sm-idigt.

Sitter utanför hallen och väntar på att klockan ska bli 10 för då är det insläpp sörrni.
Ja idag är det nämligen SM-final i gymnastik och det ska bli för jävla kul alltså.
10.30 är det final i AG och lite sånt och 15.30 är det truppfinalerna.
Ska bli riktigt kul att se herrarna, hoppas på några trippla volter!


Nej, nu ska jag roa mig med ... ja jag vet i fan!

hao hao.

Första dagen i Uppsala är nästan över. En väldigt rolig och inspirerande dag och imorgon är det alla finaler. Spännande. För er som vill veta frågade Veronia Wagner mig och mamma om vilken buss man skulle ta för att komma till hallen... Vi visste inte det, höhö! Skojigt var det, och hon var jätteliten^^

Nu har vi varit ute och käkat, och nu börjar robinsonfinalen! Heja Jarmo & Anna!

eyes never lies.

Nu har jag ordnat dricka till några dager under studentveckorna.
Känns väldigt bra, och ännu bättre att mössan åker på på onsdag.
Den matchar mig så bra, och den rosa programpärlan verkligen framhäver mitt jag.
ÅH! Ja, nåväl. Nu ska jag packa till imorgon.
Jaaa för imoorgon åker jag och mamma till uppsala och kollar på gymnastik SM.
Alltså det ska bli så kul!
Drömde inatt om att jag sitter skitbra på läktaren och ser allt perfekt. HAHA!
Patetiskt I know, nåväl! Ska kolla runt på lite SM-friståenden nu också^^

Adiosooo mafioosooo!

sniff.

Nu ska jag styra min kos till Specce.
Där ska jag inhandla kvällsgottigheter.
Jag ska också inhandla läsk.
Sen ska vi ha drinkskola här hemma.
Höhö, förberedelser.
Studentveckorna är nära.

Ciao!

sniff.

Nu ska jag styra min kos till Specce.
Där ska jag inhandla kvällsgottigheter.
Jag ska också inhandla läsk.
Sen ska vi ha drinkskola här hemma.
Höhö, förberedelser.
Studentveckorna är nära.

Ciao!

right here right now.

Nu blir det stek ute i solen tillsammans med musik i öronen och "I skuggan av San Siro" i handen. Love it! Ska också försöka skriva ner lite klyftiga texter om lärarna. Sounds good to me!

Later!

all about us.

Klippte Hanna Johansson för en stund sen.
Riktigt nice blev det ska jag erkänna.
Lite 20-tals bob blandat med en page...eh?
Okeej... Nåväl....

Nu ska jag packa ner verktyg och blondering för snart ska jag cykla till mina kusiner och få mat där. Sen ska jag slinga Daniellas utväxt och klippa henne. Så, tjingeling!

P.S Folk brukar säga "ni når mig på mobilen"... men det är något ni verkligen inte gör med mig. Jag har konstant ljudlös på och när jag sedan tittar på mobilen har jag 7 olästa meddelanden och 2 missade samtal vilket resulterar i att mer än hälften av alla meddelanden glöms bort... ofta de viktigaste också, attans!

PUSS!

bara för att jag tvättade mitt löshår igår och det satt kvar...
och de va fint, och lätt, och... allting va bara så braaa!^^

loves me not.

Fika med Elin denna förmiddag.
Skoj, oj så skoj.
Kom fram till endel alltså.
Ibland är det bättre att låtsas tänka.
"Jag såg dig inte".
Det fungerar, jag lovar^^

Tog en sväng på den så kallade stan.
Köpte mors-dag present.
Mycket bra tyckte jag att det blev.
Inslaget och fint ligger paketen i köket.

Ikväll är det träning egentligen men jag kommer att hoppa den eftersom de endast ska träna till uppvisningen i helgen och eftersom jag ska till Uppsala och kolla på Gymnastik SM så ska inte jag vara med. Måste säga att Gymnastik SM lockar lite mer än uppvisning vid Djulö^^

Nu ska jag fortsättaa skriva rent mitt brev till banken... Adioso Mafioso! PUSS!

snurra min värld.

Nu blir det en klippkund innan jag och Malin tar och steker ett dussin minuter. Sen väntar en efterlängtad dusch och tvättning för första gången med det här löshåret, kan bli intressant. Ber till gudarna att det sitter kvar^^ Sedan väntar en lugn kväll. Planerar att åka och köpa en spn där paj som man gör på typ 1 minut, haha! Så jävla gott! Det framför en bra film ikväll, hurra! PUSS!

out of my head.

Sista provet är skrivet och vi kan väl säga att "sluta på topp" inte är någit jag direkt överbevisat stämmer... nåväl. Betygssnack och lunch 10.20.. ovärt men vad gör man? Sedan styrde jag min kos mot stan och inhandlade outfiten för kvällen den 11 juni. Ja eftersom vi har utspringet den 11 och avslutning den 12 måste jag byta kläder, då studentklänningen är av linne, och det blir ju inte särskilt vackert, plus att jag är väldigt duktig på att spilla. Jag inhandlade en vit lite spetsig bomullskjol, ett rosa linne och ett silver/rosa armband. Min inspiration var Carrie i satc... det låter bra i alla fall.

