btw.

btw, jag kan garantera att jag kommer bli sjuk snart eftersom alla i min omgivning är sjuka. jag vill inte bli sjuk så kan ni för guds skull vara hemma. såklart kommer sjukdomen bryta ut lagom till imorgon kväll, jag menar, då är det ju helg?


Kommentarer
Postat av: Philip

Själv ska man ju snart se Top Model säsong 11. DUBBELAVSNITT dessutom. Jag är så lyckligt lottad! Och allt godis har jag kvar minus 3-4 bitar OCH colaburken.



Kan du inte skriva ett inlägg sen, som är nedlåtande mot alla som har pojkvän/flickvän? Hur onödigt och patetiskt det är. Hur oerhört självdestruktivt det är, hur jävla fånigt det är eftersom det endast är att sätt att få självbekräftelse. Blä! Det känns lite fel att jag skriver det nu, du kan få vara min mellanhand. : -D



Jaja, nu har jag inte tid att skriva längre eftersom jag ska se Top Model SÄSONG 11. (säsong ELVA alltså, den som ännu inte visats i Sverige)

2008-09-04 @ 16:32:55
URL: http://philipfohlin.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh, förlåt! haha, jag skulle vara hemma om det inte vore för allt jag missar. Men jag ska kurera mig i helgen och komma helt jättefrisk på måndag. Så att jag inte smittar ^_^ Hoppas du hittade en plånbok idag föresten :)

2008-09-04 @ 22:52:16
URL: http://amandalindh.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0