life is life.

Nu har jag stekt så mycket pannkakor så det lär komma ut ur öronen på mig när veckan är slut. Under kvällen har jag plockat undan i hela lägenheten så nu ser det någorlunda ut här hemma. Imorgon blir det jobb 9-15 och så blir det gymnastikträning 18-21. Pepp!

Ligger och glor på Big Brother och ska sen ta och krypa ner i sängen.
See you, PUSS / i

allt man kan önska.

Har haft en helt underbar helg, kunde inte vart bättre. Massa shopping, familjemys, ESC-vinst med bästa Loreen och massa sånt där bra. Herregud! Har så mycket kläder, skor och grejer att packa upp nu, men det ska bli kul för det är så mycket fint. Såklart det passar på att bli dåligt väder i veckan då, men men. Livet är hårt och nu är jag i alla fall redo för sommaren.

Nu blir det uppackning och massa mys framför Big Brother!
PUSS / i


lilla lördagen.

Efter jobbet bjöd alltså världens bästa vän mig på middag på Harrys. Så underbart att sitta i solen och njuta. Efter maten tog vi en cider/öl och dyrkade solens sista timmar. Sen gick vi och köpte en varsin glass innan jag cyklade hemåt. Ska ta och kolla på Big Brother innan jag kryper ner och läser en stund.

Imorgon blir det jobb 10-17.30 och sen gymnastikträning 18-21. Sen styr jag hem till mor min för att glo på Eurovision. Låter som en bra torsdag hörrni! Tyvärr blir det inget stek i solen men eftersom jag intagit en röd ton är det kanske bra om den får lägga sig lite och inta en brun färg innan jag ger mig ut ordentligt igen.

PUSS / i


Åh vilken underbar dag!

Jag har fått en finne på läppen, precis på linjen liksom. Den gör ont och får mig att tänka på en misslyckad läppförstorning. Jag sitter ju inte inne på den största överläppen Gud skådat så den finnen tar uppmärksamhet från det lilla jag har. Fint, vackert! Förhoppningsvis lägger den sig snart, då blir jag glad!

Efter jobbet ska Michelle vara världens bästa vän och bjuda mig på mat på Harrys. Visst är hon en stjärna den damen? Hjälper en fattig egen företagare i nöd! Det ska i allafall bli dömysigt. Vill sitta på uteserveringen och bara njuta av det här underbara vädret.

Igår blev det mat och Eurovision hos mamma. Skitmysig kväll! Hittade ett par gamla inlines i förrådet som jag provade. Haha, ingen vacker syn but I'm working on it! Imorgon blir det också Eurovisionmys hos mamma, och går inte Loreen till final ska jag åka ner för gatstubergsbacken på inlines!

Adjö, PUSS / i


måndagsmat.

Har precis varit och handlat och ska ta tag i matlagning. Blev så oerhört sugen på korvstroganoff så det är vad som står på kvällens meny. Sen blir det måndagsmys framför en ny serie som jag planerar att nörda. Pan Am. Får se om den är bra. Håller också på att ladda ner Mad Men. Spännande!

Nej, nu ska jag harva i köket.
Vi hörs, PUSS / i

jag gör det för.

Efter lunchen myste jag hemma hos mamma en stund. Åkte på lite näsblod också, lite random sådär. Jag blöder sällan näsblod, men den här gången forsade det från snoken. Usch, äckligt och obehagligt. Nåväl, sen blev det gymnastikträning innan jag promenerade hem. Ska ta tag i nån form av middag innan jag myser ner mig i soffan och söndagsmyser. En dusch skulle man ju behöva slänga in nånstans också.

I veckan blir det jobb, gymnastik och mycket mys hemma hos mamma. Ska sova där på tisdag och ska mysa där på torsdag också. Ganska skönt att vara där efter de som hände i natt. Inte för att de finns något att vara rädd för eller så, men det är bara skönt att vara hemma hos mamma. Det är en obehaglig känsla på nåt sätt. Så lite familjemys sitter på sin plats.

Nej, mat och dusch kanske!
PUSS / i

obehagligt, inte okej.

