be the best you can be.

Har precis slutfört årets inventering (tråkigast ever) och ska nu plasta in lite grejer på salongen så målar'n kan stöka på måndag. Ska fixa mamma hår också, lockigt ska hon ha. Sen ska vi nog kika på ett par hyllor innan det blir en vilostund för mig. Trött som ett as. Sover alldeles för få timmar. Som sagt.. vid 16 kommer Sara. Fix & Trix. Sen kör vi!

Imorrn åker jag och Elin på återhämtningskryssning.
God mat, spa, ännu mera mat, mys.
HÄNG helt enkelt.
Awe to the some!

PUSS / i

alltid är det något.

Är det inte det ena så är det väl det andra? Nu har jag andra problem med det där äppelskruttet till telefon. Jag är inne på mitt apple-id på itunes, och på mobilen står det att den är inne på mitt, men när jag laddar ner appar kommer det upp Miches apple-id och kräver lösenord. Det känns ju kasst va!? Och ja, vi båda har ändra våra datorer så de bara ska synka med våra egna telefoner. Frustrerande. Blir ett besök på expert imorgon igen. SUCK!

Nu är klockan alldeles för mycket, ska krypa ner.
Mamma hämtar mig klockan 10 imorgon.
Hon tar med frukost till mig.
Hon är snäll hon.
Hjälper denna arma flicka som saknar smör i huset.
PUSS / i

Ja här har vi nyårsoutfiten (-strumpbyxor som ska inhandlas imorgon)!

living it.

Har jag duschat? Nej! Jag har provat kläder och nu hittat en outfit passande för morgondagen. Det som måste fixas nu är bara nya strumpbyxor och lite alkohol. Sen är det kirrat och klart!

Men nej, nu ska jag faktiskt ta tag i mig själv. Duschen kallar!
PUSS / i

just another day in paradise.

Nyss hemkommen från salongen där jag, mamma och Stefan har spenderat hela eftermiddagen och kvällen. Det har rivits och plockats ner och slängts och fan och hans moster. Imorgon åker jag och mamma ner och inventerar det sista och på måndag drar allt igång. Spännande!

Nu ska jag kolla igenom lite kläder inför morgondagen. Jag har ingen lust alls att köpa nåt nytt så får nog leta fram något i garderboen. Krisar det får man väl springa förbi HM eller nåt imorgon. Måste köpa alkohol också, för det har jag inte heller hunnit. Sara kommer förbi mig imorgon vid 4 och så gör vi oss i ordning innan vi möter upp några grabbar för middag på Olympos. Sen blir det vidare på fest. Har inga förväntningar, det är nyår. Det får bli som det blir. Det är okej liksom :)

Efter klädprovningen ska jag ta mig en varm dusch (för jag brukar duscha kallt jao) och sen krypa ner i soffan och titta på Den som dräper. MYS!

PUSS / i

äppelskrutt.

Jag kan inte nås på mobilen just nu. Nåt är fel. Orkar inte förklara vad nu. Det är inte mitt fel så sluta säg eller tänk att jag inte borde ha mobiler för det är jag som förstör alla. Jag rörde inte telefonen. Så, då har vi rett ut det. Ska lämna in den imorgon och förhoppningsvis går det fort.

Hej då!

om sanningen ska fram.

En riktigt skön kväll med mysiga vänner.
Att kombinera oss är så sjukt.
Det spelar ingen roll om vi inte ses på flera månader, vi bara är.
Så fruktansvärt glad och lycklig jag är som har så fina vänner omkring mig.

Nu har jag precis duschat och ska krypa ner i soffan och glo på nästa avsnitt av Den som dräper. Imorgon väntas lite jobb innan vi ska riva hela haket. Ja, alltså börja riva allt på salongen. Spännande! Sen ska vi käka middag på kina mitt i där också, det längtar jag till. Det är stört så sugen jag är på deras currykyckling. Mumma!

PUSS / i

live the life you like.

Fick min mobil såld idag. Skönt? Ja! En liten kille som hette Alex kom förbi salongen med sin pappa och efter en snabb titt på telefonen var killen såld. Så nu är jag lite rikare och planerar att spendera lite av summan på kläder. Väntar nog förbi den här mellandagsrean då jag inte sett nåt jag gillat innan, så varför skulle det vara snyggare bara för att det är billigare? Vet ju att saker och ting ofta hänger i min garderob med prislappen kvar. Men ska ta mig upp till Stockholm nån helg framöver med Hanna och sova hos pappa. Då ska vi invardera Hollister!.. Och såklart resten av Täby Centrum. Gilla!

Inväntar nu dagens sista kund och imorgon är det sista dagen innan renoveringen. Vi kommer börja riva redan imorgon så vi slipper hålla på alltför länge på lördag. Har fortfarande inte bestämt mig om planerna för nyår, men det är sånt som märks. Allt löser sig!

PUSS / i


there is just one thing i need.

Idag är det torsdag och jag är trött. Dels för att jag och Michelle låg och tittade på hockeyn igår som gick ända till straffar och dels för att jag haft katter i facet lite då och då. Trivsamt att vakna av att en katt går över en? Haha! Lite mysigt var det faktiskt, men jag är inte van att vakna 3-4 gånger under natten. Snark! Förövrigt kände Kungen för att hänga sig i mitt ansikte med klorna. Vid tinningen. Fint hörrni! Det är en snäll katt som ni hör, inte alls så att han/hon har en bokstavskombination eller så, nej då.

