21.48 - 30/1 - 2012

Steppandet (haha) gick bra, körde återigen på högsta på brädan och ångrade mig mitt i passet. Kunde ju inte sänka det då, haha tönt liksom! Men fan, det är jobbigt på ett skönt jobbigt hemskt men bra sätt. Sen avslutar man med att ta sig upp till lägenheten hundraelva trappor. Då känner man hur de svider. Efter passet drog jag hem och duschade innan jag hämtade mamma så hon kunde skjutsa hem mig.

Lagade pasta & köttfärssås och vitkålssallad och nu har jag ätit så mycket så jag tror det ska komma upp igen. Så totalt onödigt, men det var ruskigt gott. Ska ta och diska av och fixa matlådor innan jag lägger mig under filten i soffan. Hur skönt? Så skönt!

PUSS / i

18.08 - 30/1 - 2012

En bra dag som inkluderade en lunch med Sara. Snackade om helgen, då det fanns mycket att prata om, samt så smed vi nya planer inför helger i februari. Ska försöka boka Göteborgsresan ikväll. Sen kommer hon hem helgen innan det och då blir det party party, woop woop!

Nu ska jag åka ner till Friskis för lite step och sen blir slår jag ut kassan och åker förbi mammas jobb så hon kan skjutsa hem mig. Då blir det matlagning och soffmys. Like!

PUSS / i

21.02 - 29/1 - 2012

Vinst 3-0. Enough said.

Ligger i soffan med Michelle. Har käkat pizza och kollar nu på tv. Jag ska snart slänga mig i duschen, men sen blir det mys i soffan igen. Imorgon blir det sovmorgon och sen jobb. Kvällen bjuder på ett pass step på Friskis. Låter bra i mina öron.

Ibland blir man så arg.
Så frustrerad på alltihopa.
Det är sjukt, helt sjukt.

PUSS / i

15.30 - 29/1 - 2012

Gårdagen var helt sjukt bra! Jag hade the time of my life med fina vänner. Egoboost-lek innan vi gick ut pressade fram både tårar och skratt, men oj så bra! Statt var alla tiders igår, och jag hade.. helt enkelt sjukligt jävla roligt! Vi lämnar det där helt enkelt. Mindre roligt imorse dock, men det var det värt. GALET!

Snart är det dags att ta sig ner till hallen.
Match mot Hallsberg i D+E-hallen 17.30.
Dags att bjuda på show, haha!

PUSS / i

16.49 - 28/1 - 2012

Började dagen på gymmet med mamma. Träningsvärken sen i torsdags sved ordentligt men gjorde mitt bästa. Har ju match imorgon så fick inte bli för mycket heller. Har spenderat resten av lördagen i soffan innan jag tog tag i mig själv.

Ska snart åka iväg till My och möta upp lite tjejer. Blir käk och sånt först, sen utgång. Har ju som sagt match imorgon, men man är väl rutinerad by now. Super inte skallen i bitar och spyr i ett hörn. Oh no! Bara ha roligt med sköna people. Sara är hemma från Göteborg, gilla!

Dags att packa ihop det sista, ses i dimman!
PUSS / i

21.58 - 27/1 - 2012

Jag har varit så duktig. Jag har städat hela lägenheten så jag nästan blir bländad av de rena golven som jag moppat så hårt så moppen nästan gick av. Men det gjorde den inte. Men en gång har den gjort det. När jag hade fest hemma och en alkoholpåverkad festdeltagare tappade sin öl på köksgolvet. Då moppade jag så hårt så skaftet på moppen gick mitt itu. Nu känner jag att jag flög från ämnet lite, (att jag alltid lyckas tappa den röda tråden i den här bloggen) men det jag vill ha sagt är att jag städat ordentligt. Punkt slut.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen placera rumpan i soffan för fredagsmys.
Imorgon blir det gym klockan 11 med mamma och Stefan. 
PUSS / i


18.24 - 27/1 - 2012

Dagen har gått i ett och nu har jag landat här hemma i soffan. Ska inte fastna här utan ska ta tag i städningen på direkten så jag kan placera rumpan här när jag är klar. Men som sagt, först ska här plockas undan och dammsugas.

PUSS / i

00.49 - 27/1 - 2012

Glömde ju förtälja att jag käkade lunch med Kajsabajsa idag. Hon är ju en mycket trogen läsare av den här bloggen, därför säger vi hej hej Kajsa! Efter maten gick vi till Apoteket där jag shoppade loss lite. Köpte vitaminer, (som kanske ska få mig att må lite bättre) mellanrumsborstar och munskölj. Provade precis munsköljen. Skapligt trevligt. Smakade helt ok och eftersom jag införskaffade mig alkoholfri sådan slipper jag den brännande känslan. Tror inte riktigt min käft klarar explosionen de visar på tv, obehagligt!

