just one more night with you.

Nu sitter jag här vid mitt köksbord och har precis ätit frukost. Har drömt flera nätter i rad att alla småsyskon i världen ska dö. Att vi bli nermotade i en sjö och lämnas att drunkna. Sen lyckas jag fly ut på vägen men folk jagar mig och säger att det inte är någon idé. Nån kommer få reda på vem jag är och döda mig ändå. Usch, var skapligt skönt när jag vaknade ska jag säga.

Ska snart piffa till mig och packa träningskläder. Är lite nervös inför intensiv-passet ikväll. Alltså jag kommer nog falla ihop och dö. Jag tycker medel är jobbigt liksom!? Och bas var helt okej jobbigt, beroende på vad man gör det till. Men intensiv!.. Gosh. Nåväl, man kan inte göra annat än sitt bästa, och jag går ju bara på det för att det är de enda passet jag hinner till.

Låg och kollade in alla friskispass igår innan jag somnade. Hittade flera stycken som jag ska passa på att gå på under julveckan då vi inte har någon gymnastik. Kickboxning, core, danspass och step ska jag försöka hinna med plus att det nog blir bas/styrka och eventuellt ett medelpass. Och om jag inte tar livet av mig på fredagens spinning ska jag väl kanske hinna med ett spinningpass också, men det är sånt som visar sig.

Nu ska jag piffa till facet lite, PUSS / i

even in the best of days.

Lyckades göra lite nytta på träningen i alla fall. Styrka med laget också, härligt! När jag kom hem hoppade jag in i duschen och tog sen en thin crisp med ägg på. Passade också på att koka ett ägg till morgondagens lunch. Blir jobb 12-ca 19.15 imorgon innan jag och Emma ska gå på Intensiv-pass på friskis. Herregud! Jag kommer nog dö. Kommer ta x antal pauser och agera pensionär i hallen. Vet inte hur jag ska överleva. Men vad gör man när det är det enda passet som går vid den tiden, och jag jobbar ju innan?

Ska alltså skippa volleybollen imorgon och köra friskis istället då jag precis kommit igång och känner att jag vill få en bra start. Då ger ett friskispass mer än volleybollen. Och passande nog är jag ju inte hemma på lördag när vi har match så då gör det heller ingenting att jag uteblir. Om intensivpasset skulle vara inställt blir det hälsogymet istället. Nåväl..

Ska ta och stänga av och borsta gaddarna.
Blir kanske till att läsa några sidor innan jag släcker
.
PUSS / i

just nu vill jag leva.

Sitter just i detta nu och äter lax, creme frech med rödlök och röd kaviar samt vitkålssallad. Såklart en thin crisp också, mums! Blev klar tidigare på jobbet så kunde äta innan träningen idag. Mycket skönt. Äta 16.45 eller äta 21.45? Hah, tror jag väljer alternativ 1 faktiskt. Får ta ett ägg eller så efter träningen. När jag ätit klar ska jag diska lite och sen byta om för träning. Min kropp är helt mör efter gårdagen, herregud. Nacken!? Efter att ha försökt hålla huvudet ovanför vattenytan. Skaplig smärta där alltså. Nåväl, först står barnens träning på schemat och sen min egen träning. Förhoppningsvis kan jag vända denna träningsvärk och smärta till nåt bra. Jag får göra det bästa av det helt enkelt. Kämpa ska jag i alla fall!

PUSS / i


did you know?

Igår blev det först ett baspass (bas/styrka byttes till bas då ledaren som skulle kommit inte kunde) och efter det drog jag och Emma till badhuset. Skulle ju kört step men när Emma kom och sa att kanoten hade tid i badhuset efteråt kände jag att simning kunde vara något. Sagt och gjort, helvete vad jobbigt det var. 1000 meter simning låter som ingenting, men fine om man gör det i skolgympatakt. Nej du! Med Emma blir det ingen ro och ingen rast. 8 längder bara benspark bland annat. Kan berätta att om jag böjde benen efter det krampade det i hela höften och jag trodde jag skulle dö. Sen blev det bara armar också, och armarna var ju inte trötta efter söndagens styrka eller baspasset innan, NEJ NEJ? Herregud.

Efter träningen hängde jag med Hanna & Miche och lagade kycklingwok med nudlar. Blev mums! Kan meddela att jag efter det matintaget inte åt någonting annat. Stolt över mig själv. Dag 1 kunde helt enkelt inte gått bättre. Nu är det dag 2, och jag är pepp. Sitter här med youghurt+funlight, thin crisp (ljög igår om att det var finn crisp men det här är en lidl-variant på de, fake liksom!?) och har också en rågfranska som Emma rekommenderade.