Snart inleder vårat sista kundpass på skolan! Jag har en kund som går i 6:an och är brunhårig, och vill bli lika blond som jag... Men yey!? Herregud. Det finns så många anledningar till ett stort NEJ, och det ska jag tala om för henne, sådeså!

Ciao!

indianplanering.

Har precis skrivit klart planeringen av de kommande veckorna, studentveckorna. Inte långt kvar nu. Nu vet jag på ett ungefär vart jag ska vara, när jag ska vara där, och varför jag ska vara där^^ Från den 1 juni till den 12 juni! Det bådar ganska gott faktiskt!

Nu ska jag ta en dusch innan jag bör plugga medeltid. Har ett restprov imorgon och det vore kanske bra om jag hade kollat på papprena ändå. Detta om nåt bådar inte så gott. Nåväl...

Fast... Nu börjar snart mitt favoritprogram, 21.00... 3:an... Simon Baker, min trygghet!^^


yes.


keratinvax, cirkus 95 slingor!
that's for now!
ciao!

BY THE WAY, roligast ever!


1:10 - 1:15... OJ! akta gaddarna damen!

hallå.

Efter mycket om och men har jag nu tillslut löshår. Saras ska vi fixa en annan dag, då hennes lön kommit. Löshåret blev faktiskt så bra man kan täna sig efter 2 färgningar och en blekning, jag menar, vi snackar löshår. Färgen är fan nästan precis, så bra som det kan blir med tanke på att man är så pass ljus. Som sagt, vi snackar löshår. Anledningen är ju att jag ska ha nåt hår på balen, och kunna ha vågigt långt hår på studenten, så detta är inget löshår jag planerar att ha utsläppt och RAKT, no no! Det är i alla fall inte sådär megajättelångt. Vi klippte av det typ 30 cm för det räckte enda ner till rumpan innan, höhö, inte vackert, inte vackert.

Har telefonerat med Elin under kvällskvisten och vi planerade in en fika på torsdags förmiddagen. Ska bli riktigt trevligt, va ett tag sen vi sågs ordentligt faktiskt.

Nåväl, ska väl ta och fota löshåret så ni kan få garva en smula!^^

CIAO!

tjululululu.

Lam.nu? Ja, kan man lugnt säga. Helt slut i hela kroppen. Roligt har det dock varit måste jag säga. Laget alltså, måste jag säga mer? Love love^^ Blev att stanna på mc på vägen hem (framför kameran äter vi sallad^^) Dock en sjuhelvetes omväg eftersom Ange tog täten och Hanna ville titta på djur. Höhö, mer internt får man leta efter. Hej svettig.nu!

Linnea: Vilken typ av uppvärmning ska vi köra?
Laget: Typ? Va? Uppvärmning?

Lotta: Idag måste man lära sig nåt man aldrig gjort förut.
Ida: Jag lärde mig stå i kö!
HAHA!

Nu ska jag släpa min arma kropp till duschen!
Imorgon: Sömmerskan på mogonen för att fixa det sista med balklänningen och måtta till studentklänningen. Sedan blir det att gasa mot Norrköping för att där träffa Philip & Sara och färga håret och sätta i mitt löshår och lite annat sånt. Jag undrar starkt om jag kommer få färga mitt hår gult för att få det i samma nyans som mitt löshår, hua! Sedan blir det back to Katrineholm för att träna 2 lag i föreningen i fristående, funny! Ciao!

jump.

Dagen har flytit på bra måste jag säga! Till efterrätt blev det pannacotta vilket jag uppskattade maximalt, gud vad gott det är! Sen satte sig Malin och jag och kollade i gamla fotoalbum och det var längesen jag skrattade så mycket, jag trodde jag skulle kissa på mig! Tänk att en pojkfrisyr och en kappa med tassar på kan få en att garva så mycket, gaah!

Nu ska jag slå en pling till Elin.
16.30 åker laget mot Eskilstuna, träning i Vilsta, like <3

PUSS!

angel of music.

Imorgon kommer mormor & morfar hit på lunch. Det vankas lax och färsk potatis, like like. Jag ska också klippa och slinga mormor, trevligt.Strax innan16.30 hämtar Lotta upp mig. Laget ska nämligen träna i Eskilstuna, Vilsta och det ska bli väldigt angenmämt. Jag hoppas att min handled pallar lite imorgon, annars kan det lätt bli lite enformigt om man bara ska hoppa trampett eller trampolin. Det skulle ju vara behövligt med lite tumbling faktiskt, dock kanske inte ryggen pallar det heller. Jag pallar ingenting, höhö! Nej...!

Nu blir det ett par satc-avsnitt innan det är dags att sussa!
puss!

survivor.

Ett spännande robinson-avsnitt har nu passerat och jag kan nog kalla mig själv beroende. Nu när Erik åkte ut så har jag bara 2 favoriter kvar. Jarmo eller Anna ska vinna, så är det bara! Vem spelar ingen roll, men som jag såg på reklamen (eftersom jag är fucking jävla uppmärksam) så är det någon med guldring på fingret som tar emot statyeten, och eftersom det bara är Jarmo som är gift antar jag att han vinner, då blir jag glad! Han är den enda som verkligen skulle klara av att överleva själv. Anna är också bra, hon pallade det där jävla träsket, och är allmänt bra! Plus att hon är kung på att hålla för anda n, hua säger jag bara!

Nu ska jag spela lite spel på robinsonsajten på tv4.se HAHA!

en påse fotsvett.

