beautiful.

Hemma från den kungliga huvudstaden med en lättare plånbok. Det blev en fierce kjol från topshop, en tokfin marinblå dubbelknäppt kofta ffrån Stockhlm och en vit tee från 365 sunshine. Tillsammans gick kalaset på drygt 1100. Kanske inte så mycket kap direkt, jag är så dålig på att shoppa smart. Men Christoffer shoppade smart. Jag menar, en jacka som kostat 2000, nedsänkt till 995, och med den turen han har var det visst nedsänkt 30% till kom man på i kassan. Uj, jag säger då det! Man fick träffa på Christine och Helmer [Helmöör]^^ också, och allt blev en riktigt rolig sörja. Kalasigt!

BY THE WAY! Ni som sett The Happening vet att innan alla tar självmord stannar alla upp. Så var det på t-centralen idag. Inget skämt, jag trodde seriöst vi var med i en skräckfilm!? Men nehe, det var visst bara ett litet facebook-påhitt! Kul va det!

Nu ska jag styra mina steg mot Elin. Återigen en mysig lördagskväll tillsammans med den damen, tänk vad bra man har det! Sinnesjukt! Puss på allt! <3

/ ida

having more fun.

Imorgon blir det en shoppingvisit i den kungliga huvudstaden med Christoffer. (Ska försöka att bara nämna hans namn en gång i detta inlägg eftersom det verkar störa endel) Vi har bestämt att vi ska gå sakta, inte flänga runt och se ut som vi vill, jag menar det är ju Stockholm? Haha!

Han (väljer ett tvättäkta pronomen istället för substantivet) ska sova över här men jag har också planerat in popcorn och en sjuk bra film, The happening. Dock blir det kanske jobbigt om herrn inte sett den men tanke på att jag är skapligt bra på att avslöja allt. Nåväl, the popcornmästare of the popcornmästare kommer i alla fall laga det godaste popcorna som kompensation^^

Lördagskvällen ska spenderas med min bästa vän (får jag säga Elin eller ska jag undvika alla sorters omtycka personers namn i den här bloggen?) och det blir till att hämta någon form av mat och förtära den tillsammans med mycket prat och mys. Kanske en beckfilm, lite gamla slagdängor och högklackade skor kan få kvällen att ta fart. Kärlek på det!

Nu signar jag ut, slut!

xoxo.


morgonhumor.

07.19 ringer Christoffer mig.
Ida:
Mmmm
Christoffer: Hej, jag sitter i skolan redan nu, är inte du vaken?
Ida: hrm.. nee...
Christoffer: Nehee? Men jag trodde du hade skola idag? Jahaa, ja just det, du är ju ledig.
Ida: mmm
Christoffer: Men skulle inte du klippa din farmor. Nehee jaha ja just de klockan 11 va det...
Ida: mmmm
Christoffer: Men dåå ska jag ju inte störa?

Det värsta är att karln visste om min lediga dag och allt där till. Han skulle bara vara skapligt rolig, jag menar... man har ju sån humor 7 på morgonen. Bra!?

Fast lite kul va de, haha!


happy girl.

Angående föregående inlägg vill jag såklart rätta mitt ordval. Jag menade såklart inte pilsk, utan bitsk, men jag tror jag var så upphetsad av min bitskhet (läs pilskhet?) att jag inte visste vilka ord som flög ur mig. Nåväl, jag var bitsk! That's it!

Ah! Jag är by the way lite rädd, nervös så att säga. Men nu jävlar!
 
Efter en näve dillchips och ett samtal med Christoffer är jag nu redo att inta Duveholmshallen för lite utveckling med unga gymnaster (läs lekledare för irriterande snorungar) ^^. Min egen träning hoppar jag idag då ledare och gymnaster uteblir. Därmed kommer jag spendera min kväll med de tre T:na, tacos, telefon och trafikteori!

See ya, don't wanna be ya!


I'm a happy happy girl, with a happy happy smile
(en gammal slagdänga från den gamla goda tiden)


 


pilsk.

"Sanna  (*******@hotmail.com) om hantverksstipendium.:
Hej sötnos! Ska vi prenumerera på varandras bloggar via bloglovin? (: <3"

Eh?
1- Vem är du?
2. Jag är inte din sötnos?
3. Varför skulle jag vilja det?
 
Herregud, så desperat efter läsare, dock tror jag inte riktigt detta är rätt riktning att gå. Jag kanske är lite extra pilsk just idag men inte fan gillar jag det. Så Sanna, tyvärr. Jag tänkte int prenumerera på din blogg

hantverksstipendium.

Jag fick ett sjukt glädjande samtal idag. På jullovet sökte jag ett hantverksstipendium och jag tillsammans med 4 till har fått det. Sjukt! Jag kommer alltså få 10 000 kronor. Det kallar jag behövligt. I'm in big need of nya saxar, maskiner, verktyg och gesällkostnad m.m. Detta är så fruktansvärt bra och jag är så glad. Tack tack tack!

/ En glad Ida!

lycka!

swing it shake it move it make it.

Några klockslag idag:
* 09.00-tåget till skolan
* 10.45 svenska B
11.50 mentorsråd
12.10 fisk till lunch
* 13.20 frisörlektion
* 16.32-tåget hem
* 17.00 barnens träning
* 18.30 egen träning

Det var väl det.
Annars hasar jag runt i Christoffers tröja idag, och såklart är det för att jag inte har egna kläder(?) eller kanske för att det känns som att han är med mig hela dagen? Make your choice!

En mus, flera möss.
En buss, flera böss?
puss / iretro sneakers lost in space.

Har engagerat mig i mitt liv ett tag. Fixade med min gesällplanering och mitt livs schema fram till maj. Känns bra att det nu är utskrivet. Om jag bara följer det så kanske allt inte går åt pipan ändå. Ska klistra in schemat i loggboken och en kopia i kalendern, alltid bra. Skrev också ut bilderna från igår på modellerna. Kort fest-momentet och klassisk dam-momentet. Ska skriva lite synpunkter runt dem också, men min lim är slut så kan inte limma mer. Stackars mig!

Har klippt av Hanna Johansson håret också. Det blev så [utahelvete] snyggt! Är riktigt riktigt nöjd med vad jag åstakommit. Lätt sluttande page framåt som kan läggas i en mjuk stilren look eller en busig och tuff look. Bara att välja! Snyggt blev det, och nöjda blev vi.

