out of my reach.

En geishas memoarer på 5:an
Ett stort glas isvatten.
Salta chips.
En laptop.
Pyssel inför morgondagen.
=
Min kväll, bra kväll!

from this afterlife.

Imorgon är det årlig uppvisning i Duveholmshallen klockan 16. Jag ska köra 1½-skruv på trampett och har inte kört de på jag vet inte hur länge, minst en månad. Tänkte att jag har ju ändå förträningen att köra på, och det gör ju inte så mycket om man ramlar, bara man inte skadar sig. Dock vore det ju ingen nyhet, tror jag till och med ska springa in på plan med en skylt där det står klantarsel... Nej, jag har en annan plan faktiskt, plan C kan vi kalla'n.

Friståendelåten till 97/98-laget är klar, och den ska jag lyssna sönder hela kvällen och dansa och komponera ihop så mycket jag bara kan, riktigt roligt. Naglarna skulle också behöva sig lite glans. Adios!


fan.

Tack  så jävla mycket för att du förstör allt.
 Orkar inte med det här. Alltid ska du förstöra.
Ta tag i dig själv för snart orkar jag inte mer.
Hur kan du göra såhär mot dig själv?
Hur kan du göra det mot alla andra.
 Fan. Du förstör. Fan.


love love love.

Alltså detta kräver ett alldeles eget unikt inlägg... JAG HAR FUNNIT MITT BORTAPPADE DIOR-LÄPPGLANS! Ja vet, det är helt sjukt! Jag är så lycklig alltså. Vet inte om jag är lycklig för att det är så bra, eller för att det inte känns som jag slösat bort min förmögenhet på ett borttappat läppglans. Nu ska jag återigen starta en 15-dagars kur av detta lip maximixer även fast det inte fungerar. Det hetter och ilar och sticks på läpparna när man har de på, det är så skojsigt!

JAG HAR FUNNIT DET! YEEY!


p.s det låg i en av alla väskor... som vanligt... men jag tycker jag letade ÖVERALLT... ^^

ida <3 sitt läppglans!

trött och indian.

Det går upp och det går ner ska jag be att få tala om. Igår var jag trött, grinig och absolut inte kontaktbar. Denna dag har väl varit bättre. Jag vet varken ut eller in, och ibland är det bra och ibland inte. Jag orkar inte höra på lärare som inte har samma åsikt och som säger helt olika saker. Jag är liksom trött på allt bara.

Jag har gjort ett uttalande som jag tänker följa!
Efter gesällen ska jag bara glida runt som en indian...^^

puss!


älska.

Därför är vi bäst!


fierce ambitious trio.

En bilfärd mot Linköping med Monkan "y-ringen" Käll blev intressant. En bröllopsuppsättningskus/visning i Slaka kyrka (slaka är där slaka står^^) var too much for us to handle men diverse kvävda skrattattacker senare satt jag, Philip och Sara återigen i bilen med Monkan. Monkan förtäljde ett och annat, vissa saker som man kanske helst inte vill höra när man irrar runt i Linköping... "Jag har krockat en gång"... Okej.. då vet vi det Monika. Kursen var i alla fall väldigt inspirerande och förmodligen har jag lite nya ideér både till gesäll, baluppsättningarna och min egna balfrisyr. Det blev kvällskäk på Max när vi återigen var på säker mark i Norrköping, det behövdes!

I morgon åker jag och my fierce friend Philip till skolan istället för att gå på svenskan, då ska jag ta och färga mitt löshår och förmodligen få till samma färg som jag gjorde på provslingan idag. Det återstår att se^^


Nattihej!

come closer.


Bjuder på en bild från en artikel angående oss när vi var frisörer på Bröllopsmässan i Norrköping. Så söta så! Det är så fruktansvärt nära gesällen nu, och jag vill bara göra den nu så det är över. Jag struntar i hur det går, för jag vet vad jag kan och är kapabel till. De moment jag klarar, klarar jag. Dagen efter den 13 maj kommer jag, hur det än går, var glad och nöjd över mig själv. Sedan planerar jag att bara glida runt i ett par veckor och bara njuta av allt. Studenten väntar^^

Snart ska jag ta tåget mot Norrköping för att gesällträna innan det vankas bröllop & uppsättnings-kurs i Linköping för mig, Philip och Jannas. Adios!

happy hour.

Imorgon ska jag först till naprapaten innan jag tar ett tåg till Norrköping för att gesällträna lite på skolan. På kvällen åker jag, Philip och Jannas till Linköping tillsammans med Monkan för att va med på en uppsättningskurs typ, vet inte riktigt vad det är med lite inspiration kan man ju få inför den 16 maj då jag ska jobba för fulla muggar! Nåväl, detta kommer i alla fall innbära att jag sover hos Philip imorgon, så därför måste jag packa! Men först väntar duschen!

Adjö!

dubbla guld.

Jag märker nu när jag läser föregående inlägg att jag förmodligen varit så uppe i varv att jag skrivt fel poäng, både för lågt och för högt. Därför tar vi det igen.