Okej... det där va bland de jobbigaste jag gjort. HAHA! Ja, alltså, jag har varit och solat. Pust säger jag. Nya rör fine, men jag orkade knappt ligga de knappa 14 minutrarna jag payat för. Hua! Varmt va de, och jag kände nästan mer som att jag drunknade. Inte tycker jag att jag ser brunare ut heller, jag blir bara ljusare när jag solar, jag är invalid^^ Gud, jag planerade ju att inte duscha förrän 30 minuter efter men jag kan inte hålla de asså, hua, jag känner mig som pappa brukar säga: "en påse fotsvett"...

DUSCH NU!

puss.

Jag inhandlade in bara ramar utan också nya gardiner. Ja och se på fan vad händig jag är, de hänger är så fint så... blir nästan tårögd... ^^ Jag köpte också ett album där jag tänkte sätta in bilder från studenten sen. Kommer väl sitta här i sommar och gråta när jag klistrar in dem, ack^^

Funderar på att åka och sola, solarium alltså. Bal och student närmar sig... men hörrni, det är ju så fruktansvärt tråkigt? Visst det tar typ 20 minuter, men det är ju bajstråkigt. Kanske borde göra det ändå... såhär blek kan man väl inte vara... Men jag ligger fan hellre ute en hel dag än 20 minuter i ett solarium, fy fan! Men.. okej... Bort med sminket och hoppa i myskläderna nu Ida... här ska solas!

puss!

Jannas & Philip
ringde nyss, dom är ju för roliga. ingen koll^^
jannas bästa: "asså, ska du ta studenten eller?" haha!
Nu har jag fört vidare mina studentpåhitt till dom.
Då kan man alltid skylla på dom om nåt blir fel, jiiha!

singing that melody.

Viktorias uppsättning blev skitsnygg! Löshår som blandades med hennes egna lockar blev helt sjukt! Nu fick jag en idé till min egen uppsättning till balen. Attans att jag inte har likadant krull som hon, själv får man nöja sig med lite fjongar här & var^^ Hon skulle skicka en bild på uppsättningen när hon hade klänning och smink på sig, så jag har! Jiiha!

Mammas slingor blev ljusa, hennes hår sitter kvar, i alla fall relativt mycket. Höhö! Vi klippte också, eller vi och vi... Det blev i alla fall bättre. Jag plattade det också. Nästa gång ska vi lägga lite kopparslingor också, så att det blir mer eldigt igen.

Nu ska jag åka och köpa en ram, ja förstår ni för mamma hittade klassfotot och eftersoom det förmodligen är det snyggaste klassfotot ever så känner jag att det är värt en egen ram, och en egen plats i mitt rum love liksom!
Ciao!


my time.

Goder morgon i denna sal, goder morgon i denna sal.
Nåväl... gick upp vid 9 för att jag klockan 10 ska göra en uppsättning.
Min gamla tandläkare från tandregleringen ska bli fin.
Hon ska va tärna på nåt bröllop eller nåt sånt:)
Roligt roligt!

Efter uppsättningen ska jag förstöra mammas hår ännu mer, skojsigt!
Vi ska bleka slingor...
Vet inte riktigt hur det ska gå till men vi hoppas på det bästa^^

Resten av dagen är oplanerad!
Nu ska jag borsta gaddarna och plocka fram grejer. puss.

to an end.


Jag och syster har gjort en ny låt, det fick bli en inspelning på detta vis då vi är två lata själar som inte orkar flytta på fläsket för att spela in på professionellt vis, höhö! Lyssna & njut, blunda gärna^^
To an end.
PUSS!

blonderingstragedi.

Det började ju bra när vi väl kom hem till systers lägenhet, not. Locket på blonderingsburken hade lossnat och hela påsen var full med blonderingspulver. Fick tvätta av allt och försöka hälla tillbaks så mycket som möjligt i burken, förlorade pengar på det kan jag säga, blä! Nåväl, vi har i alla fall klippt av henne håret nu, och blekt botten plus längderna. Nu är hon mycket finare, bilder kommer!

Nu ska vi kanske skriva en låt eller nåt, tjingaling!

PUSS!

haribo.

Joe Labero igår var helt sjukt.
Jag förstår ingenting.
Det är ju omöjligt, det går inte!


Snart är det dags att ta tåget till Linköping.
Där ska jag spendera ett dygn hos min syster.
Det ska bli väldigt roligt!
Jag kommer hem imorgon!

pussel!

 


is it true.

Dagen började på Norrköpings gator där jag inhandlade 2 tröjor. En av dessa är storlek XLherravdleningen MQ, det tyckte jag va lagom för mig :) Kanske borde dra ner på intaget av ostbågar? Nåväl, jag lunchade sedan med Sarachicken. (kanske borde dra ner på det också?) och sedan åkte vi upp mot frisör. Där hade jag en 90-årig tant som kund. Hon ville färga sin ungefär 5 cm långa VITA utväxt till brunt... eh, ja. hon blev garanterat finare efter kan jag meddela. En page gick hon hem med också!

Nu har la familia grillat och det var otroligt gott. Vi har ätit som hästar och vi smaskade på allt i från majskolvar, kycklingsspett och färsk potatis. Tur att inte Philip var med, hans magsäck klarar inte av mer tror jag^^ Snart ska jag och Mallaballbus cykla iväg till cirkusplatsen. Vi ska nämligen se Joe Labero eller vad trollkarl'n heter! Inte så insatt, biljetter gratis, vem ta tackar nej liksom?