Jobb hela dagen innan gymnastik står på schemat.
Hoppas att min arma möra kropp piggnar till.
Om inte får jag göra det bästa av situationen helt enkelt.
Styrkan är ju i alla fall given, förhoppningsvis både på ungarnas träning och min.
Woop woop, let's do this!

PUSS / i


i'll be there.

Tjena bitches! Nu sitter jag här och äter frukost, I KÖKET! Jag säger bara kors i (köks)taket. Sker inte ofta, eller rättare sagt aldrig. Men det ska bli ändring på det har jag tänkt. Har ätit två finncrisp och ska nu fortsätta hugga in på youghurten med fun light. Ja, eftersom jag inte är ett större fan av müsli och dylikt (hua!) och älskar sockerbombade jordgubbsyoughurtar får man fixa ettt bättre alternativ. Det här fungerar utmärkt! Idag i alla fall, fråga mig om en vecka och jag vill slänga skiten till grannen. 
 
När jag läste igenom gårdagens inlägg innan jag somnade insåg jag att det lät som om jag väge en bit över 70 och att under det skulle vara underbart. Nu är det så att jag aldrig vägt över 70, utan jag har lyckats placera mig under det. Tänkte att jag ville förtydliga det då jag själv fick nån slags ångest innan läggdags. HA HA HA! Jag trodde alltså när jag vägde mig igår att jag för första gången skulle få se 7an stå först, men nej då. Det var alltså bättre än väntat. Så, då har vi klargjort det. Mohah!

Nu är snart youghurten nere i magen och då ska jag börja piffa till mig. Jag har universums skitigaste hår. Okej, kanske inte universums men topp 3 i Katrineholm i alla fall. Jag tvättar ju inte mitt hår så ofta, det ska man inte! Och eftersom jag planerar att dö av svett idag så kände jag inte för att tvätta håret igår. Så nu måste jag strama upp den här kaluffsen så att folk tycker att jag är fin i håret, när jag i själva verket har ett smörpaket i huvudet.

Hörs ikväll, då får ni se hur jag överlevde kvällens dubbelpass.
Kanske inte känner mig lika glad och pepp då, vem vet.
PUSS / i


i was born this way.

Haft en underbar helg i uppsala och har inte haft tid att blogga. Kände att jag hellre spenderade tid med bästa Elin! Helgen fick ett surt slut när tåget från Sala var inställt och jag fick vänta på ersättningsbuss i en timme och jag kom hem 1 ½ timme senare än planerat. Nåväl..

Träningen idag gick faktiskt alla tiders. Körde styrka med ungarna så jag fick kramp i axeln, sen körde jag handvolt-frivolt på min egen träning, plus att jag körde styrka med laget. Så skapligt mör man är nu. Körde jag armstyrkan med Elin i helgen också. Haha! Ska fan göra den varje dag.

Har haft söndagsmys med Emma. Vi har planerat lite och så inför vad som komma skall. Har skrivit upp matlista för veckan och påminnelser till mig själv så jag kommer ihåg att ta ut saker ur frysen. Sen har jag skrivit inköpslista för saker jag saknar, och så har jag mätt och vägt mig. Jag är redo hörrni! Jag köpte Marabou Helnöt (bäst bäst bäst!) men kommer inte kunna äta upp den innan imorgon, men den ska få ligga i skafferiet så jag kan bevisa för mig själv att jag inte behöver den. Ha! Tji på den liksom. Vägde mig hos mamma förut, och blev positivt överraskad. Men som sagt, det är inte direkt kilona jag vill ändra så drastiskt på, med tanke på mina 174 centimeter så är allt under 70 välkommet. Men ett par kilon och några centimeter på diverse stället tack, och ett bättre liv. Vill inte end up med diabetes och shit liksom.

Har precis skurit upp morötter till mellanmål imorgon, fixat matlådan och ska ta tag i disken innan jag slänger mig i duschen. Imorgon blir det jobb 10.30-16 innan jag tar mig till friskis där det bas/styrka, gym och till sist step. Ska bli sjukligt roligt. Jag är alldeles lyrisk. Här ska svettas hörrni!

PUSS / i


hela världen börja gunga.

Är alldeles död och skulle behöva x antal timmar till under täcket. Men nej! Har precis ätit frukost och ska ta och piffa till mig innan jag vandra bort till jobbet och averkar några timmar. Klockan 14 går tåget mot Uppsala, längtar redan!

