don't cry your heart out.

Anledningen till dålig uppdateering är att jag legat sjuk. Nu tycker jag att det får vara nog. Jag orkar inte må dåligt något mer. Jag vill kunna sova ordentligt, äta ordentligt och leva ordentligt. Tack, det skulle uppskattas.

Imorgon är det nationella prov i svenska. Skriftligt. Jag säger varken bu eller bä. Det brukar gå bra men man vet ju aldrig. Plus att vi ska sitta i aulan vilket jag anser är väldigt överskattat. Eftersom att det är större och för att fler får plats hörs det så väl när någon går och jag själv störs av det och jag känner själv att jag stör andra när jag går. Nåväl... det som dock är skönt med nationella imorgon är att vi kommer sluta som senast 13.10 istället för 16.30. Tror inte heller man kommer sitta från 8.10 till 13.10, så det blir en skön dag imorgn, plus att jag kör.

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att "The Mentalist" ska börja.
PUSS.

elin & jag under pausnumret på volleybollen i söndags!

som en sån är jag.

Jag är alldeles seg. Som en seg råtta. Trött är jag också. Som en tröttmössa. Sur är jag också. Som en citron. Jag är också en aning hungrig. Som ett djur. Men jag mår illa också. Som en åksjuk passagerare.

I 5:an eller 6:an hade vi en tävling i klassen då man skulle skriva en uppsats som skulle innehålla så många bildspråk som möjligt, alltså dvs till exempel sur som en citron. Vinnaren fick en pizza av vår svensklärare. Jag vann, med 221 bildspråk i en uppsats.. men inte åt jag upp pizzan för det.. som vanligt.

/ Ida

levde en sekund.

Volleybollen var riktigt spännande och skitrolig!
Uppvisning gick helt okej men vem bryr sig?
Haha, det har i alla fall varit en riktigt trevlig eftermiddag.

Nu är det konståkning, damernas fria åkning!
Ciao!

fortsätt kör, det gör ingenting om vi dör, jag levde en sekund, jag levde en sekund.

sway me.

Det blev våfflor hos mormor till lunch.
Nu är jag åter hemkommen.
Ska nog försöka plocka i ordning lite här.
Klockan 17 är det volleyboll som gäller.
Mellan 2a och 3e set är det lagets tur.
Ja då ska vi köra fristående.
Kul men pinsamt kan tyckas.
Men wtf, kan väl bli trevligt.
Ännu något som kan strykas från "att göra innan jag dör-listan".
puss.


fiesta.

En festlig lördagskväll ser jag nu framför mig!
Fest Festligt Festligheter

planning of the day.

Frukost.
Skjutsa Malin.
Svängis på stan.
Sola.
Hämta Malin.

So far, so good.


praktikens värld.

Allt på praktiken idag gick alldeles lysande. Mormors slingor gick betydligt fortare än planerat. Var klar på 35 minuter! Kors i taket. Blev också till att träna kort fest-frisyr på Jessica, klippa morfar, klippa Elin och prova baluppsättningen. Det är dagen! Tro nu inte att jag klarade av dagen utan att klippa mig  fingret? Ohnej, denna gång på ovansidan av pekfingret när jag skulle notcha. När jag börjar jobba kommer mina händer vara helt sönderklippta, oroväckande^^ Har man ny sax så har man!

På måndag är det dags för praktik igen och då kommer min långhårsmodell och sedan har kag en spiralpermanent inbokad och det ska bli riktigt roligt!

Ska snart hämta Malin vid bussen!
Adiosah!


aj fan.

Tänkte att nu fan ska här tränas så jag smörjde in ryggen med issalva innan så den domnar bort så jag kan köra mer än annars. Jaha nehe nej men då går man (i praktiken sprang jag och hoppade) och drar på sig en jävla sträckning i framsida lår? Jaha, ja då är jag en av alla dom som har sträckningar i låret, trodde jag skulle klara mig men nehe?!

adjöss.

ibland såhär, ibland sådär, ibland hel, ibland halv, ibland frisk, i bland skadad.


feelin' good.

Nu är det träning som gäller hörrninini!
Sedan är det tacos som väntar hemma.
Och i morgon är det praktik.
Är fullbokad så det kommer bli kalaskul!

Feelin' good


konst att åka.

Det är sjukt irriterande när ljudet ligger före på tv:n. Då menar jag inte ett par sekunder, utan typ 8 sekuder. Så nu sittter man här och tittar på konståkningen och tappar all spänning när kommentatorn redan sagt att han inte sätter sin trippel flipp? Det är också lite lustigt när musiken tar slut och de fortfarande håller på att avsoluta sin sista piruett och i deras snabba stegsekvenser passar inte alls musiken in? Wtf?

Adios.

not ready to make nice.

Dagen bjöd på världens tråkigaste lektion just nu, religion.
Spatserade sedan ner på stan och inhandlade effilersax.
Jag sparade cirkus 1500 kronor!
Hittade en jaguarsax som bara kostade 1300 kronor.
Tänka sig, och den var jättebra och jättefin till på köpet.
Visst är den dyrare snäppet bättre, men hey?
Det svider inte i penningpungen!

Inhandlade också vita tygskor för det behövdes!
Väl hemma i Katrineholm blev det date med Elin.
Inhandlades present till 19-åringen Hanna Eriksson.
Sedan köpte jag thai och åkte hem.

Mums.

Träning 17-20.30!
puss.

hairdress me.

Jag utvecklar min permanentrullningsförmåga. Idag gick det på 47 min! Dock gjorde jag om massor för att göra Irina nöjd, jag menar ibland måste man va snäll mot alla även fast det tar emot. Så då hamnade jag på kanppt 55 min. Dock går inte riktigt uppbyggnadsfönen lika bra för hur jag än vrider och vänder på detta patetiska moment slutar det med samma resultat: Så jävla fucking gräsligt! Antingen ser hon ut som en boll, eller som hennes mammas väninna, eller som en fyrkant, eller som en igelkott... Jag kommer vara så stolt på gesällen, verkligen! Det är ju kul också att om jag kuggar (vilket jag förmodligen gör på antingen klassiska klippningen eller uppbyggnadsfönen) så kommer Malin få dras med den där jävla helformen enda fram till oktober och det gör så ont i mitt hjärta att jag nästan blir helt panikslagen och vill träna hela tiden, vilket jag såklart ändå inte gör.

Dagens bästa: Malins färg blev så jävla fucking jävla otroligt jävla kanoooon! Ah, den är så snygg, och bara för det ska jag färga mamma likadant nästa gång, 7-77 + 6-66 Igora Vibrance med 4% H2O2, fiiieeerce!