Bloggar mer när jag återvänder hem!
ADIOOOOS!
/ En glad Ida!


all for you.

Just nu är jag sådär sentimental. Lite gråtfärdig faktiskt. Ledsen över att jag vet att jag kommer gråta floder på studentdagen. Jag insåg idag hur mycket jag tycker om mina vänner i klassen. Alla kommer flytta, och hur mycket man än säger att man ska hålla kontakten så vet vi allihopa att vi kommer glida isär, och det gör så jävla ont. Dessa människor är ju liksom de som förstått sig på en genom dessa 3 år. Våra liv har kretsat runt samma saker med samma mål, och även fast vi alla är så olika, har vi ändå något inom oss som knyter ihop oss... den knuten kommer liksom släppa... Tragiskt... ledsamt... inte undra på att jag är sentimental. Jag kommer liksom tappa jättemycket kontakt med några av mina närmsta vänner... inte med mening, men det bara blir så. Vi ska ut och leva våra liv i olika städer med olika mål, det går liksom inte ihop sig. Visst kommer man kunna träffas någon gång då och då, men skillnaden mellan att träffa varandra varje dag, den är stor...

Vill väl helt enkelt komma fram till att jag gråter mina sentimentala tårar för er, min fina vänner i hvfr3 <3

kvällstrevligheter.

Kvällen är här och enda sen igår har jag sett fram emot kvällens project runway! Varför kanske ni undrar? Jo för att på reklamen så fick Kenley värsta råutskällningen och hon står typ och grinar framför domarna. Jag har liksom väntat på de ögonblicket då de sätter henne på plats, love it!

Kommer njuta varenda minut av detta oförglömliga ögonblick!

in town.

Philip is in town och vi har spenderat lite tid framför youtube och skrattat åt Filippa Bark. Vi har också bakat en hallon & björnbärspaj. (obs! Ni som är allergiska på röda vinbär ska inte köpa den 2-delade pajpåsen som innehåller hallon & björnbär, den innehåller röda vinbär också! Helt oanmält låg de där i pajformen!) Pajen var utsökt och vi tittade på project runway till detta. Nu ska vi spela lite spel på jesper.nu och senare blir det mat, film, dip & grönsaker, en perfekt kväll a la Philip & Ida!

handtag, famntag, klapp eller kyss.

en sån bra dag.

En bra dag en bra dag, oh en sån bra dag! Det känns verkligen som en bra dag. Det som kommer göra min dag ännu bättre är att my fierce friend Philip intar Coolaholm inom en snar framtid. Klockan 14.57 hämtar jag honom vid stationen! Jag ser framför mig hur det kommer bli en rolig kväll, vi kommer garanterat MOFFA dip & grönsaker^^

ADIOOOOS!

p.s vad fan händer med Jarmo i Robinson nästa vecka? Han ramlar och slår i huvet och blöder och massa? AH! Får inte missas!


classmates in my heart.

Under ett telefonsamtal med Philip fick jag helt plötsligt en sån positiv energi över mig, positivt tänkande. Tänk, Philip liksom, positivt tänkande? *Fniss* Nåväl, man kan ju definitivt säga att all press är över nu och det är dags att blicka framåt och vara stolta över oss själva, vi är bäst!

Studentveck(orn)an inleds om cirkus 2 veckor och då ska vi leva loppan och glida runt som indianer. Tillsammans är vi bäst och ingenting kan stoppa oss nu!

kärlek <3


taste it.


Har bestämt mig för att vänta på de lite mer finare bilderna med klänning och hela köret.
Portfolion kommer att bli en aning tjockare efter denna dag med 8 uppsättningar:)
Denna bild kan jag i alla fall bjuda på! Therese i egen hög person!
PUSS!

say baby i love you.

Dagen har bestått av baluppsättningar i alla dess former. Så fina allihopa och jag bara längtar tills jag får kort på alla i klänningar och smink, hela köret! Har varit och handlat med mamma och ikväll vankas det plankstek och paj till efterrätt. Bänkad framför eurovisionfinalen är jag ju såklart, tillsammans med ostkrokar och isvatten!

Nu ska jag städa frisörrummet, här ligger hårnålar, blomblad och spray överallt!
Pussoir!


always all the time.

Morsning korsning! Vaknade och var helt omedveten om vilken dag det var... Måndag tänkte jag... men nehe, lördag, kors i taket! Är uppe och ready to go, eller go... stanna. Snart kommer Sofia som är först ut bland dagens alla uppsättningar. Ska försöka fota alla så ni får se sen. Ska be att alla tar kort på sig i klänning och smink där man ser frisyren, så jag kan ha de till min portfolio:)

Nej nu ska jag borsta gaddarna!


=mvg på långhårsuppsättning på gesällen


stop look listen.

En kväll som spenderats med thaimat och diverse danssteg till låtar från melodifestivalen 2003. Underskattade låtar må jag säga. Malin & jag har infört de gamla godingarna in i vår nya tid och snart kommer de spelas på stans alla krogar! Malin vill imponera på mig med sina danssteg, dock ej så imponerande, krävs viss träning. Jag lärde henne Amy Diamond-stegen och tillslut fick hon till det, bara hon fick hålla fokus. Tillslut var vi så varma efter cirkus 40 minuters hopp&dans så vi var värda både ostkrokar och chokladkakor.