Nej, nu måste jag sminka det här facet så inte kunderna blir rädda!
PUSS / i

remember the feeling.

Drog till med mördarstyrka med laget idag. Arm&axel-styrka och det var riktigt skönt men jobbigt. Så jag kommer väl knappt kunna lyfta armarna imorgon. Får inte bli så mycket uppklippta frisyrer helt enkekt. Skämtosido! Har precis käkat lite mackor till kvällsmat och ska slänga i en tvätt innan jag tar tag i packandet. Åker ju till Uppsala imorgon och spenderar hela helgen med Elin. Ska bli underbart!

Men som sagt, nu har jag massor att göra!
PUSS / i

Får rysningar av den här bilden. Känslan efter sista hoppet, perfekt landning.
Känslan av att veta att vi gjort allt vi kan, och att det är det bästa hoppet vi gjort.
Underbar känsla med ett underbart lag.


brave new girl.

Jag har bestämt mig för att börja ett nytt liv. Jag hatar egentligen de uttrycket, töntigt som fan.. Nåväl. Jag körde ju en drive i somras och började äta bättre och träna mer. Men sen kom verkligheten ifatt när gymnastik och volleyboll drog igång.

Nu vet jag inte riktigt om det går att träna så mycket mer än vad jag redan gör, men jag ska göra lite småförändringar har jag tänkt. Ska få in några pass på friskis har jag tänkt. Core på fredagar är helt klart, men hittade också karaokespinning som man kan köra efter då Core inte ger så mycket flås. Haha, fan va kul! Tror inte jag har psyke för att sitta och cykla en timme, men får jag sjunga samtidigt händer det ju nåt annat!? 

Ska ju skippa volleybollen på måndagar så funderar på att köra styrka/bas först och sen step1. Kan bli roligt. Kommer kämpa arslet av mig nu, är riktigt pepp. Känns inspirerande när jag ser min syster och mamma och faster kämpa. Och här sitter jag på arslet och gör ingenting. Okej, jag tränar volleyboll och gymnastik, men det är inte samma sak. Det är inte samma förbränning. 

Blir ju ett litet break under julen, för nåt hälsofreak ska jag då inte bli. Jag vill göra såhär för att kunna fredagsmysa, dra en utgång, käka bakispizza. Tränar man arslet av sig känner man sig mer förtjänt av det. Som en belöning. Jag vet också att om jag ska lyckas med det här behövs rutiner och bestämmelser. Det är inte så att jag kanske går på det och det passet. Det måste planeras in, bestämt! Precis som en vanlig träning med gymnastiken eller volleybollen. Annars blir det lätt att strunta i det, skjuta upp det. Nej, bestämt schema ska det va.

Och jag ska kämpa tillsammans med bästaste Emma.
Hon är bra hon. Hon pushar mig. Hon kommer inte låta mig ge upp.
Hon fick mig att springa den där halvmilen den där gången.
När jag ville ge upp och gråta. Då fanns hon där. Vägrade låta mig ge upp.
Så det här känns lovande. Nästan så jag längtar.
Men bara nästan.. ^^

På måndag kör vi!
Måste köpa ett måttband imorgon.
För det är inte så att det kommer ske biggest looser-mirakel här.
Finns inte överdrivet många kilo att ta av.
Lite kan de få vandra ner, men sen blir det måttbands-mirakel.

Så Elin, i helgen kommer jag nog vara jordens onyttighets-vrak!

PUSS / i



good feeling.

Har varit duktig och städat lägenheten under den senaste timmen. Ska hänga upp en tvätt innan jag byter om och tar lite paus innan det är dags att fara till mormor och morfar där det blir middag. Mormor fyller 64 år idag, grattis! Efter middagen blir det träning med bästa laget, dreamteam! Blir nog lite hopp & lek idag. Har inte hoppat trampolin på nästan två månader. Tar med mig kameran, så det kanske blir nåt litet klipp och lite bilder.

Nej, hänga tvätt & byta om.
PUSS / i


måndagsexemplar.

Jag och Michelle har spenderat den sena eftermiddagen med bakning. Chokladbollar och bullar. Jag tappade koncentrationen i slutet och höll på att bränna första plåten. När andra plåten skulle in lyckades jag glömma pärlsockret. Jag löste det väl någorlunda i alla fall. Nåväl, ingen är perfekt,

Såklart förstörde en jävla idiot den här dagen också. Hittaföretag.com försöker lura mig igen. Men nej, de kommer inte undan. Aldrig. Nej! Har sån stor lust att ringa upp tv och tidningar och hela baletten. Jag fattar inte hur vi små företagare inte har några rättigheter alls. Har nog aldrig varit så arg i telefon förut, jag skakade och tårarna var så jävla nära. Efter samtalet fick jag gå in i personalrummet och gråta av mig lite och tankarna i huvudet var väl ungefär "Nej, nu lägger jag ner. Jag skiter i det här. Jag orkar inte. Det är inte rättvist." Suck.