Imorgon planerar jag att köpa effilersaxen, the effilersax så to speak! Den är skimrande, glänsande, blank och alldeles lysande bra, Jaguar. Det största problemet är att den till och med är dyrare än vanliga jaguarsaxen med rörlig tumme. How bad? Men alla andra jälva effilersaxar är fan på skolnivå och låter som fan, effilerar hur mycket som helst och är tunga att arbeta med. Så jag får väl slänga upp ca 2700 på denna skönhet... det svider nåt så fruktansvärt!

Friss & Fross / Idawomanizer.

Sovmorgon idag, åker 12.30.
När vaknade jag? Jo 7.23!
Somnade om, vaknade 8.34.
Nu ska jag äta frukost.

Slutar 21 idag.
Adios!


livet är som ett träd.

Min jobbiga vecka har löst sig! Jag menar, har man ett problem, så måste man lösa det? Imorgon åker vi från Katrineholm cirkus 12.30 och blir väl kvar i Norrköping tills man är klar, men senast 21. Det är faktiskt helt okej eftersom man slipper både Monkans och Bettans lektioner. Och på torsdag blir det endast religionen på morgonen och det blir till att åka hem 10.30. Anledningen kan man säga är för att Fierce Ambitious Trio liksom lagt ner lite, och för att ordinarie läraren är borta på lektionen efter. Skapligt ovärt, det tackar vi för!

Jag fick min förstoring idag. Jag kan väl helt enkelt säga att jag är väldigt dålig på storleksuppfattning... 70x100 tänkte jag, det är väl ingenting, finns det inte större? Skulle det finnas större säljs det väl på tapet...


Domare, Domherre, Dum, Dummare, Dummast, Dömd!

glass i stora lass.

Nu har jag haft redovisning för mig själv tre gånger, och nu känner jag att jag inte orkar lyssna på mig själv längre, så nu skiter jag i detta rent ur sagt. Istället ska jag välja kläder till i morgon, packa väskan och vara på allmänt "jag vägrar plugga"-humör, dvs på mitt vanliga humör...

Ikväll blir det Projecrt runway och gammeldags vaniljglass, tack!
Adios!

p.s
nu ska jag ta den sista tabletten på denna helvetes pencilinkur, och imorgon får jag träna och det ska bli så jävla kul, wohoooo, fyrverkerier, smällare, raketer, bomber! yey!


you cut me open.

Jag cuttade mig i fingret idag, eller inte ens i fingret, i handen wtf? Ont gjorde det och blödde gjorde det. Kundens hår blev rött och det rann om hela min hand. Kuljul! Inte lika kul att man skulle försöka slutföra klippningen med en lätt handikappad hand med blod som envisas med att sippra igenom X antal plåster. Suck! Tillslut gav blodet upp och jag kunde ta en till kund.

Har precis käkat gammeldags vaniljglass och sjuhelvete vad gott det var. Dock kan jag inte sitta här och njuta utan måste sätta igång och träna på min muntliga nationella redovisning i svenska, Ciao!


så glada för det.

Tänkte avsluta veckans sista dag med den nya veckans handlingsplan ala Blondinbella!? (Läs det med en nypa (näve) salt och gärna med lite sådär överentusiastisk stämma, precis som Blondinbella själv, för bäst effekt)

Skola/Jobb -
Den här veckan väntar praktik måndag och fredag och jag bara älskar praktiken. Att få träffa nya människor och förändra folk till det positiva är en sådan underbar möjlighet för mig, inte bara som egen företagare, utan också som människa. Jag ska också besöka min älskade frisörskola ett antal gånger och jag ska verkligen försöka njuta av varje minut, snart är de ju slut.
Kärlek/Relationer - En ny vecka står på glänt och nu är det bara att kasta ut det gamla och in med de nya, inte sitta och deppa utan tänka att därute så finns kärleken bara för mig! Jag känner redan att jag kan börja leta efter min drömprins, och såklart så befinner sig denna person i lilla Katrineholm, för det är ju högst troligt liksom, åh, jag ser fram emot denna vecka full av nya möjligheter i kärlekens tecken.
Hälsa - Nu när jag äntligen är klar med pencilinkuren är det dags att börja få ut lite aggressioner igen. Snart är det dags för tävling igen och jag är såå glad för det, och ska träna såå hårt för det! Jag ska också tänka på vad jag äter men såklart har jag ju aldrig ångest för att jag unnar mig saker eftersom jag är en så speciell person som har sådan självförtroende eftersom mina föräldrar alltid sagt att jag är bäst.
Övrigt - På lördag blir det festligheter och jag är såå glad för det. Ska fira en väninna som fyller 19 år och sedan blir det Starlight då en vän fyllt 18 och har hyrt hela lokaalen liksom, hur coolt är inte det? En så bra idé som jag kanske kan bygga vidare på till ännu ett nytt företag!

Okej, vet faktiskt inte varför detta kändes som sarkasm mot Blondinbella, jar har faktiskt inte mycket emot hennexD Hon lever sitt liv, jag lever mitt? Nåväl, jag får ta och skylle på tröttheten här, GODNATT!

fields of gold.

En jobbig vecka väntar mig. Jahdå sörrni, för denna vecka ska Ida gå hela veckan lång. Nästan en kors-i-taket-upplevelse. Inte nog med att jag inte kommer vara ledig på måndag och fredag, så har vi också arbetarkväll inför gesällen på onsdag, 12-21. Inte roligt heller med tanke på att man alltså kommer befinna sig i skolan 13 timmar, det känns lite väl överambitiöst.

Idag fick jag reda på att mamma har en "Ida Plantin"-pärm på sitt jobb. Där samlar hon all information om mig, min ekonomi och allt som hör därtill. Skapligt oroväckande men ni förstår väl vart jag fått min organisationssmani ifrån?

alle man till årorna!

song with a mission.

Läste i mitt horoskop att jag imorgon kan stöta på gräl under kvällen men om möjligt, ska jag undvika det. Jahapp, då vet jag vad jag helt enkelt inte ska göra imorgon, kuljul!

Idag ringde det en kvinna, som gav mig ett lockande erbjudande och jag var nere på stan och hälsade på denna lokal. Mer än så säger jag inte i nuläget, allt beror helt enkelt på.
 
Söndagens enda vettiga aktivitet var volleyboll och de vann vilket va redigt bra, tråkigt att kolla när folk förlorar ju. Men de är grymma så det var riktigt skoj den här gången också. Jag förstår fortfarande inte varför motståndarlaget blev helt överlyckliga när de fick en poäng, när de ändå låg under med 2-0 i set och 23-17 i sista set? Liksom, vad är det roliga?