Nej men nu hörrninini, nu väntar duschen för min del, och speciellt mitt hår. Skulle egentligen klara en dag till, ingen skulle se det eftersom jag planerar att ha uppsatt hår imorgon, plus att jag ändå har träning imorgon, men nu har jag redan bestämt mig, that's it. (Vem diskuterar jag med?)

Som belöning för att jag tvättar håret (fast jag inte behöver..?) ska jag käka popcorn.?
puss / i


random bild på nåt jag inte hade på mig idag... men vad spelar det för roll?

take a chance.

Gårdagen blev väldigt lyckad. Vi styrde våra steg till Specce där vi inhandlade diverse ting till min godislåda, lista ut resten själva. Sen skulle vi se en film som verkade jätteintressant, fan alltså! Vilken besvikelse! Så vi kollade på Beck - Advokaten istället men som sagt, jag och filmer jag redan sett är ingen bra kombination, jag håller liksom aldrig käften!?

Imorse ringde klockan 7.15 för min del, men inte fan för Christoffers del. Men jag hämnades lite när jag kom hem från körlektionen. Jag är ingen gullig flickvän som smyger fram och viskar god morgon, nejnej, här öppnar man dörren med en smäll, tänder lampan och ropar "Nej nu är det dags att gå upp!" Jag är så trevlig verkligen...^^

Nu ska jag plocka undan lite, ett tappert försök till städning.
puss / i


hahahahahaha den här är helt nytagen, från igår, verkligen! ^^
karln kommer skjuta mig när han får reda på det här!
haha, söt ju! ;D


 


sommar sommar sommar.

Saknar sommaren en aning.
Vandra på gatorna en varm men sval sommardag.
Inga krav, inga bekymmer.
En glass i handen.
Solen steker och vinden tar ut sin rätt.
Blå himmel, fin utsikt.
Något speciellt är det ju.

Nostalgiska sommarbilder följer här nedan:/ i


 


internt.


Ida + Elin + En kamera bak på bilen = Internskämt men ack så roligt!

lovegame.

Jag övningskörde till Norrköping, och tillbaka hem! Och i Norrköping! Mamma höll knappt i sig?! Big step^^ Angående ärendet i skolan så fick jag mer klarhet i både kort fest-momentet och klassisk dam-momentet så nu känns det i alla fall som att ödet ligger i mina händer.

Hela eftermiddagen har jag varit skapligt seg så har slötittat på Top Model Canada och käkat en och en annan godisbit. Tänkte plugga lite trafikteori innan det blir middag. Sen ska jag övningsköra till stan (lång bit va?) och hämta Christoffer vid bussen. Sen ska vi inta Specce för att fylla på min godislåda som plötsligt tömdes! Kommer vara skapligt surt imorgon bitti när jag behöve gå upp tidigt för körlektion och Christoffer får fortsätta sova! Fan för han, svin! ^^

PussPuss/ i


it's time.

Tidig söndagsmorgon. Jävligt seg. Med tanke på den sena hemkomsten inatt. Tungt.
Dags för gesällträning och jag ska inte ligga på latsidan idag.
Today, I'll be fierce!
Okej, ska i alla fal inte ge upp.

By the way, kul med lite nya roliga läsare som gärna fäller lite komiska kommentater! *host* Kul är det, att folk inte har egna liv att ta hand om, men jag menar ta gärna hand om mitt, har inte gjort det själv i 18 år så gärna för mig^^

Bilder och film från gårdagen kommer.
Kan avslöja att det är lite komiskt att ha en kamera bak på bilen, mycket underhållande anser vissa!

PUSSPUSS

hederligt.

Idag blev det till att övningsköra. Stadskörning med mamma & Stefan. Mamma var som vanligt nervös men jag är såklart cool. Gjorde världens bästa parkering, dock kanske det mest var ren tur men vafan!?

Nu är jag fixad och ska bara slänga i mig lita mat innan Elin hämtar mig. Det blir lite factory, lite thai, lite film, lite prat, lite mys. Som det ska vara. Men, hörrni, Elin kommer om ungefär 10 minuter så det kanske bäst att jag käkar nåt. AAh! Sen när blev jag tidsoptimist? Det här är oroväckande...

By the way, imorgon är det gesällträning i skolan 9-15 och hör och häpna men jag ska ta mitt arsel dit sörrni! Kors i taket tänker ni! Nåväl.

Puss!

gammal hederlig vänskap funkar alltid!


trettio tidsfördriv.

1.Smeknamn: Plattan
2. Antal ljus på din senaste tårta: Gillar inte tårta!
3.Hårfärg: Isblond
4.Favoritfärg: Svart, marinblå & rosa.
5. Favoritfilm: Just nu, "Taken", annars en jävla massa du!
6. Favoritcitat ur en film: Alla Gunvald-repliker! Oslagbara!
7. Bästa semestern: Thailand 08
8. Favoritdricka: Isvatten!
9. Fras/ord du använder (för) ofta: Och, Öh, typ, liksom, men...
10. Är du internetberoende: Dom säger det...
11. Favoritgrupp/artist: Just nu, Akon.
12. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Körkort, gesäll, jobb.
13. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Ja, är jag ond nu?
14. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Lejonet, djungelns konung^^
15. Senaste pojkvännen/flickvännen: Nuvarande, Christoffer:)
16. Favoritgodis: Typ allt, inte lakrits dock, sen är jag rätt svag för det mesta!
17. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Gymnastik såklart!
18. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En trombon.. ?
19. Bästa kompis: Elin
20. Vad har du för mobiltelefon: Samsung touchwiz
21. Vem är du kär i just nu: Christoffer
22. Nämn 3 bra saker om dig själv: Glad, sprallig & skön i huvet^^
23. Husdjur: Nej men ska skaffa, en hund som ska heta Kungen!
24. Vad vill du bli när du blir stor: Eh? Frisör?
25. När skällde dina föräldrar på dig senast: Hm.. minns inte, ett bra tecken!
26. Vad åt du för mat senast: Plankstek!
27. Vad ligger till höger om dig: Mobilen
28. Vad ligger till vänster om dig: Glasögonen
29. Vad ska du göra imorgon: Övningsköra, mysa med Elin.
30. Fullständigt namn: Ida Jenny Plantin

good luck.

