starships.

Onsdag idag och jag har precis ätit frukost och sminkat mig.
Ska hoppa i kläder och fixa burret lite snabbt innan jag ger mig iväg till jobbet.
En rätt vanlig dag står på schemat om det blir som man tänkt sig.
Volleyboll efter jobbet, det gillas skarpt.

Nej, nu tar jag tag i det här innan jag ger mig ut i vårsolen.
PUSS / i


vad är det för en dag.

Sitter vid köksbordet och käkar äggröra. Var tvungen att tvätta håret nu på morgonen då jag såg ut som Stig Helmer när jag tittade mig i spegeln. Så ska snart föna håret och sminka mig innan det är dags att cykla mot salongen för lite arbete. Ikväll blir det gymnastikträning men innan ska jag cykla bort till mamma och ge henne sin födelsedagspresent!

De va inte mer intressant än så, hate to break it to you!
PUSS / i

Grattis världens bästa mamma!
(Älskar att vi lärt henne ta egobilder, haha)

måndagslyx.

Jag råkade gå upp en timme för tidigt imorse. Illa! Nåväl, då kanske det går lättare att somna ikväll. Har i alla fall gjort en sjukt god köttfärspaj till middag som jag nu kan äta de närmsta dagarna både till lunch och middag. Jag är sjukt smart. Är inne i en period där jag äter sallad med balsamvinäger till allt. Detta passar utmärkt till det. Det är en bättre period än när jag suktar vitkålssallad då det blir så jävla stökigt efter att man försöker riva det där jävla vitkålshuvudet.

Ska ta och diska av och göra matlådor innan jag hoppar i träningskläder. Evelina var sjuk så ska ha UT-tjejerna själv, men det ska nog inte vara några problem. Förhoppningsvis är tjejerna snälla bara för att de inte har sina ordinarie tränare. Ska se om jag kan få pli på ungdomarna.

PUSS / i

Måndagslyx!

monday morning.

Nu sitter jag här vid mitt nya köksbord och äter frukost. Det är väldigt skönt att sitta på normal höjd och slippa dingla med benen. Bordet matchar så bra in här ska ni veta. Vitt runt, med två svarta och två gröna stola. Kan ju för tusan inte bli bättre.

Idag är det jobb som gäller, och sen ska jag köpa presenter till mamma som fyller imorgon. Klockan 18.30 ska jag hjälpa UT-laget lite med träningen och sen blir det hem och sussa. Ja okej, sussa kanske var att ta i men i alla fall försöka komma i säng så tidigt som möjligt. Man ska sikta högt!

Nu måste jag fixa frillan. Sov med blött hår igår och ni kan ju bara tänka er vad det gör för en frisyr som min. Ack. Inte mitt smartaste drag om jag säger så. PUSS / i


när vi gräver guld.

GULD! Vi tog guld. Hur bra som helst om ni frågar mig. Och alla ställde 1½-skruvarna. JAG ställde den. Vi var väldans bra hörrni. Därav guldet kanske! Älskar när andra lag säger att man är bra och att vi verkligen är värda guldet. Då känns det grymt! Småtjejerna kom 4a, så jävla bra!

Bästa laget, la familia <3 Är pepp inför Vikingacupen och Mellansvenska mästerskapen nu. Och småtjejernas RM1 tävling också. Ska bli grymt att komma till hallen och försöka göra alla ännu bättre, och bli ännu bättre själv. Men det blir inga mer tävlingar förrän i april, så nu blir det volleyboll några helger framöver. På lördag blir det Lindesberg borta, och kvällen erbjuder inflyttningsfest hos Sara. Låter det som en bra helg? Svar: JA!

PUSS / i

Pokal, medalj och snygga linnen!

Älskar att jag böjer benen på bilden, haha!

LA FAMILIA <3

fight to the finish.

En mysig förmiddag på salongen där Elin fick sig ett lyft med både färg och klipp, sen visade jag henne lite tips inför balen hon har på onsdag. Josefin gjorde också en förändring med hjälp av färg, brunt. Riktigt snyggt! Bra arbetsdag som också bjöd på förmiddagsfika som Elin bjöd på. Mer kolakakor åt folket, mums!

