viva la gloria.

Påskrivning av kontrakt - check!

En bra dag bestående av besök av kusin & faster. En klippning och en lunch senare blev det en sväng till djulö. Sen blev det hem för en dusch innan Christian fick sig en klippning, sen blev det kontraktpåskrivande på salongen, och sen hem igen för klipp & sling på Lotta.

Nu ska jag styra min kos mot Specce för att köpa tilltugg.
Det är faktiskt So you think you can dance snart!

Imorgon blir det stek!

ADIOS!


breathing your love.

Jag började dagen med att samla in vuxenpoäng.
Jag skrev på papper angående lån och företagskonton.
Kände mig riktigt vuxen tills jag blev uttråkad.
Då passade jag på att rensa min plånbok.
Det låter värre än var det faktiskt var.

Sen hämtade jag Hanna för en dag vid djulö.
Det var väldigt skönt i vattnet så det blev ett gäng dopp.
Hanna gjorde "the simtag of the simtags".
Vid 4 åkte vi hem och då blev det dusch och en klippkund.

Sen styrde jag åte rmin kos mot Djulö där det fortfarande va folk.

Det blev till att utmana Magnusminigolf.
Jag säger inte vem som vann men jag gjorde inte mitt bästa^^
Vi säger helt enkelt att det blev 19-19...
Sedan blev det lite snack på bryggan för att samla vuxenpoäng.
Sedan skulle vi åka och köpa popcorn på bion!!
Men nehe? Nej de hade inte öppet, jävligt ovärt.
Kvällen blev i alla fall väldigt trevlig, skoj skoj!

Nu är jag hemma och har smällt i mig en näve jordnötter, en näve chips och en näve ostbågar. Vill bara poängtera att dessa nävar inte är några jävla barnhänder... tänkte... så ni vet!

Här kunde de har varit en bild som gjort denna blogg lite mer underhållande men eftersom blogg.se är fucked up så får ni nöja er med denna ovärda text, tack.


frisör.

Det är vid sånna här tillfället man verkligen förstår varför man valde detta yrke.
Jag är så glad, att jag kan göra dig så glad.
Jag njöt av varenda sekund, då saxen gled över ditt hår.
Utan ansträngning flyger bladen över håret och det faller till marken.

Älskade yrke, tack <3


foton.

Bilderna från fotograferingen med Hanna har kommit,
och de flesta ligger ute på facebook så det är bara att klicka sig in där!


hej här kommer segertåget.

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad och jag hade riktigt roligt.
Jag klippte för första gången på fyllan och jag tackar Olle för att han ställde upp. Jag har alltid velat gjort det. Jag kan säga som så att för att klippa på 5 minuter med alkohol i kroppen blev det väldigt bra, men om jag ser frillan idag kanske jag önskar jag vore död^^! Haha, jag gillar också att Rüdén skulle va med på ett hörn och klippte skitkort på ett ställe, gillas skarpt! Dock klarade jag av att lösa Karolinas problem, även fast man druckit, det tycker jag var starkt jobbat!

"Okej? Vadå okej? Det är ine okej, det är lite halvtaskigt faktiskt" Olle Larsson

Bilder från gårdagen kommer!

Ikväll bir det mys med Mallaballa. Vi ska grilla kyckling och ha pommes, sallad och beeearnie till! Sen ska vi käka jordgubbar till efterrätt. Sen blir det dipp & grönsaker till 2 filmer. "I taket lyser stjärnorna" och "Ondskan" och NEJ jag är inte född igår, jag har sett Ondskan, men Malin har inte det och jag tycker det är ett måste att se den!^^

PUUUSSS!

föra.

Allt är så gott som klart.
Snart kommer mina fräcka flickor.
Kvällen kommer bli out standing.
En äpple/kanel och hallon/jordgubbs-paj står i ugnen.
Pizza ska beställas.
Musiken är på.
Tilltugg står framme.
Glasen snart fyllda.

Living the dream.
puss!

veckomys.

En underbar dag vid Lyttersta är nu förbi. Jag låter det vara osagt vart vi hamnade först, men jag säger bara att vi gjorde lite "strand-research". Vi kan helt klart säga att Lyttersta vann just den omgången^^ Kan väl säga att vi är som en familj, ja, då menar jag mer på att vi äter hela tiden. "Vi badar, sen tar vi fika", "Vi äter väl direkt", "Jag är lite sugen på det", "Jag ska ta lite mer sallad"... Haha!

