not the best of days.

Den här dagen känns tung. Men det kommer väl gå upp och ner ett tag framöver. Den här dagen känns som en ner-dag. Ska väl försöka tagga om och lägga ihop alla mina känslor och omvandlade det så träningen i alla fall kan få den här dagen att kännas lite mindre värdelös.

Fick min gamla mobil såld idag, 1500 spänn inkasserat. Tack!
Shopping på söndag, jag behöver det.
Jag är så fucking värd det.

Måste. Äta. Mår. Illa.
Hej. Då.



save the world.

Köpte färsk pasta med tomatsmak till middag, men gud vad besviken jag blev. Kladdade ju som fasiken och efter en stund vid middagsbordet var det snarare en klump med pasta än spearerad pasta. Nåväl, baconröran jag hade till var åtminstone god.

Den här veckan består av mycket volleyboll kan man säga. Idag var det träning, imorgon är det träningsmatch i Hallsberg, på onsdag är det träning och på lördag är det match i Stockholm. Sen ska jag hinna med gymnastikträning på torsdag och söndag. A lot going on. Men det gillas!

PUSS / i


jordens tabbe.

Idag gjorde jag en liten tabbe. Jag drog till hallen redan strax innan fyra och tänkte inte på att jag bara ätit frukost och skulle befinna mig i hallen till åtta. Träningen gick bra men i slutet var det som om allt snurrade i huvudet. Inte bra. Åkte hem och hällde i mig youghurt för att stilla illamåendet och la mig sedan i soffan. Kunde knappt stå upp. Hällde i mig en youghurt till då den första knappt gjorde någon skillnad. Sen lät jag den "verka" och nu kan jag sätta mig upp utan att känna mig spyfärdig. Ska fixa mat nu.

Hua, mår fortfarande dåligt.
Känner mig lite döende faktiskt.
Men jag tror nog att jag överlever.
Med nöd och näppe.
Mitt eget fel.

PUSS / i


i will catch you.

Nu är jag hemma från Örebro. Vi avslutade dagens trip med Max hamburgare och lyxshake i solen, mums! Väl hemma kom Hanna förbi och jag lockade hennes hår då hon ska bort på fest ikväll. Hon blev såååå fin! Såg ut som en ängel.

Nu ska jag teckna lite, och kolla på tv och bara mysa :)
PUSS / i

dags för fredagsmys.

Lång dag på jobbet, men skönt när man väl kommer hem. Har precis ätit (och nej, idag blev det mat som man faktiskt behöver tugga) och ska snart diska tallriken innan jag ska hoppa i badet. Sen ska jag kamma mitt nytvättade hår bakåt, precis som mormor och mamma alltid gjort under min uppväxt (haha internt mellan syster & mig) och hoppa upp i soffan med filten. Ska glo på alla program som jag spelar in under kvällen, och fortsätta rita, eller teckna eller va tusan man säger. Har suttit under alla pauser på jobbet, väldigt roligt.

När ögonlocken blir tunga är det dags att sova.
Imorgon står klockan på 7.30!
PUSS / i

so that's how it is.

När jag kom hem från träningen ritade jag en till teckning. En annan tjej. Det är ganska avskopplande. Man koncentrerar sig ju endast på det. Att få det jämt, se äkta ut, skuggningar. Väldigt befriande. Nåväl, middag blev.. bambarabambam.. köttsoppa. Ja jag vet, jag har en sån otrolig varierad kost den här veckan. Åt det i söndags, tisdags, igår och nu idag. Alltså, jag skäms lite. Det låter inte bra. Haha, får lova mig själv att äta roligare mat i helgen. På lördag drar ju jag och Lotta till Örebro och det blir Max på hemvägen, lyxshake here we come liksom. Låter lite bättre än köttsoppa, men bara lite. Köttsoppa in my heart juu!?

Imorgon blir det jobb 10-18 innan det blir fredagsmys.

Ska ju upp tidigt på lördag, åker 8.30 från stan.
På söndag ska jag sova, japp.
SOVA SOVA SOVA!
Sorry people, jag vill inte umgås med er då.
Jag ska sova!
(Garanterar att jag vaknar sisodär 8.24.. suck)

PUSS / i

don't fight it.

När jag kom hem satte jag mig i soffan med tvn på, och så börjar jag rita lite. Väldigt avkopplande. Köpte med mig ögondroppar hem också, så fruktansvärt skönt. Ögongen är så torra nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till, ont gör det. Men nu är det i alla fall lite bättre.

Ska snart packa ihop och hoppa på cykeln mot träningen.
PUSS / i


stop and stare.

Har inte så mycket att berätta i nuläget, men livet rullar på i vanlig ordning. Träningen idag gick bra och nu väntas det förhoppningsvis träningsmatch mot Hallsberg på tisdag. Jag räknar med att vara med om det inte krisar sig alldeles för mycket med gymnastiken, då jag egentligen har träning. Det löser sig!