Efter provet (som gick jättebra?!) våldgästade Christoffer mig och jag klippte herrn. Så nu har han ingen småstadsfrisyr längre (host) hee hee! Skämtosido^^ Sen poppade vi popcorn och tittade på "Taken". Andra gången för mig, lika bra som första gången. Ruggigt bra film, iskall! En plankstek senare kom Andreas och hämtade Christoffer, så nu är jag alone. Jag ska dock hämnas på herrn imorgon då det bli mys med Elin. Ska bli riktigt skönt att träffas ordentligt. Sen skadar det inte att thai, mys och prat står på schemat heller.

Nu ska jag poppa popcorn (för andra gången idag) och se på Let's dance. (Let's dance, paraparaparapaparapaparapapapaaaaaaa)

puss / i


like you a lot lot.

Fredag
och en tung(?) skolavecka är slut. Höhö! Skämtosido, nästa vecka blir det 3 dagar i skolan? HUA! Man kan ju hoppas att Kjell har fixat APU-plats så jag får komma tillbax till verkligheten.

Dagen kommer spenderas i ett skapligt skönt tempo. Det kommer bli film och popcorn tillsammans med Christoffer, ett som är säkert. Han ska bara göra sitt matte C-prov först. Höhö! Jag har varit en hejare på att peppa honom, eller snarare tvinga honom^^ Han kommer tacka mig när han säkrar sitt G;) Som ni kanske läst tidigare avslöjade jag visst herrns svagheter för matematik (ig i matte b) men jag vill bara skryta lite lagom och säga att herrn säkrade ett mvg i svenska B, så ni vet. Det tycker jag är duktigt! (Sa jag för mycket igen nu?) HÖHÖ!

Idag har vi by the way varit tillsammans i 3 veckor, haha! 3 veckor är det längsta förhållandet jag haft sen jag gick i 3:an. Klarar jag av dagen har jag slagit rekord. Se på fan! Jag börjar bli bra på det här;)!


en annan torsdagskväll.

Barnens träning gick faktiskt skapligt bra och min egen gick väl också helt okej. Trampett till hård landning gick väl helt okej och friståendet gick nog bra. Jag hoppas då verkligen inte att jag kommer med i tidningen angående Lottas jävla 40-åriga liv. Jag har aldrig riktigt ansett mig speciellt vacker mitt i en helskruv. Som sagt, jag menar alla tror ju säkert att jag alltid ser ut som jag gör i en helskruv, till vardags liksom?!^^

Innan träningen köpte mig en sån här apelsindryck, typ "smakis". Alltså, jag såg inte att den var ekologisk? Och(?) kanske ni tänkte nu men hallå? Den smakade ju helt naturligt? Som om jag pressat den själv hemma? Om jag velat att den skulle smakat så, skulle jag väl pressat den hemma? Här vill jag ha det onaturligt och i en nyans av ljus fräsch gul, inte en grumlig gulgrön färg? Fy fan!

Nu ska jag ringa Christoffer och vara osocial med tanke på att det faktiskt är handboll på tv, en av de sporter som faktiskt är roliga att kolla på?!

Puss / plattan

låt ironin flöda.


tänkte videoblogga lite.. verkar vara populärt.
eeh.. hehe... jag är seriös alltså.

det är givet.

Det blev fika och jag käkade en ordinary bulle (haha) och kaffe! Ja hör och häpna sörrni! Christoffer blev helt chockad och jag kände mig lite lagom oförutsägbar^^ Skämtosido, det var väldigt trevligt i vilket fall som helst!

Jag kilade också förbi och hämtade mina glajjer. Fick ju ett sms från Specsavers ("Hej glasögonorm, dina glajjer finns att hämta hos oss") så nu ser jag allt mycket klarare. Se på fan! Körlektionen kommer kanske gå skitbra på måndag... man kan ju hoppas.

Snart ska jag ringa Christoffer och peppa honom inför matte C-provet imorgon. Jag har bestämt att han ska få VG... får se hur det går med den saken, med tanke på IG i matte B (sa jag för mycket nu?^^) ska vi nog inte sätta ribban allt för högt, med risk för att glida under den. haha!

Tänkte avsluta inlägget med en "Lotta":
hahahahahahahahahahahahahahha!

puss / i


trevligt.

Idag blir det en fika på stan med Christoffer, Andreas och Hanna.
Trevligt trevligt.
När man ändå har vägarna förbi stan så ska jag ocksä hämta ut mina glasögon.
Trevligt trevligt.

/ i


breathing your love.

Provet på Egypten tog mig 5 minuter att göra. Säkrade ju 7 poäng på bara första frågan. Känner att detta verkligen kan ge mig ett mvg. Om inte annat ska jag njuta av kursen. (Så jävla internt)

Jag lekte med lera på bilden och jobbade på med min salong i miniatyr. Den blir riktigt tjusig(?). Dock gör alla (läs Sara) alltid mycket finare än mig. Fan.

Hade en herklippning på kundpasset. Han var ful och jag kunde inte göra så mycket åt saken, klippte mest av nån centimeter. Jag gör inte underverk you know. Skämtosido.Nu kommer en liten rolig sak!
Jag är ledig imorgon!
HAHAHAHAHA!
Alltså, temadag?
Föreläsning och mode & trender från 10.15-14.30?
Du får kedja fast mig om det ska inträffa.

puss / i


pokerface.

Dagens träning var full av lek, prat och choklad. Sånt gillas^^
Dagens körlektion blev konstaterandet av att jag behöver glasögon.
Dagens godaste var thaimaten till lunch och hemmagjord thaimat till kvällsmat.

Christoffer säger att jag måste sova? Alltså, jag förstår inte alls vad han menar, jag ska ju bara upp 6 imorgon? Tussen då?^^ Raoorw!

Morgondagen kommer bestå av ett prov på Egypten i kultur & stilhistoria och det träliga är att Christoffer kan mer än mig? Kan ju alltid skriva hans mobilnummer på frågorna jag inte kan (typ alla) så kan Monkan ringa och få rätt svar...

Morgondagen kommer fortsätta med bild & form där jag återigen kommer glömt allt vad skala innebär och försöka göra pillergöra, dvs. små frisörstolar i skala 1:50... jag har inte det bästa tålamodet, bör nämnas.

Morgondagen kommer fortskrida med hemmagjord thaimat till lunch, bäst hittils!

