nervositeten råder över oss.

På rikscupen nivå 3 den 22 november är vi sist ut i fristående av alla lag och tävlar i sista poolen i tävlingen, snacka om att göra allt mycket mer nervöst!?

Om ni vill se friståendet kan ni gå in på HÄR och trycka på "Här finns information" och snett under psychobilden står "Film från klass C" och tryck på "Valfrid"

Sist ut är vi...

Kommentarer
Postat av: emma skagerdal

Det är jag som är den såkallade "idioten". Men eftersom du inte har med saken att göra så ska jag berätta hur det ligger till. Jo, eftersom zabbe, lillis och linnea hackade med massa kommentarer i min blogg som var välidigt omogna, dumma och onödiga och jag inte hade gjort dem någonting. Då frågade jag zabbe varför de höll på, som om hon måste klanka på andra bara för att hon mår dåligt själv vilket är förståeligt efter olyckan alltså. Kanske dumt att säga så, men jag skulle inte sagt så om de inte hade vart dumma mot mig från början. Jag tänker inte bara ta emot massa skit, det handlade om ca 10 dumma kommentarer riktade mot mig.

2008-11-08 @ 16:54:47
URL: http://skagerdalemma.blogg.se/
Postat av: emma skagerdal

det är lugnt :D precis! det var därför jag ville att du skulle veta det så du inte skulle tro sen att jag är helt dum i huvet och bara skulle säga nåt sånt utan anledning. Men nu vet du lite iaf :)

2008-11-08 @ 17:39:09
URL: http://skagerdalemma.blogg.se/
Postat av: emma s

Alltså xD Hahahaa, dom är klockrena. Jag har Iggy himself här någonstans också, åh :D

2008-11-08 @ 17:57:28
URL: http://skagerdalemma.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag tror att det är någon som vrider lite på sanningen och sätter sig själv på ett podium här, det är ju lätt hänt om man betett sig illa att försöka släta över det! Men det är inte vi som är boven i dramat här! usch säger jag bara

2008-11-09 @ 13:17:54
URL: http://lhalonen.blogg.se/
Postat av: zabii

Är jag lite sen nu kanske? ah må hände men det är nog för att jag inte lägger så stor vikt på en skitsak som det faktiskt var.

Det var absolut inte 10 kommentarer riktade mot Emma, för det första var det sammanlagt 7 st varav 1 var riktad mot Emma, där det stod på i stil med: får du inte lite hög frånvaro nu?

Kommentaren är i princip ett skämt från "bråket" mellan Lillis och Emma i skolan är Lillis frågade Emma en simpel sak om frånvaropappret och försökte börja prata med Emma, men istället för att föra en normal konveration så upplöstes ett tjaffs. Därav den (töntiga) kommentaren. Resten av kommentarerna var töntiga kommentarer om oss själv, i stil med: Det var inte jag som skrev, det var Lillis osv osv.

Saken är den att jag förklarade mig dagen efter och sa förlåt över kommentarerna då Emma, efter några meningar utbrister att jag har blivit dum i huvet och elak efter olyckan, att bara för att jag har det jobbigt hemma så är jag avundsjuk på henne. Det är här ingen förvrängd sanning utan det var så här det gick till. Kort det blev va? Har inte skrivit ngt om det här innan så det råkade bli lite mkt nu.. I alla fall så här var det.

2008-11-09 @ 14:24:01
URL: http://zabinaa.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0