Idag jobbar jag till 18 och sen ska jag fara hem snabbt som attan för Elin & Jessica kommer över och myser. Det blir tacos sörrni. Torsdagsmys for the win!

PUSS / i


men ta en sup och ryck upp dig!

Jag är lite sådär småirriterad över att folk har åsikter om hurvida det ska vara högre åldersgräns på Harrys och så vidare. Det provocerar mig rejält. Nån ville ha 25 på lördagarna på Harrys "eftersom 18åringarna har fredagen" typ.. Men alltså, jag förstår inte. Har man fyllt 18 har man fyllt 18. Då är det tillåtet att gå på krogen. Och vad är det som säger att yngre krogbesökare vill umgås med äldre krogbesökare? Det verkar alltid vara jobbigt för de äldre att träffa yngre? Men det är väl precis tvärtom också, men ska man sätta en maxgräns på fredagarna då eller? Ska vi säga 23? Nej precis. Det är ju inte okej. Varför ska det vara okej att sätta nån slags mellanålder så 27åringar ska slippa se hur jävla kul 18åringarna har det eftersom de inte verkar bry sig om att det finns en morgondag? 

Varför är 25+are så jävla bittra? Har inte dessa människor också varit 18-19 år? Och hur roligt är det för 18åringar att hänga på krogen med 30+are? Inte jättroligt kanske, men vi klagar inte. Vi kräver ingen maxgräns på 23 för att vi ska gå ut. Alla är vi över åldersgränsen som är satt för att få besöka krogar och beställa in alkohol. Vad är problemet?


to the extreme.

Nu ser det ut som skit här på salongen. Nej, jag överdriver. Men de har rivit bort gamla golvet så nu har vi det ännu äldre golvet som är svart&vitt-rutigt. Inte så vackert. Lagom utslitet också. Men nåväl, det är ju bara 3 dagar kvar tills vi stänger igen för renovering så man kan väl stå ut. Jag håller på att inventera emellan kunderna och snart ska jag springa iväg och köpa nån form av lunch då jag inte har nån med mig.

Efter jobbet ska jag hänga med Michelle.
Sover över där också. Myser med Preben & Kungen.
Min Kung får klara sig utan mig ikväll, hur ska det gå?

Nej hörrni, vi höres!
PUSS / i



know your name.

Jag och mamma åkte och köpte thai innan vi tog tag i salongen. Nu är det tomt så de kan riva ut golvet imorgon. Nu är jag hemma och har hoppat i pjamas och mysiga sockor och ska börja titta på första avsnittet av Den som dräper som jag fick i julklapp. Det är en mysvecka den här veckan. Jag hänger i vardagsrummet. Kors i taket! Var ju ett tag sen jag hängde i soffan. But this week I'm yours!

PUSS / i



spänningen stiger.

Just nu ligger jag och glor på Sällskapsresan på tv. Mycket underhållande. Om en liten stund ska jag och mamma ner till salongen och få undan alla grejer så de kan riva upp golvet imorgon bitti. Har beställt nytt golv (skitfint!) som ska läggas under renoveringsveckan, men vi kommer ha det gamla golvet nu i tre dagar. Nästa vecka stänger vi för renovering alltså. Spännande!

Hörs, PUSS / i

life as we know it.

En alltför sen gårdagskväll resulterar i en alltför trött Ida. Jag är i ett döende tillstånd. Förovanlighetens skull drog jag ner persiennerna igår (brukar inte göra de), plus släckte alla ljusstakar som jag annars brukar ha tända, och OJ vad mörkt det blev. Skönt igår, men fyfan imorse. Kändes som att jag var tvungen att kliva upp klockan 4 imorse. Gäsp!

Idag blir det jobb och sen väntar antingen ett pass på friskis eller fix på salongen beroende på om de har tid att riva ut golvet imorgon innan jag börjar. Då måste vi få bort allting som är i vägen och då hinns passet inte med. Just nu vill jag bara krypa tillbaks under täcket och sova i 700 år. Men nehe, det får man visst inte. Dags att börja ta tag i det här nu då.

PUSS / i

ariiibaa.

Här står (ja jag står) en otroligt nöjd tjej som fått fantastiska julklappar. Hasar runt i en ny pjamas och hollister-hooden. Har tänt massa ljus och snart kommer Glenn med film, cola och perfekta ostbågar. Det blir en kväll i soffan. Hörs!

PUSS / i

tänd ett ljus.

Strömlöst i hela stan igår. Kaos på Safiren. Inte så jättetrevligt. Det dog ju om man säger så. Men lagom till strömmen kom tillbaka spatserade vi hem mot My och gjorde Sara & Idas julbord. Det blev pommes, en hemmagjord dipp, julskinka, ost, smörgåsgurka, kladdkaka och chips. Gurkan kan vara den godaste i hela sverige, men i hela världen finns Mc Donalds. (Citerat My själv).. Ojojoj!

Nu ska jag åka till mamma och fira jul med den sidan av släkten.
Lever i min Hollister-tröja jag fick av pappa och Lena.
Älska! Håller på och säljer min mobil nu, har några spekulanter.
När jag får den såld drar jag till Stockholm och handlar på Hollister.
Kanske inte just på stört, kanske väntar en stund.
Hanna ska med också, så måste vänta tills hon intar Sverige.
Och pappa och Lena!? Vi kommer komma och sova hos er!
Tänkte så ni vet. Så ni kan planera.
Lägga ut röda mattan och sånt, ni vet!