Ska snart krypa ner, är död.
PUSS / i

run on water.

Joggingturen med Emma blev på 5 km och vi höll humöret uppe i 40 minuter. Okej, där ljög jag. Mitt humör dog vid 3 km ungefär. Då ville jag gråta, och slå Emma ungefär 7 gånger i huvudet. Men jag överlevde som ni märker. Nu är jag helt slut och har sörplat i mig soppa till kvällsmat. Tror jag ska ta ett bad. Skönt att ligga i värmen och tänka. Tufft slut på dagen, då behövs lite avkoppling.

Imorgon blir det jobb innan volleybollträning!
PUSS / i


give me something to die for.

Har precis ätit, och nu är jag alldeles mätt och matt. Blev så sugen på potatismos och fan vad det är gott. Ärtor, rivna morötter och fisk fick göra sällskap med moset på tallriken. Nu ligger jag i soffan och jäser. Ska snart slänga mig i duschen innan jag återigen slår mig ner i soffan.

Imorgon bitti drar jag ut på en joggingtur med Emma. Eventuellt hänger Lotta på också. Bra start på dagen som sedan består i jobb innan gymnastik 18-21. Hoppas att joggingturen kan ge mig lite extra energi. Pepp!

PUSS / i

frozen coke ish!

Gud vad det är gott med isglass med colasmak.
Alltså det är nåt så fantastiskt.
Påminner mig lite om frozen coke och Australien.
Mys mys.

Nu ska jag stänga av och kila i säng.
Hörs imorgon, PUSS / i


bjäbb bjäbb.

Jag kan ha varit med på jordens roligaste träning idag. Jag skojar inte! Alltså herregud. Jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helt. Därför bestäme jag också att vi inte behövde någon styrka idag. Skrattandet gav oss nog ett par starkare magmuskler.

Vi har börjat att bjäbba idag
. Det är den roliga aktiviteten som gav oss alla alldeles för många skratt idag. Jag kan förklara hur det går till. Jo, den som ska bli bjäbbad hoppar tre hopp på trampolinen, och precis någon hundradel innan det tredje hoppet hoppar en annan person på trampolinen så den andra personen får en sjuhelvetes studs. Detta är att bjäbba. Det är väldigt väldigt vädligt roligt! Hanna kom en aning kort en av gångerna men då fanns jag där som en räddare i nöden och använde mig av sbu-metoden vilket innebär Sen, Bakifrån men Underbar. Det är alltså passningstekniken. Skaderisken är förövrigt = 0 om det var någon som undrade!

Väl hemma kokade jag ihop lite soppa och kände väl att jag fick i mig lite väl mycket. Därför passade jag på att ta ett bad för att se om jag flöt. Jag sjönk som en sten. Skämtosido. Nu ska jag smörja in mig, ha i leave-in inpackning i håret och dricka vatten. Man blir så uttorkad av att bada. Konstigt, man är omringad av vatten men när man kommer upp är det vatten man vill ha.

PUSS / i

set fire to the rain.

Jag är hemma efter en sväng i Linköping och ska väl ta och smida om till träningen. Ska ta en ipren också, har sån förbaskad huvudvärk. (Ser du nu Ben, JAG ska ta en ipren, trots att de klarade sig utan för 200 år sedan)..Ha! Sedan jag kom hem har jag suttit och kollat igenom alla bilder från igår, och tiden går väldans fort måste jag säga.

Träning 17-20 och sen händer det väl inte mycket denna söndagskväll.
För mig kan det gärna få bli måndag, för det betyder volleybollträning.
Sen spelar det inte så stor roll om det bara blir 7 oktober lite snabbt.
Skulle inte skada om ni frågar mig!

PUSS / i

bara ikväll.


Sämst inspelning men det bjuder vi på, haha!


who you are.

Systeryster mötte upp mig på salongen där jag färgade hennes hår ungefär som mitt, fierce! Sen drog vi hem och bytte om lite. Sen drog vi ut till gräsplätten utanför och fotade lite till min nya header, som ni kanske ser? Den är inte klar än, men vi jobbar på'n. Eller ja, Josefin jobbar på den!

Vi har gjort tre låtar också. Eller texterna hade jag redan skrivit sen förut, så vi la bara till musik. Vi spelade in en på youtube också, sugig inspelning men wtf. Who cares!? Kul var det i alla fall. Nu har vi precis lagt ner gitarr och datorer (förutom undantaget för min bloggning) och ligger och tittar på Beck - sista vittnet.

Imorgon när vi vaknar ska vi knalla bort till mormor & morfar och få frukost innan vi åker mot Linköping. Tillbaka till Katrineholm på eftermiddagen eftersom det är träning 17-20. Låter som en bra söndag!

PUSS / i

bring the sun, bring the light.

