fredagshysteri.

© Morgonen bjöd på frukost på Sultans med Elin och det var dömysigt. Hon hjälpte mig med företagsekonomin också, det  gick väl sisodär. Det hela gick kanske till mesta dels ut på att jag försökte få henne att förstå hur jädrans dålig lärar'n är, men men^^

© Efter frukosten gick jag till friskis och tränade. Körde inte fullt ut men det gick väl okej för att inte ha varit på gymmet sen 15 augusti.

© Efter träningen blev det till att klippa mormor kort, ja för ser ni hon hade helt plötsligt gått och blivigt modig. Hon fick inte se sig i spegeln heller så när jag både klippt den blonda kalufsen och färgat henne chokladigt brun, så fick hon en chock när hon såg sig i spegeln. Nej jag skojar inte, hon lät jätterolig. Men fint blev det, måste jag medge.

© Det blev övningskörning till nya Coop där godishysterin var ett faktum, alltså? Ack... Jag kände för att liksom göra något radikalt i all denna hysteri, typ slänga upp en skopa godis i luften och skrika terrorattack och sen slänga mig ner på golvet bakom en vagn och hålla för öronen, bara för att liksom... Nåväl. Sen övningskörde jag hem och är nu hemma. Jag ska snart packa färdigt och sedan hoppa in i duschen för att sedan ta det toklugnt. Jag har varit jättetrött hela dagen och förstår inte alls hur jag ska orka upp halvfyra imorgon bitti, sinnessjukt. Jag får nog sova en stund innan maten.

P U S S '

Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis

sv; haha, helt säker på mary-kate? du vill inte ångra tillbaka till första gissningen då? ;)

2008-10-24 @ 16:39:20
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

grattis, du var den första som gissade rätt :)

2008-10-24 @ 21:53:25
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: elin

PUSS <3

2008-10-24 @ 23:28:58
URL: http://goddagelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

ha en bra lördag :D

2008-10-25 @ 00:23:06
URL: http://isabelleryna.blogg.se/
Postat av: Diana

Har du bloggkoll så kan vi prenumerera på varandras bloggar?? Snygga bilder! Tack för bra åsikt! Har precis lagt ut ett nytt inlägg, kolla gärna! =) Kram

2008-10-25 @ 13:35:04
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0