Imorgon är det praktik som gäller och det ska bli riktigt roligt. Börjar klockan 10 och slutar när det inte finns nåt vettigt att göra längre^^. Vet innan att min långhårsmodell kommer 11.30 och att jag har en klippning vid 14, men sen får vi se vad som händer, förmodligen sker det lite mer än så :)

Ikväll blir det lite dipp & grönsaker framför tv:n, Ciao!

dagens.
v för vendetta.
sjung om studentens lyckliga dar.

Hittade min dikt som jag skrev till frisör 3:orna förra året.
Gash! Känns sjukt att det snart är oss det gäller.

nu är tiden över och livet står på glänt,
dags att tänka över allt det som hänt.
dra lärdom av tiden som var,
snart finns den inte kvar.
under denna tid ni kämpat,
och nu ni fått betalt.
när denna dag är över,
ni många tårar svalt.
finish, färg, klipp och kam,
fan va kul det varit att gå frisör och inte sam.
mot slutet ni har kämpat, och klarat er gesäll,
ni kan allt om håret, om skiktet som har fjäll.
vi önskar er all lycka, vi snart tar eran plats,
så ut i sommarsolen, hoppa, ta sats!
ni klarade det, ni gjorde det,
ni är uppe på max.
ni är födda för att hålla i en glänsande sax.
sätt er ner i kvällens sommar sol,
med bruna brända ben i sommarkjol.
blunda och tänk, ni är klara,
ni är nu redo, vänta bara.
ni har nu nått era mål,
så höj glasen, SKÅL!


unstoppable.

Jag måste säga att det känns skapligt töntigt att stå och redovisa för sig själv i spegeln. För det första så är det ju inte ens nervöst att redovisa för sig själv, så på det sättet känns det meningslöst. Nej men visst visst, om man lär in sig det man ska säga så blir man inte lika nervös sen. Nej det förstårs, men man blir ju nog så nervös bara av at kanske inte hålla tiden bra. Jag har ju en tendens till att prata för snabbt, ni kanske märkt det, nåväl... jag vet då inte om jag ska räkna med att jag pratar för snabbt, och göra framförandet ett tiotal sekunder över 5 minuter, eller om jag ska anta att jag faktiskt skärper till mig? En bra fråga sörrni!

Just nu sa jag allting på 4 minuter, vilket är för kort. Jag känner att 4.26 är en perfekt tid. 
Vad kan man knåpa ihop på 26 sekunder då? X antal konstpauser...


Nu ska jag fortsätta diskutera idealfamiljer och skilsmässor med mig själv!
ADJÖ!

dance with somebody.


Nu ska jag träna på min muntliga nationella redovisning, yey! Ciao!


 


seriös rundtur.

Som ni har längtat efter mina bilder på rummet.
Nästan så ni bildligt talat gått i taket!
Men lugn bara lugn, här kommer dom!
Och ge gärna cred för ljussättningen och fotografens stadiga hand!

Tänkte ta er på en ironisk lite rundtur!

Här har vi en säng, min säng! Fantastiska tavlor vars motiv inom kort måste bytas ut med risk för att folk tror man lever kvar i det gamla! Jag vill också kommentera de alla tänker just nu! JA, jag vill ha vitt lakan till dessa underbara gripsholmspåslakenen, men tror ni jag hittade ett eller?

Här ser ni min Blondinbella-plats! Jajamensan, här tjänar jag mina miljoner på bloggen och lägger dem i min gris. Tänk vilka miljoner som gömmer sig i dess runda kropp! Nej, men skämtosido... grisen är tom, jag lovar!!!

Här ser vi faktiskt en av de platser jag faktiskt förändrat. Förut hängde alla medaljer faktiskt på rad, men det kände jag var lite passé så såhär var min fiffiga lösning på det hela. Jag är så stolt över mig själv så ni kan inte ana!

Här gör jag mig vacker på morgonen, och om jag inte riktigt minns hur jag utvecklats under mina år så kan jag titta upp mot skyn (eller hyllan över spegeln) där hela mitt liv finns dokumenterat (nej jag lever inte kvar i det gamla?)

Och här har vi mig! I ett praktfullt omslag, en lyxförpackning. Eller snarare som ett paket mellanmjölk. Anledningen till detta spegelinköp var nog för att när jag inhandlade den hade jag inga former, och ni vet vad man säger, "har man inga former får man skapa sig former".

Vill tackat alla som har medverkat under denna otroliga resa. Jag trodde jag absolut inte att det var så många som var intresserade av lilla mig, så jag har absolut inte skrivit något tacktal... men jag skulle vilja tacka mamma, som alltid varit en inspirationskälla när det gäller att ta tag i städning, min pappa för att han alltid säger att man bara behöver försöka så går det, och min syster josefin, som är så duktig på att stöka till, och lena för de fina påslakanen i julklapp, nästa jul önskar jag mig ett vitt lakan! Tack till alla statister som ställde upp på mig, och trodde på mig. Tack och godnatt!


in a little while.

Oj vad fint det blir här, och Oj vilka lösningar jag kommer på!
Det är nästan så man får måla ett kors i taket.
Jag är nu inne på damningen.
Jag märkte att det behövdes...
Jag tänkte fota resultatet sedan.
Eftersom jag vet att alla bryr sig så fruktansvärt mycket!
Noot!
Dock tänkte jag visa pappa & Lena att jag faktiskt också städar.
Det är faktiskt inte bara Josefin som gör det?
Det är bara det att jag kan hålla det renare längre^^
Det är i alla fall vad vi intalar oss.
Vi= jag och mitt psyke!

Adios conocidos, beso más amigos (Alltså, jag kanske ska bli spanjorska på heltid!)

stumble and fall.

Jag har nu beställt förstoring på bilden.
Ja, den har ju hamnat som header nu också.
Jag planerar nu vart jag ska sätta upp bilden.
Blir helt inspirerad och funderar på hur jag kan omorganisera.
Därför kommer min kväll spenderas med att komma på kluriga lösningar.
Ungefär samma sak som att städa mitt rum, bara finare ord.


Ska ta och fixa naglarna ikväll också.
Nu är de långa, kors i taket!
Nu ska jag bara underhålla dom jävlarna också!

Städ&Plock+spotify+naglar=
Ser ut att bli en trivsam kväll ändå.

Adios amigos y conocido! (Dä ni, rena rama spanjoorskan!)

hit me.

Dagen har bestått av praktik 9-13.30.
Permanentrullning på mamma.
Drop in-klippning.
Klippning av mamma+styling.


Fotograferingen gick bra.
Har köpt en bild.
Planerar att framkalla en stor bild.
Tapetsera hela mitt rum med mig själv.
Jag menar, självgod eller vad.
Not, ska framkalla en stor bild i alla fall.
Den blev cool.
Den kommer förmodligen upp här snart.
Som header troligtvis.
Nåt ska den väl göra för sina 450 kronor!^^
Fanns ju flera stycken till som va riktigt fina.
Lite hippie möter Galadriel i Sagan om ringen.
Riktigt cool kombintion och man vill bara ha alla bilderna!