Morgondagen kommer fortsätta med kundpass då jag säkerligen kommer få ta hand om nån hjälplös stil & trend/frisör 1:a som promt ska ha löshår i en hopplös färg som bara inte går att få i samma nyans?

Morgondagen kommer bli lång. Skönt att Amanda ska ta bilen, så man slipper tåg på morgonen, alltid något!
Nej nu måste jag pinkulera innan jag motvilligt signar ut, slut.


puss / i


Förra onsdagens mysoutfit, kan nämnas att det var då jag senast var i skolan.
Låter värre än vad det är.
^^

thaitisdagsteori.

Malin kom hem tidigare än beräknat och hon köpte med sig thaimat hem. Alltså den damen är ju för underbar. Dock får jag paya för maten själv men jag menar, att hon bar hem det med sina egna händer i detta ruskväder är ju bara för bra. Jag har också varit duktig och plockat ur diskmaskinen så nu hoppas jag att mamma kan skjutsa ner mig till körlektionen sen, ge och ta liksom.

Nu tänkte jag läsa lite i körkortsboken eftersom distansproven verkar gå käpp rätt åt helvete! Nu ska vi väl inte vara så negativa... eller ja, det är ju sant, dock.

Pussoiaaaar! [fransk uttal]


en tolkningsfråga.

Alla undrar hurdant schema jag har?
Folk tycker att jag alltid är ledig?
Men alltså, man skapar sitt eget schema?
Skämtosido.
Jag blir klar med saker snabbare så kan skippa vissa lektioner.
Det låter som att jag är smart.
Vill inte ge någon falska förhoppningar...

Imorgon har jag ingen svenska (är redan klar) och den lektionen vi har hinner jag inte gå på eftersom jag har körlektion. Därmed är jag "ledig" imorgon. Bra där! Dagen ska jag spendera med trafikteori.

Nu ska jag ringa Christoffer och skryta över min lediga tisdag, och reta honom för hans småstadsfrisyr som han inte har, eller?;) haha!


pusspuss.


give my heart to you.

Christoffer hittade min godislåda idag. Nu är den tom^^
Jag ska erkänna att vi båda är skyldiga till detta.
Han har hjälpt mig plugga till Egyptenprovet till på onsdag.
Han säger att min lärare är dum i huvudet.
Jag kan inte annat än att hålla med?
Monkan är inte den bästa på det här med läraryrket.
Tokmysigt har det varit i alla fall<3

På tal om annat, hej hej Åsa=)

Jag måste by the way skaffa mig en vattenfast mascara för jag skrattar så jag gråter när jag träffar Christoffer, jag vill ju inte se ut som en emo liksom?

Puss.
 


kors i taket.

Denna söndagskväll ska jag spendera framför en film sörrni, kors i taket tänker ni, inte.
Jag ska till denna film förtära popcorn, isvatten och eventuellt något från min godislåda.
Kors i taket tänker ni inte nu heller.
Ack, jag gör så förväntade saker.
Inget "kors i taket-fenomen".
Förstår inte alls vad jag skriver själv, jag leker smart.
Måste ju börja jobba lite på min image nu när man skaffat glasögon.
Ska förbi Specsavers imorgon och hitta ett andra par svarta bågar och beställa båda paren.

Imorgon ska jag också på "ansiktsbehandling lyx" klockan 10.
Detta ska be oerhört skönt men jag hoppas inte jag behöver gå runt som en tomat sen.
I ansiktet alltså.
Nog för att tomat är gott, men kanske inte dess färg i ansiktet.
Inte körsbär heller. Det är äckligt.
Hoppas heller verkligen inte på en grisrosa ton.
Varför kan man inte bara få se normal ut efter sånt där?
Där sjönk min intellektuella status igen.
Hur stavas ens intellektuell?
Alltså nu är statusen i botten känner jag...?
Jag måste träna på't.

Jag är smartare än vad jag ser ut, men om jag bevisar det börjar folk förvänta sig saker?!
Men hallå? Nu försöker ni vilseleda mig, hiva hit min popcornskål och isvatten.
I'm done!


Puss & Godnatt!

hej på er där nere!


love.

Jag är kär i Tommy Mull;)

adjektiv.

Trött är ett adjektiv. Jag är trött. Jag använder mig av detta adjektiv för att förtälja hur jag är, känner mig. Jag känner mig trött. Jag känner för ett adjektiv. Ett adjektiv är alltid bra. Passar mig. Den jag är. Vad jag är. Jag är trött.

Det var väl det.
Trött.

lördagsmys.

Gårdagen var väldigt trevlig. Jag insåg dock rätt tidigt att jag sög på Kung fu panda men jag menar, man kan inte vara bäst på allt? ^^ Diverse onyttigheter förtärdes och det blev en hel del garv till Björn Gustafsson. Mycket prat och trevligt sällskap. Vid 1-snåret körde Piaz stillsamt tillbaka till Katrineholm. Mycket stillsamt...^^

Nu ska jag käka frukost (håll i hatten) innan Elin hämtar mig.
Det blir möte på Ekbacken.
På tal om de, hon hämtar mig om13 minuter.
Kanske skkulle skynda mig.

Pussssss.
love love.

Hanna och jag har gått i taket idag, nästan bildligt. Hanna har ett antal gånger varit nära att skjuta Andreas. Men som sagt, bara nära. Det skulle aldrig hända i praktiken. Jag blir hämtad om cirkus 20 minuter. Vantar, mössa och halsduk ska man också ha med sig. Alltså jag förstår inte varför? Nåväl, jag ska väl helt enkelt låta dessa impulsiva, busiga och sköna pojkar få ta hand om saken. Jag och Hanna ska bara leva loppan och spöa pojkarna på Kung fu panda, ett måste liksom^^

PUSS!


hold on be strong.

Sitter i Björkvik. Ni tänker, varför?
Björkvik är inte så lugnt som man kan tro.
En liga åkte runt och knackade på folks fönster igår.
Sen brann ett hus ner till grunden.
Bara för att jag är här^^
Jag har det i alla fall väldigt bra hos Christoffer.
Hans säng är jätteskön och likaså mamma Åsa.
Alltså seriöst, skönare människa får man leta efter.

Har haft tokmysigt här och har garvat konstant.
Allt från Richard Palm till pruttande dam i tv.
Humor på hög nivå!