Förresten finns det inte en enda jävla affär i den här stan som säljer det gamla hederliga godiset längre! Vad hände med romerska bågar och allt det där? Nu har alla blivit nåra jävla karamell kungs-stödjare, lackar satan!

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta gaddarna, sedan väntar en nybäddad säng på lilla mig! Ciao!

survivior.

Sofias uppsättning blev jättefin och hon blev nöjd! Har också blondortvättat mitt löshår och det verkar nu inta en vitare nyans, dock vill jag inte borsta i det ännu, det verkar .. liksom.. gå lite av... nej inte av, men de är lite som tuggummie men nu ska vi vara positiva! 1500 kronor har inte kastats i sjön, OH nej! Det här löser vi! Om det lyckas bli min färg hyllar jag min egen kunskap i skyn, yiihaa!

Snart kommer Terran^^ Då blir det provuppsättning på henne. Hon har en sjuhelvetes krav så jag sa att maxtiden är fram till midnatt, let me sleep liksom;) Skämtosido, hon är på väg, och jag signar ut! PUSS!

time goes by.

Snart tänkte jag försöka lösa mitt löshår... jo alltså.. försöka få fram en färg som på något sätt liknar min egen... Just nu är löshåret för grått, det måste bli mer vitt. Därför tänkte jag blanda i ordning lite blekning med vatten och schampo... Ska sätta i löshåret typ om någon vecka eller så, och färga utväxten på samma gång. Måste ju passa ihop så man inte får värsta utväxten på balen och studenten=)
Tjoflöjt!


say my name.

Nu har jag städat mitt rum, fick nåt slags ryck. Det var till och med roligt... tills jag slog huvet i en hylla, rakt i hyllkanten. Då började jag grina över det och allt annat, sen började jag skratta, sen grät jag en skvätt igen... jag är konstig jag.

Nu ska jag gå ner och baka en röd sockerkaka till min älskade kusin Sebastian som fyller 11 år imorgon. När den står i ungen ska jag passa på att äta lunch så att min mage inte behöver kurra ihjäl sig när jag har två provuppsättningar i eftermiddag :)

And off I go!

PUSS!

clean it.

Har precis ätit fil & flingor till frukost.
Ska försöka ta och plocka undan här.
Det ser inte riktigt ut som det ska.
Jag har ju ändå tiden till det.
Först ska jag göra en spellista "städning"^^

Återkommer såklart!


je suis.

Nu är jag alldeles matt och trött.
Det är dags att krypa ner.
Har gjort 3 provbaluppsättningar idag.
Blir 2 till imorgon.
Och 8 på lördag.
Lagom lagom...^^

Men nu, natti!

p.s saknar mina hörlurar men en tjej från ledarcampen hittade dom i sin väska, och skulle skicka dom, snarast. de är allsa i mina trygga händer (öron?) inom en snar framtid!

i am.

Jag är nöjd över min insats igår på gesällen. Vissa saker gick bättre än vanligt, vissa sämre. Klarade 7/10. Jag får vara stolt över att domarna var jätteimponerade av mitt långhår och att jag fick mvg på det. Det var ju tur att jag dessa dagar bara ska ägna mig åt just uppsättningar. På lördag gäller det och då är det 8 baluppsättningar som gäller^^

Jag funderar på att åka ner till hallen även fast jag inte har nåt låg att träna denna tidpunkt, men jag trivs där och har inget bättre för mig. Om jag stannar hemma känner jag att jag inom en snar framtid kommer trycka i mig både det ena och det andra^^

PUSS!
Förresten, idag inleds mitt liv som indian!


gesälluppdatering.

Jag är mitt uppe i gesällen. Har ca 45 minuter kvar till det är dags för långhår, så det är en lite paus nu vilket är skönt. Vill varken säga bu eller bä om hur det går men jag är i alla fall nöjd med det mesta. Vet om små fel men inget drastiskt har hänt ännu.

Har alltså långhårsuppsättning, permanent och klassisk herr kvar.
PUSS.

together we made it.

Dansar, skriver, lyssnar, tittar, dansar, skriver, lyssnar, tittar.
Jag håller på att göra ett fristående till rm yngre-laget i föreningen.
Ska till hallen vid 18 och lära ut en del som är klar, typ 40 sekunder.
Längtar efter att få komma ner till hallen och få dansa där.
Att trängas med säng och tv är inte speciellt lockande längre.

Snart kommer mina 2 modeller som ska färgas och klippas inför gesällen på onsdag.

PUSS!


bloody monday.

Har under förmiddagens början färgat min fri dam-modell och gjort om strukturteckningen till klippningen. Nästa färgning är på min fri herr-modell men det är klockan 14, sen kommer också färgmodellen som ska klippas. Det är vad jag ska spendera min dag med.

Sedan planerar jag att köpa frysta hallon och göra en stor smörja och bara ta det lugnt och försöka tänka på nåt annat. Imorgon följer Jessica som är min kort fest-modell med till skolan. Hon ska få utväxten färgad och sen ska jag lägga kort fest-frisyren ett par gånger och hoppas på att det blir perfekt.

Mitt schema för gesällen den 13 maj!




halo.