Har nu gjort i ordning inför morgondagen. Köpt sallad och packat, lagt fram kläder och provat frisyr. Har fortfarande inte bestämt mig helt men har provat lite olika alternativ, så får vi se hur jag lyckas imorgon bitti.

Är helt slut nu, kunde som vanligt inte sova igår. Ska lägga mig ner en stund och slumra innan jag byter om och åker hem till mamma. Det vankas 3-rätters och melodifestivalenmys med familje. Alltså den riktiga familjen, inte laget. La familia får jag träffa imorgon, tagga!

PUSS / i


la familia.

En fullspäckad dag som avslutades med en bra träning med bästa laget. Våra nya linnen var färdigtryckta och de blev så snygga! Vi kommer va fierce på söndag, det är ett som är säkert. Jag är riktigt pepp ska jag meddela. Hur det än går vill jag ha roligt, och känna den där känslan man bara får under tävling. Så jävla underbar känsla!

Såhär ser resten av veckan ut.
Fredag: Sovmorgon, jobb, färga mitt eget och Malins hår, städa lägenheten.
Lördag: Jobb (Elin & Syster, yay), klassiskt melodifestivalenmys och 3-rätters med hela familjen.
Söndag: Mälartruppen i Motala!

Awe to the some!

<3

vilken härlig dag.

Jag har haft en helt underbar dag på jobbet. Inspirerande. Fick färga Evelina hur jag ville (i och för sig får jag alltid göra vad jag vill med henne) och gjorde en sån sjukt snygg färg. Mörkrödbrun bodden och rödare längder. Alltså, det ar verkligen galet snygg. Övergången var to die for. Klapp på axeln Ida Plantin. Nej just det, ska stanna med fötterna på jorden. Sen kom en av mina favoritkunder och vi hade lika roligt som vanligt. Hon har så många historier så det är så sjukt underhållande. Hela hennes familj och släkt är helt galen, haha dör lite varje gång jag får höra.

Har ätit min femte och sista måltid av min underbara Shepards pie. Måndagskväll, tisdag lunch och kväll, och till sist idag till lunch och middag. Smakade bra varenda gång. Har aldrig ätit så mycket mat till lunch på jobbet, någonsin. Bra där!

Har duschat och tvättat håret, och sitter i min teletubbiesdräkt som jag väljer att kalla den. Ska ta att diska av efter maten och sen mysa sönder i soffa. SKÖNT!

Imorgon är det sista träningen innan tävlingen på söndag, pepp!
PUSS / i

livet leker.

Gjorde middag till ett helt kompani. Kanske ska öppna nåt slags kollektiv? Nåväl, maten var sjukligt god. Sådär god då man äter fast man är mätt, och som resulterar i en stor gravidmage. Ungeäfr en 6-månaders mage. Illa! Ska ta och diska och fixa matlådor (lär bli en del) och sen ta en dusch. De har varit och bytt kranar och skit här idag så det ska tydligen bli mycket skönare att duscha. Jaha, bring it!


Imorgon vankas det jobb 10-16.30 och funderar på att promenera till jobbet. Att cykla när det är isspår på marken var ingen hit. Men damen som cyklade förbi mig i full fart imorse verkade inte reagera över att det var livsfarligt. Living on the edge liksom!? Det känner jag inte för faktiskt. Mitt liv är så bra och vill gärna stanna här.

Morgondagen bjuder också på gymnastikträning, woop woop!

PUSS / i


måndagsmys.

Jag lagar mat. Nu står allt i ugnen. Det är nån form av Shepard's pie, men jag är inte riktigt säker. Haha, gör en egen variant. Tror det kommer bli stört jävla gott i alla fall. Ska plocka undan lite vid bordet här och tända lite ljus till maten. Måndagsmys!

Återkommer, PUSS / i

En måndag fylld av energi.

Idag har mamma hittat ett köksbord till mig och just nu vill jag bara ha det i min ägo! Det är superfint. Nu är nästa projekt att sälja mitt gamla köksbord.. Sen skulle jag vilja ha en ny större säng, det är nästa projekt. Jag måste bara ha den bäddmadrassen både Hanna och Sara har, det finns ingen skönare. Jag dör så skönt jag sover på dessa underbara saker. Plus att jag vill ha en större säng. En ny säng så kan jag sälja soffan och flytta in tvn i sovrummet, sen hyr jag ut mitt vardagsrum och tjänare hur mycket pengar som helst!! Höhö, skämtosido!

