this is it.

Jaha, lilla gesällen är gjord.
Dessa bilder är de jag tänker bjuda på.
Fri herr-modell och fri dam-modell.
Ingen av dom är klart infärgade ännu.
Jag är trött och nu också lite smått irriterad.
Blä på allt, vill slänga något lite lagom i väggen.
Nåt som skulle kunna krascha för en hundradels sekkund.

puss!

update.

Bloggar från plats här va!
Har än så länge haft 3 modeller.
1:a - helt okej, bttre än jag brukar göra
2:a -  har aldrig rullat så dålig permanent, jag dör.
3:a - helt okej, en bra idé men småfel.

Så!
Jag har hunnit blivit utmanad också!

Jag blev utmanad utav Emelie Talvis!
4 TV-program jag brukar se:  House, Top Model, Medium, Shear Genius.
4 saker jag gjorde igår: Städade, köre bil, handlade, sov.
4 saker jag längtar till: Christoffer, påsklov, studenten, sommarn.
4 saker som står på min önskelista: Pengar, kläder, walk in-closet, massor.
4 saker jag avskyr: Smärta, att frysa, att va sjuk, blodpudding.
4 saker jag tycker om att göra: Äta, gymnastik, frissera, mysa.
4 saker jag åt igår: Apelsin, kebab med bröd, thai, glass.
4 bloggar jag utmanar:  Ni som vill!

Nej nu är det dags för  mig att fortsätta lilla gesällen!

burn baby burn.

Jag och Malin åkte och köpte apelsiner och kiwi till imorgon. Någon form utav intag av vitaminer imorgon är tanken. Jag vet inte hur jag ska klara av morgondagen faktiskt. Det känns som att jag kommer svimma i salongen, men let's stay positive! Nåväl, jag kommer ju garanterat vara helt slut imorgon kväll. Tjurig, dryg och trött men vad gör man?

Allt är packat och klart och vi åker hemifrån cirkus 07.35 imorgon bitti.

Nu är det dags att försöka få sig en blund!


alltså sakna, fan, skandal, sakna, kärlek, sakna, längta, jaha <3


the war is not over.

Jag orkar inte mer, jag vill inte va sjuk. Jag vill va frisk, pigg, full av energi, mitt vanliga jag. Det är verkligen sjukt men sant, att när man är frisk vill man ha 1000 saker, men när man är sjuk vill man bara ha en enda sak, att bli frisk. Jag orkar verkligen inte, jag vill inte må såhär i morgon, det är fan lilla gesällen vi snackar om här.

Allt är dock packat för morgondagen.
Saxar, borstar, kammar, clips.
Curler, permanentspolar, hårnålar, produkter.
ev e ry thing!

Jag ska käka thai till kvällsmat.
Ett ljus i allt det mörka.

Saknar Christoffer!

/ plantin


so what.

Otrivin Menthol = Tänk dig att du börjar tugga på ett stimorol och precis när all smak rinner ur stoppar du upp tuggummiet i näsan. Den känslan gånger 3 är Otrivin Menthol. Aj! Mina ögon rann, näsan sved och jag trodde jag skulle smälta bort.

Jag har nu insett att jag aldrig kommer känna mig frisk så länge mitt rum ser ut som det gör just nu. Jag måste städa, jag kan inte koppla av. Jag mår dåligt bara jag ser den obäddade sängen, ni vet när lakanet liksom ligger mer på tvären än på längden. Jag är ledsen, men I can't stand it. Måste försöka ta tag i det här, jag kommer förmodligen känna mig a lot friskare sedan.

Vet ni förresten vad denna sjuka har gjort mig? JO! Jag har inte kunnat njuta av ett glas isvatten sen det började. Det gör bara ont i halsen och är för kallt. Ack! Det här är verkligen orättvist!

Nej, nu var det städning som gällde.
p.s
hämtade precis min körkort och jag kan väl säga att jag liksom flyter ihop med bakrgrunden. Jag fattar inte varför de inte kan lägga på lite kontrast och skuggning, nu ser man ut som en albino, men okej! Jag är nöjd ändå, körkort som körkort^^

place that we call home.

Vem är anonym som kommenterade att det heter "so to say" och inte so to speak"? :)  Nåväl, jag vill bara förtydliga att jag medvetet säger so to speak för at jag gjorde det när jag var liten, så då vet du, so to speak.

Ledig idag och det är behövligt med tanke på att det är så synd om mig. Sjuk sjuk sjuk. Vill inte vara sjuk. Det slog mig att va fan gör man om man är jättesjuk på stora gesällen. Typ magsjuka, eller... typ om man bryter armen en vecka innan? Tror jag får isolera mig 1-2 månader innan, för att vara på säkra sidan.

Nu ska jag och mamma åka och handla!

Klockan 13 ska jag hämta Malin vid tåget.
Klockan 15 ska jag hämta syster Josefin som kommer på besök.

Klapp på axeln / ida

'cause i'm crazy.

Blev till att utbilda unga gymnaster idag igen men denna dag var gymnasternas ledare inte vidare glada eller tålmodiga. Den ena slänger, men sin otroliga styrka, runt barnen i livsfarliga volter utan att ens fundera över var, när eller hur de landar, nåt måste de ju klara själva säg. Den andra, med halssjuka står bredvid och försöker lugna ner den enas hetsiga övningar men har varken ork eller lust att spela hjälte denna kväll.

Har packat ihop det mesta inför lördagens lilla gesäll, men det jag nu mest är orolig över är min äckliga sjuka jag dragit på mig. Att stå en hel dag med förkylning och halsont är not very nice, so to speak. Jag inser också hur fucking jävla k*kont jag kommer ha i ryggen på lördagkväll, med tanke på att jag får ont bara efter träning på 2 modeller, på lördag är det 7 modeller, Alla säger eeyoo, eyooo... fuck!