Berätta mer om jul och allt ikväll eller så.
Nu ska jag åka till mamma och öppna julklappar.
Mohah! PUSS / i

wake me up before you go go.

Blev helt ursinnig igår när jag kollade på "Plus". Var massor om bluffande företag och fakturor och telefonförsäljare. De är helt sjuka i huvudet. En frisör hade fått precis samma som jag, och hon hade fått en hjärtinfarkt av all stress runt det här. Fyfan! Sen berättade de massor om hur det går till, och det var så sjukt när det handlade om exakt samma summor och metod som jag har varit med om. Fyfan!

Förresten var ju Elin på salongen igår. Hon blev fierce! Vi bytte också julklappar. Jag fick en jättefin halsduk, en stor kopp, ett mobilfodral, småsaker och ett jättefint kort på oss två i en ram, hon kallade det julkort. Haha! Av mig fick hon en halsring i silver, två kaffekoppar, en stort ljus med doft av cupcake, ett armband och en liten neccesär. Vi både är otroligt nöjda, trots prestationsångest och annat. Skönt att ha damen hemma en stund. Mys!

Nu ska jag sminka facet och hoppa i kläderna.
Sen ska jag packa det sista innan det är dags för jobb.
Efter jobbet drar jag mot farmor för julfirande.
Hemma igen på juldagen.
Då blir det festligheter.
Woop!

PUSS / i

we made it through snow.

Jag är i fullgång med allt som måste göras innan den här dagen är förbi. Det ska tvättas, diskas, plockas undan, packas. Har också slagit in de allra sista julklapparna som inhandlades idag på lunchen. Nu ligger allt fint och prydligt i olika stora kassar, en till mammas släkt och en till pappas. Jag åker ju direkt efter jobbet imorgon så allt måste bli klart ikväll.

Ska strax hänga upp första tvätten och slänga i kvällens andra innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag packa alltihopa innan jag, för ovanlighetens skull ska slå mig ner i soffan. Ska spola igenom Plus som idag pratade om företag som bluffar och sånt, men sen ska jag kolla på en film. JA! Jag vet, en film. Sjukt länge sen jag kollade på film hemma! Jag ska faktiskt mumsa på lite popcorn till filmen. Nu börjar min julhelg där jag får äta ta mig fan vad jag vill, haha!

Nej, tvätten va de!
PUSS / i

walk on water.

Jag berättade inte igår vad som hänt på salongen. Orkade inte ta det då, men kan väl meddela er nu. Finns ju själar som läser den här bloggen och inte har facebook. Ja så.. Igår märkte jag att golvet förändrats på salongen, jag ringer dit Mats och han bekräftar min misstanke. Vattenskada. Kul? Nej. Det känns lite som att bli överkörd av en stor lastbil, och sen backar den över en också innan den åker vidare. Vill grina lite. Jag orkar inte med allt detta. Ser det ut som om det växer pengar i mina byxfickor?

Förutom det har jag lite ångest för idag då jag har en väldigt ansträngande kund. Jag pratar om damen som frågade om jag var gravid och som inte ens skämdes över sitt uttalande när jag gav mitt svar. Visst kan man skratta åt det komiska i situationen om det hade varit så att kunden bad om ursäkt och vi hade skrattat gott åt min oversize-blus. Men den här kunden är inte normal. Nej, den här damen är väldigt underlig. Hon ser inte gammal eller sjuk ut, men nåt fel är det. När hon bokade tid senast stod hon och tänkte efter hur länge som helst och tittade frågande på mig som om hon inte kunde veta när hon hade tid att klippa sig!? Sen kunde hon inte sitt telefonnummer och pratade väldigt långsamt och hånlog lite. Hon måste vara socialt handikappad, nåt fel är det. Hon är helkonstig, samtidigt som hon ser väldigt trevlig och normal ut. Men jag har ångest. Jag vill inte stå där och få skit i ansiktet. Hon har ingen känsla för vad som är okej att säga och hon får det som att det är jag som är spritt språngande galen. Jag vill bara kasta ut henne och hennes otrevliga och hånande kommentarer.

Får tänka att så fort den kunden har gått får jag träffa Elin, äntligen.
PUSS / i


that's the way it is.

Precis hemkommen från bion. The girl with the dagon tattoo. Mycket bra och sevärd, men den svenska versionen är helt klart bättre! Efter jobbet stack jag ut på en joggingtur och det blev 3,5 km vilket jag känner var väldigt bra för anti-löparn Ida Plantin. Ingen Emma eller Elin som pushar mig till 5 respektive 7 km. Nej, all by myself lyckades jag hålla modet uppe i ungefär 30 minuter. Ja, helvete vad halt det var. I alla uppförsbackar var det som att springa på rullbandet på gymmet, haha! Det är också tråkigt att det ska göra ont i knän och leder så förbaskat när andningen är med. Alltid är det nåt liksom!

Men.. imorgon hoppas jag hinna med ett pass på friskis och/eller nånting på gymmet. Skulle ju vilja krossa pensionärsvikten innan julhelgen tar fart, höhö! Skulle ju behövas med tanke på gris-ätandet som kommer inträffa. Ingen jul utan moff! Men innan det blir nån träning ska jag äntligen få träffa min underbara Elin som äntligen kommer hem på julledigt från Uppsala. Vi ska göra henne fierce i håret och samtidigt passa på att catcha up om allting, samt byta julklappar. Ja, den där damen har vart snäll i år, det ska gudarna veta.