DAM - GULD!
Fristående: 8.8
Tumbling: 8.9
Trampett: 9.05
Slutpoäng: 26.75 (Silvret låg på 24.95)

MIXED - GULD!
Fristående: 8.3
Tumbling: 8.2
Trampett: 8.7
Slutpoäng: 25.2 ( Silvret låg på 24.55)

I gymnastik är det normalt att man vinner med mellan 0.05-0,4 poäng, vi vann dam med nästan 2 poäng och mixed med typ 0.65? Seriöst! Helt jävla sjukt sjukt sjukt. Vi fick virre på på ett varv vilket gav oss 10.0 i utgångspoäng istället 9.8, aaah! Ni fattar säkert ingenting, men vi har helt enkelt varit bäst i helgen! Dubbelbäst!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

imponerad.

Värst vad laget har blivit seriöst under denna helg. Vi gick upp tidigast och fick därför tillgång till toaletter utan att stå i en 10-meters kö. Vi var först vid frukosten och fick därför bästa bordet. Vi var först i hallen och fick därför bästa platserna... Plus att Hanna gick upp imorse, UTAN att någon sa till henne att snabba på! Jag menar... vad har hänt? Jag är djupt imponerad av oss alla. 

Jag återkommer väl när vi förhoppningsvis har 2 guldmedaljer om halsen, förhoppningsvis!

PUSS <3

tagga sönder.

Yey! Vi leder båda klasserna (Dam Äldre & Mix Äldre) efter första dagen.

Mix:
Fristående 8.3
Trampett 9.7

Dam:
Tumbling 8.7
Fristående 8.8

WOHO! Nu ska vi (trots att vi leder ganska stort) inte göra några misstag imorgon, utan prestera på topp och ta guld!

ÄLSKAR'T!

PUSS!

road trip.

Inte många som kan blogga on the road^^ Ja, nu sitter vi på bussen igen efter ett första stopp. Nästa stopp blir vid en hamburgerestaurang, mer kan vi inte förtälja! Dock ser alla fram emot detta stopp, mat!

 Första delen av resan har varit relativt smärtfri. Jonas har ännu inte börjat köra salto i gången och Lotta har redan rättat med än häften av alla nationella prov.

Ikväll är det förträning i fristående vid 21-tiden.
Hör av mig när det finns mer intressant att säga.
Just nu fortsätter vår road trip!
MOT HELSINGBORG!

PUSS <3

like a lady.

Packningen är klar och det enda som ska ner är täcket, tandborste och tandkräm. Jag kommer ju defenitivt glömma nåt av det, usch! Måste skriva det stor på en lapp och skicka efter den som tapet så jag verkligen inte glömmer något av det.

Nu ska jag locka håret på min syster och sen koka upp lite frysta hallon och käka varm hallonsmojs och glor en stund på tv innan jag släcker ner och drömmer om tävlingen och pratar lite i sömnen. Det blir prima det!

PUSS!
bloggar eventuellt på bussen imorgon!

11.00
Mot Helsingborg!

whatever you like.

Jag uträttade lite ärenden på stan som till exempel att köpa leggings till tävlingen, ny foundation och sånt. Hämtade också ut mitt löshår och det ser ljust ut. Ja alltså jag kommer nog behöva lägga i en toning av nåt slag, eller en sunlight eller whatever, för det är för gult för i jämförelse med mig, men det är i alla fall inte mörkgult, nåt positivt i alla fall. Jag ska dock inte sätta in det än, utan efter gesällen som är den 13 maj. Det är nailhair med keratinvax och i startpaketet fick man med en gullig liten cd där man får se exakt hur man sätter i och tar bort, plus att man får med allt man behöver, värmetång, tång, kam, clips, skyddsplattor och så vidare!

Jag insåg precis att "fan vad ont i magen jag har"... ja just ja, lunch!
puss.

om det inte var på låtsas.

Nu är jag hemma och ska försöka mig på att packa till imorgon. Då åker vi till Helsingborg och tävlar hela helgen. Tävlar i både dam och mix, så vi har två chanser som vi bara inte får sumpa! Det ska bli riktigt roligt. Älskar hela tävlingsatmosfären wtf.

Idag kom vi fram till att jag ska skriva och hålla ett tal innan vi springer ut den 11 juni. Skrev det på tåget och det är nästan så ma blir lite blöt i ögat alla redan. Tänk bara hur jag kommer böla alltså.. och när jag ska sjunga på avslutningen den 12 juni, seriöst.. kanske ska köra playback^^

Nu ska jag packa och lyssna på min favoritmusik (som jag btw måste trycka in i mobilen)

förberedelser inför tävlingen? O.o


helvetesprojektet.

Helvetesprojektet turned out to be very bra ändå. Det är svårt att försöka jämföra när man själv står som nåt jävla ljushuvud bakom men det blev förvånansvärt jämt, jag använde liksom blondering, i hela huvudet? Like, what? Nåväl... Det finns lite roligheter att jobba på, som att till exempel få det ännu ljusare, ännu vitare, ännu mer jag, liksom, vi är ändå systrar?! Höhö, det blev i alla fall fint, gult om man jämför med mig, blont om man jämför med förut ^^

ADJÖÖÖÖÖ!

intressant hörrni.

