fan vad snygg man är.

en tanke slog mig. om man har ett självfötroende som är på topp och säger att man tycker att man själv är så förbannat snygg, då får man skit för det. då försöker folk bryta ner en sönder och samman så man ska ligga där på knä och gråta ut hur ful man är. det är ju något fel med en själv om man säger att man är snygg? det är oacceptabelt att tycka det själv. om någon säger att du ser bra ut ska man vifta bort det och säga att det inte är sant och blahablaha. varför kan man inte på ett glatt sätt säga ja vet? det är verkligen inte normalt. är det inte bra att man har rätt uppfattning om sin kropp och vet om att så faktiskt är fallet. det är totalt förbjudet att tycka att man själv ser bra ut och med det här inlägget kommer folk börja prata om hur snygg jag tycker att jag själv är för det är ju verkligen det jag har sagt. gossip!


en morgon på gymmet.

en morgon på gymmet.

- man kliver in genom dörren och möts redan av den medelåldersspännisen som är i full gång att pumpa, trots att han inte värmt upp ännu. denne medelåldersman är morgonens hjälte, den starkaste personen i salen... på morgonen. anledningen till att denne man besöker gymmet på morgonkvisten är såklart för att han är för svag för att besöka de på kvällen eftersom det han egentligen gör på gymmet är att pumpa lite, sedan vandra runt i några minuter, pumpa lite till och sedan pilla lite med cd-spelaren och sedan pumpa liiite till. hans långa (utsläppta) hår är svettigt och härligt och han känner sig som alla mornar, morgonens spännins nummer 1.

- morgonen till ära har vi också generationen innan denne medelåldersman och det är alltså en äldre herre som har samma långa hår men något vitare hår. denne man har glömt idén om att vara morgonens stjärna eftersom den nya och yngre generationen är samhällets centrum. denne herre är inte ledsen för de utan pumpar tungt och andas häftigt, en cool snubbe helt enkelt. denne man behöver man inte vara rädd att snacka med utan väder är något han gärna diskuterar. han varvar lite på rullbandet och har också vuxit ifrån det där med utsläppt hår, so last year anser han nog så han kör på hästsvans och svettband, alltid lika kalasit.

- på rullbandet möts man av den överviktiga 25-åringen som febrilt kämpar för att gå ner några extra kilon. jazzbyxorna smider trevligt åt runt de välformade låren men musikeni öronen är väl det enda som pumpar tungt på henne. nåväl, klanka inte ner på henne. hon kilar sedan svettandes iväg till några maskiner för att försöka byta ut lite fett från låren till några muskler för att kunna orka springa till morgonmötet en trappa upp som hon konstigt nog alltid lyckas vara försenad till. efter en stund stretchar 25-åringen en lång stund eftersom hon är väl medveten om att hon annars kommer få olidligt ont i... de hon nu tränat.

- sen har vi en pensionär som spinner lite och promenerar lite på rullbandet, kön kan variera. dessa är trevliga men ganska tysta. de kan flika in någon gång under samtalet om vädret men hamnar inte i någon het diskussion. de kvinnliga pensionererna provar på roddmaskinen men herrarna håller sig till spinningcyklarna. de stela lederna har tagit ut sin rätt och de undviker de allt för komplicerade maskinerna. sen är det bara en person kvar...

- ida är bara en helt vanligt ungdom som tagit ut ett halvårskort som hon fått i gåva och utnyttjar detta på bästa sätt genom att hålla igång under sommaruppehållet av gymnastiken. anledningen till att denna besöker gymmet på morgonkvisten är för att hon själv vet att hon inte kommer iväg annars, så hon anser sig själv vara en hurtbulle för tillfället, bra där. denna flicka börjar med 20 minuter på rullbandet eller crossen, kilar sedan och pumpar lite lagom tungt på de maskiner hon behörskar då de annars kan ske pinsamma situationer som till exempel flyga ur maskiner vilket flicka helst undviker i brist på sällskap.

detta är en vanlig morgon på gymmet, ska du joina?

kl 19 ska jag träffa carro för vi ska ut och käka, mums! P U S S '

du är som blockerad.

dagen började med träning på friskis. kan starkt rekommendera långbyxor när man kör den där maskinen när man typ står på knä, man glider lätt ner. av egen erfarenhet vet jag det. nåväl, efter träningen duschade jag och gick sedan en svängis på stan. jag köpte present till elin som fyller 18 på lördag (den tönten) maha, sen köpte jag örhängen till mig och nya skor, tänk va mycket pengar jag kan spendera i lilla kholm?

jag passade på att vara lite somrig idag eftersom det var soligt imorse så jag packade ner min nya sommarklänning och orange ballerina till... det spöregnade när jag kom ut från friskis. tack för att man engagerade sig i vädert!

väl hemma käkade jag minestronesoppa till lunch och det smakade precis lika gott som förra gången. hade morötter i den här gången, förra gången hade jag parpika men det är mycket godare med morötter :) nu ska jag försöka hänga in lite kläder i garderoben eftersom allt verkar ha samlats i min säng, hur kan det komma sig?

tänkte senare skriva lite skojigheter om folket på gymmet, missa inte ^^!

Ikväll blir det ut och käka med carro och imorgon bitti står träning på schemat igen, woho! P U S S '



jag är singular.

jag har tänkt över varför jag inte är tillsammans med någon och jag tror jag har några potentiella anledningar: jag lägger inte manken till, jag är kräsen, jag måste ha mitt eget space, jag klarar inte av klängiga människor, jag trivs ofta bäst ensam, jag har sett för många kärleksfilmer om hur det ska va, jag vet inte om jag känner för att engagera mig i något som kanske tar slut om några månader ändå.

oj vad negativ man låter men sant är det ju. nåväl, jag lider ju inte direkt av att inte vara kär för tillfället, just nu är det ganska praktiskt, eller generellt sätt i mitt liv är det praktiskt att inte bli kär i någon. tar upp för mycket tid som jag inte har. men vem vet, maybe love comes around and change me?


helgens shopping.

som lovat:

klänning - zara

kjol & body - gina tricot

kjol - h&m / ljusrosa topp - vero moda

tygskor - skopunkten / klocka - ur&penn
P U S S '

jag tar en fallbulle.

hemkommen från kungliga huvudstaden är jag nu och jag kan kortfattat säga att helgen har bestått av god mat, shopping och bullbak. när jag kom hem kilade jag på dirr över till caroline för att klippa hennes mamma och nu är jag alltså tillbaka i mitt hem igen. tänkte jag skulle lägga ut bilder på det jag inhandlat i stockholm men gör det när timmen är senare.

positiv nyhet: jag får börja på min nya kalender imorgon.
negativ nyhet: elin börjar jobba imorgon.

puss'

dagens outfit.


shorts - bik bok
top - cubus
väska - esprit
armband - thailand
sjal - second hand (myrorna)
halsband - ida-halsband (satc)
solglasögon - åhléns

har ännu inte besämt mig om det blir jesusskorna eller vita tygskor... ?
snart blir det tåg mot stockholm. puss'

s.

imorgon lördag ska jag och min kära syster placera oss i ett fullpackat täby centrum för en dag med lite shopping. jag ska besöka mitt älskade zara (puss på det), indiska, hm, mq, u-turn, carlings och jag får väl pallra mig in på gina (hata hata hata gina t.) ska också inköpa mig en klocka och jag har ännu inte bestämt mig. ska prova när jag väl är där men väljer mellan dessa.
 
får se vilken som passar min taniga handled bäst. vill ha en blommig klänning eller blommig kjol, så länge jag ser blommor i tyget är jag nöjd. vill också ha en rosa stickad jumper, haha (mormor säger jumper) ja men en långärmad som är fint att ha över en sommarkväll, lite sådär hårdstickad? har ingen aning om vad man kallar det, men jag provade en sån på zara när jag köpte chinosarna och den rosa kortärmade koftan men den var så konsitgt. ska leta järnet.