Inväntar sista kunden, en permanent. Sen ska jag åka hem och hänga in tvätt och dra en dammsugning innan jag åker och handlar. Ska försöka mig på en variant av shepards's pie har jag tänkt, får se om jag lyckas.

Hörs senare, PUSS


bort med söndagsångest.

Jag har varit såå duktig. Jag tänkte att det här kommer bli en söndag där jag gör ingenting. Jag kommer strunta i tvätten och gåm omkring i stingtrosor som ger skavsår i arslet (ursäkta språket), jag kommer beställa pizza även fast jag inte är sugen, jag kommer inte packa upp väskan från helgen utan bara ligga i soffan och dega. Ack, så fel jag hade! Jag har nu packat upp väskan, slängt i andra tvätten samt RENSAT garderoben och organiserat om lite. Insåg, varför måste jeansen hänga? Seriöst? De tar sjukt mycket plats att 10 par byxor ska hänga i bredd i en garderob som är på tok för liten för mitt shoppingbegär. Så nu har jag organiserat om det hela så att det inte innebär en brottningsmatch att få fram det man vill ha, HUR BRA? Så bra.

Har lagt fram kläder till imorgon och ska snart måla naglarna i en lagom matchande färg. Väntar på att äggen ska koka färdigt och så ska jag äta ägg och mormors bröd som smakar mumma. Har inte så mycket mer hemma. Tänkte käka gröt men insåg att mjölken var slut, inte bra. Men det här blir alla tiders hörrni, åt ju ändå sen lunch. Hittade mat i frysen till imorgon så det var ju finemang.

Imorgon väntas jobb 10-17.30 och sen måste jag handla.
PUSS / i

Tävling på söndag, kuuuul som fan.

"chips"

Helgen i Göteborg var alla tiders! Började med party party i fredags och bakisdag i sängen igår. Avslutade lördagskvällen med bio, och idag gick vi på stan. Har fått shoppa av mig lite så nu ska jag hålla igen massor på den fronten har jag planerat. Handlade i alla fall 3 nagellack, (har ju inte tillräckligt många såklart!?) solglasögon och 4 toppar. Jag är mer än nöjd!

Måste ta tag i lite grejer här hemma. Tvätt och undanblockning är ett måste, samt packa upp väskan från helgen. Hungrig är jag också, och jag har ingen aning vad jag ska fylla kistan med idag. Sånt som visar sig! Sen ska jag mysa i soffan och måla naglarna, sounds good to me.

PUSS / i 




finns så mycket man måste göra.

Jag har massvis att göra men ändå sitter jag som fastklistrad med röva mot sofftyget hörrni, inte bra! Måste dyka in i duschen och skölja av denna arma kropp efter lite gymnastiserande denna kväll. Sen är det dags att packa inför den efterlängtade resan till Göteborg. Mycket angenämt!

Jag tror det kanske är bäst att äta något mer i middagsform innan jag går till sängs. Slängde i mig lite äggröra när jag kom hem men tror det kan behövas lite mer för att stilla hungern under hela natten. Får se vad jag kan hitta i köket här hemma. Är lite sugen på havregrynsgröt, tror det kan luta åt det. Mums!

Innan jag signar ut ska jag beställa linnen till hela laget. Väntar på att få in pengarna från de sista och sen ska det klickas hem blåa linnen till la familia. Det ska tryckas på dessa linnen sen. I silver. Kommer bli alla tiders kan jag tänka mig.

Kanske ska ta arslet ur vagnen så det slipper bli gryning innan jag är klar?
PUSS / i

nu är det nära.

God morgon people! Idag är det torsdag vilket innebär att det snart är fredag, och Göteborg! Woop woop. Men första ska man ta sig igenom den här dagen innan det bär av till storstaden. Det blir jobb 10-17 innan jag drar mig ner till hallen för gymnastikträning 18-21. Är pepp! I tisdags ställde jag 1½-skruven helt perfekt och nu vill jag bara göra det igen, igen och igen. Det var så roligt! Har ju tävling nästa söndag vilket också är peppande. Woop på det med liksom!

Hörs ikväll, PUSS / i


ett litet bildregn.