Har duschat och hoppat i rena kläder och ska snart göra i ordning kvällsmat (åt jag inte nyss). Det blir tacos ikväll, såklart. Det är ju "tacos-torsdag". Ska nog ta en tur til Specce och inhandla något gott till kvällen. Varför ska det heta "fredagsmys"? Fan, "torsdagsmys"... eller "veckomys".. det gillar jag skarpt.

Jag mår så bra!


HAHA bara för att jag älskar bilden!

your so.

Mammala in några baguetter i ugnen så nu ska jag äta en till frukost och sen packa ner någon så jag har till salladen. Mumsigt! Det ska bli en riktigt trevlig dag vid Lyttersta och min tanke är att ha med sig mycket ätbart eftersom man då inte tänker på att man steker och man tror man ska överhettas^^

Nej, nu ska jag gå och verkstella mina tankegångar.
Vet inte när jag kommer hem.
LYTTERSTA HERE WE COME!

tjing.


living the dream.

I Norrköping köpte jag en bikiniöverdel, (som jag dock vill lämna tillbaka för jag hittade en annan i malins garderob som dög tills jag får min nya) en kalender, (eftersom jag får krupp på att inte ha någonstans att skriva upp det jag ska göra vilket gör att jag lätt glömmer saker) spray, mascara och en top från gina med snygg rygg. Ja ni ser så jag lär mig att acceptera gina^^

Har nu fixat sallad till imorgon. Har också skurit upp melon, lagt in en vattenflaska i kylen och såå vidare. Morgondagen kommer bli så lyckad. Jag längtar! Ska nu kila ner och fixa det sista innan jag tar en snabb dusch. Sen ska jag nog göra mig lite hallonsmörja och glo en stund på tv för det är so you think you can dance, me love! sen ska jag fortsätta läsa boken "momo" som jag dock redan läst tidigare, men den är ju bra så vafan!?

PUSS O HEJ!

känslan kommer tillbaks.

4 klippningar idag och 3 av dom gjorde jag på salongen tillsammans med Anita som.. faktiskt.. snart.. är min anställda frisör. Ah! Känns helt sjukt. Ägare och chef 1 september. Lite läskigt faktiskt, men det är ju det jag vill. Jag vill styra & ställa, ingen ska bestämma över mig. Nåväl... det är mycket som ska göras.

Sitter och fixar med musik och sånt.
Ska göra en skiva till bilen.
När Malin kommer hem drar vi en tur till kära Norrköping.

PUSS!

Imorgon blir det lyttersta med lite brudar, yey!

get it to you.

Imorgon ska jag ha tre klippningar på salongen för att prova hur det känns, plus att få jobba tillsammans med Anita som då kommer bli min anställda. Det ska bli trevligt. Har en klippning hemma efter också, för att det inte passade mitt i Anitas lunch, men klockan 11 befinner jag mig på salong Hårverksta'n.

Vid 15-tiden kommer Malin hem från jobbet och då drar vi till Norrköping en sväng. Det blir lite shopping i Ingelsta (för Malin, jag får inte för mamma^^) innan vi återvänder till Katrineholm igen.

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen och sen är det ju So you think you can dance också, det får man ju bara inte missa alltså, yey!

Puss!

en klassiker^^ <3

i'll rather die.

Åter en dag med sol och faktiskt bad. Badade 4 gånger! Wow! I juni liksom? Jag doppade faktiskt huvudet en gång av dessa också, rena rama rekordet! Väl hemma blev det en dusch, sen la jag mig på tomten och lästa, dock i skuggan. Vill bara säga att jag smörjde in kinder, näsa och runt ögongen med solskyddsfaktor... där är jag vit, runt omkring är jag brun. Jävla solskyddsfaktor?! ^^

Klockan 18 ska jag och mamma ner till salongen och förhandla lite, typ. Får väl se vad vi kommer fram till. Efteråt ska vi till stadsparken där Malin och Stefan möter upp oss. Det ska bli smarrismaskens!

PUSS!

glass.. åt jag idag.


we made you.

Imorgon tar jag åter och styr min kos mot Djulö. Hanna "klämd i stolen" Eriksson är åter mitt sällskap^^ Ska faktiskt kila ner till köket i detta nu och se om de finns nåt tuggbart man kan gotta sig med under morgondagen. Det låter väl spännande? Klockan 11 hämtar Hanna upp mig sörrni, då ska vi steka hela dagen, för vi har sommarlov^^

Därför känner jag att popcorn & film sitter som en käftsmäll just nu!
Puss.


we're living the dream!


maybe i just wanna stay.