Konstig natt, obehaglig. Skulle precis sova när grannarna kom hem efter en partynatt kan jag tänka mig. De bråkade och skrek utanför porten, i trapphuset och sen inne i lägenheten. De är inte första gången de bråkar, men de här tog priset. Så mycket skrik och gap och oväsen, där det slutade med att jag ringde polisen. Jag vet inte om de slogs, men det lät som att de gick för långt, verkligen. Usch.. fruktansvärt obehagligt att höra nåt sådär, även fast man inte är inblandad. Usch.. Kunde tillslut somna så hörde inte när poliserna drog.

Vid 12 ska jag luncha med Hanna och Michelle på Sultans Norr.
Hoppas solen lyser starkt där så vi kan sitta ute och mysa.

Ikväll blir det gymnastikträning med småtjejerna, också mysigt!
PUSS / i

who's that girl?

Nu är det äntligen helg och direkt efter New girl ska jag hoppa in i duschen. Men först ska jag se klart på de, för det är så galet bra. Garvar högt! Efter duschen ska jag mysa ner mig i soffan och slå på ett par glee-avsnitt. Tror det blir popcornparty är också, mums!

Imorgon blir det födelsedagslunch hos kusinerna innan det bär av mot Norrköping!
Hörs, PUSS / i


next in line.

Torsdagen lider mot sitt slut och jag önskar att morgondagen ska gå fort för jag är inte alls så sugen på att jobba. Förhoppningsvis blir det bättre när man är där, brukar vara så. Slutar runt 17 imorgon och då blir det väl inte mycket mer än fredagsmys och sen, sen är det äntligen lördag. Mina shoppingnerver har inte fått ordentligt utlopp på typ 2-3 månader. Sen ska det bli supermysigt att hänga med mamma hela dagen, hon är bäst. Sötast på jorden!

Ska väl snart krypa ner, fast först ska jag glo på ett till glee-avsnitt. MYS!
PUSS / i


fire in freetown.

Jag vill bara att det ska bli lördag nu. Jag och världens bästa mamma ska till Norrköping och shoppa, äta middag och gå på bio. Ska bli hur mysigt som helst! Men innan det blir lördag ska jag softa mig igenom en ledig torsdag som kommer bestå av rätt mycket hockey kan man säga. Imorgon blir det jobb också, tråkigt. Hade hellre haft en klämdag där men man får tänka på pengarna. Hard work work!

Min teori om att folk med annat ursprung än Sverige handlar väldigt underligt, växte starkare igår. Ett utländsk par som stod efter mig i kön i affären inhandlade 4 paket juice, 4 paket popcorn och 10 kg vetemjöl! Spännande måste jag säga.

Förövrigt så håller förkylningen i sig och antagligen har det väl kanske något med pollen att göra också. Hostar som om jag har svalt en katt. Tror jag snytit ut hela hjärnan nu känns det som. Kan inte finnas nåt kvar i skallen längre. Nej, torsdagsmys nu!

PUSS / i


ingen söndagsångest.

Det enda positiva med att va snuvig och hosta är att man vaknar tidigt för att man inte kan andas och bara hostar sönder halsen. Imorse gick jag upp strax innan 9 och hann göra massvis innan klockan ens slog 11. Blev tvätt, plock, disk och städ! Gillas skarpt måste jag säga. Spenderade den tidiga eftermiddagen hos mamma där vi grillade och hade det mysigt. Kvällen bestod av gymnastik, och jag ställde 2½-skruv för första gången i mitt liv! På trampolin då men whatever liksom?! Haha, nåväääl...

Väl hemma stekte jag pannkakor och fixade matlådor. Nu har jag precis tagit en skön dusch och sitter i soffan och glor på BB. Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa. Nyduschad och rena lakan i sängen är oslagbart!

PUSS / i



Orka!?

Jag har gått in i en ofrivillig bloggpaus.. Inte med flit faktiskt. Har bara glömt! Är aldrig inne på datorn längre och pallar inte skriva långa inlägg från iPhonen.. Men jag bloggar ordentligt igen när jag känner för det. Det kan va imorgon, vem vet!

PUSS / i


RSS 2.0