Nej, nu ska jag tvätta håret. Hade inte alls lust med det efter joggingturen men nu ska här schamponeras så löddret yr. Så det så!

PUSS / i

not my cup of tea.

Jag gav te ett sista försök ikväll. Har väl egentligen aldrig gett det en ärlig chans. Jo, nån gång hemma hos gamla barndomsbästisen Sara. Men jag tänkte ge det en sista chans ikväll.. NEJ SÄGER JAG BARA. Det är inte gott och kommer aldrig bli gott. Det är bara varmt vatten med en smak som inte ens smaker särskilt gott på grund av det varma vattnet. Provade med en liten skvätt mjölk men då liknande det mer målarfärgsvatten och sånt vill man ju inte dricka. Nej. Det var helt enkelt inte my cup of tea!

Emma tränar till kvart i åtta imorgon så jag tänkte att det då passar utmärkt
om jag tar en promenad efter jobbet och sen duschar på friskis innan vi går och käkar. Tror dock det blir en joggingtur istället. Det känns aldrig riktigt lika bra efter en promenad som en löparrunda. Det blir perfekt om jag slutar runt kvart i sju, awesome liksom!

Nu ska jag slänga mig i duschen innan sänge och Melissa Horn kallar på mig.
PUSS / i


till varje tänkbart pris.

Lagade en otroligt god middag vill jag meddela folket. En varm röra med bacon, purjolök, rödlök och gul paprika. Sen blandade jag ihop allting med matlagningsgrädde och creme freche - franska örter. Detta serverade jag med pasta. Det var väldigt lyckat. Fick ihop två matlådor också. Perfekt eftersom jag äter med Emma imorgon innan bion. Vi ska se The girl with the dragon tattoo. Det är nåt mingel innan så biljetterna kostar 200 kronor styck vilket är helt stört. Så om filmen inte är helt fantastiskt bra så kommer jag.. ja då kommer jag... ja jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gör då.

PUSS / i






innan jag kände dig.

Föreställningen vart full så de fick hålla i en extra föreställning. Så jag och Glenn åkte hem och spelade Temple Run innan vi tillslut fick njuta av vacker julmusik och underbart duktiga musiker. Blev sjukt sugen på att sjunga, ni anar inte. Måste snacka mer med Mårten om Melissa-projektet jag vill göra. Jag vill sjunga, nu nu nu!

Sitter och lyssnar sönder Melissa Horn nu. Alltså jag dör så bra det är. Helt stört! Jag vet jag har tjatat om det ända sen konserten, men det är så genialiskt. Sen måste man kanske varit där, fått lyssna på henne, allt mellanprat och hela skiten. Jag ska gifta mig med henne. Eller bara halva henne, för Malin ska ha andra halvan.
PUSS / i



again and again.

Om ungefär en halvtimme måste jag åka och lämna bilen hos mamma och där hämtar Glenn upp mig så drar vi till kyrkan på norr och kollar julkonserten med Agnes och Jeff och några till. Men innan dess måste jag sätta igång med lite disk och fix så det är bara att rappa på lite. Inte sitta här och slöa!

PUSS / i

harder better faster stronger.

Klart att grannen och grannens unge passade på att härja i trappuppgången imorse igen. Inte riktigt en hit hos mig då jag inte somnade förrän efter halvtre. Idioter.. när ska fanskapet flytta? Suck.. Nåväl! Har nu ätit frukost och sminkat mig och ska väl ta och fixa håret lite innan det är dags att dra till jobbet. Efter jobbet blir det eventuellt någon form av träning beroende på väder och tid. Det går inget pass som passar mina tider idag så får försöka lösa det på annat vis. Klockan 19 ska jag hålla Glenn sällskap på nån julkonsert i kyrkan på Norr som han i ett svagt ögonblick lovade att gå på. Men jag tycker det ska bli hur roligt som helst, jag behöver nog lite julmusik i min öron. Hurra!

Nej, håret var det!
PUSS / i


just need you to follow.

En bra söndag är förbi och gymnastikavslutningen blev en succé. Sjukt roligt med bästa laget helt enkelt! På kvällskvisten har jag hängt med Emma. Har slagit in en julklapp till och sorterat upp det som ska med till farmor och det som ska till mormor. Sen plockade jag ner Bens grejer från vinden så gick vi igenom allt som skulle slängas (brännas enligt honom) och det som ska sparas. Mycket roligt hade jag och Emma kan jag meddela. Skulle lagt upp en bild om det hade funkat, men just nu funkar inte blogg.se som jag vill.

Ska plocka ihop allt här och sen hoppa in i duschen innan det är dags att sova.
PUSS / i


jag ligger gömd under löven.

Nu är lussebullarna klara men jag har precis ätit potatismos och torsk (som frukost) så jag är alldeles mätt. Bullarna får vänta lite. Ska snart hoppa in i duschen för vid 5 är det gymnastikavslutning för både småtjejerna och laget. Lotta ska bjuda laget på pizza eftersom vi alla stod på RC (och faktiskt drog hem ett silver också!) så det kan ju inte klaffa fel. 

Nej, nu ska jag nörda lite Melissa Horn innan duschen kallar, PUSS / i 


och jag tror nog, att du förstod.

Hur surt är det inte att inse att man fortfarande saknar grejer när man precis varit och handlat? Hua! Nu måste jag ge mig ut i snön igen. Inte för att det är långt, men det är störande. Plus att jag är trött, bakis och småsur. Gör inte det hela lättare. Degen jäser just nu och jag kan meddela att helvete vad mycket bullar det kommer bli! Vet inte hur mycket jag svor när jag skulle få ihop den förbaskade degen och skulle hiva i 30-35 dl mjöl! Inser ni hur mycket deg det är? Herregud. Kommer ju få bak-arm, höhö!