Dock kändes det lite konstigt att hälla i sig vätskan då det är lite som att ta en shot och behålla den i munnen. Som typ alla vet (i alla fall de som inte kan sluta tjata på mig trots att jag sagt nej) är jag inte ett fan av shots och dricker det aldrig. Har typ druckit.. tre i mitt liv varav en på krogen- Den kom upp på bardisken igen. Mucho trevligt!

Nåja, det jag ville komma till va att jag är superfräsch i käften.
Just so you know liksom!
Nu ska jag krypa ner och förhoppningsvis somna fort.
Typ som Kajsa. Somnar så fort hon lägger sig.
Men här om kvällen pratade de jättelänge innan de somna.
Klockan blev halvtio, bevare mig väl! 
Må det inte bli en vana liksom, gosh!
^^
PUSS / i


22.47 - 26/1 - 2012

Här sitter en tjej som är alldeles mör i kroppen. Träningsvärk sen i måndags (ja fortfarande) plus från i tisdags och igår, och idag började vi träningen emd styrka. Ja vi kände att det var bra att ha det gjort. Blev mage och armar samt lite rygg. Efteråt lekte vi på trampolinen. Först var vi seriösa, men sen spårade det hela ur... rejält! Fyfan, tror aldrig jag har skrattat så mycket på en träning. Så mycket så man inte kan få luft. Det bidrog till ännu mer kramp i magen. Vi filmade en hel del men risken finns att det bara är "have to be there"-moments.

Imorgon blir det jobb till 18 och sen får vi se vad kvällen erbjuder.
Städning, gym, mys..? Sånt som märks!
PUSS / i

09.30 - 26/1 - 2012

Spenderade kvällen efter volleybollträningen hemma hos Ola med honom och Michelle. Vi kollade på I am number 4 och sen drog jag hem och och försökte sova. Gick lite bättre igår, kollade på klockan sista gången 1.30. Framsteg. Ska köpa vitaminer idag så får vi se om det blir nån skillnad. Kan ju hoppas på det.

Idag blir det jobb och en lunch med Kajsabajsa. Direkt efter jobbet måste jag skynda mig ner till hallen för träning 18-21. Sen ska jag cykla hem i kylan, bävar för det. Men jag har laddat med termobrallor, här ska inte frysas!

PUSS / i


10.32 - 25/1 - 2012

Vet inte vad det är med mig. Jag är så jävla trött hela tiden. Det är illa när man tycker att det är jobbigt att gå upp klockan 12. Är helt död på kvällarna men kan bara inte sova. Kollade på klockan sista gången klockan 3 inatt. Var helt slut men det gick bara inte att sova. Uuhu.. Var helt nere på träningen också. Fanns ingen kraft och jag kände bara för att sätta mg ner och gråta. Så kul var det.

Idag är det jobb 12-19.30 och sen blir det snabba ryck ner till volleybollträningen.
Förhoppningsvis kan jag få somna lite tidigare ikväll, annars vet jag inte vad jag gör.

PUSS / i

17.47 - 23/1 - 2012

Förutom jobbiga gamla kärringar har dagen varit bra och när jag kom hem satte jag igång med maten. Nu har jag ätit och ska ta och diska tallriken innan jag hoppar i träningskläderna. Blir ju som sagt ett pass Step på Friskis kl 18.30 innan jag hämtar upp mamma på jobbet så hon kan köra mig hem. Då blir det en dusch och mys i soffan. Sounds good to me!

PUSS / i

00.16 - 23/1 - 2012

Gårdagen i Norrköping var helt galet bra. Började med flera timmars fix hos Sara med henne och Amanda. Sen intog Malin och My placet innan vi drog vidare på fest. Där fanns massa galna prickar och det spelades ölspel och såklart fick jag åka buss. Ni som kan ölspelet med bussen vet hur illa det kan gå. Hela kortleken gick åt innan jag räddades av "Nej, nu får hon kliva av bussen stackarn". Tack sa jag liksom, kvällen var ju ung liksom. Natten spenderades dansandes på Harrys innan det blev fyllekäk på Max. Så värt! Mc Donalds är inte ens i närheten gällande Max hamburgare. Men jag håller fast vid att Burger King slår allt gällande pommes och vitlöksdipp. (Nu kände jag att jag tappade den röda tråden, Gunilla klagade på det en gång på gymnasiet. Mmm.. den där Gunilla, trevlig prick. "Guu-nilla... Gunilla... Guuuu-nillaaaaa" HAHA så jävla stöööört! Nej nu tappade jag tråden even more, gosh!)