Nu ska jag försökta återuppringa Christoffer men om det är upptaget igen så får duschen företräde, det är verkligen behövligt. Bad-hair-day, so to speak.

rock away,
Ida

men den är ju bara så fin<3


shop until you drop.Skåda denna sax, ah!
Jaguar, rörlig tumme = 2.238 kronor gav jag för'n!
Nu ska man bara ha en effilersax också...
^^
/ eida (ida på östgötska)

thösdag.

Har handlat saker och ting inför gesäll och diverse annat idag.
Cirkus 3500 tusen har jag spenderat.

Älskar min nya sax med rörlig tumme <3

Berättar mer om min annars jobbiga dag, senare!

Nu ska jag åka och hämta Malin vid stationen. Ciao!

fan ta detta.

Mitt i-landsproblem har blivit värre, nästan u-land.
Min vänstra halsmandel har svullnat upp.
Hela halsen och gomen svider.
Är snorig och ögonen rinner.
Mina öron klickar.
Jag håller på att bli sjuk!
Jag har verkligen inte tid eller lust för det.
Jag har fan lilla gesällen på lördag.
 Vem orkar stå från 9-18 under sån press och stress när man är sjuk?
Fan ta detta.
Jag har ju klarat mig skapligt länge från sjuka.
Men det var väl som jag sa till uppkörningstanten...
Det här med snö, tö och vårkylan gör en förkyld.
Fan ta detta!
MAH!


bajs rent ut sagt.


hit me.

Jag har ett stort i-lands problem.
Det känns som jag fått kallsup.
Ni vet, känslan i gomen typ.
Det svider som attans.
Nåväl.

Hämtade precis Malin vid solariet.
Jag solade också förut.
Säkrade min arma kropp och körde på 10 min.
Om jag blir skär nu är det ju skandal.

Ska ta och duscha nu, och sedan pyssla om mig själv lite.
Smörja in mig, lacka naglar, välja kläder, dricka isvatten, lyssna på musik.
Allt som kan få mig att glömma bort det hemska provet jag har i morgon.

Pratade precis med farmor förresten.
Jag ska få mig en bilpeng sa hon.
Jag kopplar direkt detta till ett bra bidrag till framtida p-böter.
Snar framtid, jag känner det på mig^^

Jag saknar faktiskt min pojkvän om jag får uttala mig om det. Vi har inte setts sen i lördagsförmiddag och det, det kallar jag skandal.

puss!


vinnaren är.

Har verkligen försökt att plugga men det är inte så jävla enkelt när man ska göra löneturäkningar och inte fattar varför man skrev en viss sak på den raden och en annan siffra på nästa, och en viss procent där och en annan där. Sjukt irriterande så jag kör lite av en tradition som verkar gå bra, jag skiter i att plugga. Det går alltid bra då, man kan ju alltid hoppas att detta prov passerar lika bra! Skåda bilden, jag försökte verkligen. Jag hade tagit hem typ 10 tomma löneuträkningspapper, men inte hade jag nån uppgift så jag kunde skriva i, jag är inte så bra så jag kan komma på själv sörrni.


I denna protest tänkte jag visa min söta lilla salong i miniatyr, jag förstår att ni är så nyfikna!?^^så sött!


dagens frisyr kan man ju köra också,
ciao!
/ plantin!


lång eller kort eller smal eller bred.

Är alltså hemma från skolan nu och planerar att tvätta bort sminket och hoppa i myskläder. Måste sätta igång att plugga inför provet imorgon. Det skulle ju låta mysigt om jag skulle plugga med en kopp thé men eftersom jag inte förstår hur man kan dricka varmt vatten med smak får det helt enkelt bli simpelt isvatten utan vidare smak.

Planerar att sola också, vilket dock kommer resultera i en skär ton, men någon gång måste man ju börja. Ska ringa mamma och se om the car is free när hon kommer hem. Om jag pluggar en timme nu, så blir det perfekt att åka och sola sen, och plugga igen sen. Jag låter väldigt övertygande om min pluggplanering men ack, jag känner mig själv allt för väl. Detta kommer sluta i tv-tittande! HUA!

Förresten ska jag lägga in bilder på min lilla salong i miniatyr vi gör på bilden, den är så söt! Dock tycker nog Bettan att jag har så bråttom, men som jag förklarade för Hanna, jag tycker det är så kul och blir så ivrig, så allt ska ske på en gång, inte efter 3 minuter. Detta resulterar dock i att jag limmar fast och ihop saker innan ens färgen har torkat. HAHA!

beautiful and dirty rich!
/ plantin

anima libera.

Morgondagen börjar med ett prov och jag inser nu att jag inte har alla papper hemma. Detta resulterar i att jag endast pluggar på en halv A4-sida och det är ju inget att hurra för. Attans, jag som har haft så bra på de tidigare proven, men vad gör man. Man ler och ser kramgo ut, som Matilda brukar säga.

Dagen kommer fortskrida med en härlig bildlektion med Bettan. Jag hoppas Sara medverkar, vi jobbar så bra ihop, med våra indivduella salongsskapelser. Vi vill inte jobba i grupp men vi jobbar sida vid sida, det är det bästa.

Hanna och jag har en liten plan för morgondagen. Schwarzkopf kommer återigen och invarderar vår skola och eftersom vi redan lyssnat på dem ungefär 311 gånger så åker vi hem. Smitning kallas det. Vi missar ingenting och det resulterar i att vi kommer hem 13 istället för 18, det är en skaplig skillnad, en lockande skillnad. Vet inte riktigt vad jag ska spendera min onsdagseftermiddag med... men det kom jag precis på. Jag har prov på torsdag också, på löneuträkningar och massa sånt shit, usch då.

PUSS & GODNATT

happy girl.