Min mamma är snäll. I fredags ville jag ha Halo - nougat (ni vet den där gamla viktväktarchokladen som typ va lite okej, men den är sjukt god!) på resan mot Ånnaboda. Då fanns de inte på Specce? Men vad får jag inte när hon hämtade mig på stationen förut? Jo, 2 Halo - nougat. Hon hitta de på Kvantum, tacka vet jag kvantum som har Halo - nougat.


ledarcamp 09.

Hemma från LedarCamp 2009. Det har varit en jättebra helg med både aktiviteter, föreläsningar, fest och underhållning. De två bästa föreläsningarna var bland annat f.d fotbollsproffset Martin Bengtsson som höll i. Sjukt berörande historia om hans liv från besatt träningsnarkoman vid 9års ålder, till proffs i Milan vid 20års ålder. Tyvärr så försökte han ta självmord 2004 och har sen dess inte spelat fotboll ordentligt längre. Som sagt, sjukt berörande historia, han är liksom 23 år idag och har varit med om fruktansvärt mycket. Vi fick bland annat en bok han skrivit själv, om just det. Den läses flitigt.

Den andra bästa föreläsningen hölls av Jim Turesson och var sjukt bra och fruktansvärt rolig. Garvade i princip var och varannan minut under de två timmarna. Han berättade om självförtroende och beröm, och om hans resa igenom basketen och allt inom idrott. Sjukt inspirerande och en helt otroligt positiv människa. Han ser möjligheter i allt, och han berätta så jävla mycket roliga saker så det bara inte gick att sluta skratta. Underbart helt enkelt.

Vi är Sörmland vad är ni?
Bryr oss ej vi skiter i't.
Vi är svarta vi är gula.
Ni är inte mer än fula.
Vi ger allt är jämt på topp.
Vi är erat framtidshopp!
Sörmland Sörmland Sörmland, ååååh SÖRMLAND!

/ Ida


i am.

Ledarcamp 2009.
Home by sunday!
ciao!




leggingsproblem.

Jag har ett litet problem, eller en tankeställare, som jag tänkte förmedla. Jo, det är ju såhär att jag hatar när folk har jeansleggings som jeans? Okej om maqn har dom som leggings, men det är inte jeans, okej? Sen så slog det mig... När vi tränar (gymnaster) så tränar vi i vanliga leggings... och i helgen ska ju jag till Örebro på LedarCamp och vi ska göra nån form av aktivitet under helgen, och om det är varmt har jag ju inte mysbyxor utan leggings, eftersom det är i princip de enda man äger som gymnast... (dock x antal stycken)... tänk om dom tycker jag är dum i huvet som springer runt i bara leggings och tränar, det som dom faktiskt anser är vardagskläder?... Vilket dilemma...

Nåväl... jag får väl ha en tröja på mig där det står "Gymnaster tränar i leggings" för att klarlägga detta!


no not ever.

Drömde om gesällen inatt igen. Denna gång var detm väldigt jobbigt då modellen jag skulle färga med blonda nyanser gått och färgat svart. Jag sprang runt och stressade och allt gick upp och ner. Usch, det är jobbigt. Man har ont i hela kroppen och är helt kallsvettig när man vaknar. Hua!

Idag åker jag 9 och sen ska jag ta mig till montlé. Sen åker jag förbi skolan och gör ett prov innan jag åker hem igen. Egentligen skulle jag haft 2 klippningar efter skolan men den ena blev sjuk och den andra va tvungen att va kvar i skolan. Detta ger mig ett ypperligt tillfälle att packa. Jag ska bort i helgen, till Ånneboda eller va fan det hette, ligger utanför Örebro. Ska vara med på LedarCamp 2009. Jag kräver att det ska bli kul, annars skulle jag kunna vart hemma och tränat på gesällen, så må det bli underhållande och trevligt.

Nåväl, nu ska jag borsta mina gaddar!

bum like you.


Inspirationsbilden längst till vänster.
Min tolkning.
Jag verkade göra Bettan ganska nöjd.
Inte riktigt lika hetsig som annars^^


Idag förverkligade jag min dröm jag hade häromnatten.
Drömde om kort fest-frisyren.
Den funkade, lite läskigt faktiskt.
Dock känns det lite konstigt att ha rullat den en gång.
Får en chans till på tisdag på min riktiga modell.
Sen är det dags liksom...
Känns ju lite surt när andra rullat typ 20 gånger...

Hanna & jag jobbar tillsammans i bilen. Inte bara en ska behöva göra hela jobbet. Därför ställde jag upp som växlare idag!^^ Vindrutetorkarna kunde ha olika hastigheter också. Vi hittade "Hanna i skolan"-hastigheten (den lägsta ja precis..) sen hittade vi "Ida hetsar på gesällen"-hastigheten... Ja.. då gick de fort, ch oj så skoj vi hade.

/ Ida!


ingen bra idé.

Min braiga bok blev allt för bra och spännande vilket resulterade i att jag läst ut hela boken för bara 5 timmar sedan. Det var inte bra för nu vill jag inget hellre än att krypa ner under det varma duntäcket och slumra ett antal timmar till. Har precis ätit frukost och är klar för att invänta Hanna. Hon kommer strax efter 7. Jag är sklart för tidigt, as usual. Skulle kunna sovit till halv i alla fall, en kvart till skulle göra mig gott(?).

gäääsp / ida

forever young.