Ett litet bildregn på nya frisyren. Kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är, och hur skönt det är att bli av med risbusken till längder. Älskar mitt nya friska hår! Skadat och risiga längder är så 20122 (citerar från Philip!) så jag litar på honom och hans expertis. Men som sagt, är nöjd till tusen. Håret är så mycket snyggare i verkligheten men får väl bjuda på en bild.. eller två.. eller rätt många^^. PUSS / i






lycka lycka.

Jag har äntligen gjort något jag tänkte på varje gång jag klipper av håret på en kund. Klippt av mig håret. Mitt hår var så fruktansvärt slitet och när jag satt och snackade med Malin tidigare ikväll kände jag bara, "vad håller jag på med?" Skulle jag sparat ut håret på den grunden skulle det i alla fall inte varit fint när det blir långt. Det har gått av massor och har en ful form där det var kort fram och långt bak. Så nu kände jag, vafan! Och med mig är det nu eller aldrig. Så vid 21 drog jag och Malin ner, så klippte hon mig. Nu är jag shortie, men gud så fräscht! Så jävla skönt!

Lägger inte upp nån bild än.. håller på det ett tag!
Finns en sneakpeak på min instagram, så kan du inte hålla dig så..
ÅH, jag är så nöjd och så glad att jag gjorde det.
Jag måste säga att jag är rätt stilig alltså, haha!

PUSSSSSS / i


mys till alla.

Söndag och för mig betyder det för ovanlighetens skull inte träning ikväll, eller match. Nej, jag ska hämta täcket och krypa ner i soffan framför film efter film. Mår mycket bättre men är fortfarande trött och seg i kroppen. Blir lugnt ett par dagar framöver, med träningen och så. Kanske tränar första gången på onsdag, om kroppen känns pigg på det. Sånt som märks. Vill verkligen inte bli sjuk igen. 

Hoppas vädret kan hålla i sig såhär. Känner att en promenad i det här vädret i veckan skulle sitta på sin plats. Men inte idag. Vill anstränga kroppen så lite som möjligt. Imorgon ska jag nog träffa Malin en sväng efter att vi slutar jobba. Bli en bra aktivitet när man inte ska träna.  

Nu, söndagsmys.
PUSS / i


lördagsmys.

Jag köpte kinamat och det gick faktiskt väldigt bra att äta. Det var fruktansvärt gott. Blev Kyckling med curry plus en sötsur sås. Jag blandar nämligen i sötsura såsen i currysåsen vilket skaper sötsur-currysås.  Eh hur gott? Eh, så gott. Jag mår mycket bättre i halsen, bara högra halsmandeln som ömmar. Huvudvärken och snuvan hänger kvar men det är sånt man är van med. Tröttheten är ju bara för galet. Sov massor i torsdags eftermiddag, och halva dagen igår och jättebra inatt, och jag är fortfarande helt dåsig och matt.

Ska snart diska av och sen hämta in täcket till soffan. Där ska jag placera min arma livlösa kropp och slumra av och till mellan filmer och melodifestival. Låter ändå helt okej, trots att jag hellre skulle velat spendera kvällen med Sara och tjejerna och skaka rumpa på Fridas fest, och sen Statt. Men allt blir inte riktigt som man tänkt sig. Tur är väl att det var den här helgen och inte nästa helg, när vi drar till Sara i Göteborg och lever loppan. Man får tänka positivt.

Bjussar på två bilder från nyår.


det tar på krafterna.

Jag har städat klart nu. Jag är väldigt stolt över mig själv och min arma kropp. Nu är jag alldeles matt och mår fruktansvärt illa. Har inte ätit något på hela dagen. Vet inte riktigt vad jag ska försöka få i mig. Jag totalvägrar soppa. Halsen är helt klart på bättringsvägen, men tiden har bara flugit förbi så ni vet jag inte vad jag vill ha som finns i kylskåpet. Måste äta nånting innan jag tar mig ut och slänger sopor och handlar. En dusch skulle ju också sitta på sin plats egentligen. Det är ett framtida projekt, snart somnar jag.

Ikväll ska jag försöka mig på kinamat har jag tänkt. Hoppas innerligt att det fungerar då jag hungrar ihjäl efter nånting som inte smakar köttsoppa. Ska mysa och slumra framför melodifestivalen. By then hoppas jag att halsen är ännu bättre, för det skulle sitta fint med lite dipp och grönsaker.