Morgonagen bjuder på jobb som vanligt.
Sen slår jag till med ett pass Step på Friskis.
Bara för det blir det säkert inställt pga för lite folk.
Men jag får hoppas, annars får det bli Hälsogymet.
Nån form av träning helt enkelt.
PUSS / i


12.23 - 21/1 - 2012

Gårdagskvällen spenderades först hos familjen Ljungolm där det blev middag och tv-tittande samt hög musik och lite dans. Mucho trevligt! Vi drog sen vidare till Harrys där det tyvärr inte var så mycket drag så det blev en ganska skaplig hemgång. Första fredagen jag var ute på hur länge som helst. Sjukt konstigt att vakna upp en lördag och tro det är söndag. Men, idag drar jag till Norrköping och slår klackarna i taket med snygga brudar där. Kommer bli grymt!

Ska ta tag i mig själv och göra mig i ordning och börja packa.
Klockan 15 går tåget (om inte SJ är lika sega som vanligt)!
Kommer hem imorgon eftermiddag.
Då blir det att kika Katrineholm-Engelholm innan gymnastikträningen.
PUSS / i

9.04 - 19/1 - 2012

Här sitter jag och är tröttast i världen. När klockan ringde reagerade jag inte ens och jag såg ingenting då ögonlocken vägrade lyfta sig. Har sovit i pjamasbyxor, sockor och tjocktröja inatt, och var inte ens varm när jag vaknade. Vad hände med den här lägenheten? De bygger förövrigt om taket på palatset. Klart det låter som ett världskrik utan dess like. Är det inte skrikande barn så är det högljudda byggnadsarbetare.

Nåväl, sitter här med frukosten och försöker vänja ögonen att vara öppna. Fil, all bran och kanel + två smörgåsar. Kanske njuter jag lite extra idag då jag inte ätit god frukost sen jag va hos Hanna. Hade varit ännu bättre om jag kände mig sådär mysigt pigg och redo för dagen. JUst nu känns det snarare som om jag ska frysa ihjäl och dö på fläcken av denna hemska trötthet. Jag hatar när man ligger och ångesträknar hur många timmar man kommer få sova. Inte direkt så man somnar fortare då. Huuua!

Idag skiter jag i cykeln, det gick ju åt helvete förra torsdagen. Slutar runt 17 idag så ska ta en omväg ner till hallen så man får sig nån timmes promenad. Det har jag hört är bra (?).. Nåväl, nu ska jag fortsätta knapra på frukosten innan det är dags att piffa till min spöklika uppenbarelse.

Höööörs, PUSS / i

22.56 - 18/1 - 2012

Direkt efter träningen igår åkte jag till Michelle och spenderade kvällen där. Vi kollade matchen mellan Lindesberg och Engelholm som hon fått på dvd. Kul eftersom Lindesberg krossade det annars så perfekta Engelholm. Sen hade vi ansiktsmasker också, mycket obehagligt om ni frågar mig. "Gud så skönt", tyckte Michelle. Fyfan! Nåväl, natten spenderades med katter i facet. Alltid lika trevligt. Michelle vaknade till flera gånger av att jag bara garva. Det går inte att göra mycket annat när de söta små varelserna är precis i ansiktet pussar på en.



Idag fyllde Emma år så spenderade kvällen där. Efter det drog jag och handlade så nu finns det frukost på det här stället. Här om dagen blev det gammalt bröd, utan smör och korv på. Ingen vidare hit. Youghurten var gammal, mjölken var gammal. Allt var gammalt. Men nu har vi fyllt på och jag ser nästan fram emot frukosten imorgon. Haa!

Nu ska jag kolla på Akutmottagningen på TV4fakta och mysa i soffan.
PUSS / i


21.20 - 16/1 - 2012

Har fyra nya kanaler hemma, mycket roligt. TV4fakta, TV11, Viasat Nature och History. Så nu har jag massor att kolla på, och spela in! Ska hänga upp sista tvätten och diska av tallriken efter middagen innan jag tar en dusch, eller ett bad. Sen blir det att mysa ner sig i soffan och titta på ett program om ormar som jag spelade in, sen kanske man hittar nåt mer intressant!

PUSS / i

P.S Grattis till min fina syster och plastismammis som fyller år idag!


