tjejgrejer.

tjejer är verkligen underliga. jag själv också såklart. tjejer ska alltid klanka ner på tjejer dom ser, uppmuntran eller beröm, vad är det? ser tejer andra tjejer på stan och denne har en rejält snygg väska låter det inte: "åh vilken fin väska, undrar vart hon köpt den?" utan: "asså den där väskan är säkert fejk". varför kan man inte gå fram till den här tjejen och meddela att väskan verkligen är ursnygg och fråga vart hon har fått tag på ett sådant kap? nej nej, det är fel i programmeringen. den här tjejen som äger väskan skulle nog bli jätteglad och visst kanske hon skulle skämta bort de och säga att hon köpte den i thailand eller turkiet på nån marknad där det var massa fejkmärken, so what? snygg är den ju fortfarande.

alla gör detta, mer eller mindre. inte med meningen kanske, men alla har gjort det någon gång. kanske känner man efteråt att det var dumt, kanske vågar man inte gå fram till tjejen med väskan, med risk för att hon ska sprida ngot rykte om att man är påtränglig eller liknande. nåväl, jag har provat att ge en tjej komplimang för en klänning i verkligenheten och hon blev faktiskt glad. när man senare köpte den där klänningen och mötte varandra en dag och båda bar klänningen, utbyttes ett litet leende. mysigt mysigt, tänk o det vore så väl. fast det kanske inte skulle vara så roligt om alla gick runt med likadana klänningar eller väskor, jag menar värsta gina tricot-pesten^^

"det är alltid lättare att prata om folk, än med folk"

Kommentarer
Postat av: Andrine

åh,vad bra skrivet. det du skriver är helt sant.. & sjukt.



Vetduvad? Nu tänker jag lägga till dig på bloggkoll, älskar dina inlägg(a)



Kram!

2008-07-01 @ 12:26:30
URL: http://aaas.blogg.se/
Postat av: Josefin

bra syster. ;) HHAHHAA



vad göööör du:P

2008-07-01 @ 12:26:42
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Märta

åh det är så sant så sant!

och när någon nån gång kommenterar något, en snäll kommentar då blir man helt chockad men givetsvis otroligt glad. det enda man ser är ju blickar hit och dit. hur tjejer börjar viska massa skit.

Nej sådant får vi allt ta och sluta med.



din syster tipsade om din blogg, eftersom du läser till frisör :) Jag ska börja min frisörskola i höst i stcokholm. Svenska frisörskolan :)

2008-07-01 @ 13:19:15
URL: http://stiiletto.blogg.se/
Postat av: Balay

Så sant, såååå!

2008-07-02 @ 21:03:10
URL: http://balay.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0