sinnesjukt.

jag sitter nästan mållös. på http://www.aha.nu/ hittade jag mitt horoskop skytten och läste. det är äckligt hur jävla likt det är.

→ Du som är Skytt bör undvika att binda dig för tidigt. Det bör i så fall vara till någon som respekterar och står ut med ditt frihetsbehov.

→ Du älskar att roa och när de tar sina vildaste uttryck så väljer Skytten att bli skådespelare. Gärna också clown.
 
→ Du hyser stor respekt för saker och ting som de är - du vill bara göra allt bättre.

→ Skytten vill gärna dra största möjliga nytta av sin fritid. Du har massor av energi till både arbete och nöjen, och du vill helst ha minst ett par kvällsaktiviteter inplanerade varje vecka.

→ Skytten tycker om lagsporter och regelbunden träning, du behöver känna att du har rört på kroppen ordentligt och du tycker om att tävla.

→ Skytten kan avslöja sanningar som kan få vem som helst att bara vilja sjunka under jorden. Ärligheten är hennes främsta vapen och hon är också tillräckligt oblyg för att inte hålla inne med någonting. Ibland upplevs hon som fruktansvärt hänsynslös i sitt sanningssägande. Hon förstår inte att de flesta inte tål att höra vad som helst.

→ Skyttkvinnan vill vara jämställd och dela hans villkor.

→ Du älskar innerligt men kanske lite ytligt.

Den som försöker binda en Skytt alltför hårt till sig och beröva henne den frihet som hon så ivrigt begär, blir en mycket kortvarig partner. Hon vill inte vara någons fånge. Därför byter hon ofta ut sin älskade mot en annan.

23 augusti är en lyckodag - får se vad som händer på lördag då ;)

Du som är född i detta tecken har en väldig energi och ett enormt behov av att röra dig, men måste tyvärr ta det lite försiktigt. När du kommer upp i åren kan du känna av reumatism i höfterna.

Kommentarer
Postat av: Josefin

fan vad likt det var ida!

på lördag har jag spelning i eskilstuna, måste betyda att jag vinner då;)

2008-08-16 @ 21:35:36
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0