Christoffer var så trött imorse att han slog in fel pin kod 3 gånger påmobilen, hahaha jag dör!
Han är min Tommy Mull! HAHA!

Jag är lite orolig för överraskningen Christoffer och Andreas har hittat på till ikväll, man vet aldrig vad de kan hitta på.
Som jag försökte förklara, Stoffe+Piaz= Dum idé!?

PussPuss

rockferry.

Idag har jag övningskört. Jag är bra. Kör som en biltjuv. Alltid positivt.
Nu sitter jag och sminkar mig och ska snart åka ner till stan.
Där blir det synundersökning och eventuell glasögonutprovning.
Jag hoppas också få en glimt av Elin innan jag styr min kos till mitt favoritställe.
*Host* Björkvik. Nåväl, vad gör man?^^

Är dock lite nervös över lördagens överraskning. Deras påhitt. Ack.
Inte att leka med!

Puss!


kombi


The car!
The one and only.
Rena kapet och de passar oss perfekt Chirstoffer;)
Tyvärr är den inte svart, men de går att måla^^

torsdagskuppen.

Hanna och jag gjorde en kupp idag, torsdagskuppen.
Vi kom till stationen vid 06.45.
06.58-tåget är inställt.
Väntar på 07.27-tåget.
Åker till Norrköping.
Missar bussen till skolan.
Åker hem igen.

Dock kompenserade jag detta oambitiösa beteende med att kila direkt till körskolan och pluggade där i 3 timmar innan min körlektion. Jag gjorde klart C-testet, Fordons-testet och Repetions-testet. A och B var klara sedan innan. Lysande!

Nu ska jag kila iväg till träningen.
Sen blir det tacos till kvällsmat.
Puss.

hej jag är ett träd.

Sminkar mig.
Känns som jag gjort det här förut.
Kom hem vid 22.30 igår.
Kul!?
Nej.
Jag är sjukt trött, sjukt.

Idag har jag äcklig religion, panikslaget projekt och seg arbetsmiljö&säkerhet.
En körlektion är också placerad just när jag har prov i småföretagande...
Får göra det provet i vår? Det tycker äckelpeter verkar passande.
Jävla idioter.

Jag känner mig inte riktigt så top notch idag.
Jag saknar Christoffer.
Puss

uppe med tuppen.

Gjorde precis klart det sista med sminket.
Kläderna är på.
Jag är pigg. HOST!
Inte.
Känner mig som ett levande lik.
Ser inte alls fram emot dagen.
Bara att börja med kultur & stilhistoria säger ju allt.
Möh!

Klockan 7 hämtar Amanda mig.
Kommer hem ca klockan 10 ikväll.

Dagens höjdpunkt: Mat på stan efter skolan!

Puss Puss.


akta rygg.

För ovanlighetens skull var träningen idag skapligt seriöst.
Dock var jag oerhört flummig. Skrattade åt precis allt.
Jonas dåliga skämt, mina enga dåliga skämt, LOTTAS DÅLIGA SKÄMT?
Saknade Elin
också när det var dags för styrka.
Hittade massa gamla roliga låtar som man kan dansa till.
Det är lite av våran specialité, dansa oss i form!

Imorgon är det en lång dag, usch.
Därför måste jag nu bums i säng.
Men först ska jag ringa och säga godnatt till Christoffer.

Puss!


tjing.

Redovisningen idag gick bra.
Smörade till oss egen hårvård också.
Färgade och klippte Amanda.
Fick skjuts hem av Hanna.
Hanna är bra, hon körde hem mig säkert.
Cool och kör i 110? ^^

Nu ska jag på träning.
Puss.


Jag är så glad, C.

τέλειος.

Jag kokade kaffe till Christoffer idag.
Jag tror han sa att de va gott för att göra mig glad.
Men han vägrar erkänna...
Kanske har jag en framtid som kaffekokare en dag...
Nåväl, bullen va god^^
En liten inflikning också, jävla björkvik.
Inget illa men... illa.

Mysigt mysigt, jätte mysigt (särskrivning)^^.
Saknar'n redan.

Puss <3

Han kavlade upp ärmarna, öppnade boken och predikade. Och den blonda damen förstod lika lite som innan? Skämtosido, jag tror fan jag får mvg på småföretagandet nu, annars skyller jag på att boken är dålig, för de säger Christoffer?


the info.

Fick precis reda på att vi har gesällinformation på onsdag, klockan 19!
Men kul hörrni!? Kan det inte vara på skoltid hallå?
Så nu ska man alltså åka till Norrköping klockan 7, och komma hem tidigast 9!
Och det är tidigast hörrni!

Jag ska förresten på synundersökning på fredag.
På Specsavers klockan 14.20.
Om jag nu behöver glasögon tänkte i alla fall mamma rätt.
"Du ska väl ha märkesbågar också"
Ja tack mamma, du börjar lära dig.

Nåväl, nu ska jag käka lunch!
Puss.

välbefinnande.

Min söndagskväll har varit mysig.
Sammanfattningsvis kan man uttrycka det sisohär:
Popcorn, isvatten, film, top model, christoffer, choklad och tv.

Imorgon ska jag visa C en vägg av buskar, inte många som får uppleva det.
Ta vara på chansen alltså^^

Trots min lediga morgondag är det snart dags för mig att signa ut.
Måste bädda om min säng först, innan jag grips av panik;)
Natti!

puss!


nåväl.

Dagen har bestått av att färga Elin, klippa Annelie och klippa Hönas lugg. Sedan drog jag och Elin vidare till Mc där vi var värda lunch, ansåg vi själva. Sedan drog vi vidare till träningen och tränaren kommer 2 minuter innan vi börjar, och resterande x antal minuter efter starttid. Kul. Jag säger bara det, att jag börjar fan inte köra styrka förrän laget kommer i tid, mitt krav. Nåväl.

Mupp-bussar på söndagar resulterar i att jag får längta en aning till efter herr C.
Det blir till att träffas imorgon. Längtar.

Nåväl. Jag är helt slut i kroppen trots att jag bara körde fristående idag, illa.
Jag ska i alla fall göra min söndag till en mysig en.
Jag är ju ledig imorgon så därför ska jag förtära popcorn och isvatten.
Som sagt, det är att vila!

Puss!
rock away.