Nåväl, måndagen lider mot sitt slut. Skönt. En dag närmare fredag.
Jag drar till Uppsala då, och hänger med bästaste Elin.
Jag behöver en Elin-dos känner jag.

PUSS / i


oh ah - familia!

Vilken helg! Laget plockade hem en SILVERMEDALJ på Rikscupen 2 2011 och det är helt sjukt. I kvalet kom vi etta och i finalen höjde vi oss i både tumbling och trampett! Silver passar grymt bra till våra dräkter. Vi är så bra! Teamwork makes dreamwork - Dreamteam!

För att hinna med tåget fick vi springa i illfart från prisutdelningen och stressade hela vägen till tågstationen, svettigt! Väl hemma 17.45 sprang jag med resväska och allt mot mamma som stod och väntade med bilen och så styrde vi mot Duveholmshallen. Match, vinst!

VILKEN HELG!



i did it again.

Känner att jag vill ge mina läsare lite extra läsebränsle så de klarar sig till söndagkväll. Hah! Va nere på stan och handlade frukost och leggings till tävlingen. Ska ta och sminka mig och packa ihop allt så jag är redo att åka. Tåget går 13.13 och då ska jag ta mig tull Täby där pappa jobbar. Var länge sen jag tog mig den sträckan, herregud hur ska detta gå. Kan bli intressant, wish me luck!

Nej, nu ska jag kolla klart på House och piffa till mig lite.
Hoppas ni klarar er nu!
Håll ut Kajsa^^

PUSS / i

levels.

Trots en väldigt tråkig dag, och tråkig vecka i allmänhet så lyckades kvälle vända på det hela. Väldigt bra träning med barnen där jag för omväxlingens skull kände mig inspirerad och glad. Kände mig pepp på att lära de små liven nya saker, vilket vi gjorde. Sjukt hur glad man kan bli när de klarar nya saker.

Min egen träning gick faktiskt också bra. Faktiskt?! Veckans träningar väl kanske inte varit några minnesvärda, men idag kändes det som att det mesta satt. Får hoppas att vi gör det ännu bättre på tävlingen, och att alla står och gör sitt bästa. Oh ah - familia!


Nej, nu ska jag fortsätta packa. Åker till Stockholm redan imorgon vid lunch, och ska spendera en natt hos pappa. Sen möter jag upp laget på lördag i hallen. Återkommer alltså på söndag, efter volleybollmatchen. Så hoppas ni klarar er utan mig i helgen. Vet att det kan vara svårt ibland, Kajsa Börjesson ;)

PUSS / i


don't let them see you weak.

Imorgon är det sista träningen inför helgens tävling. Rikscupen 2 på Lidingö. Hoppas alla i laget är peppade. Oh Ah - familia! Så fort jag kommer hem från träningen måste jag packa. Har inte ens börjat. Jag åker ju redan på fredag eftersom jag ska sova en natt hos pappa. Laget kommer på lördag så möts vi i hallen. Ska bli riktigt spännande!

På söndag kommer vi hem vid halvsex, och då åker jag direkt till Duveholmshallen för möta Stockholms Vingar. Matchen börjar klockan 19. Blir bara att ladda om och köra på! För nästa vecka ska jag dra ner på tempot lite. Ska försöka vila och bli kvitt smärtan i höften.

Funderar på att försöka få in ett pass med Core i framtiden, typ nästa vecka. Svårt att försöka varva ner samtidigt som man behöver bygga upp muskulaturen då det är en av anledningarna till att man får ont då man belastar fel och så vidare. Hade varit lättare om man ägde en bil. Känner inte riktigt för att flänga runt på cykel i den här kylan. Nåväl..

Nu mina medmänniskor, är det dags att sova.
PUSS / i

ja, då är det klart som fan man undrar.

Jag är en sån där som tror att om jag kan slå kakan i två delar kommer vi exempelvis gå till final i helgen. Eller om jag får av mandarinskalet i en enda del så vinner vi matchen på söndag och om jag håller andan kommer Carolina Klüft hoppa längst av alla. Eller om jag slår en 6a på tärningen så kommer kvällen bli lyckad, slår jag en 1a kan jag lika gärna gå och lägga mig direkt.