18.15 - 16/1 - 2012

Har haft en helt awesome helg i Örebro tillsammans med Hanna! Vill åka dit igen typ.. NU! På lördagen tittade vi först på hundvalpar eftersom Hanna familj ska införskaffa sig en. Blev helt kär. Sen drog vi till Örebro och inhandlade det sista för kvällen innan vi drog hem till Hanna och tog det lugnt innan det var dags att piffa till sig. Vi drog vidare till Hanna W och lagade mat innan vi drog vidare till Jenna och Johanna. Där var det förfest på schemat innan vi gick all in på Satin senare. Grym kväll!

Söndagen började med frukost på Java och en snabbis på stan. Hittade en skjorta och en blus från Rut m.fl och en dunjacka på InterSport. Där gjorde jag jordens kap vill jag meddela herrskapet. Jackan hade kostat 1400, och jag gav 590 spänn för den. KAP!

På kvällen blev det middag på Saigon innan bion, Hamilton.
Helt klart värd att se.

Nu är jag mitt uppe i städningen här hemma.
Blev ju inte riktigt klart i fredags.
Ska slänga i en tvätt och diska lite.
Sen måste jag väl äta middag också.
Det här med att äta alltså, ibland är det överskattat.
I alla fall att laga den, totalt värdelöst.

PUSS / i

11.05 - 14/1 - 2012

Lördag och jag har precis gjort flätor på min kusin som kom förbi. Snart blir jag upphämtad av Lottie och Micke så ska vi möta upp Hanna. De ska kolla på hund, och jag är inte sen att få småmysa med valpar. Sen blir en sväng till facotry innan jag och Hanna styr mot Örebro. Woop!

Har inte så mycket mer att tillägga, vi hörs!
PUSS / i

19.47 - 13/1 - 2012

Hemma efter en dag full med roligheter. Började med ett besök hos naprapaten och nej det kanske inte var det roligaste eller skönaste men det blir ju i alla fall bättre sen. Efteråt gick jag ner på stan och inhandlade ett par nya skor. Behövde verkligen ett par snyggare nättare skor som ändå är varma. Sen köpte jag alkohol för kvällen innan jag köpte med mig thai och käkade lunch på salongen. Sen blev det jobb några timmar innan ett medelpass på friskis. Passade också på att sola efteråt med Emma.

Nu ska jag städa på det här stället. Det är inte trevligt. Mamma skulle skaka på huvudet och sucka och mormor skulle få en hjärtattack. Så det är bara att ta tag i det här. Om en stund kommer Michelle hit och hänger lite. Har massvis att bubbla om.

PUSS / i


23.10 - 12/1 - 2012

Klart jag gjorde en vurpa påväg ner till träningen. Hela vägen satt jag på helspänn på cykeln men när jag trodde det var minst risk att ramla så var olyckan framme. Föll rakt i backen och slog i knät. Men jag överlevde. Tur va? När det var dags att ta sig hemåt fick det bli till fots. Kunde cykla en liten bit men det var på håret. Kallt var det också. Fyfan!

Har nu ätit tomatsoppa och ostsmörgås och ska snart hoppa in i duschen. Ska packa väskan för imorgon. Dagen börjar med ett besök hos Naprapaten innan det blir jobb. Efter det blir det ett pass på friskis, antingen spinning eller medelpass (med Emma) och sen ska vi sola. Sen måste jag hemåt för en städning. Åker ju till Örebro på lördag och kommer inte hem förrän på måndag. Skönt om det ser bra ut hemma!

Nej, kanske dags att ta tag i kvällen.
PUSS / i

09.05 - 12/1 - 2012

Kunde inte somna igår i alla fall, bajs. Kollade på klockan sista gången strax efter 2. Suck.. Detta resulterar ju då i att jag är väldigt trött idag. Ska ta och sminka mig nu så jag är klar när mormor hämtar upp mig. Hon ska få håret tillpiffat idag, så då passade det bra att jag slog följe med henne på morgonen.

Det blir jobb 10-17.45 och sen blir det gymnastik 18-21.
Bra dag, trots att jag är tröttast i världen.

PUSS / i


21.08 - 11/1 - 2012

Påväg till hallen fick jag ett sms om att hallen var dubbelbokad och att vår träning vart inställd. Kanske lika bra med tanke på hur djävulskt ont jag har i ryggen. Åkte då och handlade och tog tag i middagen. Har precis ätit och ska ta och fixa matlådor innan jag tvättar bort sminket och placerar mig i soffan. Ska nog lägga mig på värmedynan och hoppas att det känns lite bättre i ryggen imorgon.