PUSS'

pump it.

det blev gymfriskis med elin imorse och det gick faktiskt väldigt bra. körde 70 kg på en, haha vet i katten vad man kallar den maskinen men mitt mål är att klara 80 kg där för det var det mesta på den maskinen. ökade tyngder på alla maskiner från förra gången och det gick bra, förutom att jag i princip flög ur en maskin. haha kanske var lite väl optimistisk och tänkt att jag nog inte behövde spänna fast mig, haha my mistake. jag flög ur kan man säga, det var roligt! haha. körde crossen också istället för löpbandet. det gick bra fast körde bara 10 minuter för ja ville som sagt pumpa tungt idag, maha!

efter träningen kom höna och vi tog oss en fika på coffee house. det blev en baguette & varm choklad för mig del. nu är jag trött och helt matt. känns som jag ska somna här på tangentbordet men ska försöka undvika det. ska nu gå och packa inför en helg i stockholm. puss'




days of our lives.

jag har idag klippt lotta och sedan var det hannah brattnes makeover. det började med en lång page och hon klippte av mellan 15-20 cm, folk litar på mig jag förstår inte^^ sedan blev det blonda slingor och resultatet blev honeyblond, ojojoj snackar om en rejäl makeover. från mörkbrun/röd till honey/strawbaerry-blond. det tar ett tag att vänja sig men hon blev så nöjd så, och jag med till på köpet.

imorgon är det friskis klockan 9 med elin och imorgon ska jag pumpa tung... ööhm haha. jag ska i allafall köra på styrka imorgon. ska köra tyngre vikter och färre repetitioner. ska satsa järnet. har träningsvärk i armar, axlar, rygg, höfter och vader idag men jag ska köra på ändå. vet dock inte om jag kommer känna mig riktigt lika pigg imorgon bitti.

imorgon eftermiddag blir det stockholm mot pappa där helgen skall spenderas. lutar mot en bra helg med god mat (har redan hört talas om tacos på fredag och grillning på lördag) och shopping i täby står på schemat på lördag. oj vad jag är sugen på det.

nu ska jag dricka isvatten, se på film och låta dessa underbara ostkrokar smälta i munnen. det blir beck för hela slanten of course, can't get enough. puss'

nykterist.

jag har funderat över en sak. för nåt år sedan var jag nykterist och jag funderar på att gå tillbaka till det. på midsommar drack jag inte och jag hade verkligen jätteroligt. är man bara i rätt sällskap så behöver man inte dricka. jag skiter i om alla andra dricker men jag mår bättre när jag inte dricker. man mår illa när man ska sova, man kan inte sova fast man är hur trött som helst, man kommer inte ihåg saker man sagt, man kommer inte ihåg saker man gjort, man gör saker man annars inte skulle göra och så vidare.

jag menar inte att jag annars är värsta supar'n som super varje helg, absolut inte. jag kanske dricker då och då på olika helgdagar och sånt eller när nån kompis har fest eller så. framförallt! känns det väldigt onödigt att dricka eftersom det typ bryter ner 2 veckors träning... känns ju lite onödigt om ni frågar mig. visst kommer jag dricka när jag tar studenten men det är ju lite skillnad. man bör ju fortfarande komma ihåg allt då, hur kul är det att inte ha ett minne från studenten? nåväl, jag tror i alla fall jag ska gå tillbaka till att vara nykterist. som sagt så skiter jag i om alla andra dricker, det är deras problem. det är faktiskt roligt att umgås med folk som är lite rund under fötterna för man själv kommer ihåg allting dagen efter och kan driva med fulla folket, stackars dom, kul för mig.

nu blir mamsen & papsen glada, puss på er'

när det klaffar.

igår var det träning i vilstaeskilstuna och det gick verkligen bra för mig och jag är så stolt, ibland får man vara det.

började med en rejäl uppvärmning, jobbig men värd resultatet eftersom man blir sjukt varm och mjuk i kroppen. vi körde igång med trampett och jag försökte mig på sträckt med 1½ skruv, ställde den nääästan. fick verkligen till det och var riktigt på hugget när det började sina på folk så man inte orkade längre.
 
vi tog oss då till trampolinen till grop och där fortsatte jag 1½-träning tills den satt perfekt. sen körde jag tzuckatrampolinen med en liten häst framför som man kunde sätta dit, och tillslut körde jag där, först av alla. då blev jag gladers! sen tog vi en rast och käkade en ostsmörgås i cafeterian.

efter rasten var det bara att köra på igen. det blev tumbling och jag körde rundat-flickis-salto på första försöket och sen körde jag på rundat-flickis-sträckt salto direkt efter det. blev lite pikerad första gången men andra gången satte jag den. när jag skulle köra en gång till fick jag världens fart och kunde inte ens få till en flickis utan flög 5 meter bakåt och landade på nacken, vi har det på film. trots detta kände jag att inget skulle få stoppa mig nu så jag var på't igen och körde i alla fall rundat-flickis-salto för att inte avsluta med ett fall. det kändes bra men sen så kände jag kramperna komma i vaderna och sendrag i fötterna, då kände jag att det var bäst att sluta så jag inte skulle skada mig:) 

vid 21.15 var jag hemma igen och då hällde jag i mig 1 liter soppa. ja det är sant, ja va så förbaskat hungrig så jag gjorde en liiiter soppa, och det var förbaskat gott.

innan vi åkte hade jag bestämt mig för att köra tzucka, sträckt med 1½-skruv och flickis-sträckt salto, jag gjorde det! en stooor puss' är jag värd.

vad arg jag blev.

Nu blev jag helt exalterad. Jag läste precis Blondinbellas blogg och det är inte henne jag vill prata om utan... Ja kanske lite svårt att förklara MEN ni vet hur det är att det är så jävla viktigt att man inte dricker innan man är 18 och man får inte köpa från systemet så länge man inte är 20. Ingen får köpa ut till en och allt sånt. Jättebra att det finns sånna regler, men som alla vet hålls dom ju inte.