Jag tror väl lite på horoskop också. När jag var yngre läste jag att jag skulle ta 1-2 veckor och bara koppla bort andra och tänka på mig själv. Då tog jag tillfälle i akt att skylla på horoskopet när jag passande inte ville vara med min tjejkompis. "Nej, jag ska ha 1-2 veckors egentid, det står i mitt horoskop." Det sköna var ju att jag fick min time out från den här människan. Dock var jag väl inte den bästaste vännen just i ögonblicket hon ringde och frågade "Ska vi va efter skolan imorrn?"

Ibland slår sånt här fel ibland. För delar sig kakan i tre delar intalar jag mig själv att en kaka inte kan avgöra om 20 gymnaster kommer göra bra ifrån sig på en tävling. Ett fruktskal har ingenting att göra med hurvida vårt försvarsspel fungerar eller ej, och hur länge jag än håller andan kommer Carolina Klüft inte hoppa längre än 6,32; och en 1a på tärningen innebär inget annat än en 1a på tärningen! Och horoskop kanske inte handlar om vad som kommer att hända, utan vad man ska göra? Står det att jag kommer att finna kärleken i helgen, eller ha tur i spel, så kanske jag faktiskt öppnar upp mig mer för människor och får chansen att hitta en trevlig prick. Och spelar jag spel med familjen kanske jag vinner, men gör jag inte det har jag i alla fall vunnit en mysig stund med familjen, och det är väl mycket värt det också. 

Det jag vill komma fram till är att man skapar sin egen verklighet.
Men ibland, när kakan går i två bitar och vi går till final, mandarinskalet är helt och vi vinner matchen. När Carolina Klüft hoppar 6,99 och jag slår en 6a och får en underbar kväll.. 
Ja, då är det klart som fan man undrar. 


oh happy day.

Igår fick jag en väldigt fin komplimang om att mitt hår glänste så fint. Det är en komplimang i min smak, tackar! Nu sitter jag och klappar på mitt hår. Det är så lent, och glänser så mycket. Ja, för det sa den här personen. Ja, jag vet ju redan att mitt hår är helt fucking perfect, men det känns ju alltid bra att höra det från någon annan än småtjejer på gymnastiken., mohah! Vill inte gå ut med vem det var då han inte vill bli exposed på det här viset. Haha, nu var jag rolig tycker jag.

På tal om glänsande hår så har jag skrivit klart produktguiden till salongen. Så nu kan man läsa om produkterna vi erbjuder här, så kan man få lika glänsande hår som jag. Haha! Nu förväntar jag mig kö här utanför? Okej, jag ska kliva ner på jorden igen.

Ikväll är det träning. Jag tänker förbereda mig med Voltaren och issalva. Funderade på att ta en Citadon också men känner kanske att det inte riktigt skulle vara till min fördel. Hoppa och snurra runt med Citadon i kroppen skulle nog skapa mer olycka, haha!

Märker ni att jag är gladare idag?
Trots helveteshöft och novemberångest så känns den här dagen bättre. Störst inverkan har nog en rolig händelse på jobbet. Det är så fruktansvärt äckligt, men det blev helt plötsligt så komiskt så både jag och Anita brast ut i skratt så fort vi vart ensamma. Kan inte berätta det såhär, det är oproffsigt.. Men tro mig. Jag är så sugen på att vara så omogen och oproffsig man kan vara och bara berätta för hela cyberspace vad som hände. Vi fick skjuta på vår lunch för att vi inte kunde äta efter händelsen. HAHA! Jag kan säga att jag aldrig varit så glad över att inte vara i Anitas skor idag. Och tro inte att jag glömt  den fruktansvärda mjällbehandlingen som hittils varit det värsta jag gjort. Det här var värre! SUG PÅ DEN NI!

PUSS / i

bad day.

Är på sämst humör. Hatar när jag är så. Jag kan inte dölja det heller. Alla är snälla och jag bara hugger emot. Orkar inte. Nu ska jag i alla fall åka och handla med Michelle. Nånting vettigt i alla fall. Hej då.

i just want to live.

Träningen gick ju åt helvete. Trodde veckans vila skulle göra underverk. Nehepp. Hann väl värma upp och köra 4 varv innan det sa stopp. Så himla roligt. Herregud. Orka. Blir så trött och ledsen. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Emma kollade på det och det som hjälper är vila. Är något med muskelfästena där.. Så, jag antar att det blir vila efter helgens tävling.