Jag har alltså idag blivit en i av dom, en av dom med körkort. Vill bara tacka för alla grattiskommentarer, sms och facebooksgratulationer, tack tack tack! Uppkörningen gick väldigt bra, ja, förmodligen eftersom jag nu har körtkort. Dagen har ju såklart därför bestått i att åka runt runt runt. Blev till att överraska Elin och vi tog oss till Hot Basilika för att fira med god mat. Sedan blev det till att köpa godis och hälsa på mormor och diverse andra människor.

Blev idag också fixad i håret till en fotografering med Malin och hennes salong. De håller på med hemsidan och så gjorde hon en uppsättning på mig och så fotades den i Per-Arnes studio, så vi får se hur bilderna blir, jag såg så lycklig ut så^^

Nu ska jag duscha och sen ringa Christoffer. Jag måte plugga också, för ett prov har man på en onsdagsmorgon, icke bra!

"2009 är mitt år"

I'm a happy happy girl, with a happy happy smile!


driving one of your cars.

JAG HAR KÖRKORT!

tv är min vän och framtid.

Vaknade ju såklart pensionärstidigt idag. Klockan 9. Nog var det för tidigt i alla fall. Samma tv-shop som det var hela jävla sportlovet är fortfarande på. Nästan så jag köper en Tobi bara för att få slut på skiten, och den där jävla ugnen som är helt underbar, bara för att slippa höra skiten. Kanske jag beställer hem lite Sheer Cover eller Proactiv, jag kanske blir en av de 800 000 nöjda kunderna i Europa, sen tar jag över hela tv-shop och blir en världskänd överdriven försäljare som alla hatar... låter bra.

Nej, frukost är väl ett måste.
/ Plantin

nothing can touch me.

Har försökt att plugga.
Har huvudvärk.
Är trött.
Är lite sådär skör.
Blödig som vi brukar kalla det.
Så är det ibland.
Ett litet bevis på min blödighet var lite grin.
Grin i telefon med Christoffer.
Det var hans fel.
Lite roligt var det.
Men inte idag, inte nu.
Kanske roligare en annan dag.
Vem vet.

Nu ska jag gå och duscha.
Det behövs.
Kanske rinner det av lite negativa tankar också.
Kanske jag kliver ut med ny, positivt energi.
Eller så är jag lika tjurig och dryg som innan.
Den som lever får se.

puss.

Vill känna mig lite mer abbig just nu.
Som jag gjorde där.
Haha, det är rätt sött.
Jag & Jag.


dance with me.

Idag är det måndag och mitt braiga schema resulterar i ledigt. Dock har jag 2 prov på 2 dagar vilket resulterar i att jag bör sitta och plugga hela dagen men vilket inte kommer inträffa. Nåväl. Jag sitter här och lyssnar på musik och käkar krispig äppelpaj... till frukost faktiskt. Låter kanske hemskt men vad gör man..?

Återkommer vid intressantare uppdatering.
/ Plantin

bilden bjuder jag på bara för att jag hittade den igår och för att vi ser så små ut.

run out of words.

Dagen spenderades i Norrköping där jag tränade uppbyggnadsfön på Malin, färgade och rullade permanent på mamma. Det gick generellt ganska bra och det bästa av allt är att alla strukturteckningar och ritningar är klara. Bara permanent- och färgdiagnoserna som är kvar men eftersom själva behandlingarna inte ska göras på lilla gesällen har jag fram till maj på mig. Känns skapligt skönt.

Hemma i Coolaholm igen så fick jag mig ett kärt återseende. Jag och min kära vän Elin tog oss en fika på Sultans. Var behövligt.. alltså snacket och myset... pajen, chokladen och kakan skulle jag egentligen överlevt utan men jag menar? Fick lite thaipresenter som bara jag uppskattar kom vi fram till, jag som vet hur det är^^ Love!

Har spenderat kvällen med strukturteckningar, inköpslista och loggbok. Ska fortsätta med städning och plugg. Har 2 prov i veckan vilket är ovanligt för en frisör som jag, men jag menar har man haft hela sportlovet på sig och inte tagit tag i det förrän nu så kan man ju ta 2 skott i huvet, my mistake liksom.

PUSS!


gammal sång.

Jag ska ta och packa ihop alla de verktyg jag kommer ha användning för under morgondagens gesällträning och sedan bestämma kläder också. Allt som gör att jag får sova längre, that's my thought. Sedan ska jag också platta eller eventuellt locka håret så har man bara sminket kvar imorgon. Yiha!

Ligger och lyssnar på Veronica Maggio och skulle faktiskt hemskt gärna vilja gå på hennes konsert på Cirkus den 28 mars. Såg att det bara kostade ca 250 kronor. Men så ska man ju ta sig dit och hem och allt sånt, och jag kanske inte är ett så troget fan så jag lyriskt följer hennes steg, men nog klingar hennes musik juvligt i mina öron alltid.

Innan jag släcker ner har jag faktiskt 3 sura remmar att förtära. Dessa ska skapa blåsor på min tunga, de ska skapa smärta! ÅÅH! De är så underbara, låt de skapa djupa sår och sedan strö salt i dem, åh! Favoriter till varje pris!lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong
nynnar samma sång
minus sju
röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad
stackars mig, för ingen bryr sig om lilla jag
orkar inte längre vänta på
att imorn blir en bättre dag
oooh

som i en gammal sång
som spelar på min grammofon
vill höra samma sång
där allt blir bra imorn

puss / plattan
 


sjukt.

Efter en sjukt god middag ska jag nu krypa upp i sängen med en filt och lite godis för att titta på en sjukt bra film. Det är nämligen "honey" på 5:an. Välvärd att se! Klockan 20 blir det melodifestivalen med dipp och grönskaer. Sjukt mysigt!
PUSS!


what a life.

Klippningarna idag gick väldigt bra. Christian fick i vanlig ordning en proper och mogen frisyr. Lilla Pontus som by the way måste vara jordens sötaste 7-åring, fick en tuffsöt firsyr med snedlugg. Daniella fick sig ljusare slingor och ljusbruna slingor och allt föll tillsammans ihop i en härlig honungssmörja. Tänka sig! Vilka arbeten. Jag var sedan duktig och städade klipprummet, what a day!