Nej, nu ska jag ge mig ut i vinterlandet och köpa smör och ägg!
PUSS / i

bloody sunday.

Jag har precis lagt upp min gamla telefon på blocket, ja.. gamla och gamla. Den jag köpte i slutet av juli. Förhoppningsvis är det någon som nappar, skulle sitta fint i plånboken om man säger så. Nåväl, jag ska hoppa i lite kläder nu och gå och handla lite saker som behövs för lussebullarna. Ja, jag ska baka.

Det är väl bara att ge sig ut!

never stop, give me more.

Snart ska jag åka ner på stan och inhandla de sista julklapparna. Sen ska jag handla alkohol till både mig och Michelle. Det vankas nog utgång ikväll. Men innan det ska smidas om till festligheter ska jag till Stefans föräldrar och äta. Julmat tror jag nog det talades om. Trevligt!

Nej nu ska jag borsta gaddarna, hööörs!
PUSS / i

för bra för att vara sant.

Innan jag kände dig
(klicka)


gömd under löven.

Somnade alldeles för sent igår. Pratade i telefon med Hanna när klockan var två, illa. Men nu är det snart helg. Först ska jag genomlida ett spinningpass med sämsta julmusiken och sen är det jobb fram till 18. Sen är det äntligen helg. Sömn, ja tack!

Nu snöar det, så den här bilden passar rätt bra!
(klicka)


PUSS / i

million dollar baby.

En mycket angenäm torsdag är nu förbi. Mycket jobb och många trevliga kunder som jag (för en gångs skull kanske) faktiskt pratar med och inte bara svarar "jaa.. ja precis.. mm.. verkligen".. Så det var ju trevligt. Efter jobbet blev det pepparkaksbak med kusinerna hos mormor & morfar och sen fick vi lite käk innan jag hoppade på vita faran mot friskis igen. Boxning stod på schemat och hej vad roligt det var. Och jobbigt! Nu är man skapligt mör.. Armarna skakar.
(Klicka på bilden, sista låten på passet)


Imorgon blir det spinning innan jobbet.
Får pina mig igenom den där förbaskade julmusiken en sista gång.
Får lyssna på bra musik nu hela kvällen innan jag somnar.
Så kanske jag överlever.. Men bara kanske.

PUSS / i

 


om du letar efter nån.

Igår fixade elektrikern ny belysning på salongen. Herregud vad ljust det är nu! Jag måste ju ha jobbat i mörker innan om man jämför med det här. Målarna målade om taket härom sistens också, så det som väntar nu är ju målning av väggarna och lite rörmokeri och snickeri. Det kommer ske veckan efter nyår. Jag är så glad ska ni veta. Kan knappt bärga mig tills det blir som jag vill. Kommer bli mycket roligare att jobba!

Idag är det ju som sagt mycket jobb på schemat innan jag drar mig mot mormor & morfar för pepparkaksbak med kusinerna. Måste börja tagga redan nu för boxningen med Emma klockan 19.15. Har en känsla av att jag kommer ha sån sjuklig tränignsvärk imorgon. That's life!

Nu ska jag diska och fixa frillan innan det är dags att fara till jobbet!
PUSS / i
(klicka)


du är nog den.

Direkt efter jobbet styrde jag mot Coffe & Lounge där jag käkade sallad med Hanna. Lite avskedshäng har kvällen bjudit på. Mycket angenämt! Hanna har precis dragit och jag ska ta tag i kvällens bestyr. Måste packa inför morgondagen. Fullt ös står på schemat!

Jobb 10-17 och sen drar jag till mormor för pepparkaksbak med kusinerna. Vid 19.15 blir det kickboxningspass med Emma! Sen kommer jag var skapligt död. Har inte bestämt mig för om jag ska köra spinningen på fredag. Vill verkligen köra, men det är julpass igen och julmusik i upptempoversioner suger hårt! Fruktansvärt tråkigt.. Men lutar åt att jag får pinas en timme i alla fall.

Nej, här blir det inga barn gjorda!
PUSS / i
(klicka på bilden ja)





i would do it all again.

Idag blir det jobb (med ny belysning, yay!) och efter jobbet ska jag träffa Hanna på avskedsfika. Hon åker ju till Österike och är borta i 3 veckor. Har inte riktigt kommit på hur vi ska klara oss nu när det händer så mycket, men daglig kontakt är givet. Det blir i alla fall en vilodag från träning vilket definitivt kan behövas då jag ska köra kickboxning med Emma imorgon och behöver alla krafter jag kan få. Tränignsvärken är påtaglig!

Nu ska jag kila, PUSS / i

(klicka på bilden!)


where have you been all my life.


(klicka på bilden)
örongodis.
En mycket angenäm avslutning på denna annars trista tisdag.
PUSS / i


som moln överallt.

När staden snöat över, och gården blivit vit.
då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit.
när allting snöat över, och gården blivit kall.
då vet du att jag drömmer.

då vet du att jag finns att jag finns kvar hos dig hos dig.
trots att jag alltid springer är jag där du hör mig.
och om du inte kan höra om du inte gör som jag.
så ska jag sjunga för dig precis att du hör mig.




all my life.