PUSS & FARVÄL!

sudda bort din sura min.


Alltså jag dör så roligt.
Jag behövde ett gott skratt och det fick jag, garanterat.
Jag skrattar så jag får ont i magen!

i'm not pop.

Det blev kaffe/varm choklad i solen hos elin.
Mycket prat och Annelie gav också sin åsikt.
Hon tycker jag ska sätta honom på plats.
Men vad vet lilla Annelie?^^

Inhandlade också en tidsbokningskalender till salongen.
Så Sussie kan ha koll när hon kan boka in på mig.
Det blir nog bra det där sörrni:)

Ikväll kommer Malin hem.
De åkte från Arlanda för en stund sedan.
Vi ska sussa i samma rum, och prata.
Hela natten lång!

Ciao!


how could you be so heartless.

14.30 kommer Hanna Eriksson och ska klippa sig.
17.00 Har jag träning och ska utbilda unga gymnaster.

Funderar nu starkt på att radera hela inkorgen på mobilen.
Det mesta är ju i alla fall bara skitsnack. Kanonkul!

Nu väntar duschen och sen min underbara vaniljlotion.
Måste snart köpa ny, den är nästan slut!

Skandal!

bara jag, inte du. adjö!


hate this part right here.

Mamma frågade mig varför jag har två strumpor på bordet?
Men det är ju självklart?
Jag lägger strumporna över den blå lampan som envisas med att lysa på datorn.
Även när den är avstängd.
Och inte vill jag sova i någon form av polisjakt?
Sen att strumporna är använda är ju en annan femma...

Jag hittade precis en sur rem i mitt rum.
Ja alltså den låg ju inte bara på golvet liksom.
Utan i en godispåse.
Jag lovar!?


Nu ska jag försöka återgå till någon form av organisering i mitt liv, mitt rum.
Förnyelse, jag vet i fan, man försöker väl. Glömma, eller någon form av gå vidare.
Först är man ledsen, nu är man mest besviken och känner övergången till arg.
Det kan ju bli en rolig tid det med.
Det är kanske tur att man äter pencilin.
Annars skulle det vara ett ypperligt tillfälle att supa skallen i bitar!?


här var man glad i vågen!

Ciao!


thought that we were stronger.

Hemkommen och ett stycka gladare.
Inhandladde typ 5 toppar i olika slag.
Vita, svarta och en beige.
Vet inte riktigt vad jag ville med den beiga.
Förnya mig kanske.
Eller så passade den så sött med armbanden jag köpte.
Och jag menar 35 kronor hit eller dit.
3 par strumpbyxor fick följa med hem.
Och som sagt, 2 armband.
Någon sorts förnyelse.
En blommig blus/tunika svepte också med.

Nu blir det Patrik 1,5!
Caio!

at the top of my voice.


Om cirkus 40 min ska jag och mamma åka till Lager 157.
Ikväll ska vi kolla på Patrik 1,5.
Till den planerar jag dipp & grönsaker.
Shopping, film och tilltugg.
I'm in big need of it.

Jag skulle behöva bli helt frisk också.
Så jag skulle kunna träna.
Då skulle det gå ännu bättre.

Adios!


halo.


Remember those walls I built
Well Baby they are tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo

I swore I'd never fall again


 


d.

det här kunde blivit en ganska bra dag.
trodde jag det.
kul avslut.
hade de väl på känn men hoppades väl att jag var fel ute.
försökte bygga upp en mur.
borde byggt den högre.
jag visste det kanske innerst inne.
jag är som skapad för att bli sårad.
en, två gånger.
att jag inte vet bättre.

skratta åt mig, det vet jag ju att du gör. ha ha.


adios.

Ett stycka skoldag förbi.
En aning förvirrande.
En deprimerad klass.
Nationellapanik.
Lyckat pm-skrivande.
Äcklig skolmat.
Ingen skolmat.
En underlig frisörlektion.
Spenderas med teoriplugg.
En solig bilresa hem.
Direkt till träningen.
Utbilda unga gymnaster.
Voltträning, mer ryggplask.
Egen träning.
Planering inför kommande tävlingar.
Hemfärd.
Lider av hungersnöd.
Äter som en häst.
Planerar in gesällträningar.

Jag är ledig imorgon (och på torsdag, och detta är sant! Jag har inte tagit ledigt själv, jag är verkligen ledig, helt, studiedag liksom) och imorgon ska jag äta lunch hos mormor. Klockan 13 ska jag infinna mig i laggarhult för de om undrar vilket inte är många. Ciao Bella, Adios Amigos, Goodbye my loved ones, Adjö vänner & bekanta!fördelar & nackdelar.

Tänkte bara dra för- och nackdelarna med att Malin är bortrest.

Fördelar:
- Jag kan ha högre volym på tv:n på kvällarna då jag inte behöver bry mig om att hon ska få sin skönhetssömn som är så sjuhelvetes viktig att inte ens sienfeld går före.
- Jag kan låna hennes kläder utan att behöva fråga eftersom jag ändå vet att jag får låna, eftersom hon får låna av mig, men själva grejen att slippa fråga gör det enklare.
- Ingen sitter och snyltsurfar på min laptop. Inte för att hon är i vägen särskilt ofta men det är ju skönt att veta att den finns tillgänglig för en själv 24/7.

Nackdelar:
- Jag har ingen att ligga och mysprata med om kvällarna.
- Jag har ingen att dela morgonen med, som gör att den blir lite mindre smärtsam.
- Jag har ingen som alltid gör vad jag säger åt henne att göra.

Jag gillar henne dock bättre här hemma på Blomstervägen än i Egypten.

<3

medmänniskor och andra varelser.

Som jag kämpar med denna cd-skiva! Ingenting fungerar så just nu skickar jag musiken mellan datorerna med hjälp av malins msn, säg ingenting till henne. Lite oroväckande att jag hackade mig in på den, men vad gör man inte för att Hanna ska må bra i bilen liksom? Jag tänker på mina medmänniskor. Jag inser också att Hanna nog inte är ett lika stort fan av Veronica Maggio som jag själv, därav får jag begränsa mig med låtar till skivan... från 11 till... 1... snyft! Men som sagt, jag tänker på mina medmänniskor!

Jag har införskaffat mig 3 dl gräddfil, 1 fresh island-dip, 1 gurka och ett par morötter. Detta ska jag tillsammans förtära i en perfekt kombination framför project runway. Det är en lyxig måndag det här, och det skaa gå till historien, not!

Pussoir!

put a ring on it.