Har nu varit och inhandlat kvällens förtäring och den består av en utsökt middag med fläskkfilé, potatisklyftor och morötter, rödvinsås och bearnaise, en liten black&white kan man skapa sig. Till efterrätt blir det krispig äppelpaj och sedan dipp och grönsaker. What a night!

På tal om allt så har min älskade bästa vän kommit hem från T-landet. Som vi har väntat. Ska ta och ringa fanskapet nu<3!


hard work work.

Har precis haft dagens första kund och inväntar den andre. Efter denne kommer Daniella förbi och vi ska slinga i lite ljusare slingor och bruna slingor. Det kommer bli nice.

Efter allt jobb ska jag städa mitt rum och sen baka, krispig äppelpaj tror jag det blir. Sedan måste jag också ta mig en välförtjänt dusch för sisohär kan man inte gå runt.

Nej, nu är det dags att sätta fingrarna i saxen igen, fun!


3 from 1.
PUSS!

beautiful and dirty rich.

Fredag.
14.05 - Körlektion
15.15 - Jobba
19.00 - Discobowling

That's my day so to speak.
Men klockan är ju bara barnet ännu så nu ska jag titta på top model 2 och käka frukost.
pussel.


 


skapligt stolt.

Hemma från en vistelse i mitt andra hem, duveholmshallen. Jag måste bara säga hur stolt jag är över mina små älskade barn. Som jag har utbildat unga gymnaster idag. Elin kommer bli så stolt när hon intar Svearike igen. Innan hon åkte var det knappt något som körde flickis direkt. Nu kör i princip alla flickis direkt. Såklart med pass, vafan dom är 8-10 år? Åh, jag är så mäkta stolt över de små liven!

Min egen träning gick skapligt bra. Körde 1½-skruv och ställde skapligt många. Körde skapligt bra men såklart hade Zandra massor att klaga på. Lotta var mest nöjd över att jag ställde skiten^^ Nåväl, en skaplig träning. Blev skapligt trött också. Man blir det när man springer runt som en jojjo. 5 pers, svårt att undvika!

Skåda de små liven... så söta ^^
PUSS!

murder but not a crime.

Dagen började med en körlektion med Andreas.
Vi gjorde high five idag!
Jag backade runt gathörnet så bra.
 Efter bara 3 försöket!? ^^

Efter körlektionen lunchade jag med mami.
Sen hämtade vi Christoffer och Christine.
Slingade Christine och det blev riktigt bra.

Om cirkus 45 minuter ska jag och Malin gå till träningen.
Ska utbilda unga gymnaster^^
Efter det blir det min egna träning som jag ser fram emot.
Ska köra 1½-skruv, fun fun fun!

Nu ska jag byta om till lite mer taajtaa kleeeder!
Pussel
/ Ida


you're my superstar.

När Christoffer kom hit var jag och Malin i full gång med att borra och få ur massa skruvar och få ner hyllor i hennes rum. Christoffer tyckte vi va dumma i huvet så han fick ju gripa in va. Hans bondeuppväxt har gjort honom till en händig karl, tro't eller ej. Jag var i alla fall duktigt och skruvade bort massa skruvar på mitt lilla vis, plus att jag bytte gardiner. Jag känner mig som en riktigt händig kvinna. Jag längtar och hoppas på att projekt "walk-in-closet" snart tas upp så jag kan fortsätta på min händiga karriär.

Ikväll ska jag och Malin göra massa grönsaker och dipp och mysa framför en bra film. Låter som en perfekt onsdagskväll. Raaorw!


Pussaah / Ida


ett frisörigt inlägg.

Jag klippte mig i fingret! Mitt finger har ett provisoriskt bandage bestående av papper och tejp. Sött! Detta inträffade såklarft under första klippningen så de två andra klippningarna var svårare att göra, men det gick. Toppade Malin och Matilda och Zandra fick sig en "lång "obefintlig" page", som jag väljer att kalla den^^

Imorgon ska Christine få sig lite ljusare slingor. Det ska väl kunna ordnas!

På fredag har jag också lite fix och trix för mig. Daniella ska få ljusa slingor och sen ska jag klippa mina fria modeller till gesällen. Benita ska få en rejält kort nacke med långa längder där fram som kontraster, och Sebastian ska få kort nacke och korta sidor och lång lugg. Känns lite lagom fritt och kreativt. Kommer bli snyggt när de färgas in också. Benita har jag tängt mörk mustig kakaobrun och lite kola/nougatiga toppar i fronten. Sebastian ska bli mörkbrun med en effekt i luggen, röd eller riktigt askig.

På söndag är det by the way gesällträning i skolan och då ska jag träna uppbyggnadsfön på Malin, permanent på mamma, färga mamma och också träna lite vågfön på övningshuvud. Ska också klippa Christian på eftermiddagskvällen.

/ Plattan

äppelpaj.

Om cirkus 10 minuter kommer min första kund. 11.30 kommer kund numero 2, och 12 kommer kund numero 3. Efter det måste jag käka lunch och sen kommer nog Christoffer förbi. Ikväll ska jag och Malin käka dipp och grönsaker och se på nån bra film, det blir nice.

Imorgon har jag körlektion 11.10 och ska sedan bleka slingor på Christine, sen är det träning på kvällen. Det ser jag fram emot. Vill köra 1½-skruv igen, är taggad som fan. Yiha!

Nej, nu ska jag fixa i ordning så allt kan flyta på.

Puss!

someday we will meet.

Hemkommen och nyduschad efter träningen.
Idag var det en rolig och lärorik träning.
En liten men ack så effektiv skara samlades.
Efter mycket om och men ställde jag min 1½-skruv.
Flera gånger till och med.
Till slut släpper det.Det roligaste med dagens träning var ändå Tina som hoppas högst men har noll koll på vart hon är, vart hon ska eller hur hon kommer dit? Hon är skön hon!