Nu har jag äntligen plockat undan, men det satt långt inne. Har spelat wordfeud hela jävla kvällen. Så fruktansvärt beroendeframkallande. Har typ tio matcher igång nu, men nu är mitt huvud så trött att jag inte ens orkar sträcka mig efter mobilen trots återkommande "pling" för att någon återigen lagt ut ett fiffigt ord på spelplanen. Får göra kvällens sista drag när jag lägger mig i sängen. Då ska mina motståndare få se på andra bullar!

Jag är hungrig. Åt inte alls mycket middag, men nu är det ju för sent för att laga mat. Och brödet är slut så kan inte ta en macka heller. Surt! Funderar på att koka ett ägg eller göra lite äggröra. Måste ha något känner jag. Annars kommer jag vakna vid 5-6 i morgonbitti och må så illa så jag inte kan äta något i alla fall. Det känns ju inte särskilt mysigt.

Imorgon kommer syyyster, längtar :)

fiin bild hörrni, vackert!
PUSS / i


wordfeud is taking over my life.

Wordfeud kan vara det bästa och det sämsta som hänt. Det är sjukt kul och lagom ansträngande, men det är så beroendeframkallande så man får ont i magen. Varenda gång det plingar i telefonen hoppas jag att det är wordfeud och inte ett sms. Hah! Just nu har jag 5 "matcher" igång och det finns risk att jag inte kommer göra något annat ikväll. Sitter bara och funderar på vad mitt nästa ord kan vara, addicted!

Om det finns någong själ därute som vill utmana mig så heter jag idaplantin, bring it on!
PUSS / i


sleepy.

Många undrar nog om jag tagit tag i mig själv än, så tänkte bara berätta vad som försigår. Ehm.. ingenting försigår! Jag är så sjukt jävla trött. Jag ska laga lite mat nu, och sen skulle jag vilja sova. Hua. Kan inte förstå hur jag klarade gymnasietiden. Jag somnade vid 01.00-01.30 varje natt och gick upp mellan 05.30-06.00 för att hinna med tåget som gick antingen 06.58 eller 07.27. Vad hände? Har jag blivit för gammal för sånt här. Uuuh. Får plocka undan senare ikväll och imorgonbitti innan jag möter syster vid tåget.

Snark / i


walking dead.

Kunde inte sova inatt heller. Kollade på klockan sista gången vid 02.32. Vad är problemet? Jag är helt död. Måste plocka undan, men just nu ligger jag i soffan och spelar wordfeud med Blomman. Orkar inte mer än så just nu. Ska ta tag i mig själv om en stund, snart, inte nu, men sen. Snark!

Imorgon kommer bästa syster hit!

Hörs senare, PUSS / i

oh no you didn't!

Jag ska väl dra historien igen. Alltså, dagens sita kund slängde ur sig något otroligt dumt idag. Jag har aldrig sett människan förut, och vi har endast pratat i sisodär 2-3 minuter innan hon frågar "När är det dags?" Som ni förstår fattar jag ingenting. Hon fortsätter med "När ska den komma?" innan hon lägger blicken på min mage. WHAAAAT? Alltså lägg av. För det första så säger man inte så till någon man aldrig träffat förut. Och absolut inte när människan inte är överdrivet tjock och stor då det är ganska obvious att man är på tjocken!? Jaha, vad svarar jag. Jo jag säger "Va? Nääe.. näe nej det kanske är blusen som gör det". Alltså.. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Först ville jag skratta hysteriskt för det var ändå kul.. Men när hon sen avfärdar det hela med att knappt säga förlåt utan bara lägga över skulden på mig som att det är mitt fel att jag ser gravid ut. HALLÅ? Man frågar inte sånt. Man gör inte det. Oförskämda jävla dam! Jag märkte dock efter en stund att hon inte riktigt hade alla hästar i stallet. Hon var väldigt glömsk och pratade väldigt långsamt och pratade om att hon gick på tabletter och gått i förtidspension. Så det kanske var nåt fel på henne. Men ändå.. seriöst. Man säger faktiskt inte så!

Mitt knä gör förövrigt olidligt ont. Helt sjukt. Känns som att jag har ett stort blåmärke på knät, plus att jag inte kan spänna benet för det gör så sjukt ont. Och ni vet att man vill spänna ännu mer då?! HUA!

Nej, hej då hörrni!
PUSS / i


en enda minut.

Min mobil är tillbaka, where it belongs liksom, hehe! Nu är ju ara det tråkiga att den är som ny. Dvs, det finns ingenting på den. Den är tillbaka på noll. Hur lång tid tog det inte för mig innan den var fulländad? Jo, det tog ungefär 1,5 månad, precis då jag var tvungen att lämna in den. Bra jobbat!? Så nu måste jag ha en date med telefonen innan den blir sig själv igen.

