en morgon på gymmet.

en morgon på gymmet.

- man kliver in genom dörren och möts redan av den medelåldersspännisen som är i full gång att pumpa, trots att han inte värmt upp ännu. denne medelåldersman är morgonens hjälte, den starkaste personen i salen... på morgonen. anledningen till att denne man besöker gymmet på morgonkvisten är såklart för att han är för svag för att besöka de på kvällen eftersom det han egentligen gör på gymmet är att pumpa lite, sedan vandra runt i några minuter, pumpa lite till och sedan pilla lite med cd-spelaren och sedan pumpa liiite till. hans långa (utsläppta) hår är svettigt och härligt och han känner sig som alla mornar, morgonens spännins nummer 1.

- morgonen till ära har vi också generationen innan denne medelåldersman och det är alltså en äldre herre som har samma långa hår men något vitare hår. denne man har glömt idén om att vara morgonens stjärna eftersom den nya och yngre generationen är samhällets centrum. denne herre är inte ledsen för de utan pumpar tungt och andas häftigt, en cool snubbe helt enkelt. denne man behöver man inte vara rädd att snacka med utan väder är något han gärna diskuterar. han varvar lite på rullbandet och har också vuxit ifrån det där med utsläppt hår, so last year anser han nog så han kör på hästsvans och svettband, alltid lika kalasit.

- på rullbandet möts man av den överviktiga 25-åringen som febrilt kämpar för att gå ner några extra kilon. jazzbyxorna smider trevligt åt runt de välformade låren men musikeni öronen är väl det enda som pumpar tungt på henne. nåväl, klanka inte ner på henne. hon kilar sedan svettandes iväg till några maskiner för att försöka byta ut lite fett från låren till några muskler för att kunna orka springa till morgonmötet en trappa upp som hon konstigt nog alltid lyckas vara försenad till. efter en stund stretchar 25-åringen en lång stund eftersom hon är väl medveten om att hon annars kommer få olidligt ont i... de hon nu tränat.

- sen har vi en pensionär som spinner lite och promenerar lite på rullbandet, kön kan variera. dessa är trevliga men ganska tysta. de kan flika in någon gång under samtalet om vädret men hamnar inte i någon het diskussion. de kvinnliga pensionererna provar på roddmaskinen men herrarna håller sig till spinningcyklarna. de stela lederna har tagit ut sin rätt och de undviker de allt för komplicerade maskinerna. sen är det bara en person kvar...

- ida är bara en helt vanligt ungdom som tagit ut ett halvårskort som hon fått i gåva och utnyttjar detta på bästa sätt genom att hålla igång under sommaruppehållet av gymnastiken. anledningen till att denna besöker gymmet på morgonkvisten är för att hon själv vet att hon inte kommer iväg annars, så hon anser sig själv vara en hurtbulle för tillfället, bra där. denna flicka börjar med 20 minuter på rullbandet eller crossen, kilar sedan och pumpar lite lagom tungt på de maskiner hon behörskar då de annars kan ske pinsamma situationer som till exempel flyga ur maskiner vilket flicka helst undviker i brist på sällskap.

detta är en vanlig morgon på gymmet, ska du joina?

kl 19 ska jag träffa carro för vi ska ut och käka, mums! P U S S '

Kommentarer
Postat av: Emelie

söt bild :)

2008-06-30 @ 18:27:11
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Emelie

SV: så lite så :) tackar.

2008-06-30 @ 19:00:10
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Andrine

Duktig du är på att skriva!

Jätte gullig bild=D

2008-07-01 @ 11:54:16
URL: http://aaas.blogg.se/
Postat av: Jessica

vilka fina ögon:D

2008-07-01 @ 15:31:14
URL: http://jjjt.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Ska du inte skriva liiiite längre?

2008-07-03 @ 18:48:43
Postat av: Kajsa

Ska du inte skriva liiiite längre?

2008-07-03 @ 18:49:08
URL: http://lkk.blogg.se/

ordet är ditt

vad heter du?
latmask?

e-postadress: (publiceras ej)

url/blogg:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0