Det roliga är hur poliser går runt på stan för att hälla ut minderårigas drickor och går som hökar och allt sånt, men hallå? Här står Blondinbella med en vinflaska i högerhanden på väg till en vän, vem köpte ut till henne? Varför inte ta tag i offentliga personer först eftersom det är dom vi har som förbelider? ¨Så jävla dåligt enligt mig. Jag menar inte att det är något fel på Blondinbella, jag bryr mig inte MEN att det är så jävla viktigt att ingen köper ut åt en och allt sånt, så står Bella där, rakt framför ögonen på allmänheten, neej men försök få fast oss som är svårare att få fast, oss okända. Om någon skulle haffa Blondinbellas langare och hon inte skulle få tag i sprit, (hon är 17 år) så skulle hon inte kunna dricka och som förebild skulle de kanske få ungdomar att inte heller göra det. Nu kanske det låter som att hela värdlens skulle vara en bättre plats om dom haffade Blondinbella men missförstå mig rätt.

Det ska va så jävla rätt & riktigt men när det finns rakt framför än är det ingen som göra något.
Detta inlägg  finns också på www.horribledicto.blogg.se .

dagens outfit.


dagens outfit:
blå-vit randig skjortklänning - ellos
jesusskor - din sko

P U S S '

vad gör jag.

planer inför onsdagen är att jag ska gå upp realtivt okej, vid 9-9.30 för att ändå ha fått sovit ut men jag vill absolut inte bli seg. ska käka en ordentlig frukost vilket annars är ganska ovanligt, dock tycker jag det är överskattat. sen ska jag fixa i ordning mig så man har det gjort. om jag känner att jag inte har någon träningsvärk från dagens träning tar jag mig en promenad. vid 14-15-tiden kommer elin hit och vi ska väl bara umgås innan tränare lotta hämtar oss och det är dags för träning i vilsta, som jag har sett fram emot det. har till och med skrivit ett brev till mig själv om jag skulle deppa ihop på tumbling, ett så kallat "psykisk-rubbning-brev". hoppas jag inte behöver använda det men jag tar med mig det ifall att. puss'

jag talar ut.

nu ska jag fortsätta att plocka undan mitt rum. jag har kommit på varför det inte är så kul för tillfället... jag hittar saker jag gömt undan för att jag inte har någon plats för de. har fortfarande ingen plats för det men det är saker som man inte kan slänga eftersom man använder det ibland... =)

kvällen till ära planerar jag med en popcornskål med perfekt poppade och saltade popcorn som bara går att ordnas av mig, ett stort glas isvatten som min kära ismaskin ordnar och sedan tänkte jag se på en film. tänker faktiskt inte sitta här mer idag, så jag ska ta steget, jag ska stänga av datorn;)  puss'







ett ess i din arm.

se vad man har åstakommit här i bloggvärlden: http://blommornasplanet.blogg.se/2008/june/dagens-lasaroutfit-2.html ^^ jag kanske ska börja med dagens outfit... jag tar ju ändå bilderna men lägger bara inte upp dom på de sättet och kallar de inte för dagens outfit. jag ska kanske bli en död fisk och följa med strömmen, nå vad tycker ni? ska jag börja med dagens outfit eller inte?

var och tränade idag igen, imorse. det var lite tyngre att komma upp erftersom jag skulle träna ensam idag men när jag väl kom till gymmet så gick det bra. jag va först och hade hela gymmet för mig själv. jag sprang runt och hoppade och rullade runt på golvet som en psykiskt störd människa, låtsades att ja gick på catwalken och välte tre maskiner... nooot. jag var lugn och fin, tro mig. efter en kvart, alltså kvart över nio kom en pumpare med långt hår i 40-års åldern, han va rolig att titta på för han gjorde inte så mycket, han gick mest runt och pillade med maskinera, fast han såg pumpad ut xD

efter träningen gick jag och köpte en ny ögonfransböjare för vet ni vad? jag har kommit på att det inte alls är mina ögonfransar det är fel på utan min exlusiva, guldiga ögonfransböjare med fjäder och allt, den suger verkligen. provade min systers imorse och det var en såndär gamma hedlig silverfärgad utan fjäder och vips mina ögonfranser fick stånd skulle man kunna säga. så efter träning gick jag bums och köpte en sån!

nu sitter jag här och käkar jordgubbar som jag köpte på stan! så fort min kära syster har läst detta kommer hon rusa in till mig och försöka nalla men jag har faktiskt payat för dom hörru. puss'

make my day.

planer för morgondagen:
8.30 tar jag bussen mot stan för att träna på gymmet på friskis. (ska ta det lugnt igen eftersom jag inte vill va stum i kroppen till på onsdag då det är träning i eskilstuna) hem sen och ta det lugnt ett tag, kanske plocka undan lite i mitt rum. funderar sedan på att göra en långhårsuppsättning till och sedan ta en promenix.

that's my fay so far. puss'

pilutta dig.

it's a new record! började rulla permanent på min syster 14.26, jag var klar 15.06! 30 minuter, oj dåå! haha vi berhöver kanske inte nämna att jag bara hade 34 spolar och att jag fick ta större passér för att få upp allt hår men uppe är det. sparade luggen rak (både för att det inte fanns spolar till det och att det är fint). är också nöjd eftersom jag inte riktigt gillar att rulla på så stora spolar, är bättre på att rulla på mindre då det är mindre hår att sköta. jag dissade dockan och fick rulla på min syster istället, tack! bild på resultatet kommer när håret torkat xD

har gjort en långhårsuppsättning också. blev faktiskt väldigt nöjd med den också. min idé eller tankegång för frisyren var:
2 större lopar, åt varsin riktning,
1 mindre loop neråt. 
1 slinga mellan de 2 större looparna och som delar sig runt förbi de större looparna och bildar ett hjärta.
jag är faktiskt väldigt nöjd. dock såg jag på korten att jag missat ETT hårstrå vid ena örat, ska gå och rycka bort det nu.

ser ni hårstrået, haha xD

dagen har gått galant än så länge,
imorgon blir det träning igen på morgonkvisten. puss'


som lovat, resultat:


jag är på gång.

dagen är måndag och jag började med ett besök hos hudläkaren men som tur var stod allt rätt till. efter de drog jag och malin till friskis och tränade på gymmet. efter de tog vi oss till coffee house där vi träffade elin. jag tog en tonfisksallad och den var kanongod.

nu ska jag sätta igång att rulla en permanent övningshuvudet och om det går skit ska jag göra en uppsättning istället. jag återkommer med hur det gick :) lovar att fota!

det här är min komma-igång-med-allt-och-inte-slöa-bort-hela-sommarlovet-vecka :)

bloggar mer senare, puss'


 


betyg.