Nu vet jag inte riktigt vad jag gör egentligen. Det började med att jag skulle klippa min syster... uppklippt. Sen så sket vi i det och tänkta att det blir bättre med så mycket jämnlångt som det går.. Sen tänkte vi att vi skulle göra folieslingor också... sen tänkte jag att vafan vi helbleker skiten och försöker få det så ljust som möjligt och dränker't med silverschampo sen... jag menar vad kan gå fel? Rätt mycket faktiskt... men, jag vet inte riktigt vad jag fick för infall, någon slags rymning från verklighetens gesällstress och låtsas som att jag har allt tid i värdlen att fixa ett helblonderat hår som faller sönder? Woho!

Jaha, nej jag återkommer väl om resultatet... intressant.

razzle dazzle them.

Kom precis på mig själv med att sitta och spegla mig. Inte nog med det är det studentmössan jag sitter och posar i. Jag måste säga att jag till och med ser riktigt bra ut. Jag är så glad att jag tog silvertext, det är så mycket mer jag än guld. Nu längtar jag tills 1 juni, eller nåväl, bara gesällen är förbi så kommer jag vara den lyckligaste i världen hur det än går. Jag kan inte mer än göra mitt bästa, och detta kanske innefattar att jag inte gör en perfekt vågfön just den dagen, det är något man får acceptera. Fy fan, jag ska ju ta studenten.

puss.


humoristiskt prov.

Dagen började med ett prov om Renässansen. Jag kom på det igår. Jag svarade på cirkus 6 frågor och resten hittade jag på egna historier. På frågan om 3 assecoarer som användes skrev jag lite lättsamt: "hatt & sjal & paraply" och några söta noter efter, i hopp om att Monkan tycker jag har humor och ger mig bra betyg. Kanske inte...

Han hade hatt & sjal & paraply, han hade hatt & sjal & paraply, han hade hatt & sjal han hade sjal & hatt han hade hatt & sjal & paraply!

Tack för mig.


dance with me.

Idag:
Ska lämna in min bokanalys.
Ska jag föna vågor på min gesällmodell.

Nu ska jag äta frukost och sen åker jag och Malin till skolan.
En riktigt bra skiva gör att jag bara längtar till att få åka.
På hemvägen får jag nynna själv eftersom Hanna inte ska med till skolan.

Kommer inte hem förrän ca 9 ikväll. Hörs då!
puss.


just can't stop.

Just nu är jag jätteglad. Dock kan detta lyckorus få komplikationer om Linus hamnar i fängelse för fildelning. Höhö! Jag har lovat att hälsa på så länge jag får mina favoritlåtar för tillfället. Bra deal! Av mina favoritlåtar skapar jag en ny skiva till bilen, så nu ser jag fram emot morgondagens resa till Norrköping.

Imorgon är det genrep inför tävlingen i dräkt, tagga!

hair.


beställt i alla fall...

sista chansen.

Sista chansen att boka baluppsättning till den 16 maj:
Mer information här!
Maila isåfall snarast, finns endast en till två tider kvar.

when it was good.

Tillbaka efter mötet. Det är lite tröttsamt att allt ska vara så komplicerat. Jag vill bara ha salongen nu, göra om småsaker så det blir mer jag över det, sen jobba och leva. Men nej? Såklart måste man skriva massa papper, bestämma sig för massa saker som verkar vara omöjliga, plus att jag måste typ plugga på allt som har med det här att göra så jag kan snacka för mig själv på banken sen, vad roligt att jag hoppade av småföretagandekursen? HAHA!

Nu ska jag käka tacos till lunch!
Adios!

ain't no other man but you.

Måndag och som vanligt ledig.
Har precis klipps Christian.
Idag gjorde han något helt nytt! Not...
Nej jag ska inte vara så elak^^

Alldeles strax ska jag till Företagscenter och lägga upp min framtid. Ja, lite kort & gott sådär. Saa lägga upp planer, affärsideér och allt som jag måste ha för att sedan kunna möta banken. Det är var jag kommer spendera någon framtida timme med nu.

I eftermiddag åker jag och syster till Flen för att träffa farmor som bor på höga berget^^ Faktiskt är det lite så, skojar inte!
puss.


blandat påhitt.

Tänkte berätta ett av mina "påhitt":
Man kan inte blanda vissa ätbara saker. Jag tycker till exempel inte om tårta, eftersom jag anser att brödet och grädden inte går ihop, dock kan jag äta't var för sig. Sedan gillar jag inte glass & jordgubbar, men jag käkar det mer än gärna på varsin tallrik. Sen gillar jag inte heller fruktsallad, utan jag äter varje frukt för sig... Nåväl, ett av alla påhitt jag har!

Ikväll ska jag och min syster kolla på Van Veeteren, och till detta ska jag avnjuta frysta hallon som jag snart ska koka! Och nej, jag absolut inte käka denna utsökta hallonsmörja tillsammans med vaniljglassen i frysten, nej, glassen tar jag efter första pausen, när hallonsmörjan är uppäten^^


stay the night.

