does it rain.

När jag kom hem från jobbet strax efter 6 trodde jag att jag skulle stupa i soffan och ligga där hela kvällen.. Men inte då! Jag handlade, lagade mat och städade! Sen blev det en dusch och mys i soffan. Nu har jag lite tvätt kvar som ska tas hand om i veckan, men nu är det i alla fall rent här.

Imorgon väntas jobb igen och gymnastik på kvällen. Kan bli bra, men då behöver jag sova nu. Vill inte va så trött som idag.. Tror att jag gäspade ungefär 15 gånger i timmen idag, utan att överdriva!!

PUSS / i


tired.

Jag är trött. Jag vill ha semester. Jag orkar inte mer. Det är inte långt kvar nu, men de går så olidligt sakta nu. Uhuu.. Nåväl... Ska väl fortsätta jobba nu. Snart kommer dagens 2 av 3 klipp ock färg/sling. Hejdååååå

PUSS / i


hey där.

Så, idag är jag trött. Låt mig berätta varför.
Igår började jag att vara gästtränare åt Karlstad som är här på läger. Sen åkte jag direkt ut till golfbanan och slog lite, och drog en 9-hålare. Det tog år för att det var massa folk som promt skulle spela samtidigt, och folk slog bort bollar och skit. Håll er på banan vafan!? Haha. Efter golfen styrde jag sådär spontant till Stockholm. Jo, nu läste rätt. Hämtade hem Sara som mådde pyton. Eftersom jag smittat henne kände jag ett visst ansvar över att få hem flickebarnet. Påväg hem pratade vi så mycket att vi missade att svänga av. Ja, så vi åkte en mer "skräckfilms"-väg kan man säga. Men tillslut kom vi hem. Så blev det sömn några timmar innan det var dags att agera gästtränare åt Karlstad igen. När jag trodde jag skulle åka hem frågade de om jag kunde stanna några timmar till. Varför inte? Så nu blir det lite mer klirr i kassan, och det känns bra. Har ju faktiskt en Kreta-resa som väntar, I need money till all tzatziki jag ska keekaaa!
 
That's why I'm tired people.
 
Nu ska jag duscha och sen kommer Sara över innan vi drar vidare till Daniel för planering och mys.
Låter som en bra söndag hörrni, ADIOOS!
 
PUSS / i

million voices.

Åhåå, 2 veckor kvar till Kreta. Så underbart. 11 dagar i ett paradis, med bästaste Michelle. Awesome! Men, idag är det lördag och jag har äntligen ändrat kortuppgifter och allt på spotify så jag fick tillbaka premium. Så nu dunkar jag musik i högtalarna. Woop!
 
Kl 13 ska jag vara nere i hallen. Ska vara gästtränare till Karlstad GF som är här på läger i helgen. Blir ett par timmar imorgon också. Ska bli roligt! Efter dagens pass blir det en sväng ut till golfbanan med mamma. Blir nog 9 hål, och lite rangeträning. Gilla!
 
Hörs, PUSS / i

lördagstrött.

Efter att ha legat ner i typ fyra dagar har jag i eftermiddag rört lite på mig i alla fall. Imorse vaknade jag halvsju och kände mig inte alls bättre, men efter lite tabletter och några timmars sömn kändes det inte lika illa. Efter flera timmar på sofflocket plockade jag undan lite, men orkade inte dammsuga. Fick vila lite innan jag tog mig bort till tempo för att köpa köttfärs. Har nu gjort en lasagne.. Den står i ugnen. Men nu är jag trött igen. Måste vila lite så jag orkar äta sen. Hejdå! PUSS / i


sjukt.

Mår som en kratta. Idag har nog febern gått ner men halsen har blivit värre. Har inte tagit morgonens tablett som ska hjälpa mot nästäppan för den glider inte utan fastnar i halsen där det är trångt och så får man massa kräkreflexer och så, och det är hemskt. Väntar på att Vår Vårdcentral ska ringa, nu orkar jag inte mer. Vaknade vid 3 inatt och kunde inte somna. Somnade tillslut vid halv 7 och sov en timme. Dock var det en hemsk timme då jag drömde mardrömmar om att jag var en mördare och psykiskt sjuk och jätteläskig och ja.. Usch! Det var riktigt obehagligt! Nej, nu får vårdcentralen ringa! PUSS / i


RSS 2.0