Idag blev det stek vid Djulö med Hanna "klämd i stolen" Eriksson. Haha, SOM jag garva! Jessica kom också förbi en stund och glassade i den perfekta värmen. Imorgon är det Hanna som hämtar mig vid 11 och då blir det samma visa igen, för vi har sommarlov! ^^

På torsdag planerar vi en tripp till Lyttersta!
En heldag i solen, bara att hänga på om man vill.
Ju fler ju roligare^^

PUSSIS!


give me a reason.

Imorgon bär det av till Djulö med Hanna. Ska bli jädrans trevligt hörrni! Ska hämta henne vid 11 men innan dess ska jag klippa gamla skolkamraten Dejan. Haha vi har inte setts på typ 3 år, helt sjukt. Men nu fick jag klämma in en klipptid mitt i alltihopa bara för att han ska ut i vida värdlen med snabba ryck. Nåväl, måndagen ser ut att bli riktigt trevlig må jag säga.

Nu signar jag ut, slut.


hey där.

Åkte ut till Forssjö och promenerade med Malin. Det var riktigt mysigt och som vi brukar säga, "stadsborna är ute på landet". Vi såg nog riktigt tjusiga ut, och vi gick med hela kroppen! ^^ Sedan åkte vi till Ica Nära och köpte en varsin Twister. Den var god!

Har precis kollat på den senaste Wallanderfilmen, den var helt okej faktiskt. Dipp & grönsaker förgyllde filmen må jag säga. Nu ska jag måla mina naglar och roa mig med något annat. Ciao!

Bilder från senaste tiden kommer här!^^

studentvecka!^^

elins roliga skulderblad!

sånt som hör till student!

promenad i forssjö^^

Återkommer yao!

clean it up.

Idag har jag och Malin hjälpts åt att städa våra rum, det går så mycket bättre då har vi kommit på. Sen tog vi tag i frisörrummet och städade där med. Vi rensade och slängde massa. Det var riktigt äckligt om jag ska vara ärlig. Tänk seriöst hur mycket hår från olika människor det låg där? HAHA HUA! Jag må vara frisör men hår på fel ställe är äckelpäckel.

Snart ska vi äta grillat och sen planerar vi att åka någonstans och ta en promenad i Sveriges vackra natur *thihi*! Jag återkommer när jag har något lite mer vettigt att förtälja, och jag kanske lägger ut bilder på våra nystädade rum eftersom jag vet att ni verkligen längtar efter att få se't!

PUSS!

hahahajk.

Har nu hämtat Malin från "hajken" de försökte sig på, och hon åkte raka vägen hem och sket. HAHA nej, jag bara skoja, det gjorde hon inte alls! HAHA! Nu har vi dragit in hennes säng i mitt rum, (nej mamma och Stefan, ni kan vara lugna, denna gång är det inte den riktiga sängen, bara bäddfotöljen) och nu ska vi kolla på Legally Blonde 3, Thihi! Så roligt ska vi ha det sörrni!

Hörs imorgon hörrni!
PUSS!

HAHAHAHAHAHAHAHAH! Jag älskar dig Malin<3

no need to fight.

Alltså jag är så glad nu, så oerhört jävla förbaskat glad. ÅH! Haha, kanske är världens töntigaste sak men det innebär liksom att jag framöver kan lyssna på BRA musik både på mobilen och i bilen! Jag har laddat ner sånt där program där man ovandlar videos från youtube till filer, ÅÅH! HAHA visst det är youtubekvalité på dom men hallå? Sen när hör jag skillnaden? Detta innebär också att jag nu har Hallelujah, With me & To an end som musikfiler?! AAH!

HAHA jaa, jag må vara töntig men jag är verkligen jätteglad just nu! IIIIIIH!

baby it's a new day.

Mammas hår blev faktiskt inte alls så tokigt, väldigt fint måste jag erkänna. Har gjort soppa. Duktigt av mig. Dock blev kycklingen jättekonstig så för att vara på den säkra sidan slutade jag äta dom efter att jag fått fatt på 3 äckliga^^ Men det gjorde ju ingenting, hade ju potatis, morötter och lök i också, och själva soppan va asgod! Såå.. kvällen kommer fortsätta med film & dator samt onyttigheter:) Får se när Malin ska bli hämtad också:)

PUSS!

sweet like sugar.