Har precis avslutat ett samtal med C.
Jag har nu... praktiskt taget lovat att han ska få lära mig åka skidor.
Mitt enda krav är en rosa overall som kärringen i sällskapsresan.
Samt ett par rosa hörlurar med sjukt bra musik i.
Och så ska jag endast behöva åka sittlift.
Då är jag med^^
Jag har också förvarnat om att jag kommer ha pjäxorna på fel fot.
Såklart ska jag också ha glasögonen bakomfram också.
Fullbordat!

Kvällen har annars bestått av en "Lena" samt Körslaget.
Detta har blivit lite av en lördagstradition.
Hoppas den fortsätter!

PUSS!


do whatever we want.

Hemkommen från Linköping och firandet av min systers 20-åriga liv. Hela släkten på allas sidor verkade vara intresserade av firandet av denna 20-åring. Nåväl.

Jag väntar på att C ska komma hem så han kan ringa mig.
Mah!

Kvällen kommer annars spenderas framför tv:n i myskläder.
Jag är aptrött.
Tur att jag är ledig på måndag.

Imorgon är det träning.
Klockan 14 tror jag bestämt.
Ska färga Elin och klippa Annelie innan också.
Sen hoppas jag få träffa C för nu börjar det bli onödigt lång tid emellan mötena!?

Ikväll ska vi göra en "Lena".
Det ska bli gott!^^
puss. 


we don't care.

Det blev pizza, lite gamla tävlingsfilmer och rockband med laget denna afton. Jag kan säga att jag inte är så speciellt haj på det där med rockband. Körde bas och gitarr och klarade med nöd och näppe av easy! Jag slapp dock trummorna då mamma helst plötsligt kom och hämtade mig, haha! Kvällen vart i alla fall trivsam.

Imorgon bär det av till Linköping för att fira syster som fyller 20.

Imorgon händer också något väldigt trevligt. Herr C kommer hem från Lofsdalen. Alltid något!
Skapligt saknad denna vecka.

Nu ska jag nog poppa popcorn och se på film eller nåt.
Först kanske en dusch skulle sitta som en smäck.
puss

påfylld.


Malin tog sig an mitt hår idag.
Hon är för bra hon.
Tack!

"Det här klarar gamla Bettan"


tema rött.


Kör lite tema rött idag.
Kanske för jag är lite blödig.
Mycket har hänt idag.
Både up's and down's.

* Lunchade med Hanna på HB
* Fick panikattack angående gesällen
* Schemala mitt frisörliv fram till gesällen
* Var blödig och grät en skvätt
* Fick gulligt sms just i rättan tid
* Pluggade trafikteori
* Åt tacos

Det är dagen.
Det som gjorde denna dag så blödig var väl gesällen.
Allmän panik och press från höger och vänster.
Som jag sa till Malin...
Bättre att jag har mitt breakdown nu än i april/maj.
puss.

torsdagsbekymmer.

Jag har nu planerat mitt frisörliv fram till gesällen.
Datum för datum.
En liten liten sten, lättade från axlarna.
Men den var inte stor den.
Det ligger en grushög kvar.

Imorgon ska jag till Norrköping för att få utväxten fixad av Malin. Tack.
Nu blir det trafikteori, håll i hatten!saknar c.

trick me.

Första skoldagen.
Fick tillbaka provet från Arbetsmiljö & säkerhet, VG++.
Kan man ens ha de?
Haha, 1 ynka poäng från mvg, och jag som trodde att jag knappt skulle få vg.
Jag ska inte plugga till prov, så är det bara.
Senast jag pluggade som en tok var om judendomen, fick G. HAHA!

Jag och Hanna tog hos till HB (inte hembränt utan Hot Basilika!) för att käka thai.
Lika gott som vanligt och sen tänkte vi ta lite kaffe.
Trist nog att det var äckligt kaffe. Till och med Hanna kunde erkänna.
Dock lärde jag Hanna att man ska hålla i örat när man dricker.
Hanna höll dock i fel öra, men jag menar är man blond så är man!

My brain gets smart but my head gets dumb
För att slippa tänka och ha så höga förväntningar på sig när folk kräver svar^^

Den 19 januari ska jag till ZimZalaBim på ansiktsbehandling "lyx".
Det är en 2-timmars lång behandling där det också ingår ansikts och nackmassage.
Jag längtar!

bloggar mer senare, puss!

dramatiskt slut.

Hemkommen från ett litet avsked.
Rosie älskar Sverige, Sverige älskar Rosie.
Kort och gott.

Det är dags för mig att signa ut för dagen.
Imorgon börjar man sista terminen of my life liksom.
Stort.
Kommer nog dock inte bli nån vidare minnesvärd dag.
Kommer hem kl 13.
Är eftermiddagsfri.
Men inte fan är herrn hemma för de.
Just när man har tid liksom?
Kanske får flörta lite med några klasskompisar.
Tror jag behöver en fika eller något, kul.

Känner mig lite blödig för tillfället.
Behöver mig ett litet sms där det står hur omtyckt man är.
Skulle hjälpa.
Jag får väl helt enkelt ta och skapa denna dramatik själv.
Dags för mig att signa ut, slut.

xoxo, Ida

givande dag.

Jag är klar med everything! Och jag tänkte ta tillfälle i akt att tacka min kära syster som trots 8 böcker att läsa kan ta sig tid att hjälpa mig och rätta mina "gulliga" fel som jag dock själv inte anser är speciellt gulliga utan snarare patetiskt inkompetenta.

När jag nu varit så duktig kanske ni tror att the big belöning ska komma, men nej.
Eller, jag kanske ska äta någonting eftersom min enda förtäring idag har bestått i choklad.
Jag tror pizzan från igår håller i sig.
Jag åt upp allt, för första gången.
Elin var jättestolt, tills jag råkade avslöja att det var en barnpizza.
Behöver en duscha också, har liksom inte ens klivit upp än.

Klockan 19.30 bär det av till Rosies avskedsfest/födelsedagsfest.
Måste dock hem tidigt för det blir 06:58-tåget imorgon.

Nu behöver denna dam duscha, fixa sig och sedan äta!

plugguppdatering.