Skippar volleybollen imorrn.
Hej då.

who you are.

Ligger i soffan och lyssnar på musik. Har precis hängt upp sista tvätten och ska ta och äta nu. Emma kommer hit vid tre, ska bara mysa och prata lite innan vi drar ner till hallen. Hon ska träna grabbarna, det ska inte jag. Där tar mitt tålamod slut. 10åriga flickebarn räcker gott och väl för mig.

Nej, jag ska bara softa en timme innan tjejernas träning börjar 17-18.30 och sen min egen 18.30-20.30. Första träningen den här veckan kan man säga. Förutom måndagens som slutade i smärta och tårar. Vi får väl hoppas att höften är på min sida. Jag är i alla fall jättesugen att volta lite efter att ha fått kolla på hela veckan!

Nej, nu blir det tacos från i fredags!
PUSS / i

so much better.

Lyckad gårdag - Oh yes!

Jag ligger och kollar på Så mycket bättre och snart ska jag ta och hänga in alla kläder jag tvättade i fredags, och sen ska jag slänga i sista maskinen. Måste plocka undan från gårdagens förhäng också. Flaskor överallt, pizzakartonger., jag städade ju för tusan i fredags? Haha!

Återkommer, PUSS / i


feel the pain.

Jag har sårskorpor på knäna från volleybollen. När jag badade förut så löstes liksom sårskorporna upp och lossnade typ (okej jag rev lite också, jag erkänner!) och så har jag legat med benen utsträckte och nu har såren torkat igen och så böjde jag på benen. HERREJÄVLAR! You know the feeling? Ville bara få er att känna smärtan jag just kände. Vill inte va ensam om den liksom.

Har också försökt stretcha ut mina fingrar och handleder under kvällen. Emma upptäckte detta i torsdags. Jag har vetat om det x antal år. Jag kan inte sflexa händerna och ha raka fingrar. Jag kommer.. inte alls långt. När jag gör det så ser det ungefär ut som att jag har raka handleder. Så har suttit och stretchat fingrarna bakåt och sånt, så nu känns det som om mina fingrar ska gå av. Är helt öm!

Det är inte mycket som stämmer med mig alltså.
Gud var nog full när jag kom till världen!

Jag skulle sovit för länge sen.
Nu måste jag packa träningsgrejer och dyka ner i sänghalmen.
PUSS / i


this is what i'm made of.

Eftermiddagen spenderade jag som sagt med städning. Kul va? Nej! Men nu är det gjort. Måste plocka upp lite tvätt nu. Skulle egentligen behöva tvätta en till tvätt, men har ingenstans att hänga det. Kommer knappt kunna få plats att hänga upp den här tvätten. Illa! Nåväl.

Fryser som fasiken.
Funderar på att hoppa ner i badet efter Idol.
Slå på lite SATC och knapra några chips kanske?
Sounds good to me.

Imorgon blir det tidig uppgång.
Blir gym vid 8.30 och sen ska jag sola.
Vid 12 ska jag & Malin färga håret på varandra.
Det var 2 månader och en dag sedan.
Jag tror inte jag har väntat så länge sen..
Sen jag gick typ i 9:an, HAHA!

Lördagskvällen bjuder på utgång med Hannaaaaaa, awe FUCKING some!

PUSS / i


years go by.


Rikscupen 2009

Mellansvenska Cupen 2011

Nästan precis 2 år emellan. Bilden är tagen i nästan samma ögonblick i övningen. Skillnaden annars är väl att jag har ryggskyddet på den övre bilden, olika dräkter... Och liiite bättre kvalle på den första bilden haha! Nåväl, hittade bilden på malmfanny.blogg.se

Nu ska jag städa och tvätta här. Det ser ut som fan. Sen blir det fredagsmys! Imorgon bitti vid 8 ska jag skjutsa mamma & Stefan till tåget innan jag ska sola och träna. Sen blir det att färga håret med Malin på salongen vid 12. Kvällen bjuder på festligheter!

PUSS / i


jävla ungjävel, jävla morsa, jag hatar er!

Imorse vid 7.30 vaknade jag av att grannarna (som består av en ensamstående mamma och en dotter på sisodär 4-5 år kanske) skulle ta sig till dagis och arbete. Detta kan man tro är en relativt tyst aktivitet, det är bara att ta sig ner igenom trapphuset. Men detta barn är inte som andra barn har jag märkt. Jag vet att barn skriker och gråter, det hör till. Men denna varelse väljer att 7.30 en fredag skrika sig igenom hela trapphuset om mössor och annat onödigt. Det kändes som att familjen öppnade ytterdörren innan kampen om påklädnaden skulle börja. Sen tog det säkert 10 minuter innan de äntligen var ute på gatan.