Håller på och fixar en ny skiva till bilen.
Imorgon börjar vi 10.45.
Då hämtar jag upp Hanna strax innan 10.
Väldigt skönt
må jag säga.
Vi slutar klockan 16 och då bär det hem.

Eftersom jag inte är 100% frisk ännu ska jag inte träna.
Äter ju pencilin också, så det kanske inte är det utlimata.
Dock blir det till att utbilda unga gymnaster as usual.
Var så ambitiös idag så jag kollade på dvd:n från trampettkurserna.
Har fått lite inspiration till förövningar och stationer.

Ikväll är det Project Runway och jag tror jag ska festa till det.
Kanske ska göra lite dipp och doppa lite morötter?
Låter inte det alldeles ypperligt för att vara en måndag?
mysig bild från hajken i höstas, kanonkul!^^

Adiosaaa!


praktiklösning.

Måndag.
Åkte till Sussie och pratade med henne så ska försöka få ihop mina praktiktimmar där. Det blir måndag och fredag nu fram till påsklovet då det förmodligen blir måndag, tidsag och onsdagen på påsklovet. Så nu kan ni komma och klippa/färga/styla er hos mig på salongen, intresserad? 

Caio!


love me hate me.

Jag är faktiskt klar med pm:et som man ska skriva i svenskan. Så nu behöver jag bara träna på en 5 minuter muntlig presentation om skiten också. Jag vettikatten om jag gjort rätt egentligen, men det är sånt som märks. Jag har ju studiedag onsdag och torsdag, så jag hinner träna på't då! Detta betyder att kvällens planer viisst innefattar Beck & popcorn även fast jag har alla filmer, höhö, men som sagt, det är något visst med reklampauser och nyheter.

Adios amigos!

p.s
blomster och check, random!


if u seek amy.

Jag funderar över att ta tag i muntliga nationella i svenskan. Det slog mig att det är redovisning typ nästa vecka. Det känns som att det kan vara passande att börja, så man nästan kan skiten utantill, säkrare så. Jag som tänkte att det skulle bli popcorn framför Beck ikväll. Mitt förnuft kom dock i fatt mig, jag har redan alla Beck, jag kan se dom när jag vill! Dock är det något speciellt med pauserna och allt det där, men nej Ida. Nu är det dags att hitta infallsvinklar i ett sjuhelvetes bra ämne.

Caio!

p.s Kul att jag hann ha min nya praktikplats i cirkus 3 dagar. Jag hann inte ens komma dit för att prova, och bevisa att de skulle bli skitkul. Jesper ringde torsdags och meddelade att hans kollega inte ville längre, i alla fall inte när salongen inte är klar helt än. Kul kul, vad gör man? Kul att Jesper vill dock, men alla ska väl vilja... Lyckan var bra men kort. Känns ju lagom bra när jag inser att det endast är 2 månader kvar tills det är dags att avlägga gesällprovet, HOW FUN!

love me, hate me, say what you want about me.

kapten jack sparrow.

Riktigt mysig kväll igår. Att operasångaren vann var faktiskt helt okej. Jag är tacksam eftersom ruggugglan inte vann, då skulle jag skjutit mig. Nåväl, det blev Pirates Of The Carribean 2 igår. Elin somnade ju dock, och trodde att jag inte märkte det, höhö. Jag älskar de filmerna. Jag kan sätta på dom bara för att få höra musiken, love it.

Nu ser jag på Pirates Of The Carribean 3 och målar naglarna. Ciao!


ekip.


Kvällssällskapet!
<3

ekip - ...
rätt & slätt vår första affärsidé ^^

mat.

Har spenderat den senaste timmen med spel då man ska laga mat. Har bland annat gjort pizzor, pannkakor, tårtor, hamburgare och diverse annat. Nej nej, jag är inte hungrig alls?

Väntar i princip på att Elin ska komma hem. Då ska vi åka och köpa thai och sen käka, kolla på melodifestivalen och käka dipp, grönsaker och annat gott.


Ciao!

smile för oxbringan.

Klart som fan Kuriren kom och fotade idag! Känns ju sisodär va... kommer säkert se ut som en uppsvullen och trött hösäck, vilket också är en bra definition på mig själv för tillfället. Uppsvullen för att det liksom blir tvärtomprincipen när man egentligen inte ätit så mycket under dessa sjuka dagar, och trött eftersom jag inte sovit en hel natt utan att vakna hela tiden och en allmän hösäck för att jag inte ens orkade hålla upp hållning någotsånär... ack! Jag kommer nog fnissa en aning när jag ser mig själv i tidningen, haha! Sött.

En rolig sak - Det serverades kräftskagen till förrätt... jag är ingen kräfttjej om man säger så... och det serverads oxbringa till varmrätt... ja.. det säger väl sig lite självt, jag är ingen oxbringetjej direkt... tur att jag för ovanlighetens skull åt frukost precis innan.

Adios! / Ida

lördagslunch.

Imorgon klockan 12 ska jag befinna mig på Duveholms Herrgård för lunch med hantverkstipendienämnden, typ. Folk som i alla fall utsett mig till en av de fem som fått ta del av stipendiet. Det tackar vi för, dock är jag ju inte alls så pigg på att varken ta mig upp ur sängen eller fixa mig för att vara trevlig och social, men man får väl anstränga sig för 10 lax.

Natti.

nej.

Jag mår dåligt, riktigt jävla dåligt.
Har verkligen inget mer att säga.

Jag orkar inte mer.
BLÄ!


glass i stora lass.

Rastlösheten är ett faktum.
Eftersom jag sovit under dagen är det inte ett alternativ.
Eller kanske.
Men då kommer jag vakna så hiskilens (är det ett ord) tidigt imorgon.
Då kommer den dagen bli så fruktansvärt lång.
Kanske ska gå och äta glass.
Min hals dödar mig.
GLASS!

Jag läste by the way på förpackningen av glassen...
Vi kan väl helt enkelt säga att det är bäst för oss alla att jag blir frisk.
SNARAST!

DÖ!

den sjukes ord.

Klara knappt av att känna lukten av mammas thaimat som jag annars älskar. Åt glass istället och det var väldigt skönt i halsen. Var väl tvungen att äta något så jag kokade pasta. Endast pasta. Det var inte alls lika gott som jag föreställt mig. Smakade mest mjöl, vatten och en lite smak av ketchup. Det var ingen vidare minnesvärd middag. Hatar att vara sjuk. I friskt tillstånd finns det inget skönare än att ligga kvar i sängen på morgonen, när jag är sjuk klarar jag inte av att ens försöka somna om då det gör ont i hela kroppen och det mer känns som att jag simmar i atlanten än försöker fly vardagen i en säng. Ingenting man äter smakar som det brukar och man blir sugen på helt konstiga saker som typ smörgåsgurka, falukorv, bostongurka... men liksom, inte i en måltid? Nej nej, bara det, rakt upp och ner, ën sked bostongurka liksom? HUA!