Det blev återigen tisdagsmys då tränare Lotta var så stolt över gymnasterna så hon köpte godis. (Jag menar vi fattiga studerande har väl inga pengar?) Det blev mys, snack och skratt i gropen med Zoo och mjölkchoklad. Perfekt slut på träningen.

Nu är jag hemma och trött, skulle kunna sova nu men jag ska ringa Christoffer så han får hålla mig vaken till 12 inatt för då ska vi hämta Malin. Får se om jag orkar, ska ju upp 07.30 imorgon... Pust!


pussel & knåp / plattan

b e a utiful.

Sitter i bilen påväg hem från Eskilstuna.
Hittade en underbar liten väska som jag unnade mig.
Grattis till mig sjålv tänkte jag när jag såg skapelsen i skyltfönstret.

Nu ska jag lyssna på musik och titta på min nya väska...
Hörs senare!


pussel.

at the top of my voice.

Klarade precis ett sluttest med 70/70 rätt.
Kände mig riktigt duktigt.
Tills jag gjorde ett F-test och bara fick 59/70.
Nåväl, lyckan var kort.

Planerar att göra ett A, B, C och sluttest till, sen är det är dags att platta håret.
 Sen måste jag borsta gaddarna och krypa ner.
Imorgon ska jag till Tuna Park med mormor och morfar.
Det blir kul, tror jag behöver lite februarishopping.

pussel/
ida plantin

bloody monday.

Är nu hemma efter en lång vistelse på Sjögrens.
Ska ta och duscha nu.
Få bort sminket och tvätta håret.
Är trött, dryg och nervös.
Tror jag ska käka popcorn sen.
Så jag blir lite glad och pigg.
Sen får jag sätta mig med ytterligare några distanstest.

I can walk a 1000 miles to be with you, no matter where you are.

Saknar min kära bästa vän. Väldigt mycket.
Hon trodde hon hade hittat mina favoritchips.
Haha, Lays potatischips. Gott!
Nä, saknar henne helt enkelt<3

 


let me break your ice.

Vi åkte och köpte pizza till middag.
En barnpizza med tonfisk, färdigslizad... yum!
Jag provade att vända på parkeringen utan handledare i bilen.
Det blev motorstopp.. Duktigt.
Är jag redo för detta?
HAHA, skojigt var det i alla fall.

Ska spendera kvällen med några fler distanstest och choklad.
Tv:n verkar också skapligt inbjudande, kanske en film.

Imorgon ska jag till naprapaten klockan 11. Det är behövligt. Ont som fan.

pussel & knåp / idayou shook me all night long.

Gjorde två test till.
66/70 och 63/70.

Har inte duschat än, ack.
Ska nog ta och göra det.
Ska lämna datorn och distanstesten för en stund.
Mina ögon svider och huvudet dunkar.
Känns som att skyltar och regler slåss i hjärnan.
Blandat med lite bilder om parkering och polistecken.
Ack, allt är en enda häxblandning.
Ej att rekommendera.

Just nu har jag på mig en vit långärmad tröja.
Det slog mig att den ser exakt ut som ett par långkalsonger.
Fast i tröjformat. Ser skojigt ut.
Lite lagom casual!?

pussel. / ida

ttt.

Har gjort 3 distanstest nu.
61/70, 60/70, 67/70.
Har 13 test kvar.

Ska gå och duscha nu.
Fortsätter senare.

TråkigTrafikTeori.
puss.

turn me up all over again.

Jag måste plugga trafikteori.
Jag ska börja med att plocka undan på mitt rum.
Jag kan verkligen inte koncentrera mig i denna röra.
Blir hög musik för att finna inspiration.
Planerar att plugga trafikteori hela dagen sen.
Mina planer måste slutföras.
Det är inget skämt längre.

Vi längtar efter mars hörrni!


Puss / iiiida


hohajojarortota.

Jag tog tag i mitt liv och rullade permanent på mamma förut.
Det gick ganska bra.
Med tanke på att jag inte rullat på år och dar.
I alla fall inte på ett par månader.
Bra när man har "lilla gesällen" om cirkus 2 veckor.
Det kallar jag planering!

Snart bär det av till Björkvik.
Alltid lika trevligt.
Eller, det är snarare familjen Jonsson.
Som är trevlig alltså.
Om Björkvik vill jag inte fälla några kommentarer^^


I'm your number one fan, baby I'm your number one fan.

puss / ida
p.s rubriken är ett försök till "hjärta" på rövarspråket.

day of hearts.

En mysig förmiddag tillsammans med the girl next door.
Frukost/fika och en sväng på stan.

Ska försöka plocka ihop lite här, ta en dusch, fika om mig lite... och invänta transport mot B-viken. Jag ska äntligen få träffa kära pojkvännen igen, det var ju bara cirkus 36 timmar sen, livet är hårt^^ Måste plugga trafikteori också, jag måste. Bah!

Det är alla hjärtans dag idag, för er som missat det. Detta är den första alla hjärtans-dagen då jag har pojkvän. Senaste gången var dock i 3:an men då gjorde jag slut med Alexander Rüdén på alla hjärtans dag... Låter hårt men jag hade liksom bestämt mig, inte visste jag att det var den dagen, liksom? Och inte visste jag att jag skulle få godishjärtan av honom heller? Christoffer, bäst att du passar dig idag^^

Puss / Ida


loulita eis ajima.

Nu ligger vi här. Den ene i grå strumpbyxor och omatchande grå sockor, den andra i en vit flanellpjamas med stjärnor på. Vet inte riktigt vad som är mest smickrande. Vi tuggar på en varsinn sur rem som ger blåsor på tungan och njuter av fredagskvällen och nästa veckas sportlov. Imorgon ska dessa damer inta Sultans för att avnjuta en frukost/fika tillsammans med massa prat och diverse skitsnack, so to speak!