Låt mig tillägga att det är extremt lyhört på Vingåkersvägen 33. Alltså ... FYFAAAAN VAD ARG JAG BLIR! Jävla ungjävel. Och jävla morsa som inte säger åt barnet att hålla käften (såklart på ett bättre sätt en just "håll käften") Alltså, mamman sa ingenting, gjorde ingenting för att få tyst på barnet. Jag skulle vilja skriva detta inlägg på ett fiffigt och komiskt sätt, men jag är så arg så jag vill bara skrika rakt upp och ner! ÅÅÅÅH!

Visst, hade den här ungen inte gjort mycket till väsen av sig tidigare, hade det varit lugnt. Men detta flickebarn brukar stå och uppmärksamhetsskrika med öppen ytterdörr ganska ofta, samt att morgonproceduren sker ganska ofta i en mildare version (med mild menar jag inte tyst, utan bara tystare än morgonens, men det säger ju inte mycket).

Imorse var jag så nära att kliva upp och gå fram till min dörr, öppna och ryta till på skarpen att klockan är halvåtta, och det är jävligt lyhört när man skriker i trapphuset. Men det gjorde jag inte. Jag gav dessa fruktansvärda människor en chans till. Nästa gång.. Då blir det andra bullar!

OBS! Detta betyder inte att jag hatar barn, eller att jag inte vill ha barn. Detta handlar om att bli väckt halvåtta när man har sovmorgong, av att ett barn skriker utan någon som helst vettig anledning. Det handlar om en mamma som inte uppfostrar sitt barn om vad man får och inte får göra, vad som är okej och inte okej. MEN! Jag vill fortfarande ha barn, och jag hatar inte barn. OKEJ!? Jag lovar att du inte heller hade varit så glad i vågen om det här hände dig.


whatever it is.

Vid 22.15 hörde jag massa skott. Trodde det var raketer. Men sen ser jag Moas status på facebook, och hon bor precis vid gamla banken i Nävertorp. Polisen var där, ambulans hade kommit och någon hade sett en livlös person ligga på marken eller något. Så fruktansvärt obehagligt. Får läsa mer ordentligt om vad som hände imorgon. Usch!

Imorgon ska jag och mamma luncha efter att hon fått sitt hår färgat. Ska bli Bistron, för första gången för mig. Har väldigt höga förväntningar, so let's bring it.

Tränar inte imorgon heller, höften ska få vila ända till söndag!
Men åker ju ner och tränar barnen och hjälper till på min egen träning.
PUSS / i

oh come on.

Jag är alldeles trött och slö, kvällens citadon har kickat in i systemet. Höften har varit på mycket bättre humör idag. Beror förmodligen på att jag tar voltaren morgon och eftermiddag. Förhoppningsvis är jag back on track i slutet av veckan och behöver inte uppsöka läkarvård där de i alla fall kommer säga att de inte hittar någonting. Nåväl, ingen träning på hela veckan har jag bestämt, tror det är smartast. Jag brukar inte göra sånt, men det går inte att träna om jag får så ont som igår. Ryggen är jag så van med nu, den gör ont, och jag lever med det. På fredag ska jag till min naprapat med ryggen, ska bli så skönt. Ja, inte direkt skönt, men efteråt är det skönt.

Nej nu värker det så dant i höften så nu ska jag krypa ner och somna så fort jag kan så jag slipper känna't!
PUSS / i


fml.

Jag har ont och just nu vill jag bara äta så jag kan ta det där pillret sen. Nåt piller som ska göra mig helt dåsig och göra att smärtan försvinner. Låter bra. Hoppas inte jag mår illa bara. Nåväl.. Jag har alltså fått ont i höften, eller rumpan, eller vafan det är! Vet knappt själv. Började på matchen igår men var då kontrollbart. Det är de inte nu. Osmart att träna idag, för nu mår jag skit.

Ska ställa in alla veckans träningar, och förhoppningsvis hoppa matchen på lördag.
Det här går inte. Orkar inte skriva mer.
Hej då.

fields of gold.

