vilka armar du har!

Söndag idag, och den här helgen har ju varit alldeles ypperlig. Man hinner ha det så bra när alla är lediga en extra dag. I fredags blev det midsommarfirande i huset och först blev det grill och sånt för typ 17 personer, vet inte hur vi fick plats. Sen blev det massa lekar som såklart slutade i massa skratt. Herregud, tror aldrig jag har skrattat så mycket som när Tobbe visslade iväg kex över hela Markus. Dör lite när jag tänker på det. Nåväl, kvällen blev superlyckad och slutade sent på natten med dans, både bugg och rave. Såklart fick Stad i ljus avsluta kvällen. Grymt!
 
På lördagen vaknade jag i sängen mellan mina gullegrisar Hanna och Michelle och det blev en sen uppgång. Vid 13 tog vi oss äntligen upp för att möta undervåningen. Herregud! Men inget gick sönder och ingen spydde eller spillde ut nåt. Rätt så bra med tanke på att vi var väldigt många. Efter ett par timmars städning och häng utanför huset tyckte vi att det var dags att äta. Att inte äta på 22 timmar kändes. Så sen blev det bakismat, chips och film!
 
Men varför stanna där? Klart vi bestämmer oss för att dra och fira Tobbes födelsedag sisodär 20.47. Snabba pucka blev det. Duscha, hitta kläder och fixa hår och smink. Dock körde vi nyktert alla tre, men fasiken vad roligt vi hade. Dans på Harrys, dryga med kontiga killar, och dunka WATERLINE i bilen. Inte ens Pontus kunde hålla sig från att skrika för full halls i natten. WATERLINE I MITT HJÄRTA!
 
En underbar helg avslutas nu med städning av mitt eget hem, samt tvättning. Har inte varit hemma på hela helgen så kanske är bäst att ta tag i det. När jag är klar blir det en sväng till mormor och morfar för lite mys och käk. Vid halvnio hämtar jag mamma och Stefan som varit i Oslo hos Malin hela helgen. Då får vi se om städningen hemma blir godkänd, You never know ^^
 
Sikket inlägg det blev, det va länge sen jag var så utförlig hörrni.
Nåväl, ibland ska man väl lyckas tycker jag.
 
PUSS PÅ ALLA INBLANDADE som gjort den här helgen oförglömlig och underbar. Inga namn behöver nämnas, ni vet vilka ni är, PUSS / i

Orka.

Den här dagen har bara varit fel. Senaste veckorna har jag mått halvdant då jag har svårt att sova. Det är någonting i nacken som gör att det inte går att slappna av. Det kryper som fan i nacken och hur jag än ligger går det inte att slappna av musklerna, jag blir så frustrerad. Detta gör att jag på dagarna mår lite si och så. Vissa dagar går det bra, men oftast är jag bara sur och frustrerad och vill bryta ihop för minsta lilla. Jag vill inte jobba eller träna.. Vill bara göra ingenting. Jo sova, utan att känna såhär. Smsade i panik till Emma ikväll och hon ska komma förbi imorgon eller onsdag innan jag börjar jobba. Så får vi se om hon kan göra något åt det. Var ju på massage förra veckan men de hjälpte inte. Värda pengar. Usch vill inte ens tänka på de så. Jag vill bara kunna sova utan att det gör ont eller är obehagligt. Jag orkar inte.


saturday night live.

Började morgonen med några avsnitt av Make it or break it innan Elin svängde förbi för ett kärt återsteende och lite catch up. Vid 14 drog jag och Mysan och handlade inför kvällens middag och nu ska jag slänga mig i duschen. Sen ska det fönas, sminkas, provas klänningar och hej & hå. När jag känner mig acceptabel cyklar jag bort till huset och förbereder maten för kvällen. Tror det kommer bli en grym kväll!

Kanske hinner se ett avsnitt till... bara ett. Lovar. Kan inte sluta!
PUSS / i

där jag hänger min hatt.

Joooråååsåattee.. Jag äter glass. I sängen. Så busigt hörrni. Ligger och nördar Make it or break it, ingen nyhet. Ena stunden vill jag slänga datorn i väggen för att de är så dumma, andra stunden sitter jag och grinar. Egentligen är det ju ingenting att fälla tårar över men.. I got carried away liksom. Här ligger jag i mitt söta nattlinne (försöker fortfarande intala mig själv att det är gulligt med ett nattlinne med texten "sleep tight, don't let the bed bugs bite" när man ska fylla 22 i år) och viftar på tårna, mysigt! Det slog mig precis att man kanske säger vickar och inte viftar när man pratar om tår... Men ska jag vara ärlig är det mer viftande än vickande just nu. Som att mina tår är en dirigent som leder en orkester in i ett dramatiskt stycke. Nåväl..

Jag ska ta och se klart på ett till avsnitt av MIOBI innan jag signar ut för dagen. Morgondagen bjuder på jobb innan det blir pusselhäng @ my place. Vi blir några stycken som ska försöka pussla lite (vår nya passion, laddar för pussel-VM) och förmodligen glo på lite på fotboll.

Näääää hörrni, nu har inte jag tid för det här.
Håll i hatten, PUSS / i


make it or break it.

Håller på och nördar nya favoritserien Make it or break it. Handlar om AG-gymnaster, så det är förmodligen ingenting jag kan tipsa er läsare om då inte många av er är speciellt intresserade av sånt. Nåväl, ska snart krypa ner och ta med mig datorn. Hinner nog med ett eller två avsnitt till innan jag dör.

Håller på att organiserar lite i garderoben. Eller tar ut grejer ur garderoben och hänger på en klädställning. Har alltid hatat att ha kläder framme sådär då jag är galen i att saker ska matcha och hänga i färgordning.. Men jag tror att det här kan funka. Allt basic och alla vardags/jobb-kläder får hänga osynligt, så kan de lite snyggare sakerna få hänga framme om de funkar i färg och form. Kan ju hänga saker där som bara är fina att titta på, som jag inte använder. (Märkte att det fanns endel, där prislapparna fortfarande hänger kvar. Usch!) Men som sagt, nån nytta kan ju plaggen få göra. Ögongodis!

Nu ska jag borsta gaddarna och se på MIOBI!

söndag söndag.

När jag kom hem hade jag planerat att ta tag i allt direkt. Packa upp väskan, slänga in en tvätt, duscha, fixa.. Ja, allt det där. Vi kom hem klockan 15, har jag gjort någonting? NEJ. Men men, liver är hårt.

Helgen har varit underbar och full med gymnastik och härliga skruttisar.
Nu är jag trött, men glad för att få sova i min säng och inte på en luftmadrass.


BB-final ikväll, woop woop!
Nej, PUSS / i

skruttungar och riksmästerskap.

Idag bär det av till Stockholm för Riksmästerskapen Nivå 1 med älskade lilla skruttlaget. Satt och bläddrade igenom massa bilder från typ två år sedan, och inser att de inte är så skruttiga längre. Eller jo, är man född 99-02 är man fortfarande skrutt. Men de kanske är lite större skruttisar nu. Nåväl, vi åker klockan 17 och kommer hem på söndag eftermiddag/kväll. Roligt!

Ska ta tag i packningen snart, finns ju lite att packa. Sova på luftmadrass i skolsal i två dagar har ju sin charm. Ehm, ja... Nej men det är väl inget nytt. Börjar bli van.

Här kommer lite bilder på våra små skruttungar!






PUSS / i

RSS 2.0