Är hemma och helt slut.
En hel dag i en kvav gymnastikhall.
Hua säger jag bara!
Huvudvärken är ett faktum...
Tävlingen gick bra men var rätt stressig.
Lite jobbigt att ha koll på 3 lag som ska in och ut hela tiden.
Och innan ska man hinna prata igenom varje gren och... hujedamig!
99:orna tog 3 medaljer, 2 brons och ett silver.
Mixlaget (99:or + killar)  tog 1 silver och 1 brons, och 00:orna kom fyra^^
Ett litet citat som ofta kom upp under dagen:
"Var vi likadana?"
Rätt svar: Nej, vi va värre!

puss.


all the streets where I walked alone.

Closer • Ne-yo

Vinnaren • Veronica Maggio

When it was good • Flipsyde

I'm not pop • Lazee

Right round • Flo rida

The boy does nothing • Alesha Dixon

Mer av dig • Joakim & Joel


Nu ska jag skriva ut listor på diverse ordningar, uppställningar och information inför morgondagen. Väskan är packad, kläderna framme. 7 åker jag hemifrån för att hämta upp Malin och sedan dra oss mot bussen mot Strängnäs. Elins och mina barn har alltså tävling imorgon. Tävlingen pågår hela dagen och jag kommer väl hem när vi närmar oss Katrineholm igen, logiskt. Prisutdelningen beräknades vara ca 15.45 så efter det åker vi hem. Då får vi se om knattarna har kammat hem någon medalj att skryta om i skolan på måndag.

puss.

random.

mer av dig.

Jag har skrivit klart min bokanalys.
Jag har uppdaterat min logggbok i projektet.

Jag ska nu skriva ut bilder till loggboken.
Jag ska sedan klippa och klistra in dom.

Jag kommer att få grillat ikväll.
Jag kommer också få pannacotta.

I feel good!

Imorgon ska vårat utbildande av unga gymnaster belöna sig.
Tävling i Strängnäs för barnen!


he does nothing.

Idag är det lite av en städlördag har jag märkt.
Jag började med att städa frisörrummet eftersom det verkligen behövdes.
Sedan började jag också plocka undan i mitt eget rum och ska nu fortsätta.
Planerar sedan att skriva klart bokanalysen och fixa lite plugg.

Återkommer, puss.

skickade precis in bilder till studentkatalogen och denna bild var given! ^^


aohoaaaa.

Sitter nu hos Linus, hittade i alla fall. Tillslut^^ Vi åkte och handlade och lagar nu mat... Eller... jag lagar väl inte så mycket mat..eller, jag skalade potatis.. faktiskt.

Nej, nu ska jag inte leka blondinbella!
Ciao!

jag vill ha fredag idag.

Imorgon drar jag till skolan för att gesällträna. Det blir till att rulla permanent på mamma och sen färga hennes hår så hon ser representabel ut. Måste säkerligen färga en gång till innan gesällen, utväxt är ju ingen hit direkt. Ska också köpa färg till Rebecca på Montlé då jag ska klippa och färga henne klockan fyra imorgon. I Norrköping ska jag också leta efter tyg till studentklänningen. Beige/cremevit eller rosa linnetyg ska det vara!

Efter jag färgat Rebecca ser det ut som att mina planer spatserar mot Vingåker för att träffa Linus. Ska kolla och faktiskt klappa deras djur, gå skogspromenad och laga mat. Det låter i alla fall som en alldeles ypperlig fredagskväll i mina öron!

Det är morgondagens planer än så länge, saker och ting kan ju ändras=)
'puss!


random pic, random girl.

all for one.

Jag överlevde med nöd och näppe religionen imorse.
Dock blev jag lite gladare över att vi planerade studentveckan.
Sedan blev det lite skönt prat med klassen på sista lektionen.
Herregud jag fick nästan tårar i ögongen när Yvonne pratade.
Hon älskar vår klass, och det är hennes favorit.
Hon säger inte bara så utan hon älskar vår dynamik.
Dock kommer jag aldrig erkänna den tår som trängde sig fram.
Den var borta på någon sekund.
Herregud jag kan ju inte börja gråta alla redan.
Hur ska jag kunna sjunga på avslutningen?
"I don't want this moment, to ever end"


keeps getting better.

Började skriva på min bokanalys eftersom jag redan bara har 1/4-del av boken kvar. Var också på riktigt plugghumör (sådags nu?!) men det är jag nästan alltid när det gäller att skriva saker, uppsatser och sånt, skit man måste pränta in inför ett prov är bara totalt lönlöst. Insåg dock att jag inte kunde skriva allt för mycket eftersom jag inte vet vem mördaren är ännu. Därför släckar jag ner här nu och börjar mala, för nu ska jag ha reda på vem den förbaskade mördaren är!

Imorgon väntar 3:ans tråkigaste lektion, religion...
sen blir det mentorsråd och arbetsmiljö, åker 7 är hemma 13

puss^^.


kompis det går bra nu.

Ber om ursäkt för att jag slängde ur mig att gymnastik SM i Uppsala var 25 maj där, men nej! Det är den 30-31 maj och det är alltså den helgen som mamma och jag ska dit och titta! Det ska hur som helst bli riktigt roligt!