Jag sov hos Michelle i natt och imorse när jag skulle smyga ut till vardagsrummet slog jag såklart i knät i sängkarmen. Jag ville skrika och svära nåt så fantastiskt, men eftersom jag tar sån hänsyn till detta amra flickebarn bet jag ihop. Snällt va? När jag kom ut till vardagsrummet kände jag mig svimfärdig. Hela benet vibrerade och kändes som slime. Ett stor reva och blod fyllde knät! Stackars stackars mig!

Nu ska jag äta tonfisksallad från Venezia, bääääst!
PUSS / i


jetzt bin ich überglücklich.

Bottrop, Tyskland 7-10 oktober, bokat!
Kan ni gissa om jag är glad?
Ni kan få tre alternativ.
1. Ja X. Nej 2. Vet inte.
Rätt svar ska vara 1!!!!
Om ni inte förstod den lätta.
Annars kan ni gardera er.
Det är jag och Kajsabajsa Börjesson bra på.
Vi gled igenom all nutidsorientering med hjälp av gardering.
Fram tills vi fick byta rättnings-partner med Rüdén & Skoog.
Där dog the winning streak liksom!?

Nåväl, som ni kan förstå är jag väldigt överlycklig nu. Så överlycklig att jag inte ens är lite ledsen över att jag missar första hemmamatchen. Äh, det kommer fler hemmamatcher. Kanske är bra om jag får några träningar till på mig innan jag briljerar med mina centerkunskaper för den stora hemmapubliken (som kanske kommer bestå av 7 personer som på såklart är släkt med spelarna på planen). Hoppas ni förstod att jag inte på fullt allvar tycker att mina centerkunskaper är något att skryta om? Ni kanske vill ha alternativ på den frågan också? Ha ha!




we can be like yesterday.

Glömde ju säga att jag fick ett sms förut. Från Elgiganten. Min telefon är nu klar att hämta. YAY! Men nu ska vi inte ropa Hej i förskott. Man vet aldrig. Jag kanske kommer dit och så säger nån kille där att den inte går att fixa och just problem som dessa inte täcks av garantin och blablabla. Nej det är kanske inte riktigt möjligt, men vill inte ta ut segern i förskott. Får se när får tid att hämta skrället. Får prata med min kära mor som är den bästa i världen. Hon kanske kan skjutsa upp mig dit imorgon innan jobbet eller om hon kan åka dit innan hon börjar. Vi får väl se hörrni!

Jag har ont i kroppen idag. Jag tror det är en kombination av trampett och spänst-styrka. Trampetten för att jag inte tränat det på länge och inte är van att behöva springa det snabbaste man kan innan, samt spänst-styrkan för det var övningar vi aldrig gjort förut. Men det tackar vi för, jag gillar att ha ont i kroppen ibland. Ikväll gör vi volleyboll. Hej & Hå, här kommer jag!

PUSS / i


what you need.

Blev väckt av en Canal Digital-snubbe som ringde angående felanmälan på tv-boxen. Han sa att han skulle komma förbi vid 11. Bra tänkte jag och somnade om. Sen ringer det på dörren 09.50?! Hallå? Kan han inte klockan eller? Nåväl..

Nu sitter jag och käkar frukost, fortfarande utan tv om ni undrade. Jag har namnsdag idag. Grattis till mig alltså! Ska snart börja piffa till mig. Känner mig som ett levande lik just nu. Nej, nu har jag inte tid för er mer. Jag måste sminka mig, fixa håret, äta klart, packa träningskläder.. HERREGUD! Hur ska jag hinna med allt?! ^^

PUSS / i

love is not a victory march.

Igår när jag inte kunde sova läste jag ut min bok. Jag gillar inte att läsa ut böcker för det ger mig lite ångest. An end of an era liksom. Det är så jobbigt att komma in i en ny bok, en ny berättelse, ett nytt liv. Men jag gav det ett försök idag på lunchen. Den kom igång fort, vilket gjorde det hela enklare. Nu hoppas jag att den håller måttet hela vägen.

Imorgon blir det jobb 12-19.15.
Sen hoppar jag på cykeln till träningen.
Volleyboll står på schemat, 19.30-21.
Tagga!

PUSS / i



ain't no sunshine.

Usch, jag kunde inte sova igår. Sista gången jag tittade på klockan var hon 02.53. Usch! Så när klockan ringde imorse klockan åtta kände jag bara nej nej nej. Ögonlocken känns som bly. Och så fryser jag. Det gör jag alltid när jag är trött, hua! Har suttit och huttrat med mackor framför datorn. Har man ingen tv får det bli såhär.

Ska slänga på mig kläder och smink innan jag cyklar till jobbet och averkar lite arbete. Förhoppningsvis kan jag hålla mig vaken. Gymnastik 18-21 ikväll, får man sova? Hm.. Nej men förhoppningsvis vänder tröttheten till övertrötthet senare i eftermiddag vilket då kan misstolkas som energi, kan bli jättebra det här! Eller så kommer jag helt enkelt vara dö, också ett alternativ.