Gick och la mig väldigt tidigt igår för att vara jag. Hjälpte det? Nepp, kunde inte sova förräns efter två i alla fall. Så nu är jag sjukligt trött. Skulle kunna sova här på tangentbordet om jag hade tid. Jag har precis ätit frukost och ska ta och sminka mig nu innan jag hoppar i kläder och drar till jobbet.

Efter jobbet blir det ett pass på friskis med mamma.
Sen ska jag och Emma laga mat.
Det är min tisdag.
PUSS / i

i like how it feels.

I got the sprudle! Haha, herregud. Vi får väl se hur länge det håller i sig, man kan alltid hoppas på det bästa. Jag och Hanna skickar det emellan varandra. Denna dag har blivit riktigt lyckad och jag har hunnit med väldigt mycket. Lunchade med mina favoriter och sen gick jag och Michelle en sväng på stan och köpte onödiga saker som ingen ser(?).. Sen blev det ju gym och ett pass på friskis. Sen gav jag mig på lite städning och tvättning innan jag hämtade mamma på jobbet.

Nu ska jag slänga mig i duschen (jag kommer ärligt talat snarare kliva in.. att slänga sig känns inte sådär jättevärt faktiskt..) och sen krypa ner i sängen och lyssna sönder massa låtar, woop!

Igårol-Idagol-Imorgonol - WOOP WOOP!

something about you.

Alltså konversationen mellan mig och Hanna på facebook är inte att leka med. Give me som sprudle alltså! Herregud. Var och gymmade och körde ett baspass förut. Nu håller jag på och plockar undan och har mig. En tvätt är i maskinen och jag ska försöka hinna med en dammsugning innan jag drar till Specce och handlar innan mamma slutar jobba. Sen måste jag hem och laga mat!

Hörrni, jag hör av mig senare!
PUSS / i


jag lever med en sanning och du kan inte tävla med den.

Gårdagen var så lyckad! Ville bara säga det. Alla inblandade gjorde min kväll helt awesome. Kom hem från Melissa Horn i Norrköping för en liten stund sen. Sjukt bra! Galet bra. Så nu ska jag krypa ner och lyssna på hennes ljuva stämma och fina texter en stund innan jag somnar.

PUSS / i

she doesn't mind.

Hemma efter en sväng på stan med Hanna. Bra start på dagen. Smidit planer och det ser ut att bli en bra kväll. Emma kommer hit om några timmar och då ska vi käka thaimat och piffa till oss. Sen drar vi till Hanna innan vi drar vidare till Kajsa som lite spontant sådär bjöd in oss på lite festligheter hos henne och Simon när vi sprang på varandra på systemet. Sånt tycker jag om!

PUSS / i

I've been everywhere man, looking for someone.
Someone who can please me, love me all night long.
I've been everywhere man, looking for you babe.
Looking for you babe, searching for you babe.


fly away.

Jag är mör efter tre pass på friskis idag, men är väldigt nöjd ändå. Sen att det blev belöning efteråt i form av god mat och bio i Norrköping gjorde det hela lite lättare. Vi kollade på Simon och ekarna och den var väldigt bra måste jag säga. Perfekt fredag!

Nu ska jag krypa ner i sängen.
PUSS / i


where have you been.

Idag är det fredag!
Om en stund är det dags för dagens första spinningpass.
Sen blir det lunch innan jobbet.
Och direkt efter jobbet ska jag springa bort till friskis igen.
Då för att möta upp Emma och köra core och sen ett spinningpass till.
Efter det ska vi svida om och sen åka till Norrköping.
Där blir det middagsmys och bio!

Hörs, PUSS / i


NYTT NUMMER!

Ja förresten! Har ett tillfälligt mobilnummer fram till den 12/12.
0723194853 når ni mig på fram tills den 12 december alltså.
Sen är jag back on track med det gamla hederliga.
Så ni vet!

where have you been.

Idag är jag dödens död. Trött alltså. Kunde inte sova igår på grund av lite grejer som jag fick reda på igår kväll. Var bara arg och ledsen och kunde inte sluta tänka. Sen kände ju grannens unge att det passade perfekt att vara gnällig och skrika sådär lagom trevligt i trapphuset idag. Det var gnäll över vantar och mössor och fan och hans moster. Mamman röt att de måste skynda sig till bussen och då gnällde såklart ungen ännu mer. Seriöst. Låt mig få sova! De ska flytta snart. Det är väl tur det! Annars hade jag nog behövt flytta.

Har precis ätit mina två thin crisp och är inne på youghurten. Känner att jag börjar kunna den här rutinen nu. Men det är ganska bra. Då vet jag precis vad jag ska göra när morgonen gryr. Att tänka så lite som möjligt på morgonen är ju det bästa.

Nej, nu måste jag sminka mig och fixa håret innan jag cyklar till jobbet.
Träning direkt efter jobbet 18-21, och sen tacoshäng med Emma.
Talk to you never liksom!?
PUSS / i

again and again.

Efter jobbet drog jag som sagt till Hälsogymet och det var ganska mycket folk just där jag ville vara så det var smått irriterande. Men körde 20 minuter på spinningcykeln under tiden det var fullt. Sen när jag kom ner såg jag en kille gå mot min plats (ja kanske inte just min, men i mitt huvud var den min då jag väntat på den alltför länge) så jag tog ett skutt mot platsen jag ville ha och började dansa en slags segerdans och drog in lite zumpainspirerade moves samtidigt som jag sjöng en egenskriven låt "den är min, du är för dålig, den är min" på kinesiska. Okej, kanske inte.