Nåväl, det kanske inte är så sjuhelvetes trevligt att läsa om hur jag känner när jag är sjuk, men tyvärr är det det enda jag känner med tanke på det illa ordspråket jag lever efter:
"När man är frisk vill man ha hur mycket som helst, när man är sjuk vill man bara en enda sak, och det är att bli frisk." Vackra ord från någon, jag tar absolut inte åt mig äran för så mycket har jag lärt mig från svenskakursen, men ursäkta för att jag inte har en trovärdig källa, och wikipedia är väl inte att tala om!?

Inga pussar här inte, en host i örat om det kan tänkas passa? / Ida

sick.

Har sovit sjukt dåligt inattt.
Minns att jag liksom yrade.
Hade förmodligen feber.
Jag är helt tjock i halsen.
Hostan låter som om lungorna är påväg upp.
Härligt!

Hej då.


dagens goda gärning.

Måste verkligen berätta dagens god gärning.
Jag var på väg hem från träningen och körde ganska långsamt för det var tokhalt ute.
På vägen haltar en gubbe och vinkar lite till mig (uppfattade jag det som)
Jag tänkte att vafan stackars gubbe som haltar så.
Jag stannar till kanten och öppnar fönstret och ser att jag känner igen gubben.
Vi pratade på busshållsplatsen för nån månad sen.
Jag frågar om han vill ha hjälp och han säger att han ska till banken.
Hoppa in säger jag och gubben hoppas (kliver mödosamt in i bilen)
Han har värk i hela kroppen för han är lite gammal och gaggig.
Jag skjutar honom till banken och vi pratar om allt från hembränt till sjukdomar.
Jag får 70 kronor för besväret (han fick sådana skuldkänslor över att han spräckt hundringen jag skulle fått)
Men jag tackade och blev kallad en ängel.Jaha.. hej då / ängeln


amen duurååå.

Jag försöker komma på en passande liknelse.
Jag känner att en 14-årig kille är mitt slutiglita svar.
Jag låter som Björn Gustafssons "Amen duurååå".
Inte lika roligt för mig som för Christoffer.
Garvade ungefär konstans hela samtalet.
Kul att man kan roa nån, får man tänka.

Detta resulterar i att det är dags för mig att vara hemma och bli frisk imorgon.
Adjö.


högt över havet.

Glassen smakade underbart.
Project runway var inspirerande.
Halsen kliar och irriterar.
Mina naglar är starka och röda.
Kläderna är framplockade.
Väskan är packad.


Imorgon är det jag som sitter bakom ratten mot Norrköping.
Hämtar Hanna strax innan 10.
Förmodligen kommer en försäljare till skolan imorgon.
Hoppas att jag hittar en bra klippmaskin till ett överkomligt pris!
På kvällen blir det till att utbilda unga gymnaster.
Min egen träning tror jag att jag får hoppa över.
Eftersom jag har sjukt ont i halsen är det farligt.
Känns lite opassande att dö nu.
Ska också hämta Malin i Valla imorgonkväll.
Be till gudarna att jag inte kommer vilse.
Men hur svårt kan det va?

Jag skulle dock vilja att min pojkvän inkluderar morgondagens planer och det är också sånt som märks, men man får allt ta och hoppas på det bästa för saknad, det är han! <3

alle man till båtarna / plattan

glassprojekt.

Kvällen ska spenderas framför tv:n och framförallt project runway som börjar kl 22. Till detta ska jag avnjuta lite glass och såklart äta den rätt ur den runda kartongen. Jag tror det är bra för min onda hals att förtära lite glass... det är i alla fall mitt enda argument.

Adios amigos!


make it over.

Jag åkte ner på stan och inhandlade 2 nagellack som tydligen skulle få naglarna starkare. Först har man på det ena lacket som blir som en fiberhinna, och sen det andra som jämnar ut så man kan ha på vanligt lack över. Vi får väl hoppas att det fungerar för jag vill ha naturligt långa naglar nu!

Jag planerar att efter middagen åka och sola bara för att fullfölja min "gör mig vackrare i brist på annan aktivitet-dag". Sedan blir det dusch, fix, packning och sånt innan det blir tv/film och popcorn! Mys!

Au Revoir (titta lotta, magdalena!! jag kommer faktiskt ihåg lite av franskan på högstadiet) SPUNK / Ida

it's something about it.


Hårmodell för bruduppsättning till Malin, Hela dig

Var inne hos Jesper och har nu fått praktikplats. Efter mycket om och men! Det jag ska göra är egentligen att ta med mig gesällmodeller och modeller att träna på och så, så vill ni förgylla mina fredagar är det bara tt säga till! Jag kan tyvärr inte säga vad de heter än för de har inte fått godkänt för namnet ännu, och kanske måste komma på ett nytt, så jag får vänta med det! Men, pju! Det var by the way assnyggt i salongen. Upphöjd schamponering vilket jag älskar, knallröda stolar, coola orangea detaljer som liksom på något konstigt vänster passade in sjuktsnyggt! Ojojoj, tack!

pusspuss!så glada för det.


Imorgon är det dessa damer som börjar åka bil till skolan och vi är
 sååå glada för deeet!

all in this togehter.

Jag vill bara säga att jag hatar försöljare i största allmänhet, men jag tycker defenitivt att det går för långt när det ringer 9.20 på morgonen. För hey, för det första är det troligt att den de söker jobbar, och om inte, så sover väl förhelsike den de söker eftersom de inte jobbar? Fan för telefonförsäljare.

Jag vaknade upp med, pamparrapam... halsont & hosta! Är det inte helt underbart? Jag som precis blivit frisk från min förra lilla sjuka, men jag menar, man ska väl ta allt på en gång!? Gärna för mig, men då fan ska jag va helt perfekt frisk på gesällen, det säger jag bara!

Ska så småningom ta och fixa mig så jag kan åka och träffa Jesper och jag hoppas att han kan ge mig lite glada nyheter angående praktikplats. Ska i alla fall åka och hälsa på och se på "nya" salongen. De har ju byggt om massa och som det ser ut utifrån är det döfint! Well...

ADJÖ!

she's got it.

Det slutade med att jag rensade skåp och lådor.
Jag beskyller Akon för mitt påhitt.
Men det kanske var bra ändå.
Det behövdes ju.

Nu ska jag försöka fixa det sista och sen krypa ner framför Beck.
Om det är en dålig (förlåt, mindre bra!!!) så sätter jag på valfri Beck:)

"så jag känner mig uppblåst" - prova activa!

PUSS!

bacon.