Var hos sömmerskan och balklänningen blev faktiskt väldigt fin tror jag, men jag har nog bestämt mig för att korta av den och ha den kort istället för långklänning. Jag trivs bara inte så, plus att den va helt skev, thailändare menar ja?! ^^

Studentklänningen kommer bli hur fin som helst, åh förmodligen precis som jag ville ha den, annorlunda och lite mer "ekologiskt bohemiskt" som jag försöker förklara den med. Inte de gamla vanliga kritvita sidenklänningar i olika former. Ska köpa tyg på fredag. Förmodligen blir det någon form av linnetyg med någon spets eller mönster där nere, och antingen ljusrosa eller beige, typ typsik linnefärg^^ Åh, längtar!

Har nu anmält mig och Linus till Norrköpings bal som är den 5 juni. Det kommer nog bli riktigt roligt, får man hoppas i alla fall. Man får ju i alla fall äta lite, dricka lite och dansa lite. Jag menar, ett vinnande koncept? Plus att man får göra sig snyggish! Håller på och kollar runt på löshår också... mest för studenten men kan ju lika gärna ha till balen då med. Det är inte så lätt att hitta vitt löshår med keratinvax tekniken:)

BRA DAG!
/ ida

want it all.

Idag hade jag teoretiskt gesällprov och jag pluggade inte igår kväll, jag läste Mari Jungstedts nyaste deckare istället. Mer intressant. Tänkte att jag kunde plugga i bilen men det blev ju cirkus 5 minuter av det. Blev pterigen till att slukas ner i den spännande boken. Lunchrasten bestod också mest av deckarläsning. Det gjorde inget, jag klarade gesällen så nu är det bara 50% kvar... dock känns dessa 50% mer som 34750%...

Sitter och fingrar på studentklänningen. Ska till sömmerskan idag så jag har skrivit ut bilder, ritat själv och skrivit hur jag vill ha den. Får se om det blir som jag vill tillslut. Balklänningen måste också garanterat sys om lite. Dock är den inte alls som jag ville ha den i mina tankar, men det största problemet är att den är för stor.. jag var väl helt uppsvullen i Thailand när de mätte mig, höhö!

En rolig sak att se fram emot är faktiskt att jag och mamma ska till uppsala den23-24 maj och kolla på gymnastik SM. Det ska bli störtkul! AG, Trupp, Trampolin, everything! Fettkul!

Nej nu ska jag återigen uppslukas av Mari Jungstedts spännande bok, "den mörka ängeln". Adjö!

kul bild^^
anknytning till texten..?
bilden är tagen på gotland, där boken utspelar sig!?^^

random things.

Tänkte bara visa vad jag och Malin bakade i fredags!

Hallongrottor (vulkaner), havreflarn och chokladbollar!
Riktigt lyckat!


Tränade kort-fest på Jessica i torsdags.
Trevlig dag som bjöd på både fika vid djulö och partystämning!
puss!

en pluggtanke.

Jag har hela veckan suttit och läst i kompisars bloggar hur de pluggar inför det teoretiska gesällprovet på onsdag... Men själv verkar jag inte ens bry mig, men jo det gör jag faktiskt. Det känns bara som att jag liksom kan allt, MEN det kan jag ju inte sitta och säga om jag nu kuggar på onsdag liksom. Det är bara det att jag hatar att läsa saker eller plugga på saker, eller ha genomgång på saker som jag hört förut och redan kan, det känns så lönlöst.. Ändå grips jag lite av småpanik när jag ser hur alla andra verkar plugga skiten ur sig. Malin förhörde mig på några prov vi haft, och jag svarar ju rätt på frågorna? Så vafan, jag blir arg! Jag kommer skjuta mig själv om jag kuggar på de teoretiska provet som typ bara idioter kuggar på (kul om jag nu kuggar, hej idiot). Jag vet inte, det känns som att jag kan det mesta efter som jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att lyssna på typ genomgångar vi har, och läsa i boken, eftersom jag känner att jag redan vet... MEN, nu ska vi ju inte ropa hej ännu, jag kanske inte alls förstår nåt på det där jävla provet på onsdag, men då vet jag ju att jag var helt fel ute i alla fall:)

Får väl försöka läsa lite imorgonkväll, efter träningen, och i bilen till skolan!

/ hatar att plugga

ship shop.

Hemma från Stockholm och några bra inköp har faktiskt gjorts under helgen. I lördags i Täby hittade jag ingenting förutom en kjol som ser ut som min andra svarta kjol som jag har under i princip 25% av min garderob, så det kan ju vara bra att ha en extra. Idag gick vi dock inne i stan och jag inhandlade två randiga toppar, solglasögon, några armband, textilfärg till mina jeans och skor till studenten. Dock vill jag fortfarande ha det flätade bandet till midjan på bikbok, den söta blusen jag suktar efter, och en stentvättad jeansjacka, men detta är inköpt som jag faktiskt kan strosa runt i Norrköping för att hitta:)

puss.

teddybjörnen.

Vi har intagit Stockholm och började med lite Wii fit innan vi la oss i solstolarna på altanen. Efter 28 sekunder utrbister Malin hur varmt det är... Logiskt... Vi smaskade på chips och läste ointressanta böcker med allt för långa meningar. Efter en stund orkade vi inte mer så nu ligger vi (halvt sitter) och degar i en behagligare temperatur. Ikväll blir det påskismiddag och det serveras någon sorts gryta som kommer smaka skog, säger pappa. Vilt är väl det han är ute efter, och kantareller ska karln slänga i, mot min vilja!?