Men hörrni, innan jag tar tag i någonting måste jag lägga mig ner.
Städningen tog på krafterna, herregud. Känner mig livlös.
ÖÖÖöööööööhhhööööööö uuuuhuuuuuuu.

Imorgon ska jag få lunch hos mormor.
Potatismos och falukorv i ugn har jag beställt.
Det ska bli så fruktansvärt gott.

HEJ DÅ! *vink*

det blir bättre.

Idag mår jag lite bättre igår. Det är i allafall påväg åt rätt håll trots att det fortfarande gör stört ont att svälja. Jag sov faktiskt väldigt bra, trots att jag sov halva dagen igår. Jag har försökt städa undan här hemma, men när jag var klar med vardagsrummet tappade jag energin och känner mig död igen. Så nu måste jag vila en stund innan jag ger mig på det där med disken. Hua! Egentligen vill jag bädda ner mig och sova lite till, och glo på lite filmer, och sova. Men får göra det sen.

Hörs, PUSS / i


sjukast av alla.

Jaha, jag mår sämre. Jag orkar inte mer. Har så ont i halsen och halsmandlarna samtidigt som jag är dunderförkyld. Ska till Vår Vårdcentral 14.50 så får förhoppningsvis bekräftat att det inte är halsfluss utan ett virus som många har just nu. Men jag mår sämst. Jag mår allra allra sämst. Sämst av alla. Så dåligt mår jag. Haha, ynklig.nu

Efter besöket hos VV ska jag ta mig till Apoteket och köpa allt som gör att jag inte grinar varje gång jag sväljer. Sen måste jag handla massa soppor så jag inte svälter den här helgen.

Har fått slänga in handduken till alla aktiviteter den här helgen och jag vill typ grina över det. Varför ska jag bli sjuk nu för? Varför inte på en helg där jag i alla fall inte hade nåt planerat? Sug!

Förresten så uppskattar jag krya på dig-sms och mysiga samtal denna helg. Nej, inte fyllesamtal!


we are family.

Vaknade alltså upp och mådde skit. Åkte hem så fort Sara var klar och förövrigt blev hennes hår fierce. Jag kröp i alla fall ner i soffan och har slumrat in av och till sen dess. Känner mig lite bättre nu och förhoppningsvis gör sömnen inatt mirakel. Ska bara ha en kund imorgon sen ska jag hem och kurera mig igen. Då räknar jag med att bli frisk sen. Så är det bara.

Förövrigt så har jag gjort något bra idag. Glad att jag reagerade och tog tag i det. Älskar mitt gymnastiklag och vi är som en familj. Vi blir arga på varandra då och då, och vi kräver mycket av varandra, för en god sak. Och när något har det tufft är det viktigt att vi finns där. Det blev bekräftat idag. Och känns bra att andra märker när man gör något bra. Teamwork makes dreamwork - Dreamteam <3


Nu ska jag slumra och sen sova.
PUSS / i

vill.inte.va.sjuk.

Sug va dåligt jag mår. Bajs. Har sovit som en kratta inatt och varit sur och tråkig mot Preben och Kungen som bara velat mysa inatt när de nosat mig i ansiktet. Var inte sådär jättesugen på gos när jag inte kunde andas. En katt i facet hjälpte knappast.

Om en halvtimme kommer Sara och ska fixas till, och efter de drar jag ögonabums hem och bäddar ner denna arma kropp. Jag ber till gudarna att det inte är halsfluss. Jag vill inte va sjuk. Jag vill vara pigg och glad. Jag vill spela match på söndag. Jag vill. Jag ska bli frisk tills dess, jag har bestämt det.

Hörs.


tröjan du hatar.


dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig



do or die.

Körde cirkelfys med tjejerna på träningen idag och de var så duktiga. Tre varv och 45 sekunder på varje station. Jag och Emma satt och hejade på. Mår väl sådär nu. Det är helt okej förutomk att halsen känns tjock. Jag har redan bestämt mig för att inte bli sjuk så den här lilla förkylningsgrejen kan lika gärna packa sina väskor och kila iväg. Hejsvejs liksom!