by the way, har ju inte sagt någonting om mina betyg, my mistake! summerar nu 1:an & 2:ans beytg:

datorkunskap a - mvg
engelska a - mvg
drama - mvg
försälning & service - vg
hantverksorientering - mvg
naturkunskap a - g
idrott & hälsa a- mvg
samhällskunskap a - vg
matematik a - vg
svenska a - vg
frisörteknik a - mvg
frisörteknik b - mvg
frisörteknik c - mvg

har inte fått något betyg i special idrott (iv-val) eftersom kursen inte är slut förrän efter 1:a perioden i 3:an=) är faktiskt väldigt nöjd, är arg på matsa lind som gav mig g i naturkunskap fast han sagt att jag skulle få vg, nörd. men jag menar, jag är ju inte bra i naturkunskap. det enda jag kunde när jag kom var att värme stiger. jag har lärt mig redigt mycket faktiskt, det är jag stolt över :) puss'

ready to go off any minute.

imorgon blir det besök hos farbror doktorn klockan 8.40 och kära malin är så vänlig att skjutsa mig. efter läkarbesöket åker vi till friskis där vi köper kort och sådär. sen tränar vi på gymmet. en rätt skön morgon låter det som och jag hoppas att så blir fallet. när man då är igång ska man ta tjuren vid hornen så jag planerar att fortsätta med en permanentrullning när jag väl kommit hem. sen får dagen utse vad man ska ta sig till, men so far so good.




på tisdag blir det träning på gymmet igen och likaså på torsdag. på onsdag blir det träning i vilsta 17-20, i lööve it'
är pepp till tusen nu.


en stor puss' är ni värda.

I got a 9 mm
Ready to go off any minute
So you feel it
Because of a law I had to conseal it
If you fuck around you gon make me reveal it


you got me good.

har precis slängt i lite blonda slingormalin och tänkte blogga lite. bilden är förresten från i vintras då jag lekte sexig frisör när jag blekte ett parti på malin=). sitter här i mysbyxor och har inte fixat i ordning mig ett endaste dugg, planerar det inte heller. kanske skulle åka med malin och fixa friskiskorten men jag har inte planerat att träna idag så det kanske kan vänta till imorgon ändå. gud skapade jorden på sex dagar och vilade på den sjunde, så ska vi också leva, inte sant? skämtodiso, funderar på att mysa hela kvällen framför filmer med grönsaker & dip, kan inte få nog av det. jag är en missbrukare av de, någon därute som känner likadant?

det börjar kännas på riktigt att man faktiskt har sommarlov och det är hur skönt som helst. är dock lite depp över att jag inte hittat något sommarjobb men vad gör man då? sista sommarlovet i livet om jag inte kommer på att jag ska plugga vidare när jag är sisodär 35 eller plugga till frisörlärare, det har jag ju i och för sig tänkt, men man får se vart livet för en. nåväl, har suttit och haft David Banner ft Akon, Lil Wayne & Snoop - 9mm (Dirty) repeat sen jag satte på datorn, alltså vid ett-tiden. den är grym!

i veckan ska jag ta dagen som den kommer, missbruka dip & grönsaker och förmodligen komma igång med lite sommarträning. på onsdag är det träning med laget i eskilstuna och det ska bli redigt kul. ska också försöka rulla lite permanent övningshuvudet, är riktigt pepp för att besöka min gamla frisör som jag hade när jag var liten. hon är grym på permanent och rullar på max 30 minuter. skulle va kul att få lite tips och hon ville gärna se hur vi lär oss nu för tiden=)


förresten, ska till sjukhuset tisdag (kanske, mamma vilket datum va de?) klockan 8.40 (kanske, mamma vilken tid va de?) för att kolla upp lite leverfläckar som inte är så behagliga. bra om jag vet när, ida med kollen eller? jag ska dock inte kolla upp leverfläcken jag har preciiis vid ögat som ni kanske kopplade det med nu, no no. den stör mig inte längre, den är rent av en del av mig och ingen har likadant, unikt ha! om jag kommer bort någon gång så har jag ett rätt klart kännetecken, en back-up ^^

bloggar mer senare, puss'


jag vill.

jag har precis pratat med lotta om att vi ska köra mix med gymmix i höst och jag vet inte men jag blev bara så glad på något sätt. det behövs nånting, en ny tändning. någonting som får laget att lyftas. jag menar inte att vi tappat gnistan, i alla fall inte jag, men någonting behövs för att man ska orka den sista biten. att vara så nära som vi var i umeå tar på krafterna. om vi både kör dam och mixed kommer man få dubbla chanser på något sätt, och hur roligt har man inte om inte annat? vi kommer då köra de mixed-friståendet jag har gjort, hur roligt som helst. ska bara slänga in lite mer svårigheter så det passar rm-nivå. ska bli hur kul som helst och få köra något jag själv har gjort, helt själv liksom. jag hoppas verkligen det blir så nu, skulle verkligen tagga mig i alla fall.

jag längtar till den 25/5 då det är träning i vilsta i eskilstuna, yey! puss'

vandraren har ingenstans att gå.

midsommarafton är över och man kan säga att jag ännu inte gått och lagt mig. jag dör snart. nej men det får bli till att sova middag senare om man ska orka med satc-filmen ikväll. nåväl, när jag väl kom till jessica så blev de kareoke, dans-battle, sång-battle och kör-för-hörselskadade. de va drag som kan kan kalla det. thim spillde fem gånger under kvällen och i princip alla har nog smakat på hans blandningar, utom han själv? eller?  jag kan i alla fall allt om thim, bara att fråga mig, kan förklara vart han bor, hans personnummer, vad hans föräldrar och kusin heter och kallas och allt man kan tänka sig. han hade dock lite svårt med plantin, väldigt svårt att uttala och komma ihåg, om det beror på alkoholintaget är ännu oklart^^ man kan ju undra hur han somnade i sängen men vaknade i hängmattan en trappa upp? ett svar som förmodligen vi aldrig kommer få svar på. när klockan närmade sig 4 satte vi oss ner och tog det lugnt i soffan, dvs flög flygplan, hamna i fönstret, fnissade, sjöng sånger om koftor och snackade. klockan 6 somnade alla, utom jaag som fick höra resterande snarka i kör, ej uppskattat. till slut somnade man i en orekommenderad ställning i fåtöljen vid 7.30 och vaknade klockan 9.30, hurtbullar.



favoriter:

1. - jag har sett den största motorcykeln jag någonsin sett.
- den största?
2. - vad har jag gett mig ut på?
3. - jag är fortfarande nykter?
4. - vad ska jag göra nu då?
5. har den hängt sig?

en stor puss' på er

fasaden faller.