Imorgon blir det Täby för lite shopping, uppskattas!

ADIOS!
"- nu går jag."

so damn beautiful.

Vi har precis grillat här hemma och fasiken vad gott det var, skojar inte!
Nu är jag sjukt mätt och ska hoppa in i duschen alldeles strax.
Ska ta och packa inför imorgon också innan klockan blir allt för mycket. 
Jag och Mallaballa planerar en dag i Täby Centrum under visiten i Sthlm.
God mat kommer nog också stå på schemat, om jag känner far min rätt.
Hoppas han inte faller isär bara, han verkar ha gjort det på sistone.
Hostar sönder revben lika ofta som vi andra byter underkläder!?^^

Nej, nu ska jag gå och ta tag i mitt liv!
pussel & knåp.

right round.

Gårdagen blev riktigt lyckad! Den avslutades lite förvånande på lilla när det egentligen var meningen att jag skulle åka hem. Men det var väldigt trevligt och sedan fick jag agera fylletaxi, men det var faktiskt en riktigt ruulig kväll! Träffade många jag inte träffat på länge, vilket var intressant^^

Jag och Malin har bakat idag. Vi bakade hallongrottor, havreflarn och chokladbollar! Mums!

Imorgon åker vi till Stockholm och firar påsk med min pappas familj! YEY!

puss.

Jessie här

Sitter här hemma hos Izon (ja hon kommer alltid vara Izon för mig - med z) och fascineras över hur fina lockar man kan göra med en plattång. FINT!
Mitt hår har misshandlats ganska så duktigt idag med rullar, trippeltång och plattång - och ni som såg mig på Spece förut; bara lugna, mitt hår är platt igen.  ;) 


Ikväll är det Starlight som gäller, är du på? Vi ska bara ut, dansa och ha en riktigt kul kväll!  :D
"We press trigger, we don't press people button"

/ Jessica "Jazon" Andersson


once upon a time.

Jessica kommer hit klockan 12.
Då blir det till att träna kort fest-frisyren.
Sedan ska vi åka och köpa thaimat.
Sen blir det mycket prat och skratt.
Det är än så länge min torsdag=)

Puss!


love the life you're living or live the life you like.

Satt med blekningen en aning för länge för att jag var för lat för att flytta på fläsket. Det blev dock väldigt bra, men min hårbotten skulle nog gärna mörda mig om den bara fick. Så mycket har det aldrig svidit någonsin, inte ens med 9%. Ajajaj, det liksom brände och jag trodde hela jag stog i lågor. Jag tog också tjuren vid hornen och bad Malin klippa topparna också. Jag kände att det är bättre att de är fräscha än att de går av och det aldrig blir längre. Så nu är jag som ny igen!

En rolig sak är också att Malin följer med till Stockholm på lördag. Jag ska ju åka till pappa och det ska bli döroligt att Mallaballa joinar. Hon har faktiskt aldrig varit däruppe, alltså... nu menar jag i Vallentuna.. Så där ska vi fira lite påsk och så åker vi hem på måndag:) Funny!

Imorgon kommer Jessica hit vid 12 och då ska jag träna kort-fest och sen ska vi åka och köpa thaimat=) Får se om det också hinns med att träffa Linus en stund, det är sånt som märks! I alla fall är det torsdagens planer.

PUSS!


ready or not.

Idag var det sista dagen på salongen.
Dagen bjöd på 4 klippningar.
Fick avskeds"present" av Sussie.
Hon är sjuk i huvet.
Men det var bara att tacka och ta emot.
För mycket för mycket.
Men hon är tokig!^^

Nu ska Malin slänga i blekning i utväxten så en stund framöver kommer jag må dåligt. Ja tro nu inte att det jag gör är skönt eller ompysslande. Det är ren och skär smärta, obehag och irritation! Nåväl, nu ska jag slänga mig in i denna hemska process, do I need a cut by the way? ...

Adioso magfioso!

take me away.

Jag är väldigt trött ska jag be att få tala om.
Imorgon är det sista dagen på salongen.
Jag vet än så länge att jag har tre klippningar.
På kvällen ska Malin färga min utväxt.
Det är mina planer det, då vet ni.

Nu ska jag ta en dusch men om jag inte skriver på ett tag så kan ni väl ringa en ambulans utifall jag somnat i duschen och drunknat eller så, vore ju lite onödigt såhär på ett påsklov.. i och för sig skulle det vara värre om det var sommarlov, men.. ring.. snälla...

Om cirkus 45 minuter ska jag hämta Malin och Adam vid resecentrum. De va och kollade på volleybollen i Örebro, som KVK by the way vann, yeey, dom är i final! Redigt kul, även fast Ängelholm kan bli svårslaget=)

... kollade mig själv i spegeln precis, kunde inte rå för att börja garva.. jag ser så lustig ut för tillfället... ser ut som en blandning mellan "hej jag ska slå ner dig" och "snälla ta mig härifrån"... plus att mitt hår står åt alla håll... gäsp!