Nehe, kläder & smink var det ja.
PUSS / i


let's talk about it.

Avslutade precis ett väldigt givande telefonsamtal med Elin på över en timme. Vi har en tendens till att fly ämnena huller om buller och inte riktigt hålla oss till den röda tråden. Men det är lite av vår grej känner jag. Måste verkligen försöka få ihop ett besök till Uppsala under hösten, saknar damen något så fantastiskt!

gammal bild på unga flickor!

Ska diska av middagen, som tråkigt nog bestod av fil, flingor och en macka. Inspirerande inte sant? Nej, inte mycket sånt hos mig idag. Blev sådär himla sugen på filmjölk med jordgubbssmak, men mina förväntningar var för höga. Smakade mycket bättre när man var 11 år. Nu var det rena sockerbomben, fick inte ner det alls. Så om någon känner för jordgubbsfil så är ni ju hjärtligt välkomna hit någon kväll, helst före den 23 september om ni inte vill ha gammal fil! Nu tappade jag den röda tråden igen. Det jag skulle komma till var att jag ska duscha efter diskningen. Kul slutknorr på det hela?

PUSS / i

i ett döende tillstånd.

Hejsan, jag heter Ida Plantin och har just nu ingen fungerande tv. Kul? Nej. Har suttit i telefon med en Canal Digital-kille men han kan inte lösa problemet. Jag har testat ungefär.. ALLT!? Så, vi avslutade samtalet med att han skulle skicka en felanmälan och sen höra av sig när han vet mer. Om det behövs någon som kommer ut och löser problemet, eller om han får reda på annan information. Jag undrar bara om jag kommer höra från Canal Digital-gänget ikväll? Imorgon? På fredag? Nästa vecka? Om två veckor? HALLÅ? Jag har ingen tv! Förstår ni hur hemskt detta är, Jag hade planerat måndagsmys med Svenska Hollywoodfruar och allt! HALLÅ? Jag tror jag kommer dö :(

Så nu är jag nere.
Allmänt anti hela världen.
Känner mig ensam.

Så fort man inte har det där surrande tv-ljudet i bakgrunden blir det så tyst. Jag har nästan alltid tvn på. Men nu är allt så tyst. Det ger utrymme att tänke onödigt mycket. Hjärnan får liksom ingen konkurrens längre. Det är bara helt tyst, och den får tänka fritt. Jaha, musik tänker ni att man kanske ska sätta på? Det är inte samma sak! Låter känner man igen, det är inte alls samma surr. På tv pratar folk, och man vet inte vad som kommer att sägas. Sätter jag på Veronica Maggio vet jag precis textraden som kommer. Nehe.. En dusch och sen slå på en klassiker, Beck. För där vet jag ju absoluuuuut inte nästa replik utantill? Höhö!

sunday night.

Okej, ruggigt dålig header, jag vet.
Det får tyvärr sitta där tills jag tagit lite nya bilder.
Sen ska syster få pyssla ihop en liten ny design.
Men som sagt, ni får stå ut med den här headern så länge.
Annars kan jag ju alltid ta den här istället, den skrattade jag och syster åt:

Hörs imorrn people!
PUSS / i

aldrig för gammal, evigt ung.

Idag fick jag äntligen vara gymnast och inte tränare på träningen. Det tog jag på fullaste allvar. Höhö! Jag gjorde precis som gymnasterna brukar göra. Dvs, motsatsen till vad tränarna säger. Jag lekte friidrottare. Längdhopp på tumbling ut till gropp. Häcklöpning över ansatskuddar. Höjdhopp på tjockmattan, ja you name it.

Sen slängde Zandra ur sig att jag är för gammal för att börja i en ny sport. VA? Det var det värsta jag har hört. Volleyboll började jag ju med när jag precis skulle fylla 19?! Måste jag bevisa henne fel ännu en gång? Hade jag fått in friidrott i mitt redan fullspäckade schema skulle jag inte tveka en sekund! Jag hörde ju att Carolina Klüft kör sin sista säsong nästa år, tror hon behöver en ersättare liksom? Jag har ju alltid fått höra hur lik henne jag är, så why not? Ha ha ha!

Nu ska jag duscha, det är jobbigt att leka Carolina Klüft!

ny hårfärg, tadaaaa!


Före ( jag vet, så smickrande bild!)

Efter - YAAY!


jag är så nöjd nöjd nöjd.

Åh jag är så nöjd! Och Malin är så nöjd! Det är så ovanligt att vi är nöjda så det här är en storslagen dag. Inte kunde man tro att 11 september kunde föra något gott med sig! Åh vad jag är glad och nöjd nu. Malin vågade sig på en lugg, och så la vi en chokladbrun färg som blev precis som vi ville. Jag är numera guldblond kan man väl säga, nougat! Har en mörkare botten än tidigare, och slingor i ungefär samma färg, sen har vi såklart sparat lite av det blonda jag hade förut. ÅH! Ska lägga ut bild, ska bara duscha först och så. Jag är så NÖJD NÖJD NÖJD!


för tio år sedan.