Har precis slängt i lite slingor på mamma, vet inte alls hur det blir, haha! Blir någon slags ram som är med en 6-0 blandat med lite 6-77 och 7-77, och sen slingor i dessa tre färger. Hm.. det kan ju bli intressant. Hon ska skölja ur om en halvtimme så jag får väl berätta om det blev kaos eller fantastiskt^^

Är ensam hemma ikväll. Ska göra soppa (ni tänker wtf?) med kyckling, potatis, morötter och lök i en orientalisk blandning med lite tomatsoppa i också. Haha, jag leker kock! Sen ska jag åka och hämta Malin vid nån jävla sommarstuga ute åt fanders, men men, vad gör man inte för sin favoritbulle <3

No stress.
puss.



natt i natt.

Igår var det festligheter hos Hanna där det grillades och käkades jordgubbstårta. Musik och härligt sällskap bjöds det på men eftersom jag lyckades bli sjuk så lagom till midsommar så åkte jag hem strax innan 11. Febrig försökte jag somna och tillslut så fick jag väl någon slags sömn.

Nu har jag precis ätit frukost och sitter här med ett glas med is och färskpressad apelsinjuice, känns det inte hälsosamt så säg? Någon form av vitaminer kanske jag får i mig i alla fall, kan ju hoppas på det i alla fall.

Återkommer väl när jag har något vettigare att säga, puss!


randig dag.

Igår köpte jag en randig tröja och mamma verkligen förstår varför! Jag har ju liksom bara x antal på en egen hylla i garderoben? Så liksom, att jag behöver en till är ju helt acceptabelt? Not. Men mamma lilla, förstår du inte att dessa randiga tröjor har olika tjocka ränder och ibland olika färger? De sitter också olika, en sitter tajt, en sitter lite lösare och en jättelöst? Och en har långa ärmar, en har lite halvt långa ärmar, och en har korta ärmar? Ni fårstår mig väl? Det är helt acceptabelt att ha en egen hylla för endast randiga tröjor!

"Det börjar blite lite långrandigt" NOT

try to say it's over.

Hemkommen från Norrköping med en randig tröja, en blommig blus och en grön mus
. Ja, alltså en datormus. Den är jättesöt och ljusgrön! Nu måste jag införskaffa mig en musmatta, om det nu promt ska behövas. Var mysigt att träffa Sara igen. Dock kommer vi inte ses på ett tag nu men vi ska höras hela tiden! Jag planerar att hälsa på både i Jönköping och i Eskilstuna. Dock kanske jag inte hälsar på i Turkiet nästa vecka, men visst Sara, payar du så är jag där på 2 blanka^^

Nu ska jag plocka undan lite då alla kläder jag införskaffat under de senaste dagarna (mamma hatar mig) råkar ligga i en stor hög. Sen ska jag bara ta det lugnt för jag har fruktansvärt ont i huvudet, plus att jag är råförkyld. Hua!

puss på oss!

take it over.

Om en halvtimme ska jag skjutsa min syster till tåget.
Sen drar jag min kos mot Norrköping för att träffa my seet Sara.
Vet inte när jag kommer hem men när jag gör det så hörs vi.

PUSSIGULL!


live it like you love it.

Fotograferingen med Hanna Maxstad gick otroligt bra och det var så himla roligt!  Bilder blir nog riktigt fina och så fort jag får lägga beslag på dom lovar jag att visa. Det blir såklart ny header och ny design här på bloggen också, den här är ju faktiskt lite för mörkt och trist för att vara sommar.

Nu har jag ätit popcorn (idag igen!?) och kollar på So you think you can dance. Sen ska jag försöka sova för imorgon ska jag till kära Norrköping och träffa Sara. Det blir förmodligen lunch/fika samt mys & mycket prat. Saknar henne redan, och då har det ändå inte ens gått en vecka!

Nej, här blir det inga barn gjorda.
Puss!

the winner takes it all.