Nu ska Akon sprudla ur högtalarna.
Dessa toner ska ge mig inspiration.
Inspiration till städning.
Allt är så dystert här.
Så, nu ska Akon & jag ha en date!
Mucisdate!

adios!

tårar över ingenting.

Jag är sur, irriterad och typ arg.
Jaha, vad är jag arg över.
Jo typ i princip allt.
Jag är trött på alla människor.
Jag är trött på skolan.
Just nu är jag sådär blödig.
Jag kan bara sitta och böla för nada.
Det gör jag nu.
Jag känner att jag behöver tömma lite tårar.
Tårar för ingenting.
Tårar för att inte veta.
Tårar för att inte orka.
Tårar över töntiga saker.
Tårar för något man aldrig annars skulle fälla en tår över.
Tänkte att det är lika bra att fälla lite tårar över det.
Blä.

Ge mig en glasskartong och en sked, då kanske jag mår bättre.

Jag vill bara krypa under täcket och dö för en stund. Men om ett tag kan jag krypa upp och leva som vanligt, men nu behöver jag dö lite, bara litegrann, försvinna. Det är bäst, annars blir jag arg på någon som inte förtjänar det, och det är så typiskt.

adjöss.


carolina klüft i kholm.

Gårdagskvällens idrottsgala var lyckad och vi hade sjukt roligt! Vi vann såklart inte årets damlag men det visste vi ju nästan innan, men Vania kammade hem årets ungdomstränare/ledare och då blev vi väldigt glada! Jag blev också kallad Carolina Klüft ett antal gånger av konfrencieren Tomas Ravelli. Fick ställe mig upp så alla kunde se "SÅ LIK" jag är  henne, host! Haha! Trevligt var det i alla fall!

Idag klockan 13 ska jag hämta farmor på stationen sen så åker vi till Norrköping till min kusin där vi ska vara barnvakt. Det blir trevligt. Mys ikväll till melodifestivalen med gottigheter!

PUSSSSS!

it's friday you know.

Snart kommer Elin hit och då blir det lite fix inför kvällen. Strax innan 18 kommer Hanna & Hanna också, och sen åker vi till Zandra för lite förfestande. Jag ska dock inte dricka eftersom det är jag som kör ikväll, eller så säger jag som Vania: "idrott & alkohol hör inte ihop", så det är därför jag inte dricker ikväll^^

Nomineringarna för kvällen som rör oss är "årets damlag", "årets tränare" och "årets ungdomsledare". Vi kan ju hoppas att någon inom gkkg kammar hem ett pris, dock är jag jävligt säker på att det inte är vårt lag, men vafan spelar det för roll^^

Nåväl, nu ska jag börja fixa håret & sminka mig så jag kan fixa Elin när hon kommer!
Puss!


ord.

Dagens skola: Provresultat & utandning, mentorsråd med studentfix, servicesnack.
Dagens kvalitétstid: Sy om klänning, solning, dusch, klädval.
Dagens träning: 1½-skruv, vikta fotleder, underhållande linnslus, mixfristående.
Dagens kväll: Tacos, fix, dator, fix, dusch, undanplock.

Morgondagens förmiddag: Färga utväxten hos hanna kl 11.
Morgondagens lunch: Förmodligen med mamma, morbror & kusin.
Morgondagens eftermiddag: Mys & fix med Elin.
Morgonens kvällsaktivitet: Förfest & Frottégalan.

puss på laget!


sagt & gjort.

Idag stod det i mitt horoskop, att jag skulle skippa småpratet på förmiddagen så jag hängde med och förstod, då skulle jag förstå. Sagt och gjort, Hanna fick hålla käften på religionen så jag kunde anteckna ala Linn, och nog förstod jag alltid. Sen om jag jag bryr mig vet i tusan, men vem vet, det kanske står i mitt horoskop imorgon.

Fick tillbaka provet om islam och vi kan säga att jag pustade ut! Jag menar 7 poäng över nödvändigt är ju nästan så man bör fira! Sagt och gjort, det blev mc till lunch.

Sagt & gjort helt enkelt.
/ ida


en grön infallsvinkel extra, tack.

Har suttit och läst i häftet inför muntliga nationella i svenska och inser att många av texterna är väldigt intressanta men jag har ett problem? Jag får liksom inte ihop någon text med en infallsvinkel? Om jag försöker så bryter jag den röda tråden så den blir alldeles blå om ändarna, och det känns lite väl riskapelt för att vara ett nationellt prov.

Ska snart få träffa Christoffer en kortis, det var på tok för länge sedan, skandal brukar vi kalla det.

Annan oviktig information är att jag precis var och köpte extra grön. Det gamla hederliga tuggummiet som nästan är det enda som har kvar sin gamla hederliga gammelmodiga påse, alla andra är i coola metallicfärger och så vidare, men nej, jag gillar det gamla hederliga extra grön.

PUSSEL & KNÅP!

p.s en blogg utan bilder är en tråkig blogg.. min blogg är en tråkig blogg. d.s


pussoir.

Kultur & Stilhistorian idag var totalt onödigt då jag varken hörde vad människan (psykfallet Monkan) sa eller ens förstod vad hon ville få fram? Bevis på detta är att jag fortfarande inte förstått om vi har Gotik eller Medeltid, men om jag börjar fundera över dagen nu så kanske vi har en blandning, liksom, gotiken smälter in i medeltiden. Nåväl, det enda vettiga jag gjorde var att skriva ner frågor som jag hoppas Monkan kopierar rätt av (som hon brukar annars) och göra ett prov av det, då kan jag ju liksom redan frågorna så det känner i alla fall jag är en trivsam lösning.

Bilden gick väl ganska käpp rätt åt helvete idag. Jag börjar nu inse att min salong är sjukt ful och börjar hata allt med den. Eller jag känner snarare att Bettan hatar allt som har med den att göra. Jag själv tycker den annars är ganska söt, men jag påverkas av Bettans attityd, det är något speciellt med den damen. Plus att jag nu insett att jag måste göra om hela ritningen från början eftersom jag inte alls gjort som den var från början. Detta kommer bli svårt med tanke på att linjalerna som finns liksom inte går ner i min salong, så det blir ett problem med mätningen?

Frisörtekniken var roligast, ever! Den bestod av att jag hoppade 31 gånger för att försöak fastna på bild på Saras kamera men det gick inte. Sedan flög jag flygplan på en stol samtidigt som klasskamrater stod med fönar och kameror. Jag kände mig som en riktig filmstjärna. Filmen finns på facebook, kan ju vara kul att veta. Det visar verkligen hur hårt vi jobbar på frisör^^. Vi har också sprutat vatten på varandra. Det började med att jag sprutade mig själv i ögat men sedan kom jag på att det var roligare att spruta i Saras öga. Hanna fick sig också ett dopp, och Kjells flint blänkte sådär lite extra, mer än vanligt. Permanentteori hade vi också, mitt i all denna smet, men vem minns något av den? (eh jag?)

