Hänt Extra har det där lilla Extra!

Är fruktansvärt trött på Hänt Extras rubriker om Victorias och Daniels babylycka hit och dit. Den här veckan står det "Det blir en pojke" och så en jättefin bild på paret som ser överlyckliga ut. Äntligen tänkte jag! Nehe, det är visst bara statistiken som säger att det blir en pojke. 

Det är ju ingen som kommer tro att det är sant den dagen det väl står en fet rubrik om att Vickan gått och blivit på smällen!

Det är ändå väldigt roligt med tidningar som dessa. Man får reda på så mycket vettig information. Känns viktigt att veta att den där Linda Rosing som nu heter nåt konstigt efternamn på T ska gå ut med att hon har ADHD vilket i princip 50% av befolkningen har någon form av. Sen är det viktigt för Bert Karlsson att berätta att massor av kvinnor vill ligga med honom. Bör antecknas liksom. Sen anser i alla fall jag att det är väldigt viktigt att veta att nån jävla snubbe från Ensam mamma söker tagit bort Mamma Petra från sitt facebook-konto. VA? Är du seriös? Det är ju helt förskräckligt, varför då? Jaha, va hon för velig. Du ville poängtera att du inte vill bli behandlad på det viset. Coolt gjort av dig, modigt!

Och den där jävla Bonde-Susanne syns på var och varannan sida tycker jag. Står där med sitt leende och med sin lugg som är alldeles för kort, hej ekonomiklipp! Sen ska ju Fadde tala ut om kärleken. Att han måste skärpa sig, man kan inte hoppa från flickvän till flickvän. BRA DÄR FADDE, 45 år tog det för dig att komma på den enkla uträkningen. Ack, vart är världen på väg?

Trots allt detta så köper folk skiten. Vilka jävla idioter!!..
Jag prenumererar på skiten...
Vilken jävla idiot jag är.

Kommentarer

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0