Annars har jag spenderat kvällen skrattandes framför "Hjälp"-assistenten med ena handen i chipspåsen och andra på tangenterna. På axel också en telefon. I luren har Christoffer suckar av rastlöshet. Stackarn! Men det är med morötter och rotfrukter är viktiga saker^^

PUSSAH!

p.s
ännu en påhittad rubrik som språkokunniga kan imponeras av.

so to speak.

Har precis käkat thai tillsammans med my sweet little sister, en riktig girl next door, bokstavligt talat, so to speak. Nu ska hon iväg och jobba på revyn innan hon kommer hem igen. Jag ska vänta på henne, med stort engagemang. Har köpt favoritgodiset, chips och choklad för att klara av denna väntan. Hrm, jag må verka dum i huvet.. och jag kan inte annat än att hålla med.

Nåväl, var tror ni jag ska syssla med då? Jovars, jag tänkte börja skissa upp min studentklänning, har jag också fallit i fällan för studentklänningarna tro? Who knows. Jag ska i alla fall försöka rita upp något som jag hoppas sömmerskan ska förstå, och skapa min dröm, i ljusrosa. Matchar programpärlan på studentmössan, ack så vackert. Jag ska inte ha vit klänning, ledsen vänner och bekanta. Jag passar inte i vitt, det förstör lite av min image!

Jag tänkte också pyssla lite ikväll, om min rygg tillåter mig att sitta i den Quasimodo-liknande position som är obligatorisk för pyssel? Den som lever får se. Planerar också att ha musik på högsta volym och sjunga med i klämmiga refränger och käcka verser, gärna med ett glas isvatten nära till hands.


Kommer nog blogga mer ikväll.
Till exempel när godiset är slut, skissen är färdig och min rygg brytit ihop?
 tjing! ^^ / i
 

wer lajk cräjsi pipol.

aaaaaaaaj.

Jag har sjukligt ont i ryggen. Jag känner mig som den där vandrande pinnen som Christoffer drömde om att jag förvandlades till inatt. Skojar inte. Kan knappt varken kuta eller svanka ryggen. Aj. Det gör så förbannat jävla k*kont. Ska ta några jävla tabletter nu i typ 5 dagar, får se om det hjälper. Det började ju göra ont igen strax innan tävlingen, och på tävlingen blev det värre, och nu träningarna efter tävlingen är det sjukligjävla pain, totalt onödigt. Bajs.

Det är ju så perfekt att min dröm alltid varit att bli frisör. Kul. Kunde jag inte drömma om att bli optiker eller nåt istället... nåväl!


 


tou wie du la soius unfaille mevij.

Idag är det fredag den 13:e.
Då ska man hålla ögonen öppna.
Annars ser man inget.

Kvällen är ännu obestämd, men det jag vet är att det blir frukost/fika på sultans med kära syster Malin imorgon. Det ska bli riktigt mysigt för jag har saknat henne massor, även fast vi bor vägg i vägg. Vi är liksom busy women!

Vid 14-tiden kommer Rebecca hit och ska få utväxten fixad. Bra för mig då jag är in big need of cash. Båda blir nöjda och glada. Se på fan! Ska också försöka ta tag i mig själv och träna permanentrullning på mamma. Bröjar dra ihop sig för lilla gesällen och då är det ju bra att problemen man har inte ligger på tidsbrist. Öka takten sista kvarten.

Nu ska jag i alla fall platta håret för det har jag inte gjort på länge, kan va kul.Andra kläder och lite smink kanske inte skulle döda mig, men vi får se. Vill inte utsätta mig själv för några risker..

baaj / ida

p.s rubriken betyder ingenting, det lät bara lite lagom avancerat och de som är lika språkokunniga som jag blir mäkta inponerade och nyfikna över vad denna text kan betyda, men som sagt, det finns ingenting som heter så, ser bara fint ut. d.smartini, dry.

Religionsprovet idag gick k*kdåligt.
Ett idiotiskt och onödigt prov.
Som alla andra.
Provet bestod av allt jag inte kunde.
Allt jag kunde var tydligen onödigt.
Ändå hade jag läst boken.
Plus skrivit om allt och pluggat på det.
Men jag menar varför ska det gå bra?
Fick tillbaka kristendomen-tentan också.
Piss det med.
Så då kände jag att jag kunde skjuta mig själv.
Så jag rev sönder min tenta i ungefär 104 bitar.
Tog väldigt liten plats i väskan.
Mer praktiskt än det var tänkt.

För att kompensera denna dag och försöka rädda den körde Hanna & jag driven på donken. Sen åkte vi hem till henne och kollade huset och käkade. Det var fint och gott. Ja, alltså, huset var fint, och maten var god, inget annat.? Huset är ett perfekt ställe att ta sig en martini på, dry! haha! Kom just på att jag åt upp Andreas favoritgodis i Hannas rum, ganska omedvetet... men vad skulle jag göra? Det är min favorit också? Jag menar först till kvarn..

Pussaaah!

like a stereo.

Dags för halkan idag..
En mimimalisk 44-årig chippe .
Få kunskaper i svenska.
Förstörde min dag.
Jag var bra.
Nog om det.
Nu är det gjort.

Har avslutat kvällen med 3 klippningar.
Alla blev väldigt bra.
My work is done.

Kvällen är fullspäckad.
Top model.
Ringa Elin,.
Ringa pappa.
Ringa Christoffer.
Plugga religion.

Har prov imorgon.
På islam.
Totalt onödigt.
Som vanligt.


PUSS!

studenta mig hit studenta mig dit.