För 10 år sedan befann jag mig på ett läger i Julita med alla andra tjejer i 5an på Nävertorp. Vi lyssnade på radion då det inte fanns någon tv där. Vi förstod inte riktigt innebörden i vad som hänt. Jag minns att jag tittade på mina lärare som satt där och lyssnade, i chock. Så fort vi kom tillbaka till Katrineholm och jag kom hem, satte jag på tvn. Och såg alltihop. Det var då man började förstå hur illa det var. Det visades på varenda kanal. Fruktansvärda bilder. 10 år sedan. 10.

Nu ska jag slänga på mig kläder och hoppa på cykeln.
Ska färga Malins hår, och hon ska färga mitt.
Får väl se hur det blir, en överraskning.
Det löser sig väl alltid. PUSS / i

i got you.

I got you



dance the night away.

Nu har jag städat klart, jag är alldeles matt. Köket fick sig en rejäl omgång, skummet har yrt omkring mig. Har också tagit upp resväskan och alla grejer upp på vinden. Duktigt Ida! Förstår inte varför det ska vara så svårt. Tänk om jag hade bott längst ner eller på mitten, då hade grejorna aldrig tagit sig upp, hah!

Snart ska jag kila bort till LIDL och handla. Har inte hunnit äta lunch idag så får äta en tidigare middag. Tror jag ska göra tacos. Det var ett tag sen. Eller nej det var det inte direkt men det är så fruktansvärt enkelt och himla gott nu för tiden. Ikväll blir det mys i min nystädade lägenhet. Ska tända massa ljus och kolla på tv. Kanske ska slå till på lite dipp och grönsaker också, mums!

Imorgon ska jag färga håret som sagt, och nu insåg jag att jag kanske inte ens har den toningen jag tänkte mig. Tror jag använde upp allt på en kund, vilket innebär att jag förmodligen inte alls kommer bli sådär rostigt blond som jag tänkte mig. Attans! Det får helt enkelt lösa sig. Brukar sällan bli nöjd ändå, jag kan vara den värsta kunden ever. Ha!

LIDL, are you ready for me liksom!?
PUSS / i



when i held ya.

Cykel inhandlad - check!
Så nu är mitt liv räddat en aning.
Jag inhandlade också  termoleggings, mascara, ögonfransböjare, sminkborttagning och deo på stan. Sen hittade jag två kuddar till soffan. Superfina! Ska ta tag i städningen här hemma så jag kan slappna av på riktigt sen. Har massor av disk och tvätt att ta reda på. Så det är bara att sätta igång:)

PUSS / i


ride my bike.

Imorgon ska jag och mamma ner till cykelaffären och titta på en ny cykel eftersom min gett upp en smula. Växlarna har lagt av. Vet ni hur fruktansvärt jobbigt det är att cykla utan växlar? Den är på 1an hela tiden och man trampar som en galning utan att komma en meter. Så får man vänta tills man åker så sakta så att man kommer ifatt lite. Illa! Sen är handbromsen trasig, sadeln är sönderskuren av några idioter på stan, samt att den är lite allmänt skev. Gnisslar gör den också, hua!

Det var min cykelhistoria de..
PUSS / i

put a spell on you!

Nu när jag ändå är igång... Stavfel! Alltså herregud. Jag tycker det är helt okej (okej inte helt, men jag kan leva med det) att inte alla i denna värld kan stava.. Men ibland känner jag bara att det går för långt. Har inte människor gått i skolan? Lärde folk sig ingenting i skolan? Återigen, vad hade ni för usla lärare? Är inte stavning en grund för framtiden? Hur ska man kunna söka jobb eller skriva seriösa mail om man inte kan stava. Jag skulle aldrig kunna anställa någon som inte kan stava ordentligt, och då är jag frisör, vi behöver inte stava!?

Hur kan man tycka att dessa stavning känns rätt?
Igentligen, bakrund, hellst, andledning, flygplatts, väll, jympa, address, brevid, akseptera, chocklad, endå, gammla, alldrig, hämd, lungt, medecin, ungifär.. måste jag fortsätta?

SUCK!

Sen kan jag väl gå med på att man ibland får slänga in ett stavfel då och då, jag är ingen språkgud direkt. Orkar bara inte med folk i ren allmänhet som verkligen inte kan stava. Någonsin! De kan liksom inte. Det finns bara inte för dessa människa. Stava rätt? Vadå? Nej det känns väl onödigt. Suck..


Så här lessen blir ja när mäniskor inte kann stava!

jag ber er att sluta sär skriva!