Kors i taket men jag är klar med den skriftliga recensionen och har endast förtärt 6 rutor choklad? Som den där reklamen när de snackar om 3 rutor och sånt shit, seriöst? Det är inte ofta man käkar mindre än 4 rutor, minst liksom? Nu ska jag fortsätta min 15-dagars lip maximizer-kur. Om det inte funkar ska jag personligen skicka klagomål till Dior och kräva produkter för minst 20 000:-

Nåväl, nu ska jag försöka knåpa ihop en muntlig recension också. Får korta ner den skriftliga och blanda om lite stycken så har vi den, done liksom. Sen, när jag ändå ligger här, ska jag skriva på nästa grej som jag än så länger väljer att kalla the X-thing med risk för att det blir svårare för mig. Sen får jag skicka iväg alla mina arbeten till min kära syster som just nu inser vad hon gett sig in på (läser till svensklärare på linköpings universitet). Jag ser det som att hon får träna på mig!?^^

Bloggar mer senare, med risk för att ni kommer sakna mig för mycket annars.
/ Ida

plugghest, not.

pluggonsdag.

Sista dagen på jullovet är kommen och den ska jag spendera framför datorn genom att skriva en bokrecension (muntlig & skriftlig) som jag bestämde att jag skulle skriva innan jullovet. Bra drag där. Nu är sista dagen kommit och jag hade till och med gömt undan böckerna i en låda för att slippa se skiten. Vad gör man? Jo nu börjar man.

För att förenkla detta trista arbete kommer en chokladbit troget finnas vid min sida, that's the ony way;)

Bloggar mer när jag fastnat i pluggandet, dvs. om ungefär 10 minuter...
/ Ida

this kiss.

Hemkommen från kryssandet.
Bilder finns på bilddagboken.

Kanske ska meddela att jag införskaffade mig ett "lip maxemizer"-läppglans från Dior. Det känns ungefär som tigerbalsam på läpparna, hett hett. Om det inte funkar ska jag kräva pengarna tillbaka!

Har spenderat kvällen med pizza och tv.
Ska nu hämta mer isvatten och fortsätta min riktigt mysiga kväll.
Kunde ju som sagt varit ännu trevligare om herrn kunde sluta åka snowboard^^
Nåväl:)

Puss!

Förresten, jag ska boka synundersökning. Jag ser mycket bättre i Elins glaasögon och när jag gjorde syntestet på körskolan sa jag fel på massa bokstäver, smart drag.


keep you.

Har städat mitt rum och duschat.
Har nästan packat färdigt och ska nu ge mig själv the big belöning:
Popcorn, isvatten och film!
Nu skulle det bara varit ännu lite bättre om herrn kunde vart hemma;)
Men som sagt, nu är det alltså dags för mig att signa ut, slut!

Wish I could keep you much longer.

IMORGON DRAR JAG OCH DENNA BRUD PÅ KRYSSNING!
dagens.


Dagens inkassering:
950:-
Dagens aktivitet: Klippa&Färga
Dagens gulligaste: Käresta, så söt och nervös!
Dagens outfit: Myskläder
Dagens tråkigaste: Städning
Dagens saknad: C
Dagens låt: Wish I Could Keep U Much Longer - Akon
Dagens längtan: Kryssningen imorgon!
Dagens irritation: Min kurrande mage..
Dagens panik: Min obäddade säng!

En lätt lista över dagen.
Tjing!
/ Ida

söndagsarbete.

Idag är det söndag och det är dags för mig att arbeta lite.
Först är det dags för Jessica att klippas och så ska jag testa kort fest-frisyren till gesällen på henne. Sen är det Jonna som behöver klippas, och sen Elin J som har skaffat löshår som måste klippas in. Sedan är det dags för mormor och morfar. De båda behöver klippas och mormor också färgas. Och Gud som sa att på söndagen ska man vila, ack.

Jag jobbade lite igår kväll också. Mamma fick lite slingor och en klippning.
Min belöning blev att hon betalade min telefonräkning...
Det kändes bra, för det var tydligen en del ^^

Jag längtar grymt mycket till i morgon då det är kryssning som gäller.
Tillsammans med Elin. Vi ska ro skutan till sjöss!
Det ska bli galet kul!


puss / ida


 


dagen i bilder.

Kors i taket! Idag har jag verkligen tagit ett steg framåt.
Jag har druckit kaffe. Nu har jag alltså druckit kaffe 2 gånger på 2 dagar.
 Det är nästan värt en applåd.
Här skådas min kopp, be proud!

Malin och jag har också roat oss, dagen till ära.

En helt vanlig lördag=)

puss / i


fredagsbravader.

Hemkommen från en underbar fredagskväll. Blev utsökt middag på Rhodos som bjöd på skratt, prat och mys. Jag provade också på att dricka kaffe och jag citerar: "Då var det bara skidorna kvar", han vet inte vad han ger sig in på säger jag. Riktigt trevlig kväll dock! Sedan kom taxin aKa Elin och det blev till att åka till Östra Vingåker för att släppa av Höna och sen tillbaka till Katrineholm för att lämna Christoffer vid bussen. Mysigt. Ser fram emot herrns hemkomst  (då jag hoppas att han kommer hem i en bit och inte i flera) om en vecka, men som sagt, telefonen fungerar även i Lofsdalen;)

Sedan drog jag och min käresta till Duveholmshallen där det bjöds på lite fotboll. Vingåker vann men de fick ju ta mig fan 4 straffar för att idioterna spelar i en sämre division, vafan har ni hörtalas om rättvist spel? Spelar man mot ett lag, så spelar man mot ett lag? Det är ju som att alla UT-lag som kliver upp på RM ska ha högre utgångspoäng, pyttsan! HUA!

Sedan fick Elin agera taxi och skjutsa hem Ola innan hon och jag drog till Mc där det blev kaffe, cola och chokladmuffins. Jag smakade frivilligt ur Elins kaffe 2 gånger, (läs duktigt ida). Sedan blev det till att hämta upp Höna igen innan kvällens bravader var över.

Fredagskvällen är nu fulländad!
Puss på det!


fredagsplaner.

Idag är det fredag och dagen till ära har jag planer.
Först blir det middag på Rhodos med Christoffer och strax efter 9 drar jag och Elin till Duve för att kolla in nån match som Elin verkligen måste gå på;)

Men som sagt, först ska jag träffa Christoffer, I'm happy!
puss / Ida


2009 i all sin prakt.