PUSSS!


that kind of world.

Idag slingade jag Lotta. Det blev riktigt bra. Sedan hämtade jag Malin för att träna uppbyggnadsfön och om det var uppbyggt från botten så såg det faktiskt riktigt bra ut. Mycket bättre än på lilla gesällen. Måste bara fixa klippning för den är ju förtäskig. I alla fall, efter det kom Jonna och vi provade baluppsättningen så det var ju bra det.

Ikväll är det träning, 17-20.30!

ciao!

anden i flaskan.

Jag är trötter och åkte därför och köpte godis.
Om några minuter börjar Project Runway .
Imorgon är det jobb på salongen igen.
Börjar 10 och slutar vetifan.
Har träning 17.-20.30.
Jag önskar mig en skadefri träning.
Herre hööör min bön herre hööör min bön!
Lite konfirmandersnack bara.

Nej, nu väntar godispåsen och tv:n.
adioosoo!

my way back home.

Idag har jag jobbat på salongen. Tränade på gesälluppsättningen och bytte hela frisyren. Känns dock mycket bättre och säkrare nu, vill fan inte ta några chansningar. Färgade och klippte Carro också. Efter mycket om och men blev det i alla fall riktigt snyggt. Dock har jag fruktansvärt ont i ryggen men det är väl nåt jag kommer få leva med, how fun!

När jag kom hem var jag skithungrig eftersom jag inte hann äta lunch på salongen. Jag stod ju för matlagningen här hemma idag och det blev verkligen utomordentligt gott. Har ätit 3 portioner chili con carne så nu är jag mätt som en plätt! Jag ska faktiskt ta och hoppa in i duschen nu, det är jag värd efter denna dag.

Linus har försökt få tag på mig hela dagen men busy som jag är gav jag fetingdissen^^ Skämtosido, de skulle grilla imorgon och typiskt nog har jag träning, skapligt synd! Some other time!

puss!the word is on your lips.

Vilken volleybollmatch! Sjukligt spännande! Låg liksom under med 2-0 i set och då kom pessimisten i mig fram och man kände att man kunde åka hem. Men de vände och vann. Helt sjukt! Usch, dock kan det inte vara hälsosamt att bli så nervös som man blir. Duktiga är dom i alla fall, det är ett som är säkert.

Nu ska jag packa ihop grejer till praktiken och lägga fram kläder. Sen ska jag tvätta bort sminket och krypa ner och kolla på film tror jag. Såklart ska jag förtära dipp & grönsaker till detta, mums!

Imorgon jobbar jag på salongen från 10-16 och när jag kommer hem är det jag som står för middagen i huset. Kors i taket! Jag är ingen direkt mästerkock men ett recept från högstadiet ska jag ge mig på, nämligen chili con carne! Det är faktiskt gott! Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv^^ Ciao!

don't act.

Nu är det dags för volleyboll!

/ Ida!

havanna mamma.

Nu har jag städat.
En snabbstädning kan man tycka.
Jag var faktiskt städengagerad för bara någon vecka sedan.
Tycker inte man ska överdriva.
Okej, jag orkar inte.

Tänkte nu gå ner för att käka pannkakor som jag skymtade på spisen när jag klev in genom dörren efter frukosten med Elin på Sultans. Nu kurrar liksom magen igen och det är dags att fylla på. Om cirkus en timme åker jag ner mot Duveholmshallen för att återigen beskåda volleyboll.

Nej nu är det faktiskt dags för pannkakor!
puss.

"hon ville födas om på nytt, hon ville leva om sin dröm / veronica maggio"


oversleep.

Denna dag bör gå till historien.
Detta är alltså första gången Ida Plantin försov sig!
Ja, ni läste rätt!

Jag satte mobilen på 10 men eftersom jag har på ljudlös (såklart?) så vibrerade den bara och eftersom den låg på mattan hörde jag inte ett skvatt. 10.45 vaknade jag och skulle träffa Elin på Sultans kl 11. Snabb som jag var befann jag mig på Sultans 11.10!

En annorlunda morgon för mig!
/ Ida

ship shop.

Hemkommen från Linköping. Var först på stan i det vackra vädret och innan vi åkte mot ikea så käkade vi på taco bar. Hittade 5 toppar och ett par chinos. Så nu kan jag inte skylla på att jag inte har några toppar, i alla fall inte på ett tag. Fick sjukligt ont i knäna och häfterna efter ett tag. Är inte alls van att hasa omkring i tygskor. Fyfan ändå, tänk när jag blir sisodär 35, jag kommer likna en pensionär, tragiskt.

Nu ska jag inspektera mina köp innan jag vill ha mat!
PUSS!

round and round.

Denna fredagskväll blev lyckad. Fest hos Lisa där jag träffade några gamla bekanta och även ny människor. Det blev väldigt trevligt och tillslut begav sig jag och två gossar och käkade kebaktallrik. Den ene gossens pappa äger nämligen fredsgrilllen bredvid starlight ("port 26, vart fan är port 26"). Jag blev bjuden, och jag blev mätt. Tack! Vill också meddela att detta är som en slags terapi för mig, ironiskt kan jag tycka ändå, men det var väldigt trevligt. Jag kom dit helt själv, körde så var nykter, och åkte hem med nyfunna trevliga vänner, kan ni tänka er det om mig? Kors i taket!