okej, philip har varit här i några dagar och åkte alltså idag hem. det har varit jättebra och dagarna avslutdades med en fika på coffeehouse där vi pratade igenom det mesta och det var skönt. att både få ur sig massor och veta hur han ser på saker och lite sånt om allt, det var behövligt. nu känner jag mig ganska tom, som att jag fått ur mig allt och inte vill tänka på det så mycket, fast ändå vill jag inte att det ska vara såhär. jag har huvudvärk nu också... oj vilket negativt inlägg det här blev men jag menar inläggen kanske ska spegla hur jag känner just nu. ibland kanske jag bara hållt upp e fasad här, för att jag är rädd för, jag vad fan är jag rädd för. att skapa uppmärksamhet och verka som en fjårtiz som bara sitter och beklagar sig i sin blogg. kanske har vi alla en liten ilsken fjårtiz i oss som bara vill ut ibland, kanske det är dags för mig att släppa den lös en stund. problemet ligger dock i att jag alltid dagen efter tycker att jag överdriver och att allt är mitt fel. jag skulle nog vara en sån människa som skulle anklaga mig själv om jag blev misshandlad, när det väl kommer till kritan.

jag är alltid så glad, positivt och sprallig. är det fel om man ibland bryter ihop? nej såklart inte säger ni, men vad tycker ni när ni läser om hur dåligt jag för tillfället mår? jo jävla emo hon är, tänker ni, jävla fjårtiz som vill ha uppmärksamhet och att folk ska tycka synd om henne. kan hon inte ta lite skit eller? måste hon gå och gräva ner sig och verka som om hela världen gått under?

känner inte för en puss' idag.
a song by no reason will keep me alive - ida plantin








när orden inte längre räcker till.

idag är det alltså torsdag och det är dagen då det är dags för allas vår vän philip att bege sig hemåt mot norrköping. som tur är går inte tåget förrän klockan sju ikväll. dagen ska spenderas genom att slöslappa och bara va fram tills vi tar burren ner mot stan vid halvfem. då fikar vi på ch. elin skulle varit med på fikat men eftersom hon då precis är hemkommen från örebro så passa det sig inte. philip och jag tackar dock inte nej till fika på grund av det=)

jag bloggar mer senare, puss'

ibland mår man sådär dåligt, så de känns som att någon håller i hjärtat och man inte får någon luft. det är inte ett hjärtproblem utan ett problem som stör hjärtat. då mår man inte bra. horribledicto.blogg.se

det är så värt det.

vi har gjort det igen. vi har moffat dipp & grönsaker återigen. de här dagarna har vi ätit 1,5 kg morötter, 3 gurkor och 1 liter dipp, bra jobbat. nu får man kanske ta sig en svängis förbi friskis för att utnyttja det där 6-månaderskortet vi fick vid luciakröningen. jag har ju ändå inget sommarjobb i sommar så jag får väl spendera tiden där, man kan väl i alla fall sikta på det.

philip är ute och power-röker sen vet jag inte vad vi ska ta oss till. ska väl förmodligen lägga in bilderna och fixa så de blir snygga för nu, hahaha det är så roligt. vi har nu gjort en favorit i repris, ni får se senare, ni får garva så mycket ni vill för de gör vi. nåväl, ska väl sätta igång då ^^

förresten, philip är svag... i benen.
puss'

jag kan gå på vatten.

jag skulle bara vilja meddela att bullarna blev väldigt goda och som sagt jag orkade bara en, knappt, är jag inte duktigt? xO tänkte bara snabbt berätta lite om vad våra framtida planer är för idag och i morgon.

onsdag:
17.19 - se på film
18.45 - tacos
19.00 - satc-maraton på trean
19.08 - första pausen och dags för grönsaker & dipp
22.00 - satc-maraton slut.
22.02 - ... vet inte
01.37 - zzZZzZzZZZzzZzz

torsdag:
10.30 - vakna en halvtimme tidigare än idag eftersom vi jobbar succesivt
10.49 - äta frukost samtidigt som Oprah
12.00 - fritid
16.29 - buss mot stan
17.00 - fika med elin (fast hon vet inte riktigt om det än. inte riktigt)
19.00 - philips tåg mot norrköping, farväl! :'(

puss'

bullbagerit.

efter mycket om och men tog vi oss till lanthandeln för att inhandla baktillbehör och... grönsaker till en funnen dipp i ett skåp. vi klarade oss undan regnet men för säkerhetens skull bar vi båda ett elegant paraply i en svart ton. väl hemma tog vi tag i bullbakandet och nu jäser degen så fint. jag återkommer senare om resultatet, men jag vet redan nu att jag bara kommer "orka" EN ENDA BULLE! ;)

puss'

hämden är ljuv.

vi vaknade faktiskt klockan elva idag, applåder! vi gick och åt frukosr när oprah va slut, igår åt vi frukost när rachel ray va slut? how good is that? så, nu ska vi kanske klä på oss för här sitter vi nakna ,noot?, men jag tänker inte inträda lanthandeln i pjamaskläder? vi ska inhandla jäst, kardemumma och röd mjölk... och såklart mofftillbehör. philip tror att han kommer gå upp 8 kilo när han är här... ja tror han har rätt. haha, ja me för den delen, men som sagt, jag har råd med friskiskort? :)

nej men tjillevippen, puss'

telefonskräck.

läs www.philipfohlin.blogg.se för mer information.
nu ska vi moffa och kolla på moulin rouge som går på trean, bloggar mer senare, puss'

philip & jag har en till sak gemensamt - vi ha telefon"skräck!"


jag är här och mitt liv är bara mitt.

idag är det alltså tisdag och den började me datt vi sov till halvtov, inte illa pinkat va? en halvtimme mindre än igår. nåväl, då blev det frukost och sen tog vi en promenix med hanna ner till djulö och lekte i snurrsnurr-grejen. gratis fylla kan man säga, mådde verkligen skit efteråt och det va så inte värt de^^ haha. sen tog vi oss med nöd och näppe hem och gjorde "lunch" och sitter nu och lyssnar på youtube-klipp. har också provat min balklänning och andra klänningar, plus att jag sitter med jossans studentmössa, jag är verkligen skitsöt. passar i de så, nu får de bli student för det är typ det enda jag snackar om, konstant, fråga philip! stackare, poor thing^^

nåväl, nu kanske jag ska lämna tillbaka mössan och hoppa i träningskläder, träningen börjar om 1½ timme så det är bäst jag skynder mig? tjingeling, puss'

oh mary did you know.

joo men halllå! sitter här med philip till mitt sällskap och vi ska snart gå och titta på beck. vi har redan varit och inhandlat dipp & grönskaer för hela veckan (eller dagen?) och vi ska moffa på riktigt vis. vi ska börja med en beckfilm men vi ska också se andra filmer under veckan eftersom vi har ett antal att ta oss igenom, exakt 298 ^^ nåväl, nej nu ska vi nog dra oss hörrninini!

ps. på julavslutning har jag nu besämt att jag ska sjunga "mary did you know" vare sig musiklärarn eller alla elever på kungsgård vill de, punkt slut. puss'

skarva på älskling.