Är det bara jag som känner att det inte är någon panik med studentklänning? Alla verkar helt stressade över den lilla punkten? Jag som alltid brukar vara ute för tidigt med allting känner ett lugn. Vafan? Det är väl ändå februari? Vi tar ju inte studenten förrän i juni om jag inte missminner mig. Det känns ju som att jag själv skulle tröttna på en klänning jag skulle köpa idag, och ångra mig när det väl blir juni. Måste vänta och se efter ett bredare utbud, eller sy upp en så den blir precis som man vill. Men jag menar, jag har a lot to do innan studentklänning kommer upp på tapeten. Soffan ska städas, hunden ska rastas, glasen ska diskas, sängen ska bäddas, familjen ska ha mat? Okej.. inte riktigt, men jag har faktiskt saker som ska göras...

Vem vet, jag kanske sitter här helt ovetande om att alla klänningar i hela universum kommer ta slut innan jag ens vet ordet av det, då får jag hoppa på flaket alldeles näck. Har vi tur är båda jag och alla andra så pass fulla så ingen märker min bara kropp?!

Okej.. jag är på tok för trött för att blogga.. sånt märks när man lisom börjar fnissa åt sina egna inlägg och tycker man är dörolig.. eller vadå, nej vänta, det gör jag ju annars också? :O

Godnatt.

fina färger...

allah är inte gud, han är guden.

Läste precis på Amandas blogg att vi har religionsprov på torsdag.  tar man reda på saker i dagens samhälle. Gå på lektionerna är så passé. Vilken tur att jag kommit en bra bit påväg när det gäller pluggandet till det provet, jag hade det liksom på känn att jag undvikit lektionerna om Islam lite väl länge. Min fingertoppskänsla hade alltså rätt. Jag planerar att skriva mitt första VG på ett religionsprov på gymnasiet på torsdag. Jag ska göra Marianne häpen! Men jag har en känsla i vänstra lillatån att hon kommer ha cp-frågor som man endast kan om man stuttit som Linn "jag skriver ner allt" Cleasson på lektionerna, och då är jag körd!^^

/ plattan


are you ready for me.

Tränade på långhårsuppsättningen på Hannah idag. Det gick väldigt bra. Vet vad jag gör för fel vilket betyder att det bara är upp till mig att göra rätt..? Färgeffekten kommer nog bli skitbra. Goodie! Jag vandrade hem i det fina vädret. Solen lyste och snön knakade under fötterna, vilket jag dock inte hörde med tanke på musik i öronen, men ändå.

Jag har övningskört idag också. Övningsparkerat, övningsbackat och övningsvänt. Alltid bra... att öva alltså.

Jag funderar över om det är dumt att äta popcorn idag. Med tanke på att jag åt det igår, och i fredags. Men alltså... jag säger som Elin: "Det låter bra i mina öron".

turn up the volume, turn me up, turn me up, let me surround you like a stereo
turn up the volume, turn me up, turn me up, something about you, just can't let it go.
puss.


glitter and gold.

Idag bär det iväg till Hannah som är min långhårsmodell till gesällen. Här ska tränas. Ska prova min bestämda frirsyr och göra om den ett antal gånger. Sen tänkte jag promenera hem och eventuellt plugga lite, trafikteori maybe. Tror också att det blir lite övningskörning i eftermiddag. Parkering tror jag bestämt, alltid bra.

Var förbi och tittade på familjen Jonssons nya hus igår. Ack! Fantastiskt. Där kommer jag stortrivas. Ska bara försöka lura ut Anders och Åsa ur deras sovrum, övertala dem att bygga ut så jag kan ta deras sovrum och skapa min alldeles egna walk in-closet. Montera upp speglar på hela ena väggen, ställa in tonvis med skohyllor, hänga upp alla kläder i färgordning... aah... det måste gå!^^

Jag såg att det fanns dipp & grönsaker kvar sen "Lena"-traditionen i lördags. Tror jag ska smaska lite på det ikväll, jag menar det är ju måndag?..  

Pussaah!


seger.

Trampett - 8,6 GULD!
Tumbling - 8,45 GULD!
Fristående - 8,6 SILVER!

Älskar't!
seger
PUSS!


turn me up.

Har återigen fallit för frestelsen. Glass. Nu är den slut. Jag åt på amerikanskt vis, rakt ur den runda lilla kartongen. Inte ben&jerrys, blä. Här snackar vi Galatelli, tror den är från lidl, en sjulhelvetes god glass. Underskattad I think.

Ska fortsätta plugga lite religion. Och trafikteori, får se hur mycket jag orkar.
Christoffer kommer om en stund, så då är jag i alla fall inte ensam.

pusspuss.


never let it go.

Gissa om jag var en mysig flickvän imorse?
Jovars, ibland så!
Jag gick upp 8.30 och fixade frukost på sängen.
Mackor, juice, kaffe och smootie!
Det kallar jag kompensation för min tidigare väckning!

Ikväll blir det en "Lena" och Melodifestivalen!

Bloggar mer senare, puss!


avslut.

Jag har kanske ätit lite väl mycket för att vara en person.
Dipp, grönsaker, melon, smoothie, popcorn, glass.
Det låter mer än vad det kändes som.
Nu har jag hicka.

Är sjukligt trött.
Ska nog kila och borsta gaddarna nu.
Får väl se när Christoffer dyker upp.

Haha, slog precis på eurosport, akrobatik för herrar.
Alltså, nog för att det är döcoolt när de kastar varandra hit och dit.
Gör dubbla och trippla volter och flickis i synk, men.. men..
När de dansar runt i sina små shorts och vita strumpor...
När de ska studsa runt och sen vandra ut med raka armar...
Då tycker jag bara så synd om dom...
Kan de inte få göra sånt de är bra på.
Haha, nu kommer de lite andra...
Röda små byzdressaer med paljetter på...
Näej, stackare.
Det är ju så synd för de är ju verkligen sjukt duktiga...
Men, jag kan liksom inte annat än att skratta åt detta...
Uj!

Puss


mums.