Nu har jag ätit, diskat och duschat och ska snart plocka upp en tvätt ur maskinen och lägga en ny och sen måla naglarna. Imorgon väntas jobb, lunch med Hanna Nilsson och såklart gymnastikträning. Efter träningen ska jag och Emma ha tacoshäng. Mys!

PUSS / i

i am titanium.

Sitter här och har precis sminkat mig och behöver inte cykla iväg till jobbet förrän om ungefär 30 minuter. Det snöas nåt olidligt och jag hoppas att det slutar tills jag ska cykla. Det är aldrig trevligt med snö i ansiktet. Hua!

Ikväll blir det Hälsogymet och det ska faktiskt bli lite roligt. Har inte hängt där sen i slutet av sommaren. Då var jag en flitig anhängare. Men nu har friskis kommit emellan och så har inte gymmet lockat lika mycket. Men nu när volleybollen blev inställd och friskis inte erbjuder något roligt så kan jag ge Hälsogymet en chans. Det ska bli ganska roligt faktiskt.

Längtar lite till fredag ändå. Då blir det åka av. Först spinning klockan 11 innan jobbet och sen core klockan 16 och spinning klockan 17. Efter det blir det en sväng till Norrköping med Emma för middag och lite mys. Tror eventuellt vi pratade om lite bio faktiskt. Sånt som visar sig. Men känner på mig att jag kommer vara mör på lördag. Härligt!

Nu ska jag lägga in kontakter in mobilen och sen diska och borsta gaddarna.
PUSS / i


ifån.

Vill skänka ett hjärtligt tack till mina fiiina fiiiiina vänner Hanna Eriksson och Michelle Mård. Dessa två fiiina fiiiiina vänner har suttit med mig på skype heeela kvällen och hjälpt mig med allt som har med iphonen att göra. De har löst problem efter problem och verkligen varit tålmodiga med ett icke så apple-kunningt litet flickebarn. Tack så heeeemskt mycket. Ni är dom allra allra bästa! (Höhö!) 

Nu ska jag diska av efter middagen, plocka undan alla tusentals grejer på köksbordet och sen hoppa in i duschen. Sen måste jag packa inför gymmet imorgon och sen krypa ner och sova. HAHA! Dagens skämt. Måste lägga in de nödvändigaste kontakterna i telefonen och sen antar jag att jag måste prova temple run!?

Nighty, PUSS / i


ängeln i rummet.

Jag gick och la med vid tio igår, men somnade såklart inte. Nej, jag läste ut min bok och låg sedan vaken fram till halvett. Kunde inte sova. Låg och tänkte på för mycket. Fick liksom flashbacks från alla de gånger man håller på med ett nytt fristående. Det går inte att sova då. Musiken ekar liksom i huvudet och man bara tänker på det. Inte okej. Jag är dödstrött nu. Det positiva är att jag börjar 12 imorgon så om jag går och lägger mig tidigt ikväll kanske jag kan ta igen några timmar.

Uhu, mår illa av trötthet. Sitter och äter. Känner för att spy. Buhu, life is hard.
PUSS / i

night of passion.

Idag under spinningen blev det brandövning. Alla fick vandra ut på gatan och jag kan säga att från att vara varm och svettigt till att stå ute i kalla vintern var inte så skönt. Men det gick ganska fort innan man blev varm igen, och som tur var tog brandövningen bara några minuter. Nu sitter jag hemma vid köksbordet och ska snart diska av efter middagen. Sen ska jag åka bort och slå ut kassan innan mamma kommer och hämtar bilen. Då ska jag fundera lite över UT-yngres fristående som jag ska göra om lite. Har massor av ideér men det är skittråkigt att försöka få ihop det på köksgolvet. Vill ha en stor hall och musiken på högsta!? Men okej, antar att det får duga med datorn och köksgolvet. För den här gången...

Fick precis veta att volleybollen är inställd på onsdag, tråkigt. Kollade på friskis hemsida och det går inte nåt som passar mina jobbtider heller. Drar nog förbi en sväng till Hälsogymet istället då, det får duga.

Summerburst-biljetterna är släppta. Så jävla kul. Vi ska inte köpa än, vi ska vänta och se vilka artister som kommer. Än så länge är det bara Axwell som är bekräftad. Guetta måste komma annars ska jag personligen dra dit honom.. Eh ja.. Swedish House Mafia skulle ju inte heller skada. Det är två dagar i år också, awesome!
Nej, nu måste jag åka till salongen!
PUSS / i

det var väl själva fan.

Imorse väcktes jag återigen av att grannens dotter inte ville eller kunde ta på sig vantarna själv. Hon skrev högljutt i trappuppgången för att visa sin olycklighet för sin mor. Den här mamman brukar vanligtvis inte säga mycket, men idag röt hon till. Det tyckte jag var roligt. Ja, kanske inte just i din tidpunkten då hon röt till så högt så jag trodde trumhinnan skulle spräckas. Hon röt till och gick tillbaka in i lägenheten och stängde dörren. Antar att hon tog på flickan de utvalda vantarna. Sen gick de ner i trappuppgången och flickan gnällde såklart hela vägen ner, utan någon anledning alls. Ungjävel.

Detta var klockan 06.57 så efter det har jag sovit åt helvete en timme till. Hatar när man vaknar och det bara är en halvtimme/en timme kvar. Det är för kort tid, det ger mig ångest. Suck. Nåväl, det var tungt att ta sig upp vid 8 men har nu förtärt frukosten och ska borsta gaddarna innan jag slänger ner matlådan i väskan. Ser ut som snö ute, vet inte om det är snö eller om det bara är frost. Orkar inte bry mig.