Vi vann igår. Med 3-0. Det är ju roligt. Dock känns min kropp inte bra nu alltså. Det är lättare att säga vart man inte har ont, än vart man har ont. Ska försöka boka in en tid hos naprapaten i veckan, men det är så svårt att få ihop det. Förutom ryggen har jag lyckats få svinont i höften. Helt sjukt, det har jag aldrig haft förut. Och har haft känningar i foten sen matchen mot Kolbäck. Jag går sönder sakta med säkert. Nej då, jag håller nog ihop ett tag till. Får se hur mycket det går att köra på träningen ikväll. Just nu liknar jag nog mer någon med gikt. Smickrande.

Idag blir det jobb.
Efter det ska jag träffa Hanna och Michelle en stund innan träningen.
Låter väl som en bra måndag i mina öron.

PUSS / i



mitt i prick.

Som ni märkte struntade jag fullständigt i er igår. Ja alltså er på bloggen. Hann inte alls med. Direkt när vi kom hem från Norrköping packade jag bara ihop och drog till Hanna där vi fixade oss hela kvällen. Michelle kom över och lekte lodis. Men som ni kanske redan sett på facebook så var jag och Hanna Black & White swan! Vi var så fina såååå. Vi hade köpte likadana klänningar i svart i vitt också. Så nu har jag nyårsklänning. Haha, man måste ju använda den något mer! Skulle lagt upp en bild här, men det funkar inte. Får göra det sen när det funkar :)


Igår när jag kom hem vid 4 tror jag att jag gjorde mitt livs bästa val. Jag duschade och tvättade håret, som förövrigt var fullt av glitter, spray och fjädrar. Fick efter mycket om och men bort allt smink (satt som berg!) och somnade som en sten vid halvfem. Nu är jag vaken och mår alla tiders får man väl säga:)

Ska softa mest hela dagen.
Match klockan 18 i B-hallen.
Samling vid 16.30.
Tagga!
PUSS / i

just the way it is.

Efter jobbet idag mötte jag upp Hanna och vi fixade det mesta inför morgondagen. Dock fann vi inte allt, men det ska vi lösa imorgon. Det blir Norrköping på dagen för att antingen hitta klänningarna vi vill ha, eller tyg från tygaffären så får vi lösa resten själva. Blod skulle vi också behöva, då det såklart är slutsålt i hela jävla stan. Sjukt! Men när jag ändå är i Norrpan ska jag krama min Sara lite också. Vi tar en lunch och har lite catch up.

Väl hemma i Katrineholm igen, får vi nog börja med sminkningarna. Man vet aldrig hur lång tid det tar. Gjorde en provsminkning förut och det kan bli riktigt bra alltså. Fierce! Tänker inte avslöja vår utklädnad på bloggen än, men visar imorgon när vi är klara.

Nu ska jag ta en varm dusch (som om jag brukar ta kalla?) och sen krypa upp i soffan och titta på House och käka Twix. Det är min nya drog. Twix alltså. Fast House är inte så tokig han heller.
PUSS/ i


i don't want to go.


Har nu haft gåshud och tårar i ögongen under Moas framträdande i Idol.
Den här låten är så sjukt bra, och ingen gör den så bra som denna människa.
Alltså shit, finns inte ord.
Jag är så såld!


watch and learn.

Har precis tittat på typ tre olika sminkvideos på youtube. Måste få lite tips och idéer inför morgondagens sminkning. Christian kunde inte sminka så jag får lösa det själv. Hannas sminkning är lättare, så den klarar jag nog utan problem. Min sminkning.. ja vi får se. Men jag tror inte heller det ska vara något problem. Men ibland tror jag saker och ting är lättare än vad de är. Men jag löser det!

Ska dra till jobbet nu.
Vid 16-tiden möter jag upp Hanna.
Det ska inhandlas smink, grejer till våra utklädnades, och alkohol.
PUSS / i

i didn't mean to brag.

Idag bjöd Sara på glass efter träningen. Vi har nämligen en grej nu, att om man ramlar på tävlingen får man bjuda laget på något, och om alla står bjuder tränarna på något. Den här tävlingen var det glass, och på RM höjer vi insatsen lite, då blir det pizza. Jag planerar att stå, för jag känner inte för att lägga ut pizza till hela laget på typ 20 personer, haha! Dagens bästa var Julias gråtchock efter en möjlig mobilstöld. Möjlig och möjlig, Linnéa höll i den. Men det är inte lätt alla gånger. Men väldigt roligt är det!

Imorgon är det fredag och efter jobbet ska jag träffa Hanna och fixa det sista inför lördagens utklädnad. Sen ska jag hem till mamma och fira syster Malin som fyllde 20 år idag. Trevlig fredag helt enkelt.

Hörs, PUSS / i


fade into darkness.


RSS 2.0