Efter lite pluggande om Barocken hoppas jag nu på det bästa och lägger mig och läser min braiga bok istället. Mycket roligare. Väskan är packad och kläderna ligger framme. Jag är redo för att åka från Coolaholm vid 7-tiden i morgonbitti, och återkomma vid 17-tiden. Åh, vad vi älskar onsdagar... Host.

Nåväl, jag ser i alla fall fram emot bilden där jag får putsa och skugga min alldeles egna porträttbild av en tant. Och även om Bettan klagar och blir nervös så fort hon ser min kreation, så är jag så stolt över mitt allra första verk så ögonen lyser på mig. Den ska jag rama in och ge till farmor! Iinte för att den är särskilt lik henne på en fläck, men det är typ bara hon som skulle uppskatta gesten, så vad gör man när man är 18 år och fortfarande hoppas på att en teckning ska räcka till julklapp?

Nej, godnatt hörrni!
/ Ida


<3


dreamin' of a could be.



Hemma efter en rolig kväll med laget.
Jag ser fram emot våra planer.
Nya myskläder & träning i vilsta!





Har precis duschat och inser nu att jag egentligen borde plugga på om barocken, men ändå så sitter jag här? Det blir aldrig som man tänkt sig. Mest av allt vill jag bara lägga mig och läsa i min braiga bok men det tillåter inte Monkan som lägger prov varannan vecka i ett och samma ämne. Har under den senaste tiden alltså haft prov varannan onsdag på allt från Egypten, Antiken, Renässansen och fan & hans moster. Plus allt annat shit. Jag engagerade mig de första proven, sen har det bara gått utför... Kanske ska försöka styra skutan uppåt igen, som omväxling! puss.


dancing and crying, rock away and jump.


Snart drar jag till stadsparken för Celebration Dinner med laget!<3


frisserifrissera.

Vågfönen på Johan gick bättre en föregående gånger och jag kände en liten glimt av stolthet i mig själv. Inte för att jag känner mig säker men att det går bättre och att Kjell sa att jag klarar det momentet om jag gör så, så känns det lite bättre. Det var genrep med Johan idag, så nästa gång jag gör vågfönen på honom är på självaste gesällen, den 13 maj, hua!

Uppbyggnadsfönen gick sämre än vanligt men jag skyller på fönen. Philip (big pussy!!^^) stal min favoritfön så jag fick nöja mig med en äckelfön. Malins hår fastnade och jag dog några gånger. Fick lite tips av Irina som såklart var helt tvärtemot vad Kjell sagt, men jag orkade inte ta ännu en diskussion utan sa bara okej. Jag vet vad jag ska göra för att det ska bli bra i alla fall, så jag tappade inte allt mitt självförtroende i alla fall.  Färgen blev förresten också fin.

Eftersom det var arbetskväll trodde jag att jag skulle vara kvar mycket längre men jag började med Johan vid 13.20 och gjorde två vågfönar, och sen färgade jag Malin och gjorde sedan uppbyggnadsfön, och jag var klar klockan 16. Det var bra jobbat, och jag stressade inte ens? Jag som annars är miss Steess herself.

Det var allt jag hade att säga om mitt frisöriga liv idag.. Bug & Bock!

fairytale.


ciao!

nu är jag värd en 25-öring.

Jag hade inga hål.
Karius & Baktus hittade inte till mig!
De tog bilder också och de såg bra ut sa hon.
Självfallet tänkte jag, jag blir ju alltid bra på bild?^^

Nu ska jag sminka mig och äta frukost.
Klockan 11.30 drar jag mot Norrköping.
I Norrköping finns de lite goa människor.
Därav bilderna.
PUSS!


<3

always on my mind.

Snart börjar Project Runway, ett av de program jag följer lyriskt (tillsammans med the mentalist och lie to me) och till detta ska jag käka varm hallonsmörja. Eftersom det inte börjar förrän kl 22 ska jag nog ta och käka lite vaniljglass innan, för ni som känner mig vet ju att jag absolut inte blandar saker och ting på det viset, nej, nu ska jag äta vaniljglass, sen hallonsmörjan.

Sen ska jag borsta tänder så löddret yr i hela badrummet.
Jossan, jossan, JOSEFIN! ^^<3
pussi.

karius och baktus.

Nu har jag borstat tänderna så löddret yrde.
Sen har jag använt mellanrumsborstarna så blodet droppade.
Det blev riktigt dramatiskt ska jag be att få tala om, men jag överlevde.
Jag hinner utföra denna dramatiska procedu två gånger till.
Imorgon 8.10 möter jag Håkan med pompa & ståt.
Nu ska jag plocka fram lite papper om Barocken och plugga järnet. (4 min)

sweet kissin' in the moonlight / ida


last man standing.

Pluggandet på bibban gjorde oss gott, host! Jag gick inte till cafét en enda gång! Jag höll mig i skinnet. Nåväl, uppsatsen är klar och vi gjorde till och med framsida. Höhö, Marianne kommer bli så stolt över oss. Nåväl, då är det bara prov på Barock på onsdag och prov på 10 nycklar + SARE på torsdag, sen gesällen, SEN... sen... är det dags för mig att kliva in i min indianroll.