Imorgon blir det jobb innan det är dags för volleybollträning. Jag är taggad till tusen. Förhoppningsvis har träningsvärken lagt sig (yea right?) och så kanske det finns lite tid för en snabbt pass för armstyrka. Efter träningen blir det onsdagsmys med Michelle. Sleep over och mys. Kan inte bli bättre. Så vi hörs people, PUSS / i


vilken jävla soppa!

Jag mår som en påse fotsvett. Så brukar min pappa säga. Förstår inte riktigt innebörden i sammanhanget då jag inte är svettigt för fem öre. Nåväl, jag mår inte sådär hundra helt enkelt. Känns som att gå runt med en sån där glaskupa runt huvudet, sån som de har i rymden. Halsen är helt igentäppt, snorig som fan, ögonen är blanka och tröttheten är totalt trots många timmars sömn. Ikväll är det gymnastik men ska bara coacha så det är ju passande. Jag vägrar bli sjuk. En sån här grej stoppar inte mig. Imorgon är det volleybollträning och det får min kropp acceptera. That's it.

Ska hoppa i myskläder och fixa i ordning soppa.
Placerar mig sen i soffan framför tvn.
Kanske slumrar en stund.
Klockan 18 börjar gymnastiken.
Hej och hå farbror blå.

P.S Ni kanske märker att jag slutat med tid & datum i rubriken. Det blev för mycket siffror för mig. Jag gillar inte siffror. De säger ingenting. Bokstäver är mycket bättre, de kan berätta så mycket mer.

PUSS / i


orealistiska kvällstankar, till er tjänst.

♦ Om nån är borta i en film eller serie, har den alltid varit borta i 12, 24, 36 eller 48 timmar när personen i fråga berättar för de andra om försvinnandet. Varför kan de inte vara 28 tmmar, 31 timmar eller 44 timmar? Hur stor är chansen att man råkar klaffa med exakta halv och heldygns tider. Typ, jag väntar med att berätta för de andra tills de klaffar med 12, 24, 36 eller 48 timmar. Jag menar det är så jobbigt att säga 7, 16, 22 eller 42.

Varför kämpar alltid mannen för sit liv och försöker skydda frugan, när hon sitter i ett hörn på golvet och naivt tror att mördaren ska lyssna och kila därifrån som om han gått till fel hus? Visst att mannen är starkare men två är starkare än en? Om frugan bara lyssnar på mannen och springer efter pistolen så skulle de kanske underlätta lite för karln som försöker brottas med mördaren.

Varför är förhörsrummen i serier och filmer typ sjukt stora. De är rymliga, med elektriska dörrar och inbyggda videokameror. Seriöst? Hur många polisstationer har den budgeten? Så orealistiskt.

Hur kommer det sig att de kan kolla upp precis allt om en person i en databas, typ om han tog pianolektioner i femman? Ibland kan de söka på vilka som gick till skolsköterskan under en viss period, och sen minska sökområdet till vilket kön, ålder, hudfärg och de som fick hjälp med självmordstankar och familjeproblem. Helt plötsligt är de nere i 2 personer och då en inte bor inom de området de gäller har de sin gärningsman. Bara sådär, vips! På två minuter. Ehm.. trooooligt. Jag kan inte ens hitta konkreta svar på hurvida vinägrett är nyttigare än dressing på google. Löjligt.

Klart att bevis håller sig hur länge som helst också. Det är så realistiskt att någon kastar upp mordvapnet i form av en yxa upp i ett träd, där den fastnar och sitter där i 15 år. Som sen teamet hittar och kan ta blod ifrån, bara sådär vips på stört. Med en liten mirakeltops. Klart blodet lossnar sådär efter 15 år. Bara x antal snöstormar, regnoväder och orkaner senare. Blodet sitter där och bara väntar på att topsas av. Det mest realistiska är ju såklart att nån i teamet faktiskt hittar den här yxan som sitter djupt in i stammen och knappt syns för alla växter som spatserat runt mordvapnet i alla år. Men teamet klarar allt, de är väl rutinerade.