Det är sjukt hur irriterad jag blir av folk som särskriver. Jag funderar nästan på att ta bort folk från facebook som särskriver. Alltså jag får ont i kroppen. Jag är allergisk. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt? Fine, folk som särskriver det gamla vanliga "jätte bra" och sådär, fine. Det skiter jag i (inte riktigt, men jag försöker blunda för det) men när folk börjar särskriva ord som hemkommen, närhet, jordgubbar.. alltså jag klarar inte mer! Hade ni väldigt dåliga lärare under skoltiden? Eller är ni bara födda i farstun? Alltså, jag vill ha svar!

Försöker ni kanske skriva era statusuppdateringar på facebook med ett slags kodspråk som bara dumma människor ska förstå? Om ni skriver att ni ätit kul glass istället för kulglass kanske alla blir väldigt nyfikna på vart denna roliga glass finns att inhandla? Om ni skriver att ni umgås med er halv bror kanske folk tycker det är fantastiskt att din bror bara har en halv kropp? Eller att du har en lång varig erfarenhet av att jobba inom vården? Då kanske folk tycker synd om dig som jobbat inom vården men ändå in kan tvätta dina sår ordentligt. Kanske vill du berätta att lätt mjölken var slut på Ica? Va bra, då vet vi det tänker vi andra då, då finns det bara tung mjölk kvar?

Det värsta är ändå när ni särskrivare särskriver ordet särskriva!
HAHA, då har det verkligen gått över gränsen, BIG TIME!

Såhär obehagligt är det särskrivningar!




what i did and what i've done.

Ja, från att ha planerat en volleybollträning och gymnastikträning idag, slutade det med endast gymnastik och som tränare. Den enda träningen jag fick idag var när jag och Emma höll i styrken. Idag koncentrerade vi oss på rumpa, det kändes skönt. Men som sagt, hade ju hellre spenderat hela kvällen med volleyboll och gymnastik, än bara styrka.

Nåväl ska väl sluta klaga. Imorgon blir det jobb 10-18 innan jag tar helg. Och helgens planer är... BAMBAMBAMBOOOOM.... trumvirvel... INGENTING! Kul? Njaej. Michelle har dragit till Finland, väldigt ovärt om ni frågar mig. Och Ben åker till Paris och spelar nån fjollturnering så honom kommer man ju inte få prata mycket med. Gud vilken trevlig helg jag ska ha! Suck. Städa ska jag göra, så okul det kan bli.

Nej, hejdå.
PUSS / i

surt.

Nu blev jag på lite dåligt humör. Blir ingen volleyboll för mig ikväll. Kul? Nej. Varken Zandra eller Emelie kunde komma på träningen idag, inte heller Marita som jag tänkt kunde hoppa in för mig. Så nu är det bara jag och Lotta på 2 grupper som går in i varandras tider. Första kör 18-20, andra 19-21. Bra? Härligt med 40 gymnaster på 2 ledare, plus att jag egentligen tränar själv med gruppen 19-21. Kul? Nej, inte det minsta. Nu är jag sur. Hej då!


make a change.


Idag har jag haft en rolig dag på salongen. Färgade Kajsabajsa lite brun innan vi hann ta en fika på stan. Sen lekte jag med en stammis hår och blev så sugen på att göra likadant. Så tror nästan jag ska göra en variant av det på söndag. Då ska jag och Malin färga varandras hår. Är en aning nervös dock, för det är en liten förändring. Och nej, precis. Jag är inte direkt känd för mina stora förändringar numera.

Imorgon blir det jobb igen, innan det förhoppningsvis volleybollträning innan jag avslutar kvällen med lite gymnastik. Allt beror på om jag kan hoppa barnens träning imorgon eftersom den krockar med volleybollträningen. Men vi får se, jag hoppas på volleyboll. Är lite mer sugen på det just nu eftersom jag inte volleybollat (yes, jag komponerade ihop det där ordet själv) sen i slutet av april. Illa! Men nu är säsongen äntligen igång, thank God!

PUSS / i


det är titeln jag vill nå.

Idag har jag varit mitt tröttaste. Somnade alltför sent igår, kunde verkligen inte sova. Skönt att det blir lite sovmorgon imorgon eftersom jag börjar klockan 12. Efter jobbet imorgon blir det träning direkt, volleyboll. Stoooort GILLA på det! Annars har jag inte så mycket att förtälja herrskapet dagen till ära. Kanske kommer med något mer intressant imorgon, man vet aldrig. PUSS / i

you spin my head right round.

Åh så var kursen avslutad. Godkänd - check! Så varför inte köra all in och börja passa direkt på dubbelsalto? Jag och Lotta levererar. Haha! Men efter på tok för många timmar i hallen är jag rätt glad att vara hemma ska ni veta. Särskilt när på tok för många timmar bestått av teori. HUA!