Turen till Eskilstuna resulterade i multishopping och jag provade 5 klänningar på 5 sekunder. Så uppfattade i alla fall Jessica mina ombyten. Jag köpte 3 av klänningarna och betalade endast 400 kronor för dem. Det kallar jag kap! Det blev toast på Wayne's innan vi hälsade på Thim & Lina. Sen köpte vi färdgodis och åkte hem. Då drog jag till träningen och lattjade med Lotta och Angelica (som för övrigt var de enda som var där). Efter en halvtimme drog vi hem till Lotta och kollade på filmen från Helsingborg.

Nu är jag hemma och har precis gjort alla måsten för kvällen. Har pratat med Elin om kläder inför morgondagen, det blir nog jättekul. Är helt uppspelt inför imorgon, ska bli jättekul att fotograferas av Hanna Maxstad imorgon:) Ska sminkas hos Christian innan:) Sååå kul! Thihi!

Nu blir det popcorn! ^^
puss.

now or never.

Det är fint väder and I love it. Om en halvtimme kommer Jessica och hämtar mig. Det blir en tripp till Eskilstuna och jag ser fram emot att ta en fika i solen. Lalala! Har träning ikväll också. Hoppas vädret håller i sig så man kanske kan lattja runt ute på airtracken eller nåt.

Imorgon ska jag fotograferas av Hanna Maxstad. Ska bli riktigt roligt. Fick hela paketet av mamma så ska ta bilder med studentmössa & klänning, sommarklänning, någon mer outfit och så ska Elin vara med på några:) Det ska bli riktigt kul. Ska också bli sminkad av Christian. Kanonkul!


Nej, nu ska jag borsta gaddarna!
PUSS!

i princip allt.




me like.


no stress.

Tog en tur till Tuna Park med syster och kusin idag. Jag spenderade cirkus 2000 kronor, det kände jag rent spontant var lagom!? Nåväl, köpte skitsköna Ecco-skor att klippa i, och de var min studentpresent från mormor & morfar, så tack tack för det. Köpte en jättefin sommarklänning, svarta shorts, skor, randig topp, randig tunika, orange topp, klockad jeanskjol och en rosa tunika, ja det var väl det, rätt och slätt.

Eftersom allt inte får plats i garderoben (en hint till Stefan & mamma, att göra om My's rum till en walk in closet till Malin och mig eftersom vi ändå delar i princip alla kläder, förlåt My, inget illa mot dig men ditt rum kommer göra sig oerhört bra som en walk in closet, tack på förhand!) tog jag och rensade en del. La massa kläder jag inte använder men inte vill slänga i en kartong, en låda med kläder som är för vintriga, en stor korg till mig kusin och en påse med kläder till Jessica. Sen tog jag en tur till Jessie och tänk att alla kläder passade. Där blev det också mycket skratt och en god efterrätt, tackar!

Imorgon blir det återigen Estkilstuna, då med Jessie. Hon ska till läkaren och sen ska vi gå och sätta oss på nåt fik och njuta av att bara glida runt, me love^^

PUSSS!

fick förresten mitt önskade halsband i studentpresent.
det föreställer en gymnast för de som är blinda?
nåväl, jag gillar't, gillar't skarpt.



finally.

jag ska bli frisör har nu blivit jag är frisör
sjuk känsla
man har liksom nåt det där målet
de man ville när man var liten
de jag velat bli är jag nu
underlig känsla måste jag säga
kategorin jag är frisör fick helt plötsligt en helt ny innebörd
jag är frisör
jag är verkligen frisör
sug på den du!

nothing without you.


HVFr3 - all kärlek till er <3

heart and soul.

Dagen har bestått av tårar, tårar och tårar. Champangefrukost på frisör med alla lärare och 1:or & 2:or. Sorgligt med tal och sång och presenter till lärare. Hua, jobbigt. Sedan blev det avslutningen på Resnströmmen. Fick premie för goda studieresultat, kors i taket. Sen sjöng jag With me tillägnat min klass och de deltog också i sista refrängen med mig på scenen, dock blev det mest tårar. Efter sista ordet jag sjöng bröt allt ihop och tåararna bara sprutade. Fyfan, helt utmattande dag. Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Sa hejdå till alla men vi kommer träffas igen såklart, men det blir inte lika ofta, tyvärr. Saknar de alla redan.

Film på sången och hela framträdandet kommer snart, laddar upp på youtube.

I don't want this moment, to ever end.
Where everything's nothing, without you. -
HVFr3 <3

Det var jättefiiiint, t o m så att jag, Malin fällde flera tårar :)


student 09.


champangefrukost!

utspring!

härligt mottagande!

flakåk!