2009 i sin prakt!
- ska sluta tänka så jävla mycket
- plugga mer
- hitta kärleken
- ta körkort
- göra gesällen
- ta studenten
- skaffa jobb eller starta eget
- säga farväl till elin som lämnar mig
- leva

2009 i all sin prakt?
- fila naglarna (kan vara bra så man inte rivs)
- springa runt huset 4 varv .. i månaden.
- sälja jultidningar (vill verkligen ha discolampan på nivå 4)
- tapetsera mig själv på en hel vägg (inte hela rummet, så självgod är jag inte)
- dra ut alla sladdar i mitt rum (för att se ifall jag kan få allt att funka igen)
- köpa 10 kg ris (för framtida behov)
- måla himlen grön (börjar bli lite trött på blå bara)
- dansa loss till bubbles och e.m.m.a (mina favoriter)
- slänga ut en tv genom ett fönster (vems tv och vems fönster låter jag vara osagt)


små tankegångar.

... frukost är till för att ätas på kvällen, middag är till för att ätas på morgonen.
... fett väger mindre än muskler, jag har gått ner 5 kilo sen i somras.
... man blir alltid på "plocka undan-humör" på kvällen och natten.
... skadeglädje är den sanna glädjen.
... hederligt vatten är underskattat.


just might get it.
puss / ida


Christian sminkade mig på nyårsafton och det blev perfekt.
Dock blev det inte denna röda tröja på nyår, kändes lite fel.
Så det blev en svaart klänning och svallande hår.
Har inte en enda bild på spektaklet då kameran glömdes hemma^^

en dag.

Har spenderat hela dagen med Malin vilket har varit döskönt. Eftersom vi inte har något vatten fick vi våldgästa mormor och morfar och tatta en dusch av dom. Man kan ju liksom inte gå runt hur äcklig som helst. Efter duschen fick jag mitt efterlängtade isvatten. Dock på gammalt hederligt vis, iskuber man gör själv och vatten direkt från kranen, men jag menar, isvatten som isvatten, jag hade panik.

puss

maybe say hi.

Nyårsafton började i katastrof. Jag och Elin var hos mig där inget vatten fanns, strömmen gick och jag råkade välta Elins vinflaska. Detta resulterade i vin över hela golvet, över händerna, blod på elins händer och som sagt inget vatten. Bra där.

Det fortsatte i alla fall och tillslut kom vi till Sanna där middagen var utsökt och sällskapet likaså. Mycket trevligt. Jag och Elin drog sedan vidare till Ola där jag träffade min kära syster Malin, mycket angenämt.

Sedan blev det stan och tillslut hade man sällskapet man ville och då var såklart kvällen fulländad. Vi åkte hem redan vid ettsnåret men det räckte gott och väl, som sagt, kvällen var fulländad.


Dagen har bestått av bakismat från mc tillsammans med Malin och hennes brudar, men jag kände mig genast som en av dessa brudar^^. Det var mycket trevlligt. Sen blev det en promenad hem i den friska luften. Ska strax iväg till mormor och morfar och duscha, jo för som jag sa, i detta hus har vi inget vatten. Kul.


Wish I could keep you much longer.

puss/ ida


summering 08.

Januari:
Januari var mina vänners månad. Jag spenderade mycket tid med Elin, Hanna och Philip och de förgyllde mina dagar.

Ferbruari:
Februari började med tävling i Eskilstuna, slutade med silver!
Jag spottade tuggummin på tåg.
Barnen hade tävling och tog guld, kom till riksfinal!
Träffade F.
Grät över fiskar i skolan.
Middag på Statt med Luciatjejerna.
Startade lagets blogg.
Träning i Vilsta med laget.

Mars:
Spelade upp pjäsen Kentaur i draman och blev en hänsynslös människa.
Åkte till Thailand och hade det un-der-bar-t.

April:
Barnens riksfinal i Hultsfred.
Första Karlstadsresan med käresta.
Årlig uppvisning med gymnastiken.
Poängjakten i Örebro, guld i fristående!
Valborg i Vingåker!

Maj:
RM i Umeå, 2 platser från final!
Köpte nya saxar.
Thaikväll med Elin.
Naturkunskapsdag i Norrköpings skogar, hua!
Gjorde baluppsättningar till Gymnasiebalen i Katrineholm.
Klassfest @ Philip.

Juni:
Systers student i Stockholm
Stek i Läppe med Elin & Höna
Gjorde baluppsättningar till Tallåsbalen.
Philip intar Katrineholm.
Midsommarfirande hos Jessica, festande fram till klockan 7.
Sex and the city-premiären med Elin.
Gymmar konstant.
Träning i Vilsta, lär mig massor.

Juli:
Käresta blir 18.
Träning i Vilsta, utvecklas som en tok.
Gymmar konstant.
Köpte ny cykel.
Stockholmsresa med familjen.
Vinkväll @ Elin.
Stek med Malin.
Spontant besök hos farmor, träffas pappa med familj.
Åker spontant vidare med dem på deras resa genom mellansvergie.
Besökte min Hora... Philip!

Augusti:
Tallinresa med Malin, Mamma & Stefan.
Katrineholmsveckan med alla dess tillbehör.
Fixade hår till en plåtning för första gången.
Man började i HVFr3.
Ryggen pajade.
Började träna till gesällen.
Käresta tog körkort!
Gick körkortskursen.
Började övningsköra.

September:
Gymnastiken drar igång, jag är dock skadad.
Tränade till gesällen.
Barcelonaresan!

Oktober:
Hajk med Elin.
Kunde börja träna lätt efter uppehållet.
Gesällträningen fortsatte.
Tävling i Göteborg, hade ont som fan, silver!
Abba-föreställningar i Norrköping.
Var frisör på Bröllopsmässan i Norrköping.

November:
Tävling i Katrineholm, brons!
Abba-föreställningar i Norrköping.
Gesälltränar fortfarande.
RM i Örebro, FINAL!

December:
JAG BLIR 18!
Utgång i Norrköping.
Julavslutning med gymnastiken.
Sjöng på julvslutningen.
18-års middag, som vi har väntat.
Bästa julaftonen någonsin.
Juldagsfirande på Safiren.
Stockholmsresa med Malin.
Nyårsfirande, bästa någonsin.

Kan sammanfatta det hela med att december har varit totalt underbart för min del. hela året har annars gått upp och ner men har faktiskt varit ett väldigt bra år, 2008. Nu är jag redo för 2009, bring it on.

RSS 2.0