uptown girls.

det bar av till norrköping. jag och philip skulle förföras av norrköpings shoppinggator och kan väl säga att vi kom enda in i sängkammaren. nöjda efter våra inköp ekar det dock lite extra mycket i våra plånböcker men det är så det ska vara. jag var nära att inhandla en spargris. på grisen stod det svarta pengar men grisen var för liten, på tok. inte för att jag tjänar svarta pengar, skulle bara vara... fint liksom?

vi träffade både jannas, linna, natta och tina (alla kära återséenden) och med tina gick vi och käkade chicken. hon hade precis varit hos frissan där frisören fått fira händer. hon var så fierce och jag själv blev riktigt sugen på att klippa kortkort och alla verkar tydligen ha en idé om hur jag ska ha, men jag vågar inte tyvärr. jag har ju liksom en plan med mitt hår va;) well, vem vet, det kanske slår slint, om nån vecka har jag värsta robyn-frisyren?

imorgon är det första skoldagen och det liksom pirrar i hela mig. jag är så skolsugen! jag kan dock inte garantera att den håller i sig mer än några dagar. just nu känner jag mig så engagerad att både sätta mig in och fixa klassresan, plojfoto, lära-känna-dag med 1:or & 2:or och till & med gå med i elevrådet och programforumet. jag ska nog försöka hålla uppe min optimistiska sida för just nu mår jag som fisken i vattnet, helt underbart.

kvällen ska nu spenderas med grönsaker, dip och en skräckfilm, so damn perfect!
P U S S '

Kommentarer
Postat av: Josefin

sv. känner mig bara utanför.. vågar inte göra nåt på nollningen.. det är bara massor där man ska springa och göra bort sig på kul, men jag tycker inte att det är kul, jag känner mig bara ful, tjock och klumpig.. kan inte bjuda på mig själv..

2008-08-18 @ 20:33:30
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Josefin

du är världens bästa syster, vet du det? kanske inte säger/visar det så ofta, men jag älskar dig. saknar dig mest av allt. det är så jobbigt, jag tycker inte att nåt är kul.. hatar nollningen och jag tycker inte om att gå på fester där jag inte känner nån. och jag har svårt att lära känna folk bara huxflux sådär. och jag kan inte glömma hur jag ser ut, för det känns så väl när jag springer hur allt bara flyger under tröjan. och alla är så jävla snygga, alla "faddrar" som de kallas, de som håller i alla lekar och rundturer osv.. de ser bra ut och är lagom smala och allt..

2008-08-18 @ 21:56:37
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Josefin

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2008-08-19 @ 07:09:20
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0