NU ÅTERSTÅR RÖJ PÅ OTTEN,
Och imorgon ska jag sjunga på avslutningen?!
Hur i helvete tänkte jag?
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

love you hvfr3.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA! Åh, nej gud, jag måste berätta allt sen, nu ska jag fixa om mig och sen ta tåget till Norrköping igen, där blir det Otten hela natten lång! OOOH! I LOVE YOU HVFR3!

ALLA FRISÖRER ÄR NI KLARA, JAJJAMENSAN FATTAS BARA!

älska mer.

Efter en dag springandes runt på stan letandes efter presenter till lärarna för våra sista slantar blir detta studentår svårslaget för resterande studenter på frisör. VI hade först och främst den största presenten men eftersom vi slapp betala kursen i vintras fick vi 10.000 kronor över som vi käkade för med lärarna och gav de extra mer presenter så nu kommer de hyllas av bara fan på fredag alltså, det säger jag bara!

Efter allt springades blev de toast och blåbärspaj på Fräcka Fröken med Sara. Sen kom Philip och åt upp resterna innan vi inhandlade det sista på Maxi eftersom stan hade stängt, och nu är vi hemma hos Philip. Jag har lagat mat till honom och givit honom ett stort glas ISVATTEN, jag är så bra, heja mig!

Nej, nu är vi lite småpirriga! Imorgon 10.30 ska vi samlas vid parken vid skolan och då är de champangefrukost, fast vi ska dricka jordgubbsmousserande vin för vi är mycket coolare^^ hööhöö! Imorgon smäller det
! PUSS!

see you smile.

Har precis duschat och håller nu på att packa. Alltså jag måste tänka så himla mycket, jobbigt. Måste ha med vissa grejer till imorgon men inte allt eftersom jag åker hem emellan och sen måste jag tänkte på vad det är jag ska ha med dit och hem igen och vad som ska ligga i den väskan och vad jag ska ha grejerna i som ska hem, alltså, ja ni hör ju bara! På tok för mycket för min lilla hjärna.

Måste fortsätta, ioooo!

PUSS!

memory.

Idag har jag tränat på låten till avslutning ungefär sjuttioelva gånger, för att överdriva. Känns som jag kan den när jag är helt osentimental.. men hur det går med en krasslig röst efter 1½ veckas konstant skrik och känslor som bara rinner över, det vet i fasen!^^

Ska snart skjutsa Malin & Helga till All People innan jag tar en sväng på stan för lite ärenden. Vid 17.30 drar jag mig mot Norrköping för en lärarmiddag på Butlers, sen vankas det lite festligheter i Katrineholm kan jag tro.


En film jag tillägnar min underbara klass som tack för dessa 3 oförglömliga år!

i want you to know.

Idag träffades klassen och pimpade lite lakan till flaket! Det blev riktigt snyggt måste jag erkänna. Väl hemma lagade jag mat (kors i takket) och sen klippte jag Hannah. Nu har jag försökt mig på en städning i ett par timmar, men det går åt pipan. Ikväll ska jag faktiskt inte kalasa utan jag är hemma och fortsätter min städning samt laddar inför resterande saker i veckan, känns bra:) Imorgon vankas lärarmiddag, yey!

smakprov ^^

baligt.



Facebook segar!
Bilder från bal och klassfest får helt enkelt bli ett måndagsprojekt.
Dessa kan jag bjuda herrskapet på so far.
Adios!

Imorgon ska klassen pimpa lite dekorationer och skyltar till flaket, samt träna in en del av en låt jag (och dom^^) ska sjunga på avslutningen på fredagen. Ioioio! Hemma tidigt och det blir inget partaj för min del imorgon, återhämtning tack!

play that song for me.

Bilder från balen igår kommer, jag lovar, men just nu är jag superstressad för att ingenting går som det ska och jag helt plötsligt inte har några kläder. När jag väl letar efter ett plagg så finns de så många kläder i en hög att jag inte hittar just det, vilket problem.

Hihii!

Nu bär det av till Norrköping för lite klassisfest hos Sara! Grill och singstar står på schemat! :) <3


att göra.