Jobbar 10-17 idag och sen styr jag min kos mot friskis för ett spinningpass. Sen blir det dusch och middag och sen ska jag hoppa rakt i säng. Behöver all sömn jag kan få, och imorgon börjar jag 9. Det är tidigt för mig eftersom jag alltid börjar 10 eller 12, så då går jag aldrig och lägger mig innan midnatt. Men nehepp, ikväll ska jag sova klockan 22! Man kan ju alltid sätta höga mål liksom.

PUSS / i

sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

Nu har jag suttit här alldeles för länge.
Jag måste ta tag i mig själv nu innan klockan blir för mycket.
Har bara sovit 10 timmar den här helgen så behöver all energi jag kan få.
I veckan blir det mycket jobb och mycket träning, låter bra på pappret.
Får man in sömn där så ska det inte vara några problem.
Så nu ska jag slänga mig i duschen och sen packa inför morgondagen.
Drar direkt till spinningen efter jobbet så måste ha med mig hela baletten.
Ja alltså inte balettgrejer, utan spinningskor, träningskläder och duschgrejer.
Och jag ska vara i säng så fort det bara går har jag bestämt.
Så nu måste jag skynda mig!

PUSS / i

random


i wish you knew.

Har nu ätit, diskat och skrivit mat och träningslista inför veckan. Veckan bjuder på god mat och lite mer kolhydrater än förra veckan. Men jag kör på med mindre portioner, fler mellanmål och inget godis eller liknande. Småätandet är såklart också förbjudet. Pepp inför kommande vecka. Har jättemycket roligt som ska göras. Hinner tyvärr bara med 3 pass på friskis eftersom andra träningar kommer emellan, plus att jag spenderar hela helgen i Norrköping och Linköping. Nåväl, spinning imorgon och core & spinning på fredag.

Nu ska jag byta om och ta en stor omväg till träningen så jag får lite motion idag förutom gymnastiken.
Hög volym i öronen. Ska lyssna sönder Titanium, Ju mer dom spottar och såklart Levels.
 PUSS / i

krossa alla fönster.

Jag tror aldrig jag varit så nöjd med födelsedagspresenter! Min familj är bäst, så är det. Ska jag rabbla upp lite av härligheterna kanske.. Hm.. Parfym, en våg, en silverklocka, ansiktsrengöring och dagkräm, en spetstopp, sånt där armgrejs som man kan ha ihponen i när man tränar, sista piratesfilmen till min samling, grön ministekpanna, kavel och bakgrejer, recept på (jag citerar) "jättegoda saffransbullar och lättbakade" och pengar att köpa allt som behövs för baket (funderar på om mormor tänker att jag ska ha med mig bullarna i jul.. hmm.. Jo, sist men inte minst fick ska jag och Elin dra en kryssning 1 januari. Vilket present. Perfekt, inget folk som åker då, och vi ska vila upp oss och ladda inför 2012 med spa och god mat. Awesome! Klart man måste inviga nåt sånt nu när man fyllt 21 och får åka själv. Haa!

Nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag skriva matlista för veckan och mat.
Sen ska jag ta en promenad till träningen 17-20.
PUSS / i

party like it's your birthday.

Födelsedagen igår blev väldigt lyckad, och jag tackar alla för det fina gratulationerna! Var ju i Stockholm och såg Spamelot och den var riktigt roligt alltså. Johan Glans måste vara den roligaste människan på jorden. Han behöver inte ens säga nåt. Skrattar bara jag ser honom! Nåväl, hanna inte shoppa så mycket men köpte trosot, ringar och ett par jeans. Jeansen är to die for. Svartgråa från Tiger och det sitter som gjutet. Som tur var hade jag presentkort på 500 för 1200 spänn svider annars ordentligt i plånkan.


Nu måste jag rappa på. Ska fira mig och Stefan hos mamma om 25 minuter. Och jag sitter här som ett levande lik. Nu ska jag äta ägg. Hej då!

P.S Jag vägde mig ju igår kväll. Efter den varma chokladen, lussebullen och allt för mycket mat under födelsedagen trodde jag att det skulle stå på samma eller kanske mer. Men nehe ni, den hade vandrat ner ett kilo. Yiha!

PUSS / i

i get a good feeling.

Mör efter gårdagens intensivpass? Ja. Mest i vaderna dock. Mycket hopp och studs, HELA tiden. Men det var trots detta ganska kul. Jag håller mig till ganska, man ska inte överdriva. Nåväl, ställde dubbelskruv på träningen idag.. på trampett! Aldrig gjort förut, stolt! Sen blev det styrka såklart. Blev vanliga armstyrkan och magstyrka. Fick ju massa inspiration från intensivpasset som vi gjorde. Kunde inte köra ben och rumpa idag eftersom jag ska på spinning imorgon klockan 11 och känner att jag behöver alla krafter jag kan få. Herregud! Hur ska detta gå hörrni?

Imorgon blir det alltså först spinning klockan 11
och sen lunch med mamma & Stefan. Sen blir det jobb innan det blir bowling & käk med kusinerna med familj. Ska bli riktigt mys. Men nej, nu ska jag snart ta och packa allt inför imorgon innan jag kryper ner och läser. Det är så spännande!

PUSS / i

RSS 2.0