Pratade precis med Hanna i telefon och vi bestämde att jag ska till Örebrooooo i helgen! Är jag pepp eller? Svar ja! Vi ska ses i Vingåker på lördag så åker jag till Örebro med henne. Blir fest och utgång på kvällen och på söndag blir det mys och promenad/joggingtur på söndagen. Fan så roligt!

PUSS / i


11.28 - 11/1 - 2012

Igår kunde jag för första gången sova utan att vrida och vända på mig  i flera timmar. Dock var klockan över 1 när jag gick och la mig men känslan av att bara kunna slappna av och känna sömnen vara nära. Fantastisk känsla. Nåväl...

Har precis borstat gaddarna och ska slänga mig på cykeln.
Jobb fram till ca 19.15 och sen är det dags för volleybollträning.
Pepp!

PUSS / i


00.39 - 11/1 - 2012

Det har gått över gränsen märker jag. Det här med mitt tal. Det går så fort så man undrar om jag ska hinna med sista tåget från världens undergång. Ack. Jag har pratat fort så länge jag kan minnas, men vet också att det bottnade i att jag kände att ingen lyssnade på mig. Därför ville jag säga det jag var tvungen att säga, väldigt fort så ingen hann avbryta mig. Detta resulterade ju såklart istället i att ingen hörde ett smack av vad jag sa, så fick jag säga om allting, vilket gjorde mig ännu mer stressad.

Idag vet jag att folk lyssnar på mig, men vanan sitter ändå kvar. Jag har, åtskilliga gånger haft som nyårslöfte att prata långsammare, men det har aldrig fungerat. Nu har det verkligen gått över gränsen. De senaste dagarna har jag märkt att jag pratat så fort att jag själv inte hör vad jag säger. Ibland flyger ord och meningar bara iväg i en väldigt fart så det nästan gör ont i munnen. Det går inte att stoppa. Vissa ord gör ont att säga fort, men jag kan inte stoppa det utan att det låter som att jag idiotförklarar personen framför mig. Vissa ord gör också ont att säga väldigt långsamt, så det är lättare att bara dra igenom ordet i 180 så är det över sen.

Ibland tycker jag synd om folk som försöker ha ett vettigt samtal med mig. Halva konversationen består av "Va?". Jag försöker verkligen. När jag hör mig själv prata långsamt är det fortfarande alldeles för snabbt. Sjukligt jobbigt. Det känns som att det kommer ta halva dagen om jag ska prata i normal samtalstakt. Kommer missa massor av tid. Samtidigt som jag vet att jag skulle spara tid eftersom jag skulle slippa behöver säga om allt. Det är dock jobbigt att prata långsamt, man hinner liksom glömma bort vad syftet med det man säger är. Man tappar den röda tråden. Min bror är en hejare på att prata långsamt. Det är verkligen lärorikt för mig. När han ska berätta eller förklara något blir jag nästan nervös och helt snurrig i bollen. Kanske skulle vi lära något från varandra. 

Det jobbigaste just nu är att det faktiskt gör ont att prata och säga vissa saker. Efter att ha pratat med någon under en längre stund blir jag alldeles matt i munnen, tungan och käkarna. Får typ träningsvärk. Mindre skönt. Måste helt enkelt prata långsammare.. Suck.

Nu ska jag sova, och inte prata alls på några timmar.
PUSS / i

23.05 - 10/1 - 2012

Denna tisdag har bestått av jobb och en lunch med Mårten. Vi ska boka in en dag då jag tar mig till Norrköping så ska vi spela in lite. Det kliar i fingrarna (halsen) och jag vill bara sjunga sjunga sjunga. Blev ännu mer pepp när folk hört min version på Different kinds of beautiful som Mårten skrivit. Alltid roligt att få lite komplimanger sådär, trots att jag själv inte tycker det låter så överdrivet bra. Men är riktigt pepp som sagt. Kan inte bestämma mig för om jag vill spela in eget, Melissa Horn låtar eller nåt helt annat. Sånt som märks!

Avslutade kvällen med gymnastikträning där jag agerat tränare. Ja, för från och med nu är jag tränare på tisdagar och tränar själv på torsdagarna och söndagarna. Nåt måste vi göra eftersom alla i hela den där jävla föreningen är på smällen. Skämtosido, det funkar nog bra. Får kötta de andra dagarna istället.

Imorgon är det jobb och sen volleybollträning.
Är väldigt pepp inför båda sakerna.
Ska kötta arslet av mig på volleybollen.
Och ska såklart göra mitt bästa på jobbet.
Vad annars!?