Malins "Att göra-lista" till mig:
- Packa ner Per i väskan på torsdag! Han vill ha äpple och kaffe redo i väskan, GLÖM EJ!
- Köpa 10 burkar lim, kan vara bra att ha om någon snackar för mycket.
- Springa fram till grannen och be honom att slänga sig i väggen.
- Se till att han gör det! Om han inte... ta saken i egna händer!
- Gå ut med att jag, Ida, faktiskt är e liten fjant som jämt sitter med mormor i badkaret.
- Springa 2 varv runt huset med en lykta.
- Springa ett segervarv i bara strumplesten, utan lykta.
- Ha en tampong i näsan en hel dag.
- Tillverka en foundation av plast och kalla det "eurohshopperz zlim coversh".
- Byt lampa 3 gånger.
- Krypa in och ut under sängen, bra träning.
- Ta ett glas vatten... kan behövas nu.
- Knipa med stjärten.
- Måla ögonbrynen blå och aggressiva.
- Hysa agg mot en vän.
- Ringa en vän.
- Lägga på för du har inte vänner.
- Gå och lägg dig.

Ja, jag vet vilken punkt jag gillar allra bäst, "gå och lägg dig"... den kommer jag bocka av ungefär... nu!
Adjö, tack!


sjung om studenten.

Mösspåtagning och klassfest igår. Började med att jag och Hanna lekte Rent hus i Jannas lägnehet. Efter dammsugande och undanplockning såg där ut som ett slott... eller en helt normal acceptabel 1:a^^ Folket droppade in och tillslut blev det pizza, dans, dricka, skratt och mycket mer. Det var riktigt riktigt roligt. Många skratt och mycket har fångats på bild & film! Vi drog sen vidare till Otten där kön va lång men tillslut kom vi in och dansade loss en stund innan jag och Hanna åkte tillbaka till Katrineholm. Hanna som käkar pencilin drack inte och kunde köra, så vi tog oss en svängom på Harrys i vår allas favoritstad Katrineholm (höhö host) Nåväl, en riiktigt rolig kväll, sammanfattning combleted.

Idag är det egentligen lite klassisfest igen men eftersom jag ska vara hemma och göra mig fräschish inför balen imorgon så stannars jag hemma. Dock känns det lite onödigt att fixa upp sig om regnat kommer ösa och allt man klätt upp helt plötsligt hänger ner överallt, mascara under ögonen, håret i nacken, klänningen vid knäna och skorna undra jorden. Nåväl... bilder från gårdagen finns på facebook... kanske laddar upp lite här också så Jannas slipper snika in sig på nån annans facebook bara för hon är så tattig och vägrar skaffa^^

HVFr3 - me love <3

fjäder.

Hurra! Jag hittade fjädrar idag! Svarta! Dessa ska pryda min baluppsättning tillsammans med svarta slingor löshår, det kommer bli fierce! Jag ska foto massvis så ni inser detta praktexemplar av coolhet *host*, okej, överdrift överdrift. Nu ska jag på stan och fixa ärenden, meen, jag lovar att berätta om mösspåtaningen och så när jag kommer hem!

tjing!

en mus flera mössor.

Imorgon vankas det mösspåtagning och sedan blir det festligheter med diverse grill (må vädergudarna knipa igen) och partaj på Otten. Som säkert alla undrar (not) så har jag kommit fram till att jag inte kommer att ha mössan bakomfram som alla andra här i Katrineholm. Nej jag har tänkt över saker och visst jag bor här men jag tar studenten i Norrköping och då har man den rakt fram. Ja visst kan ja ha den fram i Norrpan och bakåt i Kholm men själva grejen att ha den bakåt är ju att man inte ska vända på den förrän studentdagen, så då känns det lite fel om jag hattar hit och dit. Så, ni kommer se mig har den framåt... eller vem vet, jag kanske ångrar mig helt plötsligt imorgon.. aaah! ^^

Imorgon ska jag träffa musiklärarn och träna på sången till avslutningen, det blir sum 41 - with me i balladversion, plus att klassen ska upp på scenen innan sista refrängen och sjunga med, är det inte väldigt vackert alltsammans? ^^

sweet kissin' in the moonlight!

jan jan.

Imorgon är det mösspåtagning och fuck att det är sånt pissit väder. Dock får man väl hoppas att det blir fint nästa vecka, det är ju ändå viktigare. Dock är det också surt om det regnar på fredag, bal liksom? Nåväl, eftersom jag inte ska vara så traditionellt obvious balig så kanske hela min outfit gör sig mer i regn, who knows^^

Nu ska jag plocka undan lite, klockan 18 är det träning. Yiiha!

RSS 2.0