Imorgon åker jag till Linköping vid 10-snåret. Då blir det till att träffa kära syster och gå en sväng på stan samt ikea. Ska bli en trevlig lördag måste jag säga. Och på kvällskvisten drar jag på filmkväll!

PUSS!
"men philip vi tar det här i morgon, när vi är nyktra"


frän fredag.

Praktiken idag gick jättebra. Gjorde en spiralpermanent och 2 klippningar. Att solen lyser utanför gör det hela också så mycket enklare.

Fick ett brev idag, från LedarCamp 2009! Ett idrottsstipendium för ledare mellan 18-25 som erbjuder dom att delta i LedarCamp 2009 helt gratis. Det är mellan 8-10 maj utanför Örebro där man får träffa andra med samma intresse, och får delta på intressanta föreläsningar och roliga aktiviteter. Det ska bli skitroligt och jag hoppas att skolan in lägger någon gesällträning den helgen, eftersom det är helgen innan gesällen. Skulle vara skönt att få komma bort och tänka på nåt helt annat:)

Yey!

frustration.

Träning. Börjar värma upp (för som vi lärt oss så sträcker vi oss annars^^) och börjar sedan köra fristående. Känns riktigt bra och jag engagerar mig i det för ovanlighetens skull, det brukar annars börja tråka ut mig. Kör lite sidhopp, irriterad över låg plinthöjd, vi höjer, blir bättre! Lite känningar i ryggen men inte mer än vanligt, och inte tillräckligt för att stoppa mig. Kör trampett. Hittar inte en ordentlig ansats. Tillslut hittar jag den, får till ett par riktigt bra volter. Kör igenom med musik, ska vara extra engagerad och peppar ordentligt och sträcker ut så kraftigt att jag glömmer böja på benen i landningen. Landar alltså från 3-4 meters höjd på totalt raka ben och knän med en rygg som absolut inte pallar det. Jahapp, det var den träningen. Nog höll det på längre än vanligt, så man ska väl vara glad för det...

En gammal vän satte idag ord på det jag känner. Frustration.
/ ida


whatever then.

Idag har jag fixat en liten portfolio på lite bilder från hår jag fixat till fotograferingar och sånt. Alltid kul om inte annat. Var och pratade med en kvinna angåena en eventuell framtid, låter konstigt, men that's true. Får väl se vad som händer, finns både positiva och negativa saker med det.

Håller för tillfället på att bränna en skiva till träningen och förhoppningsvis kommer jag kunna träna ordentligt hela träningen idag, utan skador tack!
Hej då!

jag vet inte.

Sitter och sminkar mig.
Ska snart åka ner till stan och käka lunch.
Coffee House med mamma.

Känner mig en aning tom idag.
Liksom som att det suckar lite på insidan.
Suck suck...


Träning ikväll.
Jag får hoppas på en skadefri träning.
Har inte fått träna en hel träning på hur länge som helst.

/ ida


balfrisör säljes.

Jaha, då har jag sålt min kropp till doktor Berglund. Nej riktigt så farligt är det inte, jag har bara ställt mina kunskaper inför förfogande till Katrineholms bal. Jag kommer alltså att göra baluppsättningar den 16 maj för er som känner er manade. Jag har redan bokat in Jonna och eventuellet några fler, och såklart Elin:)

Kommer också göra en testuppsättning några dagar innan så man kan bolla ideér och vet hur man ska göra, både för att spara tid och för att man inte ska gå till balen missnöjd:)

Alltså, uppsättning till balen den 16 maj+provuppsättning några dagar innan.
Intresserad, hör av dig: idajennyplantin@hotmail.com - pris diskuteras där!

Ida Plantin

old school.

Nationella är avklarat. Man fick inte gå förrän 10.20 men det blev ganska så perfekt. Var klar 10.15. Jag började först skriva om konsumtionsmakten men sen när jag insåg att jag babblade bort det la jag det på hyllan. Så jag skrev om kränkningar i media angående idol och juryn, och hur mycket man gör för att bli känd i dagens samhälle. Dock vet jag inte om det blev en webbartikel... det var bara allmänt jobbigt att räkna ord hela tiden, för den skulle va på 500-800 ord. Fick ihop 787 om jag räknade rätt vilket jag tror att jag inte gjorde, men då blir det lite färre som tur är. Om jag lyckats med en artikel tror jag det går bra, för det var det bästa nationella jag skrivit någon gång. Brukar bara skriva töntsaker... dock kanske man inte ska säga att det nog går bra, för då får man väl tillbaka det med ett litet vg längst bak. Usch ja, mycket snack om nationella.

Imorgon bestod dagen av att gå till kyrkan på påskvandring trots att vi redan läst kristendom och att detta inte kommer på nåt prov, vilket innebär att man inte betalar 2 tågbiljetter för den vistelsen? Sedan har vi mentorsråd, plus att vi skulle "leka" på arbetsmiljön, sa Yvonne. Onödig dag för att paya 200 spänn för!

RSS 2.0