dagen är måndag och jag satte klockan på 9.15 och tänkte snooza fram till 10... jag stängde av snoozandet och sov mig hela vägen till 11.45! inte riktigt planerat. jag har i alla fall fixat i ordning mig nu och ska snart hänga in lite kläder i garderboen. det var planerat att jag och hanna skulle ta en långpromenix idag men kan de sluta regna eller? nåväl, klockan 16 ska jag möta philip vid stationen. han ska bo hos mig i veckan och åker hem på torsdagskvällen=) jag skulle ju vilja visa philip katrineholm i soligt väder då de blir så mycket finare, men vad gör man när gud pissar en rakt i ansiktet?


oj vad glad jag blev nu. mamma ringde precis och sa att mina pengar från gympan( pengar man får för att vara tränare) kommer in i morgon och det blev hela 2900:- nånting den här terminen. yey!
  nej nu ska jag fixa mera saker, puss'




fy bubblan på dig.

ska nu gå och lägga mig i mitt nystädade rum och titta på tv eller film, beror på vad tv-tablån har att erbjuda. imorgon blir det en långpromenad med hanna innan philip kommer. nighty!

kusin majken tränar på sitt nyaste stycke, framtidens robert wells!
puss'
jag har funnit den enda anledningen till varför jag inte ska ta bort min lunar! det går mycket snabbare att ladda upp filmer och låtar där än på youtube, prisa lunarstorm.

startskottet har gått.

har nu fixat tågbiljetter och allt så philip kan sätta sig på tåget imorgon, mot coolaholm. får se om han klarar av de 24 långa minutrarna alldeles ensam (för det är ju inte så att han bor ensam?) han stiger av tåget imorgon och möter katrineholmsluften vid fyra och jag hoppas ni välkomnar honom med öppna armar, som alla i katrineholm. så öppenhjärtade, öppensinnade och trevliga.. host vad pratar jag om? nej men det är nog inga problem^^

just nu håller jag på att städa samtidigt som jag lyssnar på en gammal skiva, rätt bra låtar faktiskt. några gamla slagdängor, lite silverstein och lite flipsyde eller vad dom heter. så, nu ska jag återgå att städa klart, har faktiskt varit ganska roligt, har rensat och haft mig. nu är det bara bäddning kvar, och lite kläder som ska hängas in och sånt tjaffs, men, bloggar mer ikväll, puss'

light skin dark skin.

dagen är söndag och dagen är ganska så planerad. tänkte klippa & klistra lite i frisyrboken och sen städa mitt rum då philip kommer i morgon. jag tänkte faktiskt rensa lite i skåpen eftersom det är så mycket skit som bara ligger där och som aldrig används, det är inte ens mina grejer. kom på i natt när jag inte kunde sova att jag skulle städa idag, var till och med sugen på det inatt, men... fick hålla mig till idag. bloggar mer senare, puss'


vargen ylar.

ska nu lägga mig och kolla på en beckfilm helt ensam och det stör mig faktiskt inte. jag har inte lust att fixa i ordning mig för då måste jag tvätta håret och vem pallar de nu? menar de, hehe. sitter här i mysisar och ska bara vara och göra det jag känner för ikväll, kolla på beck, kolla i frisyrtidningar, käka chips och dricka isvatten. jag är nog lite av en ensamvarg. jag menar inte att jag vantrivs bland människor och fest och sånt, nej nej, men jag måste ha mitt eget space liksom. heliga dagar då jag kan göra vad jag vill, själv. det är jag.
puss'



Ett mixed-fristående jag har gjort till gymmix, nu på film från riksfinalen i Hultsfred, en andra plats fick dom! 

dagens outfit.

dagen är lördag och jag vaknade 11.07. det var väldigt skönt må jag säga. ska snart gå och fixa i ordning mig någorlunda i alla fall. My tar ju studenten idag så de blir studentmottagning här, man kanske ska se okej ut i alla fall. Ikväll är det ju en typisk festkäll men jag vet inte om det kommer bli så för min del, får se om man blir tillfrågad och om man då känner för det. Det är ju fotboll innan och jag säger som förra gången, dom kommer förlora, stort! Vi får hoppas att de då går lika bra som förra gången jag sa så. nåväl, kanske blir en hemmakväll idag. jag har ingen dricka och är inte på humör för det heller, så det känns som att de kanske skulle bli en trist kväll då ändå, men får se vad som händer och sker. Det beror ju helt på vilket sällskap man hamnar i. puss'



dagens outfit:
vita jeans - j.linderberg
korallrött linne - h&m

ingen är som du.

dagen är fredag och jag hade saker inplanerade. saker blev inte riktigt som det var tänkt. jag vaknade upp och mådde illa och trodde det berodde på att jag inte ätit någon frukost men frukost hjälpte inte. när jag stog upp eller gick så var jag helt snurrig och de kändes som att de skulle svartna för ögonen. så alla mina planer är utbytta mot sängliggande och filmtittande och sånt. skulle färga & klippa rosie och sen var jag bjuden på middag hos elin där jag skulle göra efterrätt. jag mår fortfarnade inte bra, jag mår väl bättre än i morse men mår ändå inte bra. vågar inte riktigt röra på mig heller utifall de snurrar för det är obehagligt.

jag fick min kalender idag. den var jättefin men jag trodde den va större men det gör ingenting för den är liten och söt, maha. nu längtar jag till 1 juli kan man säga för det är då almanackan börjar, trög man är.

sen ska jag göra våfflor till middag, tror ni jag klarar det? ni ska bara veta, jag är kung på det, fråga elin. i karlstad gjorde jag underbara våfflor, yummy. jag ska väl tillbringa kvällen framför tv & film, sånt man helt enkelt spenderar tiden med när man inte mår bra. puss'

välkommen till sommaren-fest.

jo men dagen är torsdag och jag tog mitt pick och pack och slog mig ner i tallåsaulan för en timmes underhållning. höna fick stipendiet för bästa betygen och jag va nöjd, mitt ärende var uträttat^^ jag, elin & rosie jublade som så många andra då höna stod framför oss som en lysande gestalt i rampljuset. några ginaklänningar och stora bröst senare befann jag mig på nävertorps avslutningen och jag blev lite nostalgisk, bästaste nävertorp. myspys, saknar stämningen man hade där alltsåå. kom fram till att jag spenderat ungefär 17 år där, när jag fyller 18.

klockan tre bjöds det på grudentfika hemma hos familjen kalrsson-westin (^^) och jag tackade såklart inte nej. höna blev väldigt glad för den förtjusande solrosen jag köpt med mig som med nöd och näppe klarade av cykelturen. det blev underhållande samtalsämnen och vi fick visa vår förmåga att skratta riktigt gott, varför låter vi vara osagt;D

imorgon fredag kommer rosie hem till mig för en makeover^^ det blir en mörkare färg i håret och en klippning. trevligt trevligt, klockan 12 kommer hon. på kvällen blir det trevligheter hemma hos elin igen då där det bjuds på mat och sådant. jag ska ordna en efterrätt har jag tänkt, värt att nämna är att rosie gillar bär! om jag får idétorka kan ja ju alltid bringa en påse bär så blir alla nöjda och glada. skämtosido, efterrätten är en överraskning! puss'