Glöm inte att det alltid finns ett geni eller en it-nörd med. Eller en romans i teamet såklart, också en klassiker. Nån måste vara en svår och djup människa som aldrig ler. Det måste finnas med en hunk som snärjer tjejer på fritiden och gör a hell of a job being a hottie på arbetstid så det alltid finns nåt snyggt att titta på under tiden man tittar. Nån i teamet måste också ha ett hemskt förflutet som ingen vet om och som denne hela tiden får flashbacks ifrån, och en annan kämpar med att få ihop familjelivet och jobbet. 

Hur orealistiskt, ologiskt och överdrivet det än är... så gillar jag det på nåt sätt.
Jag forstätter ju kolla. Ibland önskar man väl att det var lika enkelt i verkligheten. Lika orealistiskt. Men då skulle jag kanske sitta här och sucka över verkligeheten... Eller? De där va inte troligt hörrni.


Ey, känner du som jag? Or is it just me? Höhö!








21.05 - 6/2 - 2012

Volleybollträningen var jätterolig och jag fick avsluta med mördarpasset för låren och rumpan. Förhoppningsvis har några av tjejerna träningsvärk imorgon. Mina ben är alldeles skakiga, hua! Sitter nu i soffan och ska snart hämta mitt täcke och mysa hela kvällen lång.

PUSS / i

16.33 - 6/2 - 2012

Jag ska ta och byta om till träningskläder och åka ner till hallen. Volleyboll står på schemat. Trots att halsen är rätt tjock tänkte jag i alla fall försöka. Imorgon är det ju gymnastik men då blir det bara att coacha då Lotta är i Karlstad. Då får jag ju vila imorgon, så då kan jag försöka idag.

Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan med soppa. Mys!
PUSS / i

<3


11.13 - 6/2 - 2012

Klart jag vaknade upp med tjockaste halsen. Halsmandlarna bestämde sig att leva loppan under natten. Kan knappt prata. Livet leker va. Suck. Nåväl, vi får se om det blir bättre under dagen. Var ju väldigt pepp på volleybollen men vi får se. Förhoppningsvis är det bara halsmandlarna som förstör min dag, och inte övrigt halsont eller feber. Vi får hoppas på det bästa. Får ta dagen som den kommer.
Hörs hörrni, PUSS / i

22.25 - 5/2 - 2012

Imorgon hoppar jag steppandet och kör lite volleyboll istället. Har inte kört måndagarna sen i november, men pratade med min kusin och hon skulle träna imorgon så då tänkte jag köra jag också. Är ganska pepp faktiskt. Men vi får väl se, tror inte det blir någon vana. Vill inte messa steppen heller egentligen. Men nåväl, imorgon blir det i alla fall volleyboll. Ska visa min stjärnglans.. elleeeeeer? Nej precis. Ringde Michelle när jag låg i badet. Kände väl att det var lite som att kasta sig framför en buss. Prata i telefon i badet. Men telefonen väldigt nära vattnet. En väldigt hal telefon. Men hörrni, den klarade sig! Nästa gång ska vi ha skype istället. Jag ska visa henne hur många simtag jag kan ta, och hur länge jag kan ha huvudet under vattenytan. Sen ska jag ha mina armpuffar på mig, med bamsemotiv! Eller..? Nu ska jag hämta täcket och mysa ner mig i soffan. HALLAAAAAAAAH people, smell yaaa later. PUSS / i

20.59 - 5/2 - 2012

Yogan var speciell. I ena stunden var den skön och intressant. Man kände verkligen att man gick in i sig själv och släppte alla krav och all prestationsångest. I andra stunden var det väldigt komiskt. Började tänka på hur kul det skulle vara om nån la av en rejäl brakare där i mörkret. HAHA! Jag skulle dött. Men jag tror yoga är väldigt bra för min kropp. Sträcker och stretchar mycket, samt avslappning som jag behöver för att koppla bort allt. Man blev helt avslappnad så ryggen knäckte sig själv, så det var som ett litet besök hos naprapaten helt enkelt. Awesome! Nu ska jag diska av efter middagen innan jag kryper ner i ett varm bad. Sen ska jag mysa ner mig i soffan och titta på film. PUSS / i