Okej, nu ska jag kanske försöka komma på vad jag ska prata upp på muntliga nationella i svenskan, sen får vi se om Christoffer har tid för mig, då blir det en visit i Laggarhult! Ciao! PUSS!

no doubt.

Idag har jag ätit ungefär lika mycket onyttigheter som jag gör under en hel helg, jag tror faktiskt jag kan sträcka mig så långt. Idag var det 3 unga gymnaster som började böla under styrkan, men jag förstår dem, att se belöningen (godiset) ligga framför en, såklart man vill orka stå de 6 minuterna 90* mot väggen? Försår väl vem som helst. Dock fuskade ju ett par stycken så då fick jag ju ta på mig ansvaret att förtära belöningen.

Kände inte att min kropp var 100% efter lilla gesällen (ryggen) och min sjuka (halsen), så tränade inte idag. Tog mitt pick och pack och åkte, men körde i alla fall ett ljushopp. Kände att jag skulle bidra med något?

Nu har jag ätit hemmagjord thaimat så nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret för det behövs. Såg också att hela mina armar är täckte av en lilablå ton vilket gör att jag ser helt frusen ut, men no fara, det är bara silverschampo och lila toning. Smällar man får ta när man ska göra kunder vithåriga!

En jätterolig grej är att jag och Hanna har kommit på en lösning! Helt otroligt, att vi, liksom kommit på det? Eller, jag ska inte ta åt mig någon vidare ära då Hanna är mattesnillet i vår relation, men detta kommer innebära att vi kommer åka bil 2 av de 3 dagarna vi går i skolan, isn't it great? Jovars sörrni, det låter helskönt i mina öron!

Nej, nu var det duschen har jag hört.
/ Plattan


pappa är skapligt saknad, därav dessa bilder, lite random^^ <3


ett par klagomål.

Tisdag och jag är så inte på för skola idag. Jag orkar verkligen inte, jag orkar inte pendla. Det var första gången Elin hörde mig klaga på det igår. Det är ju så jävla tråkigt, och surt när man börjar 11 och måste åka 9 för att sj inte kan sätta in ett passande tåg. Snart kommer det börja gå bussar istället också, jättekul. Bara för att sj inte kan lösa problemen under sommaren. Nu kommer man få åka ännu tidigare och komma hem ännu senare vilket kommer innebära att jag kommer komma jätteförsent till barnens träning. Nog om det, busskatastrofen är ju inte än, jag kände bara för att vara lite negativ såhär på morgonkvisten.

Har nu lagt in ny musik på mobilen som jag kan lyssna på under de roliga tåg- och bussresorna denna dag, allt för att muntra upp mig själv, how fun!

/ ida

here we are here we stand.

Varför ska det snöa för?
Totalt onödigt.
Jag som vill ha vår.
Jag vill ha försommar.
Möh!
Man mår ju inte alls bra av detta hemska väder.

Jag ska gå ner och kolla om det finns någon form av matintag här.
Jag går praktiskt taget bara och väntar för tillfället.
Det är hemskt tråkigt och jag är trött som ett as.
Därför känner jag att det är bäst att avsluta här...
Innan jag gör något riktigt dumt.

hej på du
/ ida


måndag.

Spenderade lite tid med Hanna på stan.
Jag var ett bra smakråd tycker hon.
"Om du inte köper dom så skjuter jag dig"
Man måste ju ta saker på allvar anser jag?
Nåväl, nog om tröstshoppingen.
Det slutade med att vi åkte runt i 2 bilar.
Vi parkerade så fint efter varandra.
Dock kände vi oss inte speciellt miljövänliga.
Inte för att allt spray under alla tävlingar har hjälpt vår natur.
Så vi kände väl att det kvittade.

Jag har också för första gången kört bil med den såkallade enhandsfattningen.
Blev till att ringa Elin lite lagom impulsivt under bilfärden hem.
Hon skulle dricka 6 koppar kaffe, vilket jag tyckte var helt normalt.
Själv skulle jag käka chips, så jag var ju mycket bättre.

Nej nu ska jag återgå till det jag just gjorde,
ingenting.
puss /
Ida

nothing could break me down.

Måndag och det betyder ledigt för HVFr3.
Jag har precis sminkat mig.
Ska väl äta något innan jag åker.
Jag ska hämta Hanna och så åker vi mot stan.
Hon ska köpa biljett till galan på fredag och lite annat.
Ja, vi kommer ju garanterat inte vinna "årets lag" på fredag.
En trevlig kväll kan man ju i alla fall hoppas på.
Och så kan man ju hoppas på att våra tränare får pris.
Dricka ska jag dock inte göra, jag får va fylletaxi.
Jag ska köra till Norrköping dagen efter.
Med farmor som sällskap.
Det är bäst att hålla sig i skinnet menar jag^^

Har nu fixat ihop en bra skiva till bilen.
Nu kilar jag, hörs senare!
Puss!


visste inte vad som väntade.

Jag är verkligen så uttråkad. Jag är ensam hemme men det går varken något bra på tv eller finns något gott att äta? Hur ovärt som helst. Ingen bil har jag heller, tråk. Jag har i alla fall planerat kvällen med popcorn och film tillsammans med Malin.

Imorgon "firar" jag och Christoffer 2 månader och då kommer vi nog hinna träffas en stund. Våra upptagna liv krockar en smula, men han är enormt saknad och jag ser fram emot att frå träffa herrn lite, hellre lite en inte alls.

Men för att försöka fördriva lite tid ska jag väl skriva loggbok om lilla gesällen.

Ida Plantin


dead.

Har duschat och fixat mig nu, tänkte det var lagom till sisodär kvart i fyra en söndag? Jag spenderar min eftermiddag framför tv4fakta som nu visar ett 2-timmars program om kvinnor med dödsstraff, väldigt intressant faktiskt. Det är sjukt att när man först hör åklagarsidan, är man helt inne på deras spår men när man sedan får höra försvaret och alla bevis som åklagarsidan hållit undan, och hur fel allt har gått till, så är det sorgligt för fan. Nåväl...

Nu ska jag återgå till programmet, pausen är slut:)
/ Ida

champchamp.

Ni vet färska champinjoner, som ligger öppet i affären... visst vill man bara gå fram och trycka på dom, känna på dom, ha sönder dom? Det ser så fruktansvrt inbjudande ut. Själv hatar jag champinjoner, och svamp över huvud taget, men just att få klämma, känna och förstöra dessa små svampvarelser, det är så inbjudande. Dock höll jag mig i skinnet denna dag.

/ mig.RSS 2.0