miches musar är redo för kommande säsong.

Laguppställning Miches Musar:
- Elin Karlsson, Målvakt med fobi för smuts men går hand i hand med svett. Kommer ej att slänga sig men räknar med tappert försvar av resterande musar.
- Michelle Mård, Kapten över musarna och ger order till alla i den så kallade "Kapten Morgan-posen". All information går genom henne och alla avgifter likaså. Vid frånvaro från träning får kaptenen ge personen i fråga en bitch-slap!
- Anna Härnström, Anfallare med god fysik och planerar att ta ner bollen på bröstet med djup urringning. Wet t-shirt är något Anna ofta använder, till sin fördel.
- Anki Adrelius, Den enda musen men någon form av bollkänsla i fötterna, kommer finnas som en grund för hela laget, som lagets benstomme, vid skada sker katastrof.
- Ida Plantin, mittfält med dålig kondition som räknar med endel fikapauser under matchen. Går in för att slänga sig, tackla och flörta med domarn med kors-i-ryggen-bh.

Fler medlemmar sökes - inträdesprov sker!
Varje träning trimmas musarna och vi ska från och med nu, sova, andas och äta fotbollar!

Säsongen drar igång ungefär i maj-tider och då är laget redo. Ljusrosa tajta t-shirtar, rosa sporttoppar och med sponsorer av alla dess slag. Dessa vinnarskaller kommer kanske inte vinna, men de kommer ha de roligaste lagfesterna ni kan tänka er.


Kommentarer
Postat av: Miche

Hahahaha! Klockrent!! Fy fan vad bra! :D

2009-08-13 @ 00:27:46
URL: http://michellemard.blogg.se/
Postat av: Anna "Wet t-shirt" Härnström

Alltså, jag dör, så jävla roligt!

2009-08-13 @ 08:39:18
URL: http://aharnstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie Lundström

hahaha vad störda ni är! :D

2009-08-13 @ 08:42:04
URL: http://elundstrom.blogg.se/
Postat av: Amanda

hahaha! synd att jag inte bor kvar i stan, med den där laguppställningen hade ni behövt mig ;D kanske blir jobbigt om jag är bollrädd? ;O

2009-08-13 @ 18:45:34
URL: http://amandalindh.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0