None

jag tror han har feber också.

dagen är onsdag och det är första riktiga dagen på sommarlovet. jag har spenderat den med en sovmorgon till 10.52 och sedan kom hanna till mig 11.30 och vi fixade lite. nu sitter jag här och har packat ihop alla grejer jag behöver ha med mig till kusinerna sen. ska klippa matilda kl 16 och kl 17 ska jag färga mina kusiner. basse ska förmodligen bli mörkbrun (vet inte om han har bestämt sig men jag har färgen i alla fall) och daniella ska få utväxten färgad och massa blonda slingor. det blir kanoners, hoppas bara min huvudvärk går över, det känns som att hjärnan ligger löst, men jag menar, hjärnan måste också få sommarlov.

imorgon torsdag ska jag nog på tallås avslutning först tillsammans med elin, måste ju se höna få det eventuella stipendiet^^ sen bär det av till nävertorps skolavslutning, det va så länge sen man va där, få se om dom håller samma höga kvalité när inte jag är där, tvivlar dock ;) puss'


even tohug you tried it's already broken

du, efter plugget.

dagen är tisdag och nu sitter man här med sommarlov. känns dock skapligt skönt må jag säga. lärarna bjöd på underhållninghög nivå på renströmmen, the pink queens lyfte taket till oanade höjder hörrninini. talet som jag skrivit höll jag och amanda och jag fick många komplimanger för de, tack! efter skolan drog jag, hanna, emma, amanda och agnes till stadsparken för att fira sommarlovet med lunch.

idag stämde mitt horoskap läskigt mycket.

ikväll är det träning och en befrielse så att säga, det blir nog fristående och det blir nog roligt. för övrigt känner jag att jag behöver prata med philip, han förstår mig. philip kan dock inte prata för han sitter på ett flyg nu, eller han är i alla fall påväg hem från wales, maah! puss'

you can love someone with all your heart for all the right reason,
then in a moment they can choose to walk away.

han sa att han var glad.

dagen som är måndag, har bestått av att jag har haft fullt upp med baluppsättningar. ja förstår ni det började på salongen där jag gjorde en uppsättning på en tjej från flen som hade bal idag, sen lunchade jag med elin på thai (som var lite blond och har nu kommit på varför thai heter thai...) sen drog vi till her place för att sätta igång med höna och hennes väninna elin som kom lite senrare. det blev smink, hår och naglar för hela slanten och sen hade vi fotosession där elin fick känna på fotograflivet, det blev en favorit i repris som för 2 år sedan, vad kan man säga, sött!

puss'


för mer bilder--> http://idaplantin.bilddagboken.se/p/main.html

arne, olle är ju kvar i båten.

dagen är söndag. jag har degat vid djulö med sällskap av mamma och elin. badade faktiskt riktigt ordentligt idag och tro det eller ej men jag vågade mig på at doppa huvudet. jag var lite nervöst för att håret skulle skifta färg så jag tog en förebild men nu har jag tvättat håret igen och fantastiskt är det återigen, tänka sig!

nu ikväll har jag klippt anna och ida och de va en jävla bit som åkte av på anna hörrni. hon hade bestämt sig för att ta av en rejäl längd så nu har hon till axlarna, förut hde hon en braaaa bra bit ner på ryggen. klippte säkerligen av 20-30 cm! de blev riktigt fint:) ida klippte topparna vilken kanske va bra för mig, skulle nog inte klarat av mer förändringar på en dag, hehe skämtosido ;)

nu är de bestämt nästan hörrninini! philip kommer hit den 16 juni och stannar till den 19 juni, how fun är inte det. det kommer bli fierce! åååh, jag längtar. vi ska inviga philips sommar i sverige. han har hittils spenderat den i en lägenhet i wales, sovandes eller framför datorn, såå... katrineholm ska nog kunna väga upp till det, hope so ;)

nej nu ska jag pyssla med annat, puss'

till min käre vän, philip fohlin.

har nu pratat med philip, man blir så glad då^^ vi är på samma nivå liksom, gillar samma saker=) det är nu bestämt att han ska komma och se lilla katrineholm med mig som guide. han ska följa med på en träning, få vara med och köpa dipp och grönsaker på lanthandeln (specce), få se djulöbeach med bajsvattnet, köpa glass och se katrineholms lilla lilla centrum (jag vill förbereda philip på de lilla lilla centrumet och att han absolut inte behöver oroa sig för att spendera pengar för de finns inget att spendera dom på, förutom ätbara saker. helt enkelt få känna på lilla katrineholmslivet och hälsa på mina vänner här och sådär. det ska bli jättemysigt och vi kom ju på att vi har all tid i världen eftersom ingen av oss har ett sommarjobb. vi ska ha de så frukstansvärt mysigt helt enkelt! philip, vi ska busa!

philip, en sista grej du ska få medverka på under din visit i kholm, är... pampampampampampam...... ATT BAKA BULLAR PÅ MITT SÄTT! <3


åh vilken underbar dag.

dagens spenderades med elin med familj ute i läppe. vi har fikat, solat, badat, pratat, busat, spelat volleyboll och allt som hör till sommarn. dock stukade jag hörgra ringfingret i volleybollen vilket jag nog redan visste innan men ignorerade. högra ringfingret! ett ganska viktigt klippfinger om jag ska översätta, men det ska nog gå vägen ändå, mer synd om kunderna^^ skämtosido. dagen har varit väldigt avslappnande och rolig, behövlig så att säga:)

söndagen ska spenderas lite vid djulö förmodligen, elin jag och mamma tror jag det blir. sen ska jag klippa anna p och hennes lillasyster ida, sen får vi se vad som händer om jag säger så.

nej nu orkar jag inte sätta här och blogga längre, puss'


inte mycket till badkamrat.

idag har jag och hanna stekt vid djulö. först shoppade vi loss på specce innan vi tog svarta änkan och (obs, namnbyte) blå skroten. vi tog tre dopp, och jag vill poängtera att det var dopp och inga bad. usch fiskarna bits och vattnet är bajsigt men det var supertrevligt ändå. solen steker och fåglarna kvittar och röken sprider sig från vattenpiporna som pryder stranden... host va? jo jag behöver inte gå in mer på det där men nej tack säger vi. vi träffade pias och han tyckte inte att våra sjalar på huvudena va fina, förstår inte varför? jag kände mig som en riktig pirat i alla fall. haha nog för att det inte är särskilt vackert men hanna och jag är frisörer så vi vet var vi måste göra för att hålla oss i skick, och innebär de att se för jävlig ut på stranden, tjaa då får vi ta't ;)

"- ni va ju inte mycket till badkamrater."