Bjuder på lite bilder på salongen, YAY!
PUSS / i






21.55 - 9/1 - 2012

Det har varit full rulle hela dagen. Kom innanför dörren här hemma vid 21. Nu är det mesta klart på salongen, det är "arbets-bart" (japp, egenkomponerat ord!) så jag är redo för morgondagen. Hann med en lunch med Michelle och Emma på kina och vid halvfem kom Malin, så färgade vi varandras hår.  Mycket bra! Var tvungen att klippa också. Ångest. Jag är jordens pussy när det kommer till sånt. Visst att jag vill ha fräscht hår, men mitt hår växer i snigelfart för tillfället så vill inte mista det lilla jag har. Funderar på lite löshår. Just för att man inte tänker på längden just då, och när man tar ur det har det växt ett par centimeter. Ska spara ihop så får vi se om jag fortfarande vill.

Nu kommer jag kanske göra er besvikna, men jag har inte alls hunnit tänka på att fota salongen idag. Det är jättefint, och jag ska försöka fota lite imorgon om jag hinner. Annars gör jag det på onsdag! Klarar ni inte av att hålla er får ni komma förbi och titta, eller om man inte vågar komma in så får man gå förbi i snigelfart några gånger och låtsas syssla med nåt helt annat än att inspektera placet. Helt ok det med!^^

Ska dränka mina toppar i inpackning och sen hoppa in i duschen.
Efter det drar jag en film och målar naglarna rosa och gröna (matcha salongen!?)
Låter som en bra måndagskväll.

IMORGON KÖR VI, AWESOME!
(Ska förövrigt klippa Mårten och dra en lunch på thai, och sen klippa av en rejäl bit på fröken Linnéa Rüdén, sjukt bra tisdag people!) 

PUSS / i

09.42 - 9/1 - 2012

Hade lite svårt att sova igår också. Slutade med att jag la mig i tvären på sängen. Dvs att fötterna låg i golvet och huvudet hängde bakåt. Låg och tänkte för mig själv att det inte var det minsta bekvämt men jag behövde nån form av omväxling. Herregud...

Har precis ätit frukost och ska snart packa ihop allt innan mamma hämtar upp mig. Blir en sväng förbi Jysk och köpa lite handdukar. Sen tar vi tag i salongen. Spännande!

PUSS / i

00.35 - 9/1 - 2012

När jag skulle ta tag i det här med att lägga mig tidigt zappade jag över till Kunskapskanalen som visade en dokumentär om mordet på John F Kennedy. Sånt tycker jag är jätteintressant så fastnade ju där. Då hann jag inte plocka undan all tvätt, osmart. När jag väl stängt av datorn insåg jag såklart att jag inte fixat prislappar till produkterna. Bara att starta igång det hela igen. Nu har jag skrivit ut prislappar och en extra prislista och tror jag är redo för morgondagen.

Nu är det dags att krypa ner.
Imorgon kommer det upp bilder på salongen.
Håll ut mina små sockerkringlor!
PUSS / i

23.01 - 8/1 - 2012

Efter ledarmötet drog jag till salongen och kollade in nya golvet som är sååå fint. Jag är så nöjd! Började plocka upp lite handdukar och målade baksidan på kassadisken. Imorgon är det bara att köra! Alla grejer ska till sin plats och allt ska klaffa inför tisdag. Småsaker som lister, gardinstång och extra eluttag kommer ske lite pö om pö. Ingen brådska. Ska bli kul att köra igång på tisdag i alla fall.

Efter salongen köpte jag och Michelle pizza och drog hem till mig. Kollade på Million dollar baby och grinade som vanligt. Nu har jag precis tvättat bort sminket och ska försöka komma i säng snart. Funderar på att ta tag i den rena tvätten och hänga in den. Risken finns att jag hänger en stund till i soffan. Sånt som märks!

Hörs imorrn, PUSS / i

15.16 - 8/1 - 2012

Jag har inte gjort mycket av det jag skulle göra. Jag duschade, och fastnade sen framför Tour the ski där Hellner lyckades ta hem ett silver. Sjukt bra! Då kunde jag liksom inte slita mig och börja städa!? Men nu är han ju i mål och jag har inga fler ursäkter. Jo, jag måste äta. Ska jag äta eller plocka undan?

Later, PUSS / i

Bjuder på en bild från gårdagen!

13.24 - 8/1 - 2012

Gårdagen blev väldigt bra. Började kvällen med käk hos Michelle med henne och Ola, och mötte sedan upp Sara, My och Emelie utanför Statt. Träffade gamla vänner och Börjesson stod för kvällens finaste ord. Mycket trevligt! Väl hemma mötte jag upp Arvid och åkte runt i 3 timmar och snackade massa skit. Bra avslut på en härlig kväll.