Imorgon ska jag möta herr Håkan Sköldin, tandläkaren. Hua säger jag. Jag hatar tandläkare och kan verkligen inte förstår hur man frivilligt kan anta sig arbetet. Hua x2. Nåväl, det ska göras. Jag var så ambitiös idag så jag inhandlade mellanrumsborstar som han tipsade mig om förra året jag var där. Dock var de ju förra året, men jag menar bättre sent än aldrig. Nu ska jag gå och rengöra mina tänder i hopp om att Håkan ska hylla mina rena och hela tänder och säga att jag aldrig mer behöver återkomma, i hela livet!...

Imorgon ska jag också träna vågfön på Johan till gesällen, och färga Malin + träna uppbyggnadsfön inför gesällen på henne. Klockan 19 ska jag befinna mig i stadsparken för lite celebration dinner med laget^^
PUSSPUSS!

himlen runt hörnet.

Imorgon ska jag möta Hanna på Bibban klockan 12.
Denna tid utgör ju ett perfekt tillfället att terra deras kiosk.
Bara för research såklart, tro inget annat.

 
Har faktiskt funderat på studentpresenter denna eftermiddag,
och det jag har kunnat komma på är:
klocka, datorväska, platt-tv och ecco-skor.
Nu är det inte långt kvar.
Men först gesällen, sen ska jag skapa min indian-outfit.
Jag har ju lovat att glida runt som en^^



Ciao!

med en enkel tuliiipaaaan.

Vet ni vad jag precis såg? JO, att jag började blogga med den här bloggen i maj 2008... det är maj 2009 nu... så jag gick in i arkviet och kollade första inlägget, hallå? Det var den 3:e maj? Det är den 3:e maj idag? Det är ju bara för coolt asså. Detta måste ju nästan firas anser jag? Så nu ska jag ta och bjuda in lite vänner och dansa hela natten lång. Nej inte riktigt kanske, dock ska jag ta mig en näve ostkrokar och ett glas isvatten och kolla på film eller läsa min braiga bok! xD

Grattis bloggen på 1-års dagen!


when it was good.

Uppsättningen och färgen på Hannah blev bra men jag tycks ha färgat ner hela min arm också.  Är helt fläckig, men jag menar det kanske är hett i vår? Nåväl, make it work som Tim Gunn säger, jag är hans trogna följeslagare.

Jag tror att det är dags för mig att duscha och försöka skrubba bort all hårfärg på armar och ben och fan och hans moster. Ska fortsätta läsa i min braiga bok också, för i veckan kommer jag istället få drunkna i allt om barock och onödigt vetande inom arbetsmiljö eftersom dessa lärare har lagt prov denna vecka, vad tänker dom med? Sen när ska vi ha prov? Imorgon ska jag och Hanna mötas på Bibban för att skriva en uppsats om dödsstraff i religionen. Jag ser mert fram emot bibliotekets café, uppsatsen skiter jag blanka fan i för resultatet spelar ingen roll sörrni, jag har mitt betyg säkrat!^^

hickhelvete.

Inom loppet av ett par timmar har jag haft hicka tre gånger.
Det är sån där ond hicka också, då det känns som att halva maginnehållet följer med.
Huvudvärken är inte heller mycket att skryta om såhär en lördagskväll.
Plus att jag mår illa något fruktansvärt.
Detta har fått mig att svika min favorit al tonno barn + tomat & slized...
Det fick bli en tonfisksallad istället, är ju inte riktigt lika lockande.
Dock ska jag förtära detta framför Robinson och sedan dö.
Nej, kanske inte dö men i alla fall sova.

Imorgon bär det av till Norrköping för gesällträning.
Hannah ska med och färgas och få uppsättning.


Nu ska mitt solfrossiga jag gå.
Hej då.
Äru på?
Äre så?
Vadå?
Gå på tå.
Du är rå.
Vill du gå?
Du kan nå.
Du ska få.
...



i am nothing without you.


nya bilder på väggen!

mat på fat.

Idag har jag spenderat tid med min braiga bok i solen. Dock har jag huvudvärk nu, men jag ska ta mig en dusch och hoppas att det blir bättre. Jag är inte mycket för huvudvärkstabletter, hua. Jag tror förresten att jag kommer ha en rejäl bränna på brästet, dock inte så speciellt smickrande.. är helt röd. Dock är det ju 1 månad kvar till balen så jag hinner få mig en acceptabel bränna^^

Mår fruktansvärt illa, men jag insåg att jag inte ätit mer än en paprika och 5 köttbullar idag.. jag är så bra på att engagera mig i mat, är alltid sugen på det som inte finns... tröttsamt. Jag skulle vilja att mina kära syster Josefin skulle kunna va hemma så kunde hon laga mat till mig, jag är hungrig. Kom hem jottan!

fluglort / ida


bring me to life.

Uppvisningen var som vanligt allt för långdragen och jobbig. Dock hade laget roligt och jag ställde min 1½-skruv utan problem. Det var mer den gamla hedliga helskruven som såg ut som en påse fotsvett, men det är ju sånt man kan roa folk med då och då. En annan skojig sak är i alla fall att laget ska till stadsparken och käka "celebrationdinner" på tisdag. Det ska bli riktigt roligt och jag förväntar mig mycket skratt, som vanligt när man spenderar tid med laget.

Nu ska jag göra ett fristående, tjing!

guldlaget<3

RSS 2.0