Jag tror min kväll är räddad...?^^

friday baby.

Jag åkte ner till trafikskolan och pluggade trafikteori.
Sen hade jag körlektion som gick väldigt bra faktiskt.
Sen pluggade jag ännu mer trafikteori.
Sen käkade jag thai till lunch.


armbandet från christoffer:)


Puss/ Ida


on a mission.

Sitter för tillfället i Duveholmshallen.
Pluggar trafikteori tillsammans med choklad.
Musik i öronen.
Lalalala.

Jag känner för att skriva en uppsats men går man frisör existerar inte sånt (peppar peppar, ta i trä).  Där det bara meningslösa prov om Grekland, ergonomi, löneuträkningar och Islam Bajs.

Tävling på söndag, PEPP!

rösta på oss som årets lag 2008

only you.

Igår fick jag ett apfint armband av Christoffer.
I silver från Tomas Sabo med en berlock där det står "only you".
Hur jävla fint som helst.
Dock väntar jag fortfarande på Danny-skivan? ^^

Dagens planer
- duscha
- fixa mig
- fixa musik till tävlingen
- packa
- trafikteori
- körllektion
- trafikteori
- träning

pusspuss!

onsdagsbravader.

Gjorde Greklansprovet idag.
Kändes rejält bra.
Svarade på allt men räknar med diverse fel.
Provet på Egypten kände jag sådär efter.
Jag fick reda på resultatet idag.
34/39 skrapade jag ihop.
Inte illa med tanke på hur mycket jag pluggat.
Men som sagt.
Jag ska helt enkelt inte plugga.
Då får jag bara G.

Hade kund idag.
En gullig gubbe som hade jättemycket att berätta.
Synd bara att jag förmodligen gått och blivit döv.
Jag svarade "Precis" på i princip allt han sa.
Jag sa "Va?" ungefär 167 gånger.
Det värsta var att han verkligen var trevlig och rolig.
Men nu fick jag ju inte uppleva detta.
Ibland har man otur.

Mojsan kom på besök idag.
Mitt andra jag.
Hanna hatar Mojsan.
Jag förstår henne.


Christoffer kommer hit om en timme.
Då ska jag få min 1 månads-present.
Snacka om att jag varit nyfiken.
Har fått ledtråd och hela köret.
Jag hoppas fortfarande på Danny-skivan?!^^

pusspuss.


bilden tillägnar vi Philip som faktiskt fyller 20 idag! gratulationer <3
 


take it and go.

Träningen blev konstigt nog ganska effektiv. Jag körde nog lika många flickisar denna träning, dom under hela terminen. Jag tror till och med att de blev bra också. Kors i taket. Tråkigt nog sätter detta sina spår, i ryggen. Just nu har jag ruskigt ont och hur jag än vänder och vrider på mig, sitter eller står, så går smärtan inte över. Ska nu ta en varm dusch, sen ringa Christoffer.

Det blir by the way inget partajande för min del imorgon. Philip fyller ju 20 men jag är så fruktansvärt opepp så jag har aldrig sett på maken. Sen skulle jag heller inte dricka med tanke på körlektionen på torsdag och hur kul är det att vara den enda som inte dricker. Alla vet väl hur kul det är. Nåväl.

Imorgon har jag prov och här sitter jag.
Kanske dags att börja pränta in allt som har med kapitäl att göra.
Tympanonfält, den löpande hunden, joniskt hit och korintiskt hit.
Grekland. Så jävla nödvändigt att veta menar jag.
Osportsligt.

Nej, här signar vi ut, slut.
Puss.

så tuktas en uppsats.

Det blev makeovers på tiptop. Hanna blev mörklila och jag själv gav rött en andra chans. Not! Vi både känner nu efter dessa år att man ska ha en hårfärg som matchar ens personlighet. Would you go for anything but blond? Haha!
Vi har i alla fall slagit våra kloka (läs tomma) huvuden ihop och skapat en fantastisk uppsats om Surrealismen som innehåller en rejäl dos smör och fjäsk!  Ska inte sticka under stolen med att allt är taget från vår allas favorithemsida, Wikipedia! Jag menar, vi har ju fått ny svensklärare nu så vi ger det en ny chans^^

Vi har också konstaterat att under den här lediga dagen har man hunnit med så mycket. Allt från små fiffiga ärenden till att ta stora beslut om världsfred och klimatförändringar. Nåväl, ska väl inte överdriva men som sagt...
Nu är det dags för tidspessimisten Ida Plantin att byta om till träningskläder och ringa ett samtal till the boyfriend innan det bär av till Duveholmshallen för än en gång utbilda unga gymnaster (läs fortfarande irriterande snorungar)

De där barnen gör en så glad ändå, man känner sig så uppskattad.
(Men det kommer jag aldrig att erkänna, aldrig)
Nu ska de tuktas de små liven!


Puss / Ida

twida & twanna!

wake it up.

min måndag
up & go, buskar, casual
hahaha!

onsdag kommer min present.
jag vet i fan va herrn har hittat på för bus.
han är för rolig han.
och min.
<3


dagen ska spenderas med hanna.
vi startar upp med att färga hår.
sedan fortsätter vi med plugg.
ja, hör & häpna!
på bibloteket ska vi sitta och nörda.
lunch ska också förtäras, annars är jag inte med!

pusspuss / i

en.

1 månad idag <3


shopoholic.

Okej, jag har för ovanlighetens skull fotat de bedårande skönheterna jag lyckats införskaffa mig denna helg. Det är alltså första dagen på en ny månad och jag äåger 50 kronor, alltid något. Måste jobba på lite med tanke på alla utgifter som ska ut.

kjol från topshop

basic från h&m och 365 sunshine

tee
från h&m

topp
från h&m

kofta från stockh lm

uggs
från roots


det var väl it liksom^^ som vi brukar säga "jag är så mode"! Höhöhöhö!
/ i

RSS 2.0