ikväll ska jag färga mammas hår och göra några slingor på josefin, sen ska jag väl försöka lägga mig tidigt eftersom jag ska upp och fixa min syster hår eftersom hon tar studenten imorgon. hennes tåg går kl 6, så jag ska fixa hennes hår vid 05.15, yey? mamma, jag, mormor och morfar åker 8-tåget till stockholm sen och går på stan och äter och sånt innan josefin springer ut. mamma ska tilol nåt sofiahem till någon läkare där som ska ta dig en titta på hennes knä. det är inte vilken läkare som helst utan aik:s a-lags läkare typ, haha mamma ska känna sig som en fotbollsspelare. nåväl, det blir jensen biffus imorgon och det gör mig glad eftersom jag alltid äter upp allt där, i princip det enda stället så jag ska visa min mormor imorgon att jag faktiskt kan äta :)

nej nu ska jag kila, puss'


hur svårt kan det va.

kvällens träning bjöd på airtrack utomhus och det blev en internationell träning kan man säga. vi fick finfint besök av kanadensiska hockeyspelare som gav oss applåder när vi körde, även när vi ramlade. två av dom vågade sig på lite volter och saltosar, vissa mer lyckade än andra^^ vi har inte riktigt kommit fram till om de applåderade för att vi va bra eller för att de flesta körde i bikiniöverdel eller sporttop, vi chansar på att de gjorde de för att vi är bäst;) vi fick också me dom på vår videoupdate och en gruppbild, så nu är de vi som sitter och bestämmer vem som ska ta vem, för de ville ses efter fotograferingen, right ;) haha, lottas är klar (hon tar den som såg att i alla fall vara upp mot 20, får duga) elin tar han till vänster, jag tar han till höger.. hmm ja, de verkar ju gå finfint, movienight i helgen ^^ haha noot xD

imorgon är det jag och fröken hanna som tar svarta änkan och blå faran till djulö, men först är de shopping på specce. vi ska ha med oss baguetter och vitlöksgrejs, isvatten och ett glatt humör (bikini voe en fördel) och vi ska steka för de gillar vi. dagens mål är att bli svettiga (obligatoriskt för varje stekning) och sen ett extra mål vilket är att jag ska sola bort mina byxbensränder från thailand för jag kanske ska byta underdel eftersom jag köpte ny bikiniöverdel idag, så det blir att satsa på skära ben imorrn, vi får se hur det går;) ett problem är också att jag inte badat än men jag planerar ett dopp i morgn (observera att jag planerar) dock är ett problem att jag nog inte kommer doppa huvudet eftersom jag är osäker på hur mitt hår kommer reagera i detta rena vatten från bergskällan (host). detta bruna vatten kanske kommer förstöra min vitblonda färg som jag får så många komplimanger för (på montlé xD) så jag vet inte om jag ska skippa de och satsa på hippiestilen med sjal om huvet, vi får se helt enkelt xD vill ju inte förstöra mitt hår, usch, äckel bajsvatten!

nej nu är det sleepingtime (tv-tid på svenska) för lilla mig, puss'

jag är giftig.

idag är det tisdag och sista dagen i skolan innan avslutningen, nej avslutningen är alltså inte imorgon utan på tisdag nästa vecka, fniss* men vi hade typ inga lektioner idag heller så dagarna är ytterst onödiga så vi packade ihop våra saker, städade skåpen och sa hej då till kungsgård för några månader. idag käkade jag och hanna terminens sista chicken och den satt som en smäck. dock fick vi håll och stank vitlök men vad gör man inte för en trea med pomme och extra stor cola? tänkte väl de^^

på tisdag ska vi tvåor hålla ett tal till treorna (tradition, i ettan sjunger man n sång, jag skrev sången i ettan och nu i tvåan har jag skrivit talet också, så ambitiös jag är, maha) såhär går talet:
nu är tiden över och livet står på glänt,
dags att tänka över allt det som hänt.
dra lärdom av tiden som var,
snart finns den inte kvar.
under denna tid ni kämpat,
och nu ni fått betalt.
när denna dag är över,
ni många tårar svalt.
finish, färg, klipp och kam,
fan va kul det varit att gå frisör och inte sam.
mot slutet ni har kämpat, och klarat er gesäll,
ni kan allt om håret, om skiktet som har fjäll.
vi önskar er all lycka, vi snart tar eran plats,
så ut i sommarsolen, hoppa, ta sats!
ni klarade det, ni gjorde det,
ni är uppe på max.
ni är födda för att hålla i en glänsande sax.
sätt er ner i kvällens sommar sol,
med bruna brända ben i sommarkjol.
blunda och tänk, ni är klara,
ni är nu redo, vänta bara.
ni har nu nått era mål,
så höj glasen, SKÅL!
/ av moi


träning ute idag, bergsprängarn och airtrack & trampett på baksidan18-20, yes! puss'

ekvilibristiska kunskaper.

idag är det måndag och återigen en sjuhelvetes underbart väder. var alltså ledig idag men åkte till skolan och klippte malin och lina. alla blev nöjda och det var frid & fröjd kan man säga =) malin effilerade mina toppar lite längst ner för jag inte vill ha en så skarp kant längre, yes. det är väl de kan man säga. köpte med thai till skolan och det var mums, dock starkt så till slut kände man inte själva smaken så då tog helga och malin över och käkade resten^^ 

 
new shoes :)

new dress :)


nej men det var väl allt för tillfället, puss'

är du redo.

jag ska snart kila härifrån för jag ska kolla på världens sämsta program som är så dåligt så de blir bra. det heter amerikas smartigaste modell, maha! går typ på tv400 eller nåt, det är så dåligt så de inte ens får sändningstid på tv4, men va gör de mig, här kommer jag.

var vid djulö idag och jag har bränt mig. eller nej det har jag inte, liksom jag är rödbrun men de gör mig inget för det är på bröstet och där har jag så svårt för att bli brun så de blir kalas de där du. har också klippt elins mamma annelie och slingat rebecca och lotta.

var i nyköping igår på 50-årsfirande av min mormors syster. gick på stan med malin (vi satte basse på bänken, haha internt). jag köpte jesus/gladiator-skor, svarta shorts och en halv jöttesöt klänning. (delade med malin xD) så nu är mallaballa och jag panka. haha nej då,... eller jo. ^^ bilder kommer så fort jag lagt in på datorn. bilder från klassfesten kommer också då, håll uuut!

imorgon ska jag till skolan, fast jag är ledig. wohwoow! jag ska till frisör och klippa malin och lina som har egen hårvård i morgon. så då åker jag 11-tåget och klipper dom för dom ville de.
i mitt föregående inlägg skrev jag om hur bra de går i skolan, mvg på massa grejer och så. jag vill bara komplettera den listan med att jag har mvg i frisörteknik c också, lycklig jag är, och stolt. har verkligen kämpat på efter så mycket konstigheter det varit. har alltså fått mvg i både a b & c. yey! men, det blir frisör i morrn, ska köpa med mig thai till vrinnevi för dom har lunch när jag kommer, i love thai!

nej nu är det amerikas smartigaste modell som väntar, haha! puss'


RSS 2.0