12.10 - 5/2 - 2012

Jätterolig kväll igår måste jag säga. Jag var lite fundersam över hur min kran i köket helt plötsligt fick vatten att spruta åt alla håll. Klart att Mattias och Johan varit i farten, det kan jag sätta mitt liv på. Har inte kollat in osthyveln än.. Man vet aldrig vad gossarna kan ha hittat på mer. Vaknade tidigt idag och istället för att förflytta mig till soffan och sova tog jag tag i livet och åkte till gymmet med Hanna och Lottie. Så nu har man det gjort. Duktigt av mig tycker jag då jag kände mig döende när jag slog upp ögonen. Sitter och äter äggröra och bacon nu, mucho gott! Ska slå ihjäl ett par timmar i soffan innan volleybollen börjar. Sen blir det träning med småtjejerna 17-18.30 och sen ska det provas på yoga klockan 19. Det här kan bli intressant people. Med tanke på att jag är gymnast måste jag vara den stelas gymnasten på jorden. Jag skojar inte. Jag är helt seriös. Men jag tänker att de kanske blir bättre om man går på yoga. Eller så kommer det bli bajstråkigt. Men man måste prova sig fram, det har jag hört. PUSS / i

15.25 - 4/2 - 2012

Började dagen med cirkelfys på Friskis så nu är kroppen helt död. Just då trodde jag att jag skulle dö, och ville bara ge upp. När jag ser tillbaka på det så var det nog inte så jobbigt. Elleeeeer? Haha, såklart det alltid ska kännas så. Efter träningen blev det lunch med mamma, Stefan, My & Malin som också körde cirkelfysen. Nästan hela la familia samlad. Nu är jag hemma och har hängt in lite tvätt i garderoben. Ska ta och chilla en stund innan jag tar tag i mig själv. Det är förfest hos mig ikväll, och jag har en ny granne. Förra gången jag hade fest välkomnade jag andra grannen med lite rajraj och han tyckte det var trevligt. Nu hoppas jag på en favorit i repris, alltså att nya grannen tycker att det är fasligt kul att det händer nåt i det här huset! När jag tänker över det blir det som att jag har inflyttningsfester för mina grannar. Jag måste vara den bästa grannen man kan ha! PUSS / i

19.27 - 3/2 - 2012

Efter jobbet åkte jag och mamma till Team Sportia där jag gjorde en stor investering. Ett par Easy Tone först och främst, men sen också ett par träningsbyxor 499:-, träningslinne 199:- och en sport-bh 399:-. Kände att det var dags att investera i ordentliga grejer. Jag spenderar drygt 13 timmar i sport-bh varje vecka, så varför inte ha en ordentlig skön sak liksom? Nåväl. Imorgon bitti står cirkelfys på schemat, så då får jag inviga grejorna. KUL! När jag kom hem plockade jag undan och dammsög innan jag satte igång med maten. Tacos! Har precis avnjutit detta och ska snart hänga upp tvätt nummer två. Sen får det nog bli en film. Kollar på Mitt stora feta grekiska bröllop, men när den är slut blir det en annan.Mys i soffan på hög nivå, PUSS / i

22.02 - 2/2 - 2012

Cykelturen till och från träningen var hemsk. Trodde mina öron skulle få köldskador och ramla av. Öronen är dock kvar, om ni undrade. Volleybollträningen igår gick bra, förutom att jag vred till ryggen lite. Det var inga problem att köra men fick ont efteråt. Gick också bra första timmen på gymnastiken idag, men sen stelnade jag till och nu är jag döende. Okej, kanske inte döende. Jag överlever... Men som jag brukar säga... Det känns. Jag ska ta och diska tallriken efter maten och sen ta en dusch. Sen ska jag mysa i soffan under mitt underbara duntäcke. MYS! PUSS / i

11.30 - 2/2 - 2012

Torsdag. Snart helg. Trött. Frusen. Jobbar nu. Har städat. Ska snart köpa mat. Hungrig. Träning sen. Gymnastik. Ska cykla. Kommer frysa till döds. Begrav mig sen. Imorgon är det fredag. Jag måste tvätta. Hej då.


0.27 - 1/2 -2012

Ligger i soffan och kollar på tv. Emma och jag gjorde godaste soppan förut och vi åt så mycket att vi mådde illa. Hua, men gott var det! Bloggar från mobilen så tänkte hålla mig kort.

Imorgon blir det jobb 12-19.15 innan volleybollträning 19.30-21. Sen ska jag ha sleep over hos Michelle. Ska mysa med bästaste kattisarna, och Michelle såklart.

PUSS / i


RSS 2.0