Ligger och kollar på skidor i soffan och ska snart ta tag i dagen. En dusch och lite mat skulle inte sitta fel. Sen måste jag plocka undan lite och dra en dammsugning så man kan börja veckan med ett någorlunda rent hem. Vid 16 är det ledarmöte och efter det blir det ner till salongen för att måla lite. Spännande!

Hörs, PUSS / i

15.49 - 7.01 - 2012

Det börjar likna något nu, på salongen. Imorgon lägger de golvet, och på kvällen ska jag måla baksidan på kassadisken vit. På måndag fixar de det sista med schamponeringarna och jag och Malin ska förhoppningsvis inviga det med att färga varandras hår. Under hela måndagen blir det också att ta fram alla grejer som ska upp i hyllor och så. Spännande! Ska ta ordentliga bilder på måndag när det mesta är klart.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen börjar göra mig i ordning. Blir middag hos Michelle (Ola ska laga mat, woho!) innan Hanna också kommer över. Blir förfestligheter innan vi tar oss till det Statliga hotellet för att skaka lite roompaaaaah!

PUSS / i


01.04 - 7/1 - 2012

Emma kom över på lite fredagsmys och jag blev peppad på träning bara jag såg hennes uppenbarelse. Okej, kanske inte sådär direkt när hon klev innanför dörren och jag satt i pjamasbyxor och drack (?) soppa.. Men det ska bli skönt att komma igång med allt efter ett litet juluppehåll. Jag var helt död förut och var redo att sova när Emma åkte, men då kilade jag upp på vinden och hämtade en tavelram. Sen började jag skriva ut massa inspirationsbilder och rev sönder kanterna, och komponerade därmed ihop en tavla som ska sitta på salongen. 



Imorgon blir det att dona på salongen igen.
Göra i ordning så de kan lägga golvet på söndag.
På måndag blir det fix fix fix, det ser jag fram emot.

Nu ska jag krypa ner och sova.
Imorgon (eller ja idag eftersom klockan är way over bolibompa) så fyller tjusigaste Michelle hela 23 år. Helt sjukt. Haggan är gammal!? Jag som precis vant mig vid att känna mig ett år yngre än henne. Nej, då ska hon gå och fylla sådär överdrivet tidigt så jag knappt hinner få upp något form av självförtroende. Tack!?



22.19 - 5/1 - 2012

Alltså goddag yxskaft! Här sitter jag och tror att hockeyn är klockan 4 inatt, men nehe, den visar sig vara klockan 2. Hur bra? Så bra! Vet inte vad jag fick mitt klockslag ifrån, men nu är det ju i alla fall så mycket bättre.

KVK vann mot Lindesberg och spelar final imorgon. Hoppas verkligen jag hinner se matchen. Och så skulle det ju sitta som en smäck om Katrineholm kunde ta hem den där jävla GP-segen för en gångs skull. Nåväl!

Jag ska ta och bädda upp soffan ändå, och hämta täcket så jag kan ligga och småsova under kvällen. Ska skära upp lite dipp och grönsaker som jag ska mumsa på också. Blir att ta sig upp skapligt imorgon för att få lite gjort på salongen. Ska måla fönsterbrädan igen, samt lite i köket. Sen måste jag finnas där och säga vart allt ska sättas upp, speglar och sånt.

PUSS / i


17.17 - 5/1 - 2012

Har spenderat dagen i Norrköping med mamma. Handlade massor av fina saker till salongen. Känner att det kommer bli shabby chick, men med lite mer edge. Lite starkare färger, inte bara gulligull liksom. Det blir vitt, silver, rosa och grönt. Förhoppningsvis blir det fint. Var nere och kollade förut och det ser lovande ut. Stefan är i full gång med podiet där schamponeringarna ska vara. Nåväl..

Förutom grejer till salongen shoppade jag lite kläder till mig själv också. Jeans, skjorta, mobilväska, vantar, sjal, två halsband, ögonskugga, 5 toppar och en hoodtröja med päls på kragen. Jag är mycket nöjd!

Om en timme drar jag till hallen för att kolla Katrineholm - Lindesberg i GP:t. Får se om jag behöver hjälpa till med bollrullning eller så. Sånt som märks. Ska kolla på hockeyn inatt. Vet inte om jag ska försöka sova innan och sätta klockan lagom tills den börjar.. Eller om man bara ska vara uppe. Risken med att vara uppe är att man kanske somnar lagom till matchen är slut. Det kan också vara positivt. Vinner Ryssland känns det ju rätt bra att sova igenom det. Nåväl, det löser sig.