Imorgon börjar volleybollen, AAAH!
Som jag längtat ska ni veta.
Vill känna hur de sviiiiiider på armarna.
Haha, nåväl..

Nu blir det soffhäng & söndagsmys, PUSS / i

p.s Idag har jag vunnit över min rädsla för salto på trampolin, det är jag stolt över.

kluven, som en hårtopp.

Jag är väldigt kluven angående min frisyr. Funderar på att klippa av det en bit, för att det verkligen behövs. Sisodär 6-7 centimeter tänker jag mig. Men samtidigt är det så frustrerande för att jag har sparat som en tok hur länge som helst. Men samtidigt vill jag inte ha långt hår om det är slitet som fan, aldrig snyggt. Men, klipper jag bort en bit blir det svårare då jag gillar att sätta upp håret mycket och gör frisyrer där det behövs hår!? Och jag har uppsatt oftare än nedsläppt.. Åh, jag är kluven. Jag är lika kluven som mina kluvna hårtoppar. Hah!

Ska färga håret också, när Malin kommer hem från Rhodos
. Där är jag också kluven ska ni veta. Vet inte om jag vill vara mörkare, askigare, varmare? Förmodligen blir det ungefär som jag har det. Vill inte ha det för vitt/askigt när det är slitet som det är nu. När jag var "vithårig" för några år sedan var mitt hår så friskt så det var alltid så fint. Jag vill inte ha det dassigt som mitt lätt blir om man kör på lite mörkare blond. Egentligen är det väl inget fel på min färg nu. Fin blond färg som varken är gul eller vit så man ska väl inte klaga. Plus att den ligger nära min naturliga färg. Finns inget bättre än att slippa tänka på utväxt efter 2 veckor. Så fort jag har lite mörkare lyser det som en vit mask i botten, inte smickrande. Skulle verkligen vela haft den mörkare botten med solblekta slingor som varit inne nu ett tag. Men nehe, det är inte alltid bra att vara född med ljusa hårrötter. BUHU!

Inte visste ni att en frisör kunde vara så kluven i besluten om sitt eget hår?


står högt i kurs.

Första dagen på kursen avklarad. Jag kan inte direkt säga att jag ser fram emot att börja 8.30 imorgon. Provet vi ska skriva är vid 15.30 och sedan blir det träning direkt när kursen är slut där vid 17. Träning fram till 20 innan man får åka hem och "ta igen sig". Förhoppningsvis ska väl provet inte vara några problem. Ska väl läsa igenom lite metodik och biomekanik ikväll bara för att liksom. Man behöver ju inte utmana ödet mer än nödvändigt. Idag blev det ju mycket whipback och dubbelsalto, imorgon står skruvar bakåt och framåt samt volt-volt på schemat. Kan bli skoj!

Jag är hungrig.
Ska väl leta fram något ätbart.
PUSS / i

grannarna har klagat sedan kvartövertio.


Sitter och skrattar åt det här.
Det är hysteriskt roligt.
HAHA!

Annat som piggat upp mig denna kväll är att RM2 blir av i höst. Eftersom det saknades arrangör skulle det inte bli av, men tillslut tog GT Vikingarna tag i det. Tackar fan för det. Så i november blir det Lidingö, klingar fint i öronen. Men i oktober drar vi till Malmö med småtjejerna för RM1. Mycket på gång.

Imorgon och på söndag kommer jag hänga i hallen med mina medmänniskor om man säger så. Tumbling steg 2-kurs och jag har ställt in mig på att det kommer bli skittråkigt, så kan det bara bli bättre. Ärligt talat så tror jag det kommer bli ganska kul, men såklart man skulle kunnat göra något annat. Men som sagt, på söndag, efter teoriprovet har jag förmodligen mycket mer kunskap i bagaget! Obetalbart!? Haha.

PUSS / i 


inbrott ger mig utbrott.

Idag firade jag 2 år som salongsägare och en fin present mötte mig denna morgon. Krossad ruta, glassplitter över hela golvet, salongen såg ut som ett bombnedslag PLUS att pengar var stulna. Tack så hemskt mycket idioter! Efter mycket om och men, samt x antal samtal senare är nu i alla fall saken polisanmäld, nytt glas uppe och salongen städad från glas mm. Polisen tog fingeravtryck och jag hoppas innerligt att de får fast dessa idioter. Det är ju som sagt inte första salongen i stan som har inbrott. Hörde precis att en frisör till och med har fångat tjuven på salongens övervakningskameror men polisen gör ingenting. Samtidigt så inser jag väl kanske att det inte direkt är som CSI, Criminal Minds eller NCIS.. Tänk vad enkelt det vore om man bara kunde zooma in en människas ansikte på film, och skanna det med jordens befolkning och vips, så har man sin förbrytare! Tadaaa!

Tröttsamt med alla dessa motgångar.
Efter regnet kommer solen?
Hallå, solen? Var är du?
PUSS / i


RSS 2.0