligt att storhandla på Tempo liksom, rätt ovärt.

Men nu ska jag väl ta tag i mig själv.
Senare ska jag börja fixa med filmer & bilder från Magaluf.
Men som sagt, nu dör jag snart av hungersnöd!
PUSS


RSS 2.0