PUSS / i


17.03 - 4/1 - 2012

Ska snart hänga upp sista tvätten. Det kurrar i magen. Har inte ätit nåt än. Nej, jag vet det är hemskt. Jag blir så när jag bara är hemma och är ledig. Jag får ingen lust till att äta eller laga mat. Frukost ska vi inte tala om, sånt äter jag inte på helger och lediga dagar. Men snart måste jag ta tag i det där med mat innan jag börjar må illa. Tror det får bli köttsoppa, är väldigt sugen på nåt varmt som man knappt behöver tugga. Dock är det nästan ett måste att ha ostmacka till de, så kanske måste ta mig ut för att inhandla det. Jobbigt, typ 50 meter till affären. Hur ska jag klara det?

Nej, nu blev tvättmaskinen tyst!
PUSS / i


4/1-2012

Sov till 13 idag. Har typ lite ångest. Men försöker intala mig själv att det är okej. Eftersom jag ändå inte ska röra mig utanför denna lägenhet idag. Så, varför ha ångest över det. Vaknade då och då vid 10, 11 och 12 men det kändes som att klockan var typ 7 på morgonen. Så varför gå upp?

Ska snart ta tag i tvätt och städning så jag kan mysa i soffan hela dagen sen.
Så vi hörs, PUSS / i

4/1-2012 natt

Den här kvällen fick ett lyckligt slut ändå. Sverige fick avsluta med nationalsången i 24 stämmor. Mycket vackert. Störd straffmiss av finlands lagkapten. Nu får man väl nästan ta sig upp och glo på den där finalen då. Då kommer di väl förlora di där pojkarna. Jag är alltid sådär positiv har jag hört. Trevligt!

Kvällen i övrigt har varit tung.
Bara att ta nya tag och komma igen.
Imorgon ska jag ju bara vara ledig.
Ska sova länga, mysa i soffan.
Tvätta lite, och städa lite.
Släppa och gå vidare.
Efter regn kommer solsken
.

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Har en ordentlig huvudvärk.
Blir väl så när saker bara släpper.
När det brister tillslut liksom.
Men ska sova bort det.
Hörs imorgon.
PUSS / i


3/1-2012

Hemma efter en lång dag. Jag är helt död. Slut som människa. Åkte hemifrån 8.15 imorse och kom hem 17.30 och dagen har varit fylld av gymnastik. Barnen var ganska trötta så det blev en hel del passning så är helt slut i kroppen. Sen blev det 3 timmars fristående. Har sovit sjukt lite den senaste veckan, det känns nu. Plus att jag känner en svidande känsla i halsen. Snälla, jag vill inte bli sjuk. Jag orkar inte. Jag har inte tid.

Imorgon är jag helt ledig. Det behöver jag. Sen blir det massa jobb med renoveringen. Så imorgon är det uppladdning mixat med nedvarvning. Ska mysa hela dagen, blandat med städning och tvättning. Plus en fet sovmorgon. Snark!

PUSS / i

3/1-2012 natt

Nyår var väldigt lyckat. Käkade middag med ett gäng, var på fest hos ett annat, och firade in tolvslaget med ett annat. Tre flugor i en smäll. Kvällen blev hursomhelst väldigt lyckad och det blev en bra start på året. Kryssningen med Elin blev också alla tiders. Vi käkade god mat och hängde på bådets spa. Mycket angenämt!

Nu sitter jag i soffan och tittar på film. Ska upp tidigt imorgon så borde egentligen sova. Men.. orka. Tids nog. Imorgon är det läger för småtjejerna. Ska vara i hallen 8.30 och kommer komma därifrån vid 17. Lång dag, men förhoppningsvis blir det roligt.

Renoveringen är igång. Känns helt sjukt. Det pirrar i hela kroppen!
PUSS / i


1/1-2012

Nu är det 2012 och jag ska göra en förändring här i bloggen. Vad kan det tänkas vara? Haha, det är jordens grej! Nej hörrni, jag ska bara sluta med låt-rubrikerna och börja med datum och sånt istället. Känner att jag har skrivit varenda jävla låttext som rubriker nu och så jag måste börja på nåt nytt. SÅ, det får bli nån form av datum, tid eller dag. Sånt som märks. Vilken grej va!

Nu ska jag packa ihop och åka, kryssning